برادرزاده یکسالو دوماهه من...
بمن میگه:شَ شَ یا بابَنگ
اینجا:اینجه
بابا:بَ بَ
عمه:عمبَه
بچه بد:بچبت
رفت:دف
هههههههههه ماهم ی همچین چیزی داریم ... اسمی ک نوه بزرگ گذاشته بوده برا مادربزرگ و پدربزرگ و شوهرعمه خدابیامرزم ... همینجوری مونده و تمام بچه های کوچیکتر از اون مث اون صداش میکنن! دیگه نمیگم اسمارو خخخهههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....40):
من یه اعترافی کنم!!! وای ولی عابروم میره!!!!
با اینکه الان بزرگ شدم ولی دو نفر رو هنوز با همون زبون بچگیم صدا میکنم یکی پدر بزرگمو ( بهش میگم گاگاجی) ( منظورم آقا جون بوده و هست) و یکی دخترخاله پروانه ام رو (بهش میگم پبجی pabaji) (منظورم پروانه جون بوده و هست)!!!
از وقتی هم که بزرگ شدم هر چقدر سعی کردم که دیگه اینجور صداشون نکنم اصلا نمیتونم!!!! تازه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم هم به زبون من همین جور صداشون میکنن و همچنان گاگاجی و پبجی صداشون میکنم!!!! تازه نه تنها خواهر و برادر خودم بلکه همه ی نوه های گاگاجیم که بعد از من به دنیا اومدم به زبون من گاگاجی صداش میکنن!!!ولی نوه هایی که بزرگتر از من هستن همه آقا جون صدا میکنن!!! ههههه
دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود :5:
:black_eyed: خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!
:mad_majidonline:عاقا اینو راش ندین تاپیک اصن.............:riz481:هههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....40):
با اینکه الان بزرگ شدم ولی دو نفر رو هنوز با همون زبون بچگیم صدا میکنم یکی پدر بزرگمو ( بهش میگم گاگاجی) ( منظورم آقا جون بوده و هست) و یکی دخترخاله پروانه ام رو (بهش میگم پبجی pabaji) (منظورم پروانه جون بوده و هست)!!!
از وقتی هم که بزرگ شدم هر چقدر سعی کردم که دیگه اینجور صداشون نکنم اصلا نمیتونم!!!! تازه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم هم به زبون من همین جور صداشون میکنن و همچنان گاگاجی و پبجی صداشون میکنم!!!! تازه نه تنها خواهر و برادر خودم بلکه همه ی نوه های گاگاجیم که بعد از من به دنیا اومدم به زبون من گاگاجی صداش میکنن!!!ولی نوه هایی که بزرگتر از من هستن همه آقا جون صدا میکنن!!! ههههه
دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود
خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!
هههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....
دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود
خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!
:mad_majidonline:عاقا اینو راش ندین تاپیک اصن.............:riz481:
اون یکی برادر زادم
اَهَنی=بستنی
للاقت=سراغت
بیا=مهیا(محیاست شایدم املا نداریم ک)
دالی=داری
خیلی جالبه، من فیلم کره ای قبلا زیاد میدیدم، به بابابزرگ میگن : آراباجی یا یچی تو همین مایه ها، یه کم با گاگاجی آرام همخونی داره،:smiliess (11):آرام اینترنشنال بودی خودت خبر نداشتی ههههههههههههههههههخ
چلا راهم نمیدین؟ من خوب چه گناهیی کردم شدم بچه اول !!!