اتحاد و گرفتن حق ضایع شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shenya

New member
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه زحمت اعتراض به سوالا وارسال رفرنس هارو تقبل کردین کاش اون سوال شاخص حرارتیو هم میزاشتین .خداشاهده من دیر متوجه شدم وگرنه حتما همکاری میکردم.ایشالا که درست میشه .

kian

New member
من الان یه میل که آدرس لینکه رو داریم واسش ارسال میکنم!!! اینم متنشه!!
سلام.... باتوجه به برگزاری آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و
اعلام کلید اولیه پر اشکال این آزمون و همچنین درصد بالای سوالات نامناسب
و پر خطا که اعتراض بسیاری از اساتید و شرکت کنندگان را در بر داشت تعداد
زیادی از دانشجویان شرکت کننده در آزمون نسبت به ارسال اعتراض اولیه به کلید اولیه اقدام
نموده که در نهایت در کمال تعجب تنها تعداد معدودی از سوالها مورد بررسی
قرار گرفت و این عمر موجب ارسال نامه ای اعتراضی به وزارت بهداشت از طرف
جمع کثیری از شرکت کنندگان در این آزمون شد این نامه و رونوشت آن به
تعداد بسیار بالایی از رسانه هایی جمعی در ایران ارسال شد و با توجه به
عمومیت و استناد به صحت بودن رسانه شما نسبت به ارسال لینکهای زیر
علوم پزشكي دات كام!...جامعه مجازی علوم پزشکی
http://http//www.pezeshki.net/1389-07-21-03-58-43/67/2809-کلید-آزمون-ارشد-پزشکی-91-اشتباه-است.html
جمعی از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم پزشکی در نامه ای به پاسخ نامه سوالات کنکور معترض شدند
.::سلامت نیوز :سرویس خبری: سلامت نیوز:نامه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 91 به دستجردی::.
نامه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد 91 به دستجردی

پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع زیست شناسی کشور - از کارشناسی ارشد تا دکترای زیست شناسی: انجمن ها / انجمن علاقمندان به رشته ژنتیک / نا
HSEForum

که نامه در انجا بروی وب قرار گرفته ارسال
/ میگردد و امید است که با توجه به رسالت رسانه ای شبکه شما و جامعیت
برنامه ای هم نسبت به این خبر داشته و صدای دادخواهی ظلمی که به ما
تحصیلکردهای این جامعه روا میشه رو به گوش مسئولینی که تا خبری از روزنه
رسانه های کشور به گوششان نرسد را نمیشنوند برسانید با تشکراز
طرف یکی از اعضاء شرکت کننده در آزمون و به نمایندگی از طرف انجمن
گفتگوی علوم پزشکی ایران ....
فعلا هرکس میخواد کمک کنه این نامه رو به میل salamiyousef@yahoo.com آقای سلامی بفرسته تا در مجله خبری پیگیری بشه.. لطفا همه همین تاپبک ونامه رو بدن که از هماهنگی و تعدد ما با خبر باشن فقط آخر نامه اسم خود را اضافه کنید..

jo-boy

New member
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه زحمت اعتراض به سوالا وارسال رفرنس هارو تقبل کردین کاش اون سوال شاخص حرارتیو هم میزاشتین .خداشاهده من دیر متوجه شدم وگرنه حتما همکاری میکردم.ایشالا که درست میشه .

خوب بهداشت حرفه ای که همرو گذاشتیم دیگه.یعنی اونایی که به ما رسیدو گذاشتیم

sayeomidvar

New member
من با facebook مخالفم. چون هم طول میکشه و هم اینکه مورد قبول جامعه علمی کشور ما نیست . ما باید جایی حرف بزنیم که مسئولین قبولش دارند

najma

New member
منم با فیس بوک مخالفم ! مگه میخوایم کمپین انتخاباتی درست کنیم !

najma

New member
من میگم هر کس نامه رو با زبون خودش به سلامی بنویسه بهتره . فقط لینکا رو اضافه کنن .

biotechnologist

New member
من یه پیچ درست کردم.البته هدف فقط اطلاع رسانی به بقیه بچه هاست.نه اینکه کسی بخواد اونجا کاری برامون بکنه.فقط میخوام دیده بشه.اینم آدرسش: https://www.facebook.com/arshad91oloompezeshki هر کس دسترسی داره بره لایک بزنه و share کنه.شاید تعداد مطلعین از این امر زودتر افزایش پیدا کنه.

najma

New member
من یه پیچ درست کردم.البته هدف فقط اطلاع رسانی به بقیه بچه هاست.نه اینکه کسی بخواد اونجا کاری برامون بکنه.فقط میخوام دیده بشه.اینم آدرسش: https://www.facebook.com/arshad91oloompezeshki هر کس دسترسی داره بره لایک بزنه و share کنه.شاید تعداد مطلعین از این امر زودتر افزایش پیدا کنه.

آره اینطوری واسه اطلاع رسانی خوبه .:smiliess (8):

shadyrecords

New member
افرین کار خیلی خوبی کردی،اینجوری بیشتر به گندی که اینا زدن متوجه میشن

jo-boy

New member
خدایا: مرا ازاین فاجعه پلید "مصلحت پرستی" که چون همه کس گیر شده ، وقاحتش از یاد رفته و بیماری شده است که از فرط عمومیتش، هر که از آن سالم مانده باشد ، بیمار می نماید مصون بدار ، تا : "به رعایت مصلحت، حقیقت را ذبح شرعی نکنم".

دکتر علی شریعتی

بچه هایی که نامرو میل کردن لطفا به دوستان خودشون هم بگن تا اونام اطلاع رسانی کنن

این کاریکی دوسالشون نیس مهتاب؛اگه دقت کنی ب کلیدسوالای سال قبل متوجه میشی؛پارسالم همینجوربود اصلاهم ویرایش نکردن کلیدنهای بعضی از رشته هارو
خوب شاید بچه ها پارسال اعتراض نکردن!ولی قبول دارم که مشکل ریشه ای داریم. استادا 1 زمانی درس خوندن دکتر فلانی شدن،ولی الان بدون اینکه زحمت بدن به خودشون و رفرنس جدید بخونن سوالی طرح میکنن که تو رفرنس نیست یا تو رفرنس کلا جواب 1 چیز دیگس.بعضیاشون که اصلا از روی رفرنس سوال نمیدن از توهمات خودشون سوال میدن!

ne11833

New member
نتیجه مصاحبه :
بچه ها من با دو تا از دوستان رفتیم خبرگزاری . اما اونا گفتند شماذ بالا برید پایین بیاید بدون اسم داوطلبای معترض نمیشه براتون کاری کرد چون اونا از کجا بدونن شما زیادین ؟؟؟
اگر فکر میکنید خودتون و دوستای معترضتون اسماشون رو میگن لطفا بگید . اگر نه با 10 تا اسم زیاد نمیشه راه به جایی برد .
خب اگه میخواین اسمها و شماره داوطلبیمونو میگیم بدین بهشون

ne11833

New member
من زیاد با کسی در ارتباط نیستم ولی میتونم با بچه های بیوشیمی اینجا هماهنگ کنم

najma

New member
با توجه به ارسال نامه اعتراضی به آزمون ارشد پزشکی امسال و ضرورت اثبات جامعیت این اعتراض ، برای ارائه به سازمان سنجش پزشکی و نیز مراجع ذیصلاح اعلام حضور اشخاص حقیقی که متن نامه را تایید میکنند امری اجتناب ناپذیر بوده ، ازین رو ما را بر آن داشته تا برای پیشبرد هدف خویش اقدام به جمع آوری امضاء برای تایید این امر اقدام نماییم.
از تمام دانشجویان و شرکت کنندگان ارشد امسال که به هر نحو این نامه را مورد تایید دارند خواهشمند است متن زیر: اینجانب... شرکت کننده در آزمون ارشد پزشکی91 در گرایش... صحت نامه ارسالی را مورد تایید قرار میدهم.
رادر یک فایل به 2007wordاز طریق پست زیر برای ارائه ما به سازمانهای نامبرده ارسال بدارند.

آدرس ایمیل برای ثبت اعتراض : eterazarshad@yahoo.com

آخرین ویرایش:

jupiter_sps

New member
من فرستادم اما بازم می تونن بهانه بیارن که اسم هارو از خودتون دراوردین!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا