پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
فرنازی خاهرشوهرمم حساب میشه یجورایی!!!
:):):)من وآبجیم نداریم که!!من بخورم انگاراون خورده...بعععله ما دراین حد یکی شدیم!

SH!LA

New member
یعنی خـاک وَچـوک! :14:

گوشیم رو روشن کردم؛ باز اون شماره sms زده! مزاحم تلفنی نداشتیم که اونم جور شد...! :wacsmiley:

آسمون

New member
صاب تولد در رفته گویا!!!
فرناز بیارکیکو آب شدبابا...
Sftخدابهت رحم کنه...دیگه زحمت کپی کردن فقط گردنمونه...:)

biologisst

New member

گوشیم رو روشن کردم؛ باز اون شماره sms زده! مزاحم تلفنی نداشتیم که اونم جور شد...! :wacsmiley:

شاید حالا آشناست داره باهات شوخی می کنه؟ نه؟
اگر مزاحم تلفنی باشه که کار حداقل یه هفته هست و گاهی هم تا هرچقدر اعصاب داشته باشه طرف!
نمیدونم این مزاحم ها فکر چی هستن دیگه دورو زمونه مزاحم شدن تلفنی به سر اومده...یکم اینا چرا آدم نمیشن؟
عاقا گفتی مزاحم تلفنی یاد یه خاطره افتادم بگم بخندیم...

من دوستم یه مدت شماره اش مزاحم داشت اونم نه یکی لکه چند تا با شماره های مختلف از نقطه های مختلف کشور!!!
همشون هم قرص لاغری میخواستن ...فک کنم تبلیغ ماهواره ای بوده و شماره سهوا یا عمدا شماره دوستم رو خورده بود.اینقده هم میخندیدیدم با دوستم میگفتیم اینهمه خرج کردن پول تبلیغشو دادن بیچاره ها حالا هم شماره هه اشتباه دراومده...بالاخره این بیچاره روزی 20 تا بیش تر یا کمتر زنگ خور داشت ....
یه روز جلوی روی خودم زنگ خورد ته چشمای دوستم اوج معصومیتشو دیدم...عین یه آهوی بی پناه....(ههههه یعنی مثال می زنم مـــــثاله ها همش جونوری)
خلاصه...بهش گفتم بده من جوابشو میدم...
برداشتم گفتم بفرما گفت قرص لاغری دارین؟ منم صاف و شفاف توضیح دادم که عاقا این تبلیغ ماهواره ای بوده اشتباهی شماره دوست من خورده . اشتباه گرفتین..
بعد گفت شما چی؟ شما استفاده نمی کنین؟
گفتم نه ! من استفاده نمی کنم و به شما هم توصیه می کنم استفاده نکنین.... واااااای یعنی مردم از خنده البته جلوی خودو گرفتم ولی داشتم می ترکیدم....عین بچه های نفر اول کنکور بهش گفتم...
389420_rofl.gif

بعدش دیدم داره خندم بروز میکنه و تابلو دارم میشم گفتم دیگه اشتباه گرفتین خداحافظ.

بعدش طرف اس داد .....خوش به حالتون که استفاده نمی کنین!!! یعنی مردیم از خنده ها...مردیم.....عجب جوابی دادم..
بعد یه مدت نمیدونم چند وقت طول کشید بعدش تموم شد مزاحمت های ناخواسته فقط آدمو صبور میکنه این مزاحم ها
آورین شیلا تو میتونی ..مقاوم باش...به اعصابت مسلط باش تو میتونی . ;)

آسمون

New member

:):):)
وای شیلاجون یاد خودم افتادم یه باریه سوتی پیش یه مزاحم دادم دیگه نفله ام کرد...خدابه دادت برسه عزیزم...آخ اگه منم بودما دوس داشتم بازم واسم بحرفی...
من یه بار گوشی خونه رو ج دادم اول شماره رو دیدم فک کردم یکی از دوستامه...تاگوشی روبرداشتم باصدای شیطون و ادا درآوردن گفتم:سلااااام عشقمممم حالاحدس بزنین طرف کی بود؟مادر آقای خاسگاررر:):):)اونم ازون مامانای های ...بنده خداپشت تلفن خشکش زده بود حالا اینقدم باهاش رودربایستی داشتیم که نگو...ایقد پیشش تریپ شخصیت اومده بودم قبلا...دیگه خودمم نفهمیدم چطوری خنده هاموقورت دادم و جمعش کردم...تازه قراربود زنگ زدبهش ج ردبدیم!!

SH!LA

New member
آورین شیلا تو میتونی ..مقاوم باش...به اعصابت مسلط باش تو میتونی . ;)

خیلی بــا حـال بود؛ بدبخت اونـا چقدر هزینه کرده بودن... :25r30wi:

ولی من جای شما احتمالاً ملتی رو سرکار میذاشتم...! :whistle:

آخه خیلی ضایع بود؛ با اون صـدام...! حالا الان میبینی طرف یه مرد چاق و سیبیلـو یـا از اون پسر ضایع هاست...!
:25r30wi:

biologisst

New member
:):):)
وای شیلاجون یاد خودم افتادم یه باریه سوتی پیش یه مزاحم دادم دیگه نفله ام کرد...خدابه دادت برسه عزیزم...آخ اگه منم بودما دوس داشتم بازم واسم بحرفی...
من یه بار گوشی خونه رو ج دادم اول شماره رو دیدم فک کردم یکی از دوستامه...تاگوشی روبرداشتم باصدای شیطون و ادا درآوردن گفتم:سلااااام عشقمممم حالاحدس بزنین طرف کی بود؟مادر آقای خاسگاررر:):):)اونم ازون مامانای های ...بنده خداپشت تلفن خشکش زده بود حالا اینقدم باهاش رودربایستی داشتیم که نگو...ایقد پیشش تریپ شخصیت اومده بودم قبلا...دیگه خودمم نفهمیدم چطوری خنده هاموقورت دادم و جمعش کردم...تازه قراربود زنگ زدبهش ج ردبدیم!!

واااااای آسمون مردم از خنده...از دست تو.......
619120_sarcastic.gif

من یادمه یبار کوچول موچول بودم زنگ تلفنو بیش تر من جواب میدادم...بعد یه شب وسط مهمونی شلوغ پلوغ خونه یکی زنگ زد منم بچه!!! برداشتم دیدم صداشو نمیشنوم و اونم لابد صدامو نشنیده با صدای بلند داد زدم الوووووو...دیگه هیچی طرف گرخید قطع کرد!
بعدش فهمیدیم دوست بیچاره داداشم بوده.....یعنی ها همون موقع هم فهمیدم چه سوتیییی دادم.....وای چقده خندیدم.....الانه دارم به خودم میخندم...
آسمون اگه اینجا بودی دو روز با این تکیه کلام صدات میکردم...".سلام عشقم چطوری؟":p

SH!LA

New member
من یه بار گوشی خونه رو ج دادم اول شماره رو دیدم فک کردم یکی از دوستامه...تاگوشی روبرداشتم باصدای شیطون و ادا درآوردن گفتم:سلااااام عشقمممم حالاحدس بزنین طرف کی بود؟مادر آقای خاسگاررر اونم ازون مامانای های ...بنده خداپشت تلفن خشکش زده بود حالا اینقدم باهاش رودربایستی داشتیم که نگو...ایقد پیشش تریپ شخصیت اومده بودم قبلا...دیگه خودمم نفهمیدم چطوری خنده هاموقورت دادم و جمعش کردم...تازه قراربود زنگ زدبهش ج ردبدیم!!

:25r30wi:

آسمـون جـان من جای مامانش بودم که دیگه ولت نمیکردم. خیلی باحـال بود؛ جلوی خواستگـار... :25r30wi:

sa@@ra

New member

شیلا همچین مزاحمیی هم واسه من پیش اومده :)))))))))
دایورت کردم رو گوشی پسرعمو جان اونم ادیتس کرد بعد حاشو گرفت:riz481:

آسمون

New member
یبارم یه بنده خدایی زنگ زدبه گوشی مامانم...بنده خداشانس نداش اصن مامان منم خدای سوژس ...تاگف بفرمایین؟طرف گف سلام عزیزم خوبی؟
مامان:مرسی خوبم حال پدرت چطوره؟
صداى پسره میومدبچه هاینی درحدی قفل کرده بودکه مااینجانشسه بودیم مردیم ازخنده بعدازچن لحظه باتعجب گف:توباپدرم چیکار داری؟!!!
ینی حاضرم قسم بخورم طرف توقع هر جوابی روداش بجزاین مورد...
بعدشم خودش گوشی روقطع کرد ودیگه زنگ نزد...
امادستش دردنکنه تایک هفته ماروشاد کرد.تازه هرچن وق مث همین الان برابقیه یادآوری میکنم و یه دل سیرمیخندیم...:):)

SH!LA

New member
شیلا همچین مزاحمیی هم واسه من پیش اومده :)))))))))
دایورت کردم رو گوشی پسرعمو جان اونم ادیتس کرد بعد حاشو گرفت:riz481:

آخه سـارا جان مشکل من یکی - دو تا نیست... داداشیـم که نیست؛ وگرنه تا الان حالش رو میگرفت.

روی گوشی اونـا هم دایورت کنم تا چند وقت سوژه خنده هاشون میشم...! اینقدر که این بچه های فامیل ما باجنبه و باحال تشریف دارن...! :65d6a5d6s:

TUMS

Well-known member
سارا را یه بار دیگه بشونید صندلی داغ
آخه دفعه قبل نشد ازش سوال بپرسین

منم قول میدم فقط نظاره گر باشم

sa@@ra

New member
آخه سـارا جان مشکل من یکی - دو تا نیست... داداشیـم که نیست؛ وگرنه تا الان حالش رو میگرفت.

