مطالعه دسته جمعي بچه هاي گل ام ار اي 93

ali tafakori

New member
سلام بچه ها من آزمون ها رو شرکت میکنم خوبه اصلا نیازی نیست حضوری امتحان بدید از طریق اینترنتی هم میشه
تولدت مبارک فرناز من این روزا سرم خیلی شلوغه دیگه متاهلی هست دگه
درسام هم میخونم 16 اسفند امتحانه بایییییییییییییی:riz277:

آخرین ویرایش:

ali tafakori

New member
[

سلام دوست من آزمون آزمایش ی خوبیش اینه که با برنامه درس میخونی و مطمئنی که تا روز آزمون مبحث های ان آزمون رو خوندی
تقریبا 80 شرکت کننده داره 16 اسفند آخرین امتحان سرفصل ها هست . میمونه 3 ازمون دیگه که جامع هست.شرکت کنید خوبه من که راضی هستم

FARNAZz

Member
HELLOOOOOOOOOOOO
چقدر دلم براتون تنگ شده!
از تبریک هاتون ممنون.
258216_thankyou.gif

ایشالا امسال هممون قبول بشیم و این جا پر بشه از تبریک قبولی به هم دیگه!
599321_Laie_94.gif

FARNAZz

Member
mahii جونم من یادم بود که تولدت 26 بهمنه ولی چند روزی سایت انجمن باز نمی شد مثل این که دیروز درست شد. اصلا مگه میشه یه بهمنی تولد یه بهمنی دیگه یادش بره!!؟؟

HAPPY BIRTH DAY MY DEAR

70620_viannen_27.gif
340219_smileybunny1.gif
280219_geburstag.gif

FARNAZz

Member
[

سلام دوست من آزمون آزمایش ی خوبیش اینه که با برنامه درس میخونی و مطمئنی که تا روز آزمون مبحث های ان آزمون رو خوندی
تقریبا 80 شرکت کننده داره 16 اسفند آخرین امتحان سرفصل ها هست . میمونه 3 ازمون دیگه که جامع هست.شرکت کنید خوبه من که راضی هستم

آورین!آورین! چقدر استقبال شده.
منم آزمونای بعد عید رو شرکت می کنم. به نظرم حضوری بهتره.

بچه ها این کتاب current protocol رو از کجا میشه پیدا کرد؟! من وستبروک خوندم ولی هیچیش یادم نیست...! :14:
شما چه جوری تکنیک میخونید؟

mahii

New member
سلااااااااااام بر مرد تنها
کارنت رو از سایت رادیولوزیها دانلود بفرمایید
اصله کاری بگفته بزرگترا کارنته اونو حتما بگیر بخون

mahii

New member
سلام بچهها
خوبییییییییییییییییییییییییییییییییییین؟
حالا یکی بره چری رو بیاره.......قهریدی چری؟
من طرحم شاید بیوفته بهار یا تابستون
خونه تکونی خوبه؟درساخوبن؟خانواده چی اوناخوبن؟خب خدارو شکر
سلام برسونین.منم میرسونم
خداروشکر که دیگه کسی گزارش درسی نمیده.......لااقل بیام احوال همو بگیریم دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخ
ها مرسی بابت تبریک :thumbsupsmileyanim:

mahii

New member
سلام
مرد تنها اون روز نتم قط شد خواستم یچیز دیگ بگم
من خودمم اولین باره دارم میخونم واسه همین اونچیزی ک ازبقیه شنیدمو میگم:
1-وست بروک سرسری+خلاصش
2-غیاسی...بهتر از اولیه+خلاصش
3_کارنت پروتکل اصله کاری....چن دیر اقدام کردی فقط قسمت مربوط ب پروتکلارو پیداکن و بخون ترجمش راحتتر ازون چیزیه که فکرمیکنید.اگه وقت نشد فقط خلاصه اول صفحه و اخر صفحه مربوط بهر بخشو بخونید.
نترسید چن وقت میشه بخونید اگه نشد فقط کارنت بخونید

mahii

New member
فوری........................فوری............لطفا ج بدید
من بعد 10روز امروز زنگیدم ب اداره طرح گفتن تاییهیت نرسیده باید ب وزارت خونه زنگ بزنی.اونجام که فقط پیغام گداشتن کسی جواب نداد.رفتم تو سایت طرح کدملیو مشخصاتو وارد کردم دیگه کاری انجام نشد.باید گیکار کنم.یکی کمک کنه واجبه.مردم امروز بس زنگ زدم اینورو اونور:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mahii

New member
سال در پایان است
من ز تقویم دلت با خبرم
همه ماهش مهر است
همه ماهش احساس
زنده باشی ای دوست
شادیت افزون باد

adidas

New member
با سلام خدمت دوستان
سایت MRCI به صورت تخصصی در زمینه ام آر آی فعالیت خود را آغاز نمود!
از همه علاقه مندان دعوت میشه به این سایت مراجعه کنن و دراین سایت عضو شند و از مزایای این سایت بهره مند شوند
انجمن محققین ام آر آی ایران
به امید موفقیت روز افزون

FARNAZz

Member
فوری........................فوری............لطفا ج بدید
من بعد 10روز امروز زنگیدم ب اداره طرح گفتن تاییهیت نرسیده باید ب وزارت خونه زنگ بزنی.اونجام که فقط پیغام گداشتن کسی جواب نداد.رفتم تو سایت طرح کدملیو مشخصاتو وارد کردم دیگه کاری انجام نشد.باید گیکار کنم.یکی کمک کنه واجبه.مردم امروز بس زنگ زدم اینورو اونور:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام عزیزم.
تاییدیه تحصیلی من حدود یک ماه طول کشید به دانشگاه رسید مال بقیه دوستام هم همین طور. برای ثبت نام طرح هم فقط فرم تسویه حساب از ما خواستن بعد رفتیم معاونت درمان دانشگاهمون ثبت نام کردیم یعنی اینترنتی نبود.

FARNAZz

Member
با سلام خدمت دوستان
سایت MRCI به صورت تخصصی در زمینه ام آر آی فعالیت خود را آغاز نمود!
از همه علاقه مندان دعوت میشه به این سایت مراجعه کنن و دراین سایت عضو شند و از مزایای این سایت بهره مند شوند
انجمن محققین ام آر آی ایران
به امید موفقیت روز افزون

سلام adidas عزیز.
واقعا ازتون ممنونیم.خیلی به این سایت نیاز بود.امیدوارم زودتر رونق بگیره ما سوالاتمونو بپرسیم!

adidas

New member
میتونید عضو شوید وسوالات خودتون رو در انجمن بپرسید. افراد مجرب به سولات شما پاسخ می دهند.

ali tafakori

New member
سلام ماهی جون خوب تاییدیه باید برسه که شما بتونی شروع کنی طرحت رو باید صبر کنی یا با اداره طرح دانشگاه تماس بگیری

ali tafakori

New member
من امروز تقریبا همه درس ها رو یک دور خوندم
از فردا شروع دور دوم هست و آماده شدن کامل واسه امتحان اصلی الهی به امید تو

بالا