تولدت مبارککککککککککککککککککککک ککک...

ad1986

New member
باران چرا باجی غذای خوشمزه میذاری خووو:dadad4:

خوووو چیه خووو منم از این غذاها موخام والا...:dadad4:

غذا امشب اینجا بمونه خراب میشه .من منشی اقا علی هستم خودم میخورمش

ایییییییییییییییییییییییش یادم نمیاد تو رو کی استخدام کردم خخخخ :ph34r-smiley:
ماهی 1200000 بهم بدی افتخار میکنم منشیم بشی خخخخ
راستی من گوشت قرمز نمیخورم... خخخخخ غذام رو میدم به تو ...عجب سخاوتمندم من خخخخ:4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

ad1986

New member
منم زیاد اقای علی رو نمیشتاسم؛ولی این کیک چن طبقه و رنگی رنگی که من میبینم باید فرد ثروتمندی باشد!!!!شوخی
تولد تولد تولدت مبارک..ایشالا 100سالگی رو ببینی.شاد و موفق و سلامت باشی...

مرسی الی خانوم...زحمت کشیدی... ممنونم
ثروتمند نیستم فقط یه چند صدتا ماشین دارمو یه چند هزارتا باغ و ویلا و خونه و مرکز تجاری و اینا خخخخ

ad1986

New member
قدرت برای کادوی تولدت ،پول تو جیبی این ماه و ماه بعدی و ماه بعدتری و چندتا ماه اون ورتر رو ریختم حسابت ...

ولخرجی نکن بابایی

هاااا؟؟ آهاااا اون پول رو میگی... بابا اومد تو حسابما اما ناقص اومده گویا خطا مشکل داره ... دوباره بفرست :ph34r-smiley: خخخخخخ

ad1986

New member
از همه کسایی که زحمت کشیدنو تولدمو تبریک گفتن تشکر میکنم... واقعا خیلی لطف کردین... شرمندم کردین همتون
سرعت نتم لاکپشتی شده نمیتونم عکس /ل بزارم بزودی نصب خواهد شد خخخ

بازم ممنونم.

(احساس میکردم پشت تریبون جلو همه بچه ها وایسادم دارم اینارو میگم خخخخ اون آخری دستتو از مماغت بکش بیرون... هانی انگشتتو تو کیکم نکن نوه هم اینقد شیطون... سرورم نوتر خان هم که اینجا هس.... مهسا اینقدر با انگشتر قد توپ تنیست ور نرو خخخ)
اییییییییییییییییییش

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

mahsa.

New member
از همه کسایی که زحمت کشیدنو تولدمو تبریک گفتن تشکر میکنم... واقعا خیلی لطف کردین... شرمندم کردین همتون
سرعت نتم لاکپشتی شده نمیتونم عکس /ل بزارم بزودی نصب خواهد شد خخخ

بازم ممنونم.

(احساس میکردم پشت تریبون جلو همه بچه ها وایسادم دارم اینارو میگم خخخخ اون آخری دستتو از مماغت بکش بیرون... هانی انگشتتو تو کیکم نکن نوه هم اینقد شیطون... سرورم نوتر خان هم که اینجا هس.... مهسا اینقدر با انگشتر قد توپ تنیست ور نرو خخخ)
اییییییییییییییییییش

علییییییییی همه برات ماشین لوکس آوردن ولی خب ببخش من مایه دار نیستم کادوی من فغیرانه فقیرانه فگیرانه بودددددددددددد

خب انگشتر دیگه ای ندارممممممممممم.

melinaa

New member
علیییییییییییی جاااااااااننننننننننننن هم تو پیام گفتم هم اینجا میگم تولدت خیلی خیلی مباررررررررررررککککککککک
بزن دس قشنگه روووووو..........هورااااااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

علیییییییییییی جاااااااااننننننننننننن هم تو پیام گفتم هم اینجا میگم تولدت خیلی خیلی مباررررررررررررککککککککک
بزن دس قشنگه روووووو..........هورااااااااااااااااااااا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه دست گلها
بخصوص خردادیای عزیز
12.gif
:rose:

یه سوال بچه ها، روز تولدتون رو از هم می پرسین یا جایی هست که اعلام می کنید اونجا؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

baran71

New member
club0.gif

24 خرداد تولد مرضی جونه

yr37gzwnrqmm5k9ewyqt.gif

امروز פֿـورشیـב شاבمانـﮧ ‏تریـטּ طلوع را פֿـواهـב ڪرב و בنیا رنگ בیگرےפֿـواهـב گرفت
قلبها بـﮧ مناسبت آمـבنت פֿـوشامـב פֿـواهنـב گفت
فرشتـﮧ آسمانے سالروز زمینے شـבنت مبارڪ .

jgkv4yqj9xeh0bzjb372.jpg

images

نوتر

New member
تولدت مبارک مرضیه

امیدورام به خواسته هات برسی

:riz304::riz304::riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

melinaa

New member
مرضیییییییییییییی جونیییییییییییی دوست بهتر از گلللللللللمممممممممممممممم تولد اسمونیتو بهت تبریک میگم...انشالله صدسال زنده باشی و تو زندگیت خوش باشی عزیزززززززززززززززززززمممممممممممممم

هورااااااااااااااااااااااااا

- - - Updated - - -

مرضیییییییییییییی جونیییییییییییی دوست بهتر از گلللللللللمممممممممممممممم تولد اسمونیتو بهت تبریک میگم...انشالله صدسال زنده باشی و تو زندگیت خوش باشی عزیزززززززززززززززززززمممممممممممممم

هورااااااااااااااااااااااااا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

ketabsabz

Well-known member
مرضیه جون تولدت مبارک عزیزم

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی:riz304::riz304:

ستاره70

New member
اهم اهم!!!من همیشه توی پروفایل بچه ها تولدشونو تبریک میگفتم!!امااااااااااا به خاطر مرضی جونم ترک عادت کرده و در هردوجا تبریک میگویم!!!بعله!!!
مرضیه جونم انشالله به همه ی آرزوهای قشنگت برسی و شاد و سرحال و مهم تر از همه اینکه باحال باشی همیشه!!!

photo-Greeting-Birth-11.gif

- - - Updated - - -

شوکا88

New member
روزی که، تو اومدی روی زمین
یه فرشته کم شد از آسمونا
مثل گل شکفتی بین آدما
گل سر سبد بودی بین اونا
تولدت مبارک عزیزم
خاهری قشنگم تفلدتتتتتتت هورااااااا مبالکککککککککککککککککککککک

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
مرضی خواهری تولدت مبـــــــــــــــــــارک

confetti.gif
confetti.gif
confetti.gif

120 سال عمر با عزت داشته باشی... بهترین ها رو برات آرزو دارم مرضی عزیزم

Special-Metoo-authentic-tiramisu-font-b-rabbit-b-font-cute-font-b-bunny-b-font-plush.jpg

ستاره70

New member
آبجی مرضی بازم میخوام عکس بذارم برات...لپ تاپ نامرتم ویروسی شده..خودمو کشتم که امشب چندتا عکس بتونم توی چندتا تاپیک بذارم!
انشالله فردا جبران میکنم و پروفایلتو میترکونم!بعله!!!:4d564ad6:

- - - Updated - - -

بالا