روی گوشی اونـا هم دایورت کنم تا چند وقت سوژه خنده هاشون میشم...! اینقدر که این بچه های فامیل ما باجنبه و باحال تشریف دارن...! :65d6a5d6s:

رو گوشی مامان نمیشه؟
من مامانم خیلی باحاله در این موارد
یک بار مزاحم داشتم بعد دایورت شد رو گوشی مامان
مامانم اومده به شوخی میکه سارا پسره اس داده میخوام ببینمت .میخوای قرار بزارم بریم بخندیم؟:))))))))))))))))
بزارش رو بلاک لیست گوشیه خودت بی خیال میره خودش

آسمون

New member

شیلاجون دایورتش کن به یه خطی که خاموشه.اینجوری ازسوژه شدن هم درامانى...

SH!LA

New member
الان یاد یه سوتی دیگه از خودم افتــادم.

شب قبل از امتحان بیوشیمی فیزیک بود؛ یکی از دوستام sms جالبی برام فرستاد که خیلی هم مودبانه نبود. :whistle:

منم برای یکی دیگه از دوستام فرستادم.

فردای روز امتحان؛ دوستم آدرس یه مغازه ای رو میخواست که توی sms هام بود و آدرس رو از کسی گرفته بودم. چشمتون روز بد نبینـه...! یهو دیدم sms دیشب رو برای استادم فرستادم! اونم کدوم استاد؟! همین که الان باهاش امتحان دارم! :14:

اصلاً نمیدونستم چیکار کنم... مغزم هنگ کرده بود. به دوستم هم نگفتم. دیگه نزدیک امتحان بود،خواستم sms بزنم و عذرخواهی کنم ولی جمله بندی درستی تو ذهنم نمیومد. بیخیــال شدم و گوشی رو خاموش کردم و گذاشتم تو جیبم... دنبال صندلی ام گشتم؛ دیدم خـدا رو شکر گوشه کــلاس هست و فکر کردم استاد من رو نمیبینه.

نیم ساعت بعد از امتحان استاد اومد؛ منم سرم رو بلند نکردم و مشغول نوشتن شدم که یهو اومد کنار صندلی ام وایساد و گفت: سوال ها خوبه؟... با ترس و لرز و خجالت گفتم: بلـه... :dadad4:

موقع رفتن گفت: اون sms هم بانمک بود...! یعنی انگار آب سرد ریختن روم!

تا نمره ها بیاد خدا خدا میکردم که بهش برنخورده باشه و مشکلی برام پیش نیـاد؛ که خدا رو شکـر پیش نیومد.

marlik

New member
سمیه جون ببخش نبودم که تولدتو تبریک بگم.نزدیک افطار حالم از نظر روحی خوب نبود.و بعدشم خونه نبودم.تولدتو با تاخیر تبریک میگم گلم.انشالله 100ساله بشی و به ارزوهای قشنگت برسی.واست بهترینارووارزو دارم گلم

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
بچه ها من دیگه برم آبجیم اومد...شب خیلی خوبی بود...
انشالله همگی شاد وسرحال باشیم همیشه...امشب میخاسم ازیه فکری فرارکنم و باکمک شمادوستاة خوبم موفق شدم...

ایمونو جان شما چاه نکن بهرکسی اول خودت بیابشین ببینم؟ما اینجا با آقایون خیلی لطیف برخوردمیکنیم روصندلی...احسان نمونه بارزشه...

- - - Updated - - -

بچه ها من دیگه برم آبجیم اومد...شب خیلی خوبی بود...
انشالله همگی شاد وسرحال باشیم همیشه...امشب میخاسم ازیه فکری فرارکنم و باکمک شمادوستاة خوبم موفق شدم...

ایمونو جان شما چاه نکن بهرکسی اول خودت بیابشین ببینم؟ما اینجا با آقایون خیلی لطیف برخوردمیکنیم روصندلی...احسان نمونه بارزشه...

Immunity

Well-known member
منم ب نوبه خودم تبرییییک میگم تولدتو سمیه خانووووم......ایشالا دکتری قبول شدنت

SH!LA

New member
رو گوشی مامان نمیشه؟
من مامانم خیلی باحاله در این موارد
یک بار مزاحم داشتم بعد دایورت شد رو گوشی مامان
مامانم اومده به شوخی میکه سارا پسره اس داده میخوام ببینمت .میخوای قرار بزارم بریم بخندیم؟:))))))))))))))))
بزارش رو بلاک لیست گوشیه خودت بی خیال میره خودش

شیلاجون دایورتش کن به یه خطی که خاموشه.اینجوری ازسوژه شدن هم درامانى...

ممنــون دوستــان برای همفکــری :rose:

kolouche

New member
سمیه جوووووونی تولدت مبارک.....:thanks:
بخنـــــد جونم بخنـــــــــد.....:motat:

بالا