zErOOn3
Well-known member
سلوم بادی:
دورین کیه ناقلا ؟!!!!!!!!!!!! آی ناقلا /... شما هم ؟!!!!
SHift+Prnt بیدا ولی /...
شومام صفحات قبل ــو لازم از نو خوندن " چکیدن در واقـه /... بلی /...
بخش آشپزی:تایپک»»»کیک شعله قلمکار
مهنا: امروز یه کیک جدید یاد گرفتم ازش درست کرده ببینید چقدم خوب شده
مواد مورد نیاز:سوسک چرخ شده_پنیرکرم زده رنده شده_آرد گل خرزهره_رون قورباغه_گوجه له شده 5 عدد_نمک2قاشق_شکر2قاشق
+اینم درست کردم واقعا زیبا خوشمزه شده ((
ستاره70: ممنونم مهنا جونم شما خوب درست کردی .برا من خعلی خوب نشده
ولی آقامون با اینکه ازش نخورد خعلی خوشش اومد ((گفت داری پیشرفت میکنی.
دیگه یادش رفت بخوره ریختم بیرون نمیدونم چرا گربه های محلمون مردن |: |:
شفق@: آفرین ابجی مهنای گلم منم درست کردم
ببین چقد مث هم شدن خیلیم خوشمزس تاز داداشم قابلمشم خوردن.
![]()
سلوم بادی:
دورین کیه ناقلا ؟!!!!!!!!!!!! آی ناقلا /... شما هم ؟!!!!
SHift+Prnt بیدا ولی /...
شومام صفحات قبل ــو لازم از نو خوندن " چکیدن در واقـه /... بلی /...
h34r-smiley:
![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کی گفته تو پستا فقط میشه چهارتا شکلک گذاشت؟خودتون بشمارید ببینید چندتان؟
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ... کی جرات داره بیاد شیراز نشون بدم یه کم یاد گرفتم کمربندمو ببندم ؟![]()
من یه ساله اومدم هنو نتونستم یه جمله از تو حرفای این داداش zero در بیارم قراره با چلنگر قرداد ببندم به زودی اگه خدا بخوادببینم...فقط منم که احساس میکنم احتیاج به مترجم دارم یا کس دیگه ای هم هست آیا؟!؟!:dadad4:
ببینم...فقط منم که احساس میکنم احتیاج به مترجم دارم یا کس دیگه ای هم هست آیا؟!؟!:dadad4:
شمام وقتی رتبه نظر میگیرد اولش چند لحظه صب می کنید تا حدس بزنید برا کدوم پستتون بوده ,یا فقط من دیوونم؟:21:
خب دوستان به سلامتی دیگه تو رتبه نظر (امتیازا) اسمها هم معلوم میشه ..یچیز شبیه همین گوشی کالر آیدی شده که شماها یادتون نمییاد یک مدت بدجور حال سرخوشارو گرفته بود
گفتم که در جریان باشید امتیاز بدهید و بگیرید ولی مبادا بد وبیراه بگویید که کارتان با کرام الکاتبین است...:motat:
روانشاسان یــ جا قایم شدن فکنیم /...یه سوال فنی دارم:"همه روانشناسا اینقد توشناخت عادما که چه عرض کنم، توتشخیص مردا از زنا اشتب می زنن"، یا فقط این کریزی ماست که نابوده؟ |:
......................
روانشناسان.:rose:
فرصت با3 چیز همین بید دگر /... حالا دلشاد بشین یکم /... ها باریکــ ا...خعلیییییییییییییییی نامرتی قراربود یکی دیگه رو سوزه کنی:13:
الان رفتم دیدم من فقط گلچین و نوتر و بی بی تی و نیروان و اشتباه گفتم ولی شما همتون منو اشتباه گفته بودین.
تازهههههه ایمونو برعکس همتون من همون اول فهمیدم پسره
بیاmaxin ا ! حالا رتبه نظر میذاری در میری؟ دستت رو شد. بیرون انجمن واستا اومدم