نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
نه بابا من کلی دیگه اعتراض داشتم :)) رسیدگی نشد که :wacsmiley:

آخه سپیده جون این دوتا سوال مثل روز روشن بودن که اشتباه شدن
مثل واضح ترین غلط پارسال که جواب هورنای رو گذاشته بودن آدلر و هیچ اهمیتی به اعتراض ها ندادند واقعا حس بدی داشتم به وزارت بهداشت پیدا می کردم, باز جای شکرش باقیه که یکی هست اهمیت بده, برای چند نفر اهمیت داره چه بلایی داره سرمون میاد :sadsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

amin_afraz

New member
نه بابا من کلی دیگه اعتراض داشتم :)) رسیدگی نشد که :wacsmiley:

جقدر ضایع ! اعتراض های مهم و تاثیر گذاری داشتیم ...
مثلا سوال 7 رشد و عمومی ؛ اساس نقد گیلیان !! .... هر چی جوابش باشه جواب صحیح " اخلاق در جنس مذکر دگرمحور است " نیست .....

ولی اهمیت موضوع برا من کمرنگتر شده ... یا چون نا امید شدم , و یا چون همچین توجیهی برای خودم دست و پا میکنم ...
اینکه به هر حال شرایط آزمون با هر کلیدی که داده شده برای همه برابر بوده ... اگه به فرض اکثریت نظرمون این بوده که اختلال اون یارو ... 25 ساله هه ! رو محور 3 و 4 باید بره یا سوال مربوط به هدف نظریه فمنیستی جای ابهام داره یا سوال بوضوح غلط مربوط به " نقد گیلیان " جای گریه زاری داره ... همون اکثریتمون ! تو این شکست سهیم بودیم ...
همه با هم میایم پایین و شاید کسی که شانسی زده یه فسقلی بیاد بالا که جایی از ما تنگ نمیکنه و کسی که از روی استدلال خاصی پاسخ مورد نظر وزارت بهداشت رو داده هم نوش جونش ! اونم یه فسقلی میاد بالا ... اون شخص بهتر از دیگران سوال "مربوط به آزمون وزارت بهداشت " رو شناخته .

خیلی فرقی نمیکنه .... ما هممون توی یک زمین بازی , بازی کردیم ... هر کس بهتر بازی کرده باشه جاش الان امن تره . اون آدم طوری بازی کرده که اشتباه های وزارت بهداشت یا خیلی از بلایای طبیعی و غیر طبیعی دیگه رو تونسته پوشش بده . با این اوصاف هر کس " تقریبا " جایی که باید میشینه ... اون " تقریبا " دیگه فقط توی وزارت بهداشت مطرح نیست تو زندگی هم معمولا هر کس تقریبا جایی که باید باشه نشسته و کسی هم از این وضع تقریبی شکایت خاصی نداره چون همینه که هست دیگه .....

این توجیه توجیه بدی نیست ... انگار که بشه پذیرفته بشه . :(50):

آخرین ویرایش:

amin_afraz

New member
بچه ها کسی میتونه به من راهنمایی بکنه بگه از اینجا به بعدش چه شکلی پیش میره ؟
یعنی 24 ام قراره چی بشه ؟ کارنامه میاد بعد باید چیکار کنیم دقیقا ؟
منظورم اینکه بهمون میگن شما فلان دانشگاه ها میتونید برید و یا شما کلا نمیتونید برید !
یا باید یه انتخاب محدود بکنیم ... مثلا تهران بزنیم ببینیم شانسمون چی میگه و چون انتخابا محدوده یهو شهرستان رو هم از دست بدیم ؟

اگه کسی اطلاعات خاصی راجع به این سوالای من داره منو پرزنت مختصری بکنه ممنونش میشم . ...

rawy

New member
بچه ها کسی میتونه به من راهنمایی بکنه بگه از اینجا به بعدش چه شکلی پیش میره ؟
یعنی 24 ام قراره چی بشه ؟ کارنامه میاد بعد باید چیکار کنیم دقیقا ؟
منظورم اینکه بهمون میگن شما فلان دانشگاه ها میتونید برید و یا شما کلا نمیتونید برید !
یا باید یه انتخاب محدود بکنیم ... مثلا تهران بزنیم ببینیم شانسمون چی میگه و چون انتخابا محدوده یهو شهرستان رو هم از دست بدیم ؟

اگه کسی اطلاعات خاصی راجع به این سوالای من داره منو پرزنت مختصری بکنه ممنونش میشم . ...

از نظر اینکه اتفاق بعدی چه زمانی می افته و اینکه 24 تیر باشه یا نه, دقیقا مشخص نیست, اما احتمال می دیم که تو اون روز باشه
اما شیوه اش به این شکل هست که سالهای گذشته از همون زمان دریافت کارت آزمون همه ی بچه ها شهر و دانشگاههای مورد نظرشون رو به ترتیب اولیت و علاقه شون تو فرمی که باز می شد انتخاب می کردند و بعد آزمون برگزار می شد و در نهایت یک کارنامه میومد که توش فقط نوشته شده بود "قبول" یا "مردود" و بعد از مدتی کارنامه ارائه می دادند که درصدهای دروس رو ببینیم که چه کردیم
اما امسال قرار بر این هست که تو تاریخی که ما احتمال می دیم بیست و چهارم باشه, رتبه ها مشخص می شه (و احتمالا کارنامه هم ارائه بدن) و بعد از اون فرم انتخاب دانشگاه فعال می شه که با توجه به نتیجه ی عملکرد انتخاب رو انجام بدیم, که فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه, تنها محدودیت نمره پایینه که خب در اونصورت انتخاب های انجام شده پذیرفته نخواهند شد

amin_afraz

New member
از نظر اینکه اتفاق بعدی چه زمانی می افته و اینکه 24 تیر باشه یا نه, دقیقا مشخص نیست, اما احتمال می دیم که تو اون روز باشه
اما شیوه اش به این شکل هست که سالهای گذشته از همون زمان دریافت کارت آزمون همه ی بچه ها شهر و دانشگاههای مورد نظرشون رو به ترتیب اولیت و علاقه شون تو فرمی که باز می شد انتخاب می کردند و بعد آزمون برگزار می شد و در نهایت یک کارنامه میومد که توش فقط نوشته شده بود "قبول" یا "مردود" و بعد از مدتی کارنامه ارائه می دادند که درصدهای دروس رو ببینیم که چه کردیم
اما امسال قرار بر این هست که تو تاریخی که ما احتمال می دیم بیست و چهارم باشه, رتبه ها مشخص می شه (و احتمالا کارنامه هم ارائه بدن) و بعد از اون فرم انتخاب دانشگاه فعال می شه که با توجه به نتیجه ی عملکرد انتخاب رو انجام بدیم, که فکر نمی کنم محدودیتی داشته باشه, تنها محدودیت نمره پایینه که خب در اونصورت انتخاب های انجام شده پذیرفته نخواهند شد

مرسی ... خیلی هم عالی ه !
اینجوری باشه که واقعا دستشون درد نکنه زحمتا همش افتاد گردنشون , دو دقیقه اومده بودیم خودشونو ببینیم ...
از بلاتکلیفی متنفرم ... :wacsmiley:

rawy

New member
مرسی ... خیلی هم عالی ه !
اینجوری باشه که واقعا دستشون درد نکنه زحمتا همش افتاد گردنشون , دو دقیقه اومده بودیم خودشونو ببینیم ...
از بلاتکلیفی متنفرم ... :wacsmiley:
بلا تکلیفی ای کشیده ام که مپرررررررررررس :rolleyessmileyanim:
کلا کسی از ابهام خوشش نمیاد, مخصوصا آدمایی که هدف دارن و رو به جلو حرکت می کنند در این مورد خاص پیشنهاد می کنم منتظر نمونید که وضعیت مشخص بشه, ادامه بدید, تو هرچیزی که نقطه ضعفتون محسوب می شه توی دروس تا حدی که حوصله تون بعد از کنکور اجازه می ده مطالعه کنید, ایشالا بعد از قبولی تو ارشد خیلی به کارتون خواهد اومد

nasour

New member
همش دو تغییر داشت هر دوش هم به ضرر من ، ولی خب حتما حقم بوده

amin_afraz

New member
بلا تکلیفی ای کشیده ام که مپرررررررررررس :rolleyessmileyanim:
کلا کسی از ابهام خوشش نمیاد, مخصوصا آدمایی که هدف دارن و رو به جلو حرکت می کنند در این مورد خاص پیشنهاد می کنم منتظر نمونید که وضعیت مشخص بشه, ادامه بدید, تو هرچیزی که نقطه ضعفتون محسوب می شه توی دروس تا حدی که حوصله تون بعد از کنکور اجازه می ده مطالعه کنید, ایشالا بعد از قبولی تو ارشد خیلی به کارتون خواهد اومد

آره حرفت درسته . من تا حالا استراحت کردم ولی به شخصه از پنجشنبه برنامه هام شروع میشه . امیدوارم شما و هر کدوم از دوستای دیگه به اهدافشون برسن و شاد و موفق باشن .

crazy 4 u

New member
دوستای خوبم ایشالا ک قبول بشین همتون....آمین

لطفن ی رمزهای موفقیت هاتون وساعات مطالعه و اشتباهات مظالعه تون و کلن ما رو تهنا نذارید و نریدا:rolleyessmileyanim:

التماس دعا تو این روزای عزیز

saeed ardestani

New member
سلام به همه ی اعضای محترم
من عضو جدید هستم،اومدم تو جمعتون تا یکم استرسم تخفیف پیدا کنه
درضمن نمره کلم ۱۹۳شده که هم باعث امیدواری شده و هم باعث ناامیدی از تهران :idea_majidonline:

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
سلام به همه ی اعضای محترم
من عضو جدید هستم،اومدم تو جمعتون تا یکم استرسم تخفیف پیدا کنه
درضمن نمره کلم ۱۹۳شده که هم باعث امیدواری شده و هم باعث ناامیدی از تهران :idea_majidonline:
سلام دوست عزیز .. خوش اومدی
ما معمولا اینجا استرس میدیما :))

سلام. من هم امسال امتحان دادم. چطور می تونم سوالات و کلیدشون رو داشته باشم. ایمیلم اینه، اگه کسی داره برام ارسال کنه ممنون میشم. f.a.k@chmail.ir

- - - Updated - - -

سلام. من هم امسال امتحان دادم. چطور می تونم سوالات و کلیدشون رو داشته باشم. ایمیلم اینه، اگه کسی داره برام ارسال کنه ممنون میشم. f.a.k@chmail.ir

rawy

New member

سلام خوش اومدید
برای دریافت کلید تشریف ببرید به سایت سنجش پزشکی > کارشناسی ارشد 93 > کلید نهایی سوالات > دایره سوم کلید نهایی سوالات رو علامت بزنید > روی کلید سوالات کلیک کنید > و رشته روانشناسی و دفترچه مورد نظرتون رو انتخاب کنید (کلید زبان صبح جمعه هم تو همون لیست هست)
چون احتمال دادم که شاید لینک کار نکنه توضیحات رو هم عرض کردم در واقع روی همون لینک کلید سوالات هم که بالا گذاشتم, کلیک کنید مستقیما قابل دسترس هست

برای داشتن سوالات , شرکت کننده هایی که تا آخر جلسه بودند می تونستن دفترچه شون رو همراه خودشون ببرند
فایل پی دی افش فکر نمی کنم الان در دسترس باشه
اگر از طریق دیگه ای دسترسی نداشتید بفرمایید من از دفترچه براتون عکس می ندازم پی دی اف می کنم , آپلود می کنم و لینک دانلودش رو اینجا می ذارم

sepideeee

New member

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز .. خوش اومدی ... منتها کمی دیر اومدی . ما کلی بجث و جدل کردیم سر کلید و سوالا خیلی حال داد :riz481:
ما اینجا یه راوی خانوم داریم که همیشه مشکل همه رو حل می کنه .. این بار هم مثل همیشه زحمت کشیدو جواب شما رو تمام و کمال داد .. :thanks:

saeed ardestani

New member
تو صفحات قبل بچه ها اکثرا درصداشونو گفتن .. ولی واسا اگه فردا کارنامه اومد بگیم که حداقل دقیق باشه :))

درصدارو دیدم، بدردم نخورد:13: نمرتونو بگید خب:rolleyessmileyanim:
خب فردا بیاد که مشخص میشه ، الان لازم دارم خانم سپیده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا