نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد ژنتیک انسانی خرداد 93

مهربون

New member
بچه ها دفترچه راهنما و اطلاعیه وزارت بهداشت مهمتره یا سایت؟؟!تو هیچ کدوم از اینها ضریب زبان تغییر نکرده،لطفا از صحت خبری که میذارید مطمیین باشید.

در ضمن ضریب هر درس فقط در تعداد سوالات اعمال میشه،حالا که کنکور دادیمو تعداد سوالات زبان ۴۰ تا بود،که نشون میده ضریب تغییر نکرده،پس نگران چی هستید!؟

آخرین ویرایش:

microb89

New member
بچه ها دفترچه راهنما و اطلاعیه وزارت بهداشت مهمتره یا سایت؟؟!تو هیچ کدوم از اینها ضریب زبان تغییر نکرده،لطفا از صحت خبری که میذارید مطمیین باشید.

منم جایی ندیدم تو دفترچه ک ضریب زبان ۳شده باشه!

RBC!

New member
پوران و نت که منبع نیستن
ما باید چیزی که میخونیم یاد بگیریم نه اینکه حفظش کنیم
هترو چیه؟ همو چیه؟
هترو باید مونومرهای متفاوت داشته باشه آیا آگار متفاوته؟؟؟؟
تنها استثنای هتروها کیتین هستش وگرنه کراتان سولفات و کندوئیتین سولفات و هپارین و... مثال های بارز هتروهستن

من کتاب دکتر احسانی رو دارم. توی قسمتی که داشته هتروپلی ساکارید ها رو توضیح میداده (صفحه 32) نوشته :
آگار مخلوطی از پلی ساکاریدهای آگارز و آگاروپکتین است. آگارز پلیمری از واحدهای d گالاکتوز و 3 و 6 انیدرو l گالاکتوز است که یک در میان بهم وصل شده اند و زنجیره ای ایجاد کرده اند و گروه های جانبی 6 متیل d گالاکتوز که به زنجیره متصل اند.

ایلگار

New member
سلام دوستان
کارنامه های پارسالو از کجا دانلود میکنید؟؟
تو سایت علوم پزشکیم که نیست

ارشد93

New member
من کتاب دکتر احسانی رو دارم. توی قسمتی که داشته هتروپلی ساکارید ها رو توضیح میداده (صفحه 32) نوشته :
آگار مخلوطی از پلی ساکاریدهای آگارز و آگاروپکتین است. آگارز پلیمری از واحدهای d گالاکتوز و 3 و 6 انیدرو l گالاکتوز است که یک در میان بهم وصل شده اند و زنجیره ای ایجاد کرده اند و گروه های جانبی 6 متیل d گالاکتوز که به زنجیره متصل اند.

:sad:......................

Fatima77

New member
من ترجمه لنینجر را عرض میکنم
باتاکید گفته شده
آگار مخلوطی هتروپلی ساکاریدی سولفاته است که از مشتقات دی گال و یک ال گال ساخته شده است....
درضمن من رفرنس را در آن پست ضمیمه کردم خوشحال میشم رفرنس شما را ببینم شاید من اشتباه میکنم
نکته جالب که آگار و آگارز یه کوچولو تفاوت دارن که دیگه خودتون بخونید

به نظرمن اگه سولفاته بودن رو توی صورت سوال مطرح میکرد، هترو میشد ولی الان که هیچ اشاره ای نشده، فقط l ,d گالاکتوز داریم.پس میشه همو.
بازم میگم بهتره تا اعلام نتایج صبر کنیم.

ارشد93

New member
به نظرمن اگه سولفاته بودن رو توی صورت سوال مطرح میکرد، هترو میشد ولی الان که هیچ اشاره ای نشده، فقط l ,d گالاکتوز داریم.پس میشه همو.

:thumbsupsmileyanim::applause:

neginb

New member
بچه ها من خودم اون سوال اگارز رو غلط زدم اما به نظرم همون هترو درسته میدونم ادم دوس داره که غلطاش درس از اب دربیاد اما تو کتاب هترو نوشته :sad: آخه این چ سوالیه من این همه چرخه و لیپید خونده بودم شانس ندارم کههههه:wacsmiley:

Yas-p

New member

در ضمن ضریب هر درس فقط در تعداد سوالات اعمال میشه،حالا که کنکور دادیمو تعداد سوالات زبان ۴۰ تا بود،که نشون میده ضریب تغییر نکرده،پس نگران چی هستید!؟

يعني اين سايت اطلاعيه اشتباه و بي اساس مي ذاره؟ :/ از خودشون كه نمي تونن در بيارن

mahsa khanum

New member
به نظرمن 235 اینطورا میشه راحت 20تا پایین تر از پارسال میشه
fkzv
بنظر منکه اینطوری نمیشه...هرچقدرم سخت باشه ها یسریا پیدا میشن که بیان ج بدن

فعلا که هر سال ب نمره اخرین نفر اضافه میشه.....بیوشیمی اخرین نفرش 201اینا بود یعنی من با نمره پارسالم اگه بیوشیمی بودم قبول میشدم:sad::wacsmiley::wacsmiley:

agigesabz

New member
دوستان عزیز هرکسی کتاب دوجلدی استراخان رو داره لازم نداره من خریدارم . لطفا پیام خصوصی بدین .ممنونم

- - - Updated - - -

دوستان عزیز هرکسی کتاب دوجلدی استراخان رو داره لازم نداره من خریدارم . لطفا پیام خصوصی بدین .ممنونم

:applause::applause:

shayna

New member
فسفاتیدیل سرین و اینوزیتول هر دوتاشون ی بار منفی دارن ولی اینوزیتول بازم فسفاته میتونه بشه و بارش منفی تر بشه
ااونم هترو پلیساکاریده توی کتاب پوران بیو شیمی فصل قند صفحه اخر گفته اینو

با اين درصدها احتمالا تهران يا حداقل بهزيستي رو ميارين
ولي تو ضروريات بيوشيمي و دكتر احساني همو پلي ساكاريد نوشته

بالاخره هترو درسته یا همووو؟؟!!!:wacsmiley:

hadixy

New member
به قسمت دوم گزینه ها توجه کنید ما آگار بدون سولفات و سایر استخلاف هاش نمیتونیم داشته باشیم یعنی اگر از استخلاف سولفات صرف نظر کنیم دیگه آگار نیست !
درحالی که در صورت سوال قید نشده که پلیمری که فقط دارای l - gal and d-gal باشد کدام است (این پلیمر احتمالا تخیلی خواهد شد؟!)
امیدوارم برخلاف نظرم شما درست بگید زیرا در این صورت من این سوال را یادمیگیرم و در سال بعد اشتباه نخواهم کرد و شماهم امتیاز سوال

Fatima77

New member
بچه ها سوال بیوشیمی در مورد هایپرکلسترولمیا ناشی از کمبود مس چی میشه؟کلید درسته؟:smiliess (11):

hadixy

New member
من نمیدونم کدوم کلید را میگید ؟ اونجور که میدونم مس توی هیدوکسیلازو تیزوزیناز و sod هست من اگه بودم sod را میزددم

ghazael

New member
واقعا بیوشیمی سخت بود ژنتیکم سخت بود سلولی خیلی آسان بود زبانم متوسط نمیدونم قبول میشم یا نه.

hi aty

New member
سلام به همه بچه های گل انجمن
من سال پیش این روزا کل مدت تو همین انجمن بودم و مثل شما منتظر نتایج
درسته روزای سختیه ولی قشنگی های خودشو داره
از ته قلبم آرزو می کنم که هر کدومتون زحمت کشیده به هدفش برسه ولی اگه خدای نکرده نرسیدید ناامید نشید
با ارزو موفقیت:riz304:

بالا