اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sayeomidvar

New member
دوستان همه حتماً به آقای دکتر جبریل نسل سراجی ایمیل بزنید و مشکل را به همراه سوالات رشته ای مورد نظر خودتون همراه با منابع برای ایشون بفرستین.
ایشون رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور هستند. هر نفر با مشخصات کامل بر روی سوالات آزمونی که خودش داده اعتراض کند.
ابنم ایمیل ایشون : آدرسjnsaraji@sina.tums.ac.ir

fateme67

New member
با توجه به ارسال نامه اعتراضی به آزمون ارشد پزشکی امسال و ضرورت اثبات جامعیت این اعتراض ، برای ارائه به سازمان سنجش پزشکی و نیز مراجع ذیصلاح اعلام حضور اشخاص حقیقی که متن نامه را تایید میکنند امری اجتناب ناپذیر بوده ، ازین رو ما را بر آن داشته تا برای پیشبرد هدف خویش اقدام به جمع آوری امضاء برای تایید این امر اقدام نماییم.
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم.
رادر یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.

آدرس ایمیل برای ثبت اعتراض : eterazarshad@yahoo.com
نجما جان من این متن رو نوشتم و فرستادم همین کافی بود؟

sayeomidvar

New member
منم همین کار رو کردم
لطفاً یکی به من بگه چطوری می تونم برای نامه که اومد روی صفحه اصلی نظر بدم. چون این خانم kobrasaleh در مورد بهداشت حرفه ای اظهار نظر کردند همه ی صحبتشون اشتباه است. اسشون اگر درست می گویند منبع جواب سوال را اعلام کنند. ما این همه منبع هم برای ایشون گذاشتیم بازم میگه این سوالای آسون. خانم جان معلومه که یوال آسون بوده ولی اصلاً گزینه هاش غلط بود می خوام بدونم شما چی جواب دادین؟؟؟؟؟
لطفا یکی به من بگه چطور می تونم رو نظر ایشون تو صفجه اصلی نظر بزارم

fateme67

New member
منم همین کار رو کردم
لطفاً یکی به من بگه چطوری می تونم برای نامه که اومد روی صفحه اصلی نظر بدم. چون این خانم kobrasaleh در مورد بهداشت حرفه ای اظهار نظر کردند همه ی صحبتشون اشتباه است. اسشون اگر درست می گویند منبع جواب سوال را اعلام کنند. ما این همه منبع هم برای ایشون گذاشتیم بازم میگه این سوالای آسون. خانم جان معلومه که یوال آسون بوده ولی اصلاً گزینه هاش غلط بود می خوام بدونم شما چی جواب دادین؟؟؟؟؟
صفحه اصلی کجا نظرشو نوشته؟؟

najma

New member
منم همین کار رو کردم

کجا نظر دادن ؟ من پیدا نکردم .

jo-boy

New member
منم همین کار رو کردم

یه بار دیگه نظرشو بخونین.نوشته اون سوالایی که خودش نوشته آسون بوده اما تو کلید غلط زدن

saharandishe

New member
آٰفرین به همتون

سلام من هنوزترم پایینی ام (بهداشت حرفه ای)ولی دورادورپیگیرکارهستم،آفرین که سرسختانه دنبال بازپس گیری حقتون هستید،اگه کمکی ازدست ماهم براتون برمیادخوشحال میشیم کمکتون کنیم.:auizz3ffy9vla57584xازحقمون دفاع میکنیم،این کشوروآیندش مال ماست،

fateme67

New member
منم پیذا نکردم ولی حالا که دیگه نظر دادن فایده ای نداره.اینطور نیییییییییس؟؟؟

sayeomidvar

New member
تو صفجه اصلی سایت علوم پزشکی دات کام که نامه ما رو گذاشته وقتی رو نامه کلیک کنید متن نامه میاد. اون پایین متن نامه یه تعداد نظر هست منم مس خوام مثل اینا نظر بدم.
در ضمن اگه کسی از بچه های بهداشت حرفه ای این خانم یا آقای kobrasaleh رو می شناسه بگه ایمیل بده تا جواب سوالایی که گفتی غلط است و این طور نیست رو با منبع براش بفرستم

jo-boy

New member
تو صفجه اصلی سایت علوم پزشکی دات کام که نامه ما رو گذاشته وقتی رو نامه کلیک کنید متن نامه میاد. اون پایین متن نامه یه تعداد نظر هست منم مس خوام مثل اینا نظر بدم.
در ضمن اگه کسی از بچه های بهداشت حرفه ای این خانم یا آقای kobrasaleh رو می شناسه بگه ایمیل بده تا جواب سوالایی که گفتی غلط است و این طور نیست رو با منبع براش بفرستم

کوتا بیا بیخیال.اعتراضا تموم شده و به قول سنجش به اعتراضات خارج از مهلت رسیدگی نمیکنیم!

sayeomidvar

New member
سلام من هنوزترم پایینی ام (بهداشت حرفه ای)ولی دورادورپیگیرکارهستم،آفرین که سرسختانه دنبال بازپس گیری حقتون هستید،اگه کمکی ازدست ماهم براتون
برمیادخوشحال میشیم کمکتون کنیم.:auizz3ffy9vla57584xازحقمون دفاع میکنیم،این کشوروآیندش مال ماست،

شما حتما می تونی به ما کمک کنی اینظوری
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم. رادر یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.

آدرس ایمیل برای ثبت اعتراض : eterazarshad@yahoo.com

najma

New member

شاید منظورش این بوده که تو کلید اصلی غلطه . نه این که تو پیوستی که ما گذاشتیم .:(50):

sayeomidvar

New member
یعنی چی مگه ما تلاش نمی کنیم حقمون رو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟
من با نامه موافقم و دقیقا با همه ی سوالات تو نامه موافقم که باید تغییر کنه. اما این خانم ذو نامه ی ما یک نظر دیگه ای دادند و من هم عصبانب از اینکه چرا بی منبع حرف مب زنه؟
این موضوع شاید باعث بشه یه تعدادی که قراره لا ما هم صدا بشن این کارو نکنند
دوستان به نامه ایمان داشته باشید. همه ی سوالات منبع داره می تونید چک کنید

sayeomidvar

New member
نه نجما جان ایشون یه چیز همینطوری گفتند. من جواب همه ی سوالایی که گفته اشکال داره را همین الان می تونم با منبع براش بفرستم.
اینکه باید حقمون را بگیریم. یکی مثل ایشون با این کلید حتما جای منو میگیره . آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:p7977cujr38iyymsu8:

najma

New member
یعنی چی مگه ما تلاش نمی کنیم حقمون رو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟
من با نامه موافقم و دقیقا با همه ی سوالات تو نامه موافقم که باید تغییر کنه. اما این خانم ذو نامه ی ما یک نظر دیگه ای دادند و من هم عصبانب از اینکه چرا بی منبع حرف مب زنه؟
این موضوع شاید باعث بشه یه تعدادی که قراره لا ما هم صدا بشن این کارو نکنند
دوستان به نامه ایمان داشته باشید. همه ی سوالات منبع داره می تونید چک کنید

عزیزم حالا اون یه نظری داده . مهم اینه که اون چیزی که ما پیوست کردیم و به همه جا فرستادیم چیز دیگه ای . اصولا آدمای ساز مخالف همه جا پیدا میشن . الان داشتم فروم بیوتک ها رو نگاه میکردم همه بچه هایی که یه عالمه زحمت کشیده بودن ناراضی بودن اونوقت یه بنده خدا میگفت من که چهار ماه بیشتر نخوندم ولی عالی دادم .:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

خودشو ناراحت نکن عزیزم !
تازه من دیروز با یکی از بچه های بهداشت که خیلی هم درس خوب بود صحبت میکردم پیوست رو قبول داشت .

najma

New member
نه نجما جان ایشون یه چیز همینطوری گفتند. من جواب همه ی سوالایی که گفته اشکال داره را همین الان می تونم با منبع براش بفرستم.
اینکه باید حقمون را بگیریم. یکی مثل ایشون با این کلید حتما جای منو میگیره . آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:p7977cujr38iyymsu8:

معلومه که انصاف نیست ! :thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا