یعنی خـاک وَچـوک! :14:
گوشیم رو روشن کردم؛ باز اون شماره sms زده! مزاحم تلفنی نداشتیم که اونم جور شد...! :wacsmiley:
شاید حالا آشناست داره باهات شوخی می کنه؟ نه؟
اگر مزاحم تلفنی باشه که کار حداقل یه هفته هست و گاهی هم تا هرچقدر اعصاب داشته باشه طرف!
نمیدونم این مزاحم ها فکر چی هستن دیگه دورو زمونه مزاحم شدن تلفنی به سر اومده...یکم اینا چرا آدم نمیشن؟
عاقا گفتی مزاحم تلفنی یاد یه خاطره افتادم بگم بخندیم...
من دوستم یه مدت شماره اش مزاحم داشت اونم نه یکی لکه چند تا با شماره های مختلف از نقطه های مختلف کشور!!!
همشون هم قرص لاغری میخواستن ...فک کنم تبلیغ ماهواره ای بوده و شماره سهوا یا عمدا شماره دوستم رو خورده بود.اینقده هم میخندیدیدم با دوستم میگفتیم اینهمه خرج کردن پول تبلیغشو دادن بیچاره ها حالا هم شماره هه اشتباه دراومده...بالاخره این بیچاره روزی 20 تا بیش تر یا کمتر زنگ خور داشت ....
یه روز جلوی روی خودم زنگ خورد ته چشمای دوستم اوج معصومیتشو دیدم...عین یه آهوی بی پناه....(ههههه یعنی مثال می زنم مـــــثاله ها همش جونوری)
خلاصه...بهش گفتم بده من جوابشو میدم...
برداشتم گفتم بفرما گفت قرص لاغری دارین؟ منم صاف و شفاف توضیح دادم که عاقا این تبلیغ ماهواره ای بوده اشتباهی شماره دوست من خورده . اشتباه گرفتین..
بعد گفت شما چی؟ شما استفاده نمی کنین؟
گفتم نه ! من استفاده نمی کنم و به شما هم توصیه می کنم استفاده نکنین.... واااااای یعنی مردم از خنده البته جلوی خودو گرفتم ولی داشتم می ترکیدم....عین بچه های نفر اول کنکور بهش گفتم...
بعدش دیدم داره خندم بروز میکنه و تابلو دارم میشم گفتم دیگه اشتباه گرفتین خداحافظ.
بعدش طرف اس داد .....خوش به حالتون که استفاده نمی کنین!!! یعنی مردیم از خنده ها...مردیم.....عجب جوابی دادم..
بعد یه مدت نمیدونم چند وقت طول کشید بعدش تموم شد مزاحمت های ناخواسته فقط آدمو صبور میکنه این مزاحم ها
آورین شیلا تو میتونی ..مقاوم باش...به اعصابت مسلط باش تو میتونی .