najma
New member
من فرستادم اما بازم می تونن بهانه بیارن که اسم هارو از خودتون دراوردین!!!!
نه گویا امکان چک کردنش رو دارن .
من فرستادم اما بازم می تونن بهانه بیارن که اسم هارو از خودتون دراوردین!!!!
نجما جان من این متن رو نوشتم و فرستادم همین کافی بود؟با توجه به ارسال نامه اعتراضی به آزمون ارشد پزشکی امسال و ضرورت اثبات جامعیت این اعتراض ، برای ارائه به سازمان سنجش پزشکی و نیز مراجع ذیصلاح اعلام حضور اشخاص حقیقی که متن نامه را تایید میکنند امری اجتناب ناپذیر بوده ، ازین رو ما را بر آن داشته تا برای پیشبرد هدف خویش اقدام به جمع آوری امضاء برای تایید این امر اقدام نماییم.
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم. رادر یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.
آدرس ایمیل برای ثبت اعتراض : eterazarshad@yahoo.com
نجما جان من این متن رو نوشتم و فرستادم همین کافی بود؟
منم همین کارو کردم.بچه ها من یه ایمیل مبسوط براش فرستادم و کل ماجرا رو براش شرح دادم و لینک ها رو هم براش گذاشتم . شما هم همینکار رو بکنید .
صفحه اصلی کجا نظرشو نوشته؟؟منم همین کار رو کردم
لطفاً یکی به من بگه چطوری می تونم برای نامه که اومد روی صفحه اصلی نظر بدم. چون این خانم kobrasaleh در مورد بهداشت حرفه ای اظهار نظر کردند همه ی صحبتشون اشتباه است. اسشون اگر درست می گویند منبع جواب سوال را اعلام کنند. ما این همه منبع هم برای ایشون گذاشتیم بازم میگه این سوالای آسون. خانم جان معلومه که یوال آسون بوده ولی اصلاً گزینه هاش غلط بود می خوام بدونم شما چی جواب دادین؟؟؟؟؟
لطفا یکی به من بگه چطور می تونم رو نظر ایشون تو صفجه اصلی نظر بزارم
منم همین کار رو کردم
لطفاً یکی به من بگه چطوری می تونم برای نامه که اومد روی صفحه اصلی نظر بدم. چون این خانم kobrasaleh در مورد بهداشت حرفه ای اظهار نظر کردند همه ی صحبتشون اشتباه است. اسشون اگر درست می گویند منبع جواب سوال را اعلام کنند. ما این همه منبع هم برای ایشون گذاشتیم بازم میگه این سوالای آسون. خانم جان معلومه که یوال آسون بوده ولی اصلاً گزینه هاش غلط بود می خوام بدونم شما چی جواب دادین؟؟؟؟؟
منم همین کار رو کردم
تو صفجه اصلی سایت علوم پزشکی دات کام که نامه ما رو گذاشته وقتی رو نامه کلیک کنید متن نامه میاد. اون پایین متن نامه یه تعداد نظر هست منم مس خوام مثل اینا نظر بدم.
در ضمن اگه کسی از بچه های بهداشت حرفه ای این خانم یا آقای kobrasaleh رو می شناسه بگه ایمیل بده تا جواب سوالایی که گفتی غلط است و این طور نیست رو با منبع براش بفرستم
سلام من هنوزترم پایینی ام (بهداشت حرفه ای)ولی دورادورپیگیرکارهستم،آفرین که سرسختانه دنبال بازپس گیری حقتون هستید،اگه کمکی ازدست ماهم براتون
برمیادخوشحال میشیم کمکتون کنیم.:auizz3ffy9vla57584xازحقمون دفاع میکنیم،این کشوروآیندش مال ماست،
تو صفجه اصلی سایت علوم پزشکی دات کام که نامه ما رو گذاشته وقتی رو نامه کلیک کنید متن نامه میاد. اون پایین متن نامه یه تعداد نظر هست منم مس خوام مثل اینا نظر بدم.
در ضمن اگه کسی از بچه های بهداشت حرفه ای این خانم یا آقای kobrasaleh رو می شناسه بگه ایمیل بده تا جواب سوالایی که گفتی غلط است و این طور نیست رو با منبع براش بفرستم
یعنی چی مگه ما تلاش نمی کنیم حقمون رو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟
من با نامه موافقم و دقیقا با همه ی سوالات تو نامه موافقم که باید تغییر کنه. اما این خانم ذو نامه ی ما یک نظر دیگه ای دادند و من هم عصبانب از اینکه چرا بی منبع حرف مب زنه؟
این موضوع شاید باعث بشه یه تعدادی که قراره لا ما هم صدا بشن این کارو نکنند
دوستان به نامه ایمان داشته باشید. همه ی سوالات منبع داره می تونید چک کنید
نه نجما جان ایشون یه چیز همینطوری گفتند. من جواب همه ی سوالایی که گفته اشکال داره را همین الان می تونم با منبع براش بفرستم.
اینکه باید حقمون را بگیریم. یکی مثل ایشون با این کلید حتما جای منو میگیره . آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7977cujr38iyymsu8: