# پاتوق هماتولوژی #

Z0HRE

New member
سلام خدمت دوستان
اينترلوکين 2 و مرجان 2 و امين 73 و لينداخوش اومدين هر سوالى داشتين بزارين مطمئن باشيد جواب خواهد داده شد فقط گاها دوستان دير ميان صبور باشيد جواب ميديم
مطالبم با چن دوره کردن تثبيت ميشه همونجور که دوستان گفتن
سربلند و موفق باشيد

راستی مهاباد تو چرا نمیای گزارش بدی؟هان؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:New (6):

- - - Updated - - -

من لغات درس اول تافل+خون تا سر متابولیسم اسید فولیک:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x

mahabad

New member
اخه من گل افشان رو ميخونم زبان هم لغات درس اول تافل و 7 صفحه از تيک ايت رو خوندم

Marjan_92

New member
مرسی بچه ها، من جدا بریدم چند صفحه که خوندم و چند روز اصلا نرفتم سروقت کتاب :j58r36j3gcr4suxymup
شماها الان فقط دیویدسونو میخونید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z0HRE

maxin

Well-known member

nova
emo
vampire

IL-2

Well-known member
سلام ...
بچه ها واسه تست زدن چه کار میکنید؟
واسه تست خون چه کتابی بگیرم؟؟

Leyenda

Well-known member
سلام ...
بچه ها واسه تست زدن چه کار میکنید؟
واسه تست خون چه کتابی بگیرم؟؟

کتاب تست i-Q-Bدکتر خ ل ی لی
و
کتاب 4000تست خونشناسی دکتر مهبد انتشارات میر

آخرین ویرایش:
  • Like

mohana

Well-known member
مرسی بچه ها، من جدا بریدم چند صفحه که خوندم و چند روز اصلا نرفتم سروقت کتاب :j58r36j3gcr4suxymup
شماها الان فقط دیویدسونو میخونید؟

بی خیالش نشوووو... برا همه سخته دور اول...:auizz3ffy9vla57584x بله من دیویدسون رو میخونم

mohana

Well-known member
بچه ها من فصل خون سازی رو تموم نکرده بودم...ولی برا اینکه خیلی عقب نمونم اختلال اریتروسیت رو میخونم فعلا....
برا امروز تا کم خونی مگالوبلاستی...:smilies-azardl (181

Z0HRE

New member
بچه ها من فصل خون سازی رو تموم نکرده بودم...ولی برا اینکه خیلی عقب نمونم اختلال اریتروسیت رو میخونم فعلا....
برا امروز تا کم خونی مگالوبلاستی...:smilies-azardl (181

مهنا منم فصل خونسازی رو نخوندم چون نرسیدم:|

دارم اختلالات رو میخونم ایشالا خونسازی رو در خلال اینا میخونیم:smiliess (3):

Z0HRE

New member
بچه ها من تا12ظهر حالم خوبه بعدشم خیلی بیحال میشم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

شمام مثل من هستین:(50):؟؟

خدایی سخته درس خوندن:black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member

آآآآآآآآآره خیلی سخته...بعد سحر و بعد افطار خوبه برا درس...

mahabad

New member

درک ميکنم سخته
من چشمام قرمز ميشه مغزم ميخواد بيترکه اصلا کششششششششش نداره

• Like

mahabad

New member
بچه ها امروز داشتم تافل رو ميخوندم رسيدم به متن ها اصلا سر در نمياوردم چرا جمع بسته شده چرا مفرده فعل و فاعل واينارو يادم اومد تو دبيرستان اقا معلم گرامر درس ميداد منم وسط درسش تک صندل رو 2تا پايه عقب لم داده بودم به ديوار مييگفتم انظافه من الايمان, معلم گفت چه ربطى داشت گفتم اقا اين گردوغباره گچه کتتو کثيف ميکنه......
اگه اون موقع گوش ميدادم امروز مغزم نميترکيد (البته ناگفته نماند همىشه تو زبان نمره ى خوب ميگىرم با تقلب وشانس

Leyenda

Well-known member
بچه ها ی پیشنهاد دارم.هوم؟؟؟
میتونیم از همین گروهی خوندنمون یه منفعتی ببریم.یه سودی برامون داشته باشه.
ببنید هماتو درسیه که نیاز به مرور زیاد داره.اما واسه اغلب خوندن دوباره کتاب حوصله بر و خسته کننده هست.به خاطر همین خیلی از رتبه های بالا پیشنهاد میدن که از هر مبحث خلاصه نویسی کنید و اون خلاصه ها رو زیاد مرور کنید.اما همین خلاصه نویسی برای بچه ها میگن وقت زیاد میبره و حجم مطالب زیاده و این حرفا.
اما ب نظرم خلاصه نویسی و اضافه کردن نکات ب صورت گروه 5-6نفره هم میتونه راحت باشه هم مفید.
پیشنهادم همینه،دوستا پایه هستید گروهی هماتومونو خلاصه نویسی کنیم؟؟مبحث ب مبحث.و نکات هر مبحث رو من یا هرکی داوطلبه مرتب میکنه و فایلشو برای دوستایی ک همکاری کردن میفرسته.دوستا هم میتونن فایل هارو پرینت بگیرن و راحت نکات هر فصل رو هر وقت خواستن مرور کنن.درنهایت همه فصل ها رو ک کنارهم قرار بدید ی جز و ه خوب خلاصه و نکات هماتو خواهید داشت.
هوووم؟؟؟

- - - Updated - - -

ببنید هماتو درسیه که نیاز به مرور زیاد داره.اما واسه اغلب خوندن دوباره کتاب حوصله بر و خسته کننده هست.به خاطر همین خیلی از رتبه های بالا پیشنهاد میدن که از هر مبحث خلاصه نویسی کنید و اون خلاصه ها رو زیاد مرور کنید.اما همین خلاصه نویسی برای بچه ها میگن وقت زیاد میبره و حجم مطالب زیاده و این حرفا.
اما ب نظرم خلاصه نویسی و اضافه کردن نکات ب صورت گروه 5-6نفره هم میتونه راحت باشه هم مفید.
پیشنهادم همینه،دوستا پایه هستید گروهی هماتومونو خلاصه نویسی کنیم؟؟مبحث ب مبحث.و نکات هر مبحث رو من یا هرکی داوطلبه مرتب میکنه و فایلشو برای دوستایی ک همکاری کردن میفرسته.دوستا هم میتونن فایل هارو پرینت بگیرن و راحت نکات هر فصل رو هر وقت خواستن مرور کنن.درنهایت همه فصل ها رو ک کنارهم قرار بدید ی جز و ه خوب خلاصه و نکات هماتو خواهید داشت.
هوووم؟؟؟

• Like

Z0HRE

New member
هوووم؟؟؟

- - - Updated - - -

هوووم؟؟؟

خیلی خوبه من موافقم.:auizz3ffy9vla57584x

Z0HRE

New member
بچه ها امروز داشتم تافل رو ميخوندم رسيدم به متن ها اصلا سر در نمياوردم چرا جمع بسته شده چرا مفرده فعل و فاعل واينارو يادم اومد تو دبيرستان اقا معلم گرامر درس ميداد منم وسط درسش تک صندل رو 2تا پايه عقب لم داده بودم به ديوار مييگفتم انظافه من الايمان, معلم گفت چه ربطى داشت گفتم اقا اين گردوغباره گچه کتتو کثيف ميکنه......
اگه اون موقع گوش ميدادم امروز مغزم نميترکيد (البته ناگفته نماند همىشه تو زبان نمره ى خوب ميگىرم با تقلب وشانس

حقته حالا بکش:25r30wi::25r30wi:

بالا