مطالعه گروهی کنکور92

jeghele68

New member
بله.میتونید برای وزارت علوم رشته شناور زیست شناسی جانوری بدید.اگر مجاز شدی توی این گروه میتونید سه رشته انتخاب کنید:سیستماتیک جانوری.فیزیولوژی جانوری.بافت شناسی و جنین شناسی تکوینی.ولی فیزیولوژِی این گروه کاملا جانوریه.توی ارشد یه سری مباحث مثل فیزیولوژِی اعصاب و گوارش و .. رو میخونید ولی منحصرا جانوری میشه و مرتبط با انسان نیست

در کل براتون بگم فیزیو وزارت علوم مبحثه جانوری داره ولی بهداشت مبحث انسانی

simin69

New member
بله.میتونید برای وزارت علوم رشته شناور زیست شناسی جانوری بدید.اگر مجاز شدی توی این گروه میتونید سه رشته انتخاب کنید:سیستماتیک جانوری.فیزیولوژی جانوری.بافت شناسی و جنین شناسی تکوینی.ولی فیزیولوژِی این گروه کاملا جانوریه.توی ارشد یه سری مباحث مثل فیزیولوژِی اعصاب و گوارش و .. رو میخونید ولی منحصرا جانوری میشه و مرتبط با انسان نیست

در کل براتون بگم فیزیو وزارت علوم مبحثه جانوری داره ولی بهداشت مبحث انسانی
خیلی ممنون

jeghele68

New member
سیمین جان سلام.من با دکتر کیهان ور تماس میگیرم ولی همیشه مشغوله.چکار کنم بنظر شما؟:21:

شماشون درسته دیگه؟02188993577

با این شماره تماس بگیرم مستقیما با دکتر صحبت میکنم یا اونجا دفترشونه؟

simin69

New member
سیمین جان سلام.من با دکتر کیهان ور تماس میگیرم ولی همیشه مشغوله.چکار کنم بنظر شما؟:21:

شماشون درسته دیگه؟02188993577

با این شماره تماس بگیرم مستقیما با دکتر صحبت میکنم یا اونجا دفترشونه؟
سلام
اونجا دفترشون هست یک شماره دیگه هم دارن02188993575
با این هم تماس بگیرید امیروارم موفق بشید

ezelazaheze

New member
کسی کتابی واسه تست زیست سراغ نداره؟
من کتاب تست جانورشناسی خانه زیست شناسی علوم پایه رو دارم با جوابای تشریحی............. و کتاب تست زیست شناسی عمومی iqb دکتر خلیلی رو گرفتم که میدونید جواب تشریحی نداره ، 9 تا فصل داره : (1.سلول روشها ابزار و بافت های بدن 2. دستگاه تنفس 3.قلب گردش خون خون و ایمنی 5.کلیه و مایعات بدن 6 دستگاه حرکتی 7 دسگاه عصبی و اندام های حسی 8 هورمونها غدد درون ریز و تولید مثل 9 اکوسیستم جمعیت و ژنتیک)

simin69

New member
من کتاب تست جانورشناسی خانه زیست شناسی علوم پایه رو دارم با جوابای تشریحی............. و کتاب تست زیست شناسی عمومی iqb دکتر خلیلی رو گرفتم که میدونید جواب تشریحی نداره ، 9 تا فصل داره : (1.سلول روشها ابزار و بافت های بدن 2. دستگاه تنفس 3.قلب گردش خون خون و ایمنی 5.کلیه و مایعات بدن 6 دستگاه حرکتی 7 دسگاه عصبی و اندام های حسی 8 هورمونها غدد درون ریز و تولید مثل 9 اکوسیستم جمعیت و ژنتیک)
ببخشید این کتاب تست جانور شناسی خوب هست؟من پرسیدم واسه زیست عمومی میگن احتیاجی نیست جانوری مهمه

ezelazaheze

New member
سلام،،،راستش خودمم نخوندم ولی اینکه گفتید درسته،، توی اون کتاب مباحث جانور شناسیو به طور تخصصی تست طراحی کردن (یعنی برای سوالات جانورشناسی علوم پایه)............ منابعی که علوم پزشکی معرفی کرده برا درس زیست شناسیه ارشد فیزیولوژی ( یعنی جانور شناسی طلعت حبیبی) و اون قسمت از ابواقاسم امین که مربوط به رده بندی جانوراس،،،اگه کسی بخواد تستاشو کار کنه منکه خودم فعلا همین کتابو سراغ دارم،البته منم فقط دارمش،،راجع به اینکه بخونمش تصمیمی نگرفتم:21:

siawash

New member
سلام من فعلا گایتون میخوانم البته شبها زبان ولی خیلی کندم صبها سرکارم لطفا بگین گانونگ هم لازمه یانه

miler

New member
سلام من فعلا گایتون میخوانم البته شبها زبان ولی خیلی کندم صبها سرکارم لطفا بگین گانونگ هم لازمه یانه

اگه رتبه 1و2 میخواین ..حتما بخونین گایتون و گانونگو.... ولی اگه کمبود وقت دارین و میخواین حتما قبول شین..همین گایتون پرستاران بسه... اصلا نترسین همه قبول میشین..اگه فقط تستای 10 سال قبلم خوب خوب بخونین بازم با رتبه زیر 30 قبول میشین..تست مهمتره..اول تست و بخونین که بفهمین کجاها مهمتره ,دیگه 1 هفته بگذره دستتون میاد.من 3 ماه اونم با کارورزی خوندم.فقط سر جلسه حواستون باشه فقط اونایی ک مطمئنینو بزنین,بقیشو بذارین واسه صاحبش..
دیگه اینکه ارشد این رشته اصلا کار نداره..یا نخونین یا اگه میان هدفتون دکترا باشه:smilies-azardl (181:auizz3ffy9vla57584x

zhra

New member
سلام بچه ها من دچار سردرگمی شدید شدم
بعد از امتحان ارشد امسال تمام امیدم را به پیشرفت از دست دادم تقریبا دچار روزمرگی شدید شدم
............
:(

hirkania

New member
سلام منم همین احساس و داشتم
ولی مولا علی (ع) میگن که بزرگترین گناه نا امیدی است.
یه دانشمند پزشکی هم میگه :: توضیح نده که چرا قابل انجام نیست ....کشف کن که چگوه قابل انجام است......

بالا