زبان شناسی کودکان :))

ROJO

New member
سلاااااام:4d564ad6:

تو این تاپیک میخوایم یکم از زبون و اصطلاحات بچه ها حرف بزنیم و دورهم ذوق کنیم و بخندیم
dancegirl2.gif

PicsArt_1389185211632.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nanaz

ROJO

New member
مام یه دختر خاله داریم تا پارسال کلهم دوتا کلمه بلد بود که اینجوری استفاده میکرد:

1-وقتی دوتا چیز نشونش میدادی میگفتی کدومو میخوای، یا میپرسیدی چی میخوای: آدا!!!

( این آدا خیلی معنی داره ینی اونیکیو میخوام، اینیکیو میخوام، خوراکی میخوام، بغلم کن، ...:thumbsupsmileyanim: )

2- در جواب yes/ no Question: هاء!!! . . . هاء!!!
gigglesmile.gif

( این شکلکو به این دلیل بعد از هاء گذاشتم که دقیقأ همچین قیافه ای بخودش میگرفت ینی ذوقش اینجوری بود حالا شما میگفتی بکشمت!? میگف : هاء!
gigglesmile.gif
)

................:auizz3ffy9vla57584x

sepid71

New member
من نی نی ک بودم ب تخم مرغ میگفتم tototo !
ای جانم مممم قربون خودم بشم :)
البته من خیلی زود ب حرف اومدم بس ک باهوش بودم خو:motat:

الان حسش نی بقیشم بعدا میگم .فعلا اینو داشته باشین :)

رونـاک

New member
به نظر میاد در اینده تاپیک مفرحی میشه:thumbsupsmileyanim:

چند کلمه از فرهنگ لغت خواهر زاده هام:
پوکاکا:پرتغال
نمیتاسی:ویتامین سی
ستاره پشمک میزنه: یعنی ستاره چشمک میزنه
غاد:یعنی داغ(از آخر به اول میگدش)!
پدردُدُدُرگ:پدر بزرگ:14:
سمنو: زن عمو:25r30wi:
مطا: محمد طاها!
کاسه: کاظم

maxin

Well-known member
اینم برادر زاده من:
مارون:بارون
شینگل:شیلنگ
کلبَس:کلبس
دیگه:دقیقه

aaram

New member
عزیزم :(40): فداشون بشم با اون زبونشون!!!

من چندتا از اصطلاحات دوران بچگی خودمو میگم تا اونجایی که یادمه و برام تعریف کردن :p:black_eyed:

زور نامه = منظورم روزنامه بوده!!!

پو أ = به توپ میگفتم .

پوأیی پلو= عدس پلو.......... عدس رو توپ میدیم!!!

رستاب = قصه رستم و سهراب که برام تعریف میکردن، اسم این دوتارو قاطی میکردم میگفتم!!!! ههههه

اما الان دیگه بزرگ شدماااا :riz513:

Leyenda

Well-known member
برادر زاده من2 سالشه میگه:
من نی نی نیشتم!من بوژووووووووووووووووگ شدم...(خودشم با عصبانیت میگه !وقتی بهش میگیم برسام, نی نیه؟)

بوقی؟؟؟ = وقتی میخاد بگه "خوبی"؟
همونی ک عکسشو اینجا گذاشتم http://olumpezeshki.ir/thread9924-37.html#post384214

البته این عکس پارسالشه!!!

آخرین ویرایش:

sepid71

New member
بچه دخترعمه ام :

ابس = اسب
سیفیده = سپیده منظورشه ! :65d6a5d6s: میگم بگو سپیده ... میگه سیفید ههههه ؟؟!!!! میگم س پی ده ...میگه سیفیده ؟!!! و این چرخه ادامه دارد همچنان ... !:65d6a5d6s:
تشیدم = ترسیدم ... کلا هرچیزی بشه میگه تشدیم !!!! حالا با ربط بی بط !!!
گول = گل

sepid71

New member
هههههههه بچه پسرعمه ام باحال بود

خاله مامانش از اسپانیا اومده بود ... بعد عمه ام ازش پرسید ک خاله فلانی چ شکلی بود؟
برگشت گفت همش رو تخت خوابیده بود .... موهاشم مث هاپوها بود:25r30wi: و یچزایی این بچه گفت ک نمیشه اینجا گفت ...سانسور میکنم پس ...:riz481:
بعشدم گفت یدونه بلوز برا من اورد ک کهنه بود ...

sepid71

New member
کلا ایشون خیلی دیونه اس

خواهرم تازه عقد کرده بود. بیرون عمه ام اینا دیدنشون با هم ...بهد عمه ام گفت عه بچه ها کجا میرید ؟
این برگشت گفت خب دارن میرن سر خونه زندگیشون دیگه !:5: فسقل بچه !:smilies:

aaram

New member
هههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....:(40):

من یه اعترافی کنم!!! وای ولی عابروم میره!!!!

با اینکه الان بزرگ شدم ولی دو نفر رو هنوز با همون زبون بچگیم صدا میکنم یکی پدر بزرگمو ( بهش میگم گاگاجی) ( منظورم آقا جون بوده و هست) و یکی دخترخاله پروانه ام رو (بهش میگم پبجی pabaji) (منظورم پروانه جون بوده و هست)!!!

از وقتی هم که بزرگ شدم هر چقدر سعی کردم که دیگه اینجور صداشون نکنم اصلا نمیتونم!!!! تازه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم هم به زبون من همین جور صداشون میکنن و همچنان گاگاجی و پبجی صداشون میکنم!!!! تازه نه تنها خواهر و برادر خودم بلکه همه ی نوه های گاگاجیم که بعد از من به دنیا اومدن به زبون من گاگاجی صداش میکنن!!! :whistle: ولی نوه هایی که بزرگتر از من هستن همه میگن آقا جون!!! ههههه

دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید خانومشو پبجی صدا میکنم اینجوری شده بود :5:

:black_eyed: خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

sepid71

New member
هههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....:(40):

با اینکه الان بزرگ شدم ولی دو نفر رو هنوز با همون زبون بچگیم صدا میکنم یکی پدر بزرگمو ( بهش میگم گاگاجی) ( منظورم آقا جون بوده و هست) و یکی دخترخاله پروانه ام رو (بهش میگم پبجی pabaji) (منظورم پروانه جون بوده و هست)!!!

از وقتی هم که بزرگ شدم هر چقدر سعی کردم که دیگه اینجور صداشون نکنم اصلا نمیتونم!!!! تازه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم هم به زبون من همین جور صداشون میکنن و همچنان گاگاجی و پبجی صداشون میکنم!!!! تازه نه تنها خواهر و برادر خودم بلکه همه ی نوه های گاگاجیم که بعد از من به دنیا اومدم به زبون من گاگاجی صداش میکنن!!! :whistle: ولی نوه هایی که بزرگتر از من هستن همه آقا جون صدا میکنن!!! ههههه

دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود :5:

:black_eyed: خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!
هههههههههه ماهم ی همچین چیزی داریم ... اسمی ک نوه بزرگ گذاشته بوده برا مادربزرگ و پدربزرگ و شوهرعمه خدابیامرزم ... همینجوری مونده و تمام بچه های کوچیکتر از اون مث اون صداش میکنن! دیگه نمیگم اسمارو خخخ

ROJO

New member
منم مثه آرام، خاله عمه نیستم مااا ازین امکانات نداریم وااالا،
بجاش از بچه های فک و فامیل مایه میذاریم:25r30wi:

یکی از فامیلامون خونمون بودن بعد بچه از روی پای مامانش بلند شد دوید اومد سمت من، من وحشت کرده بودم اخه خیلی با هیجان میدوید اومد رسید دستشو گذاشت رو لباس من گف: dol:idea_majidonline:

تا یه گل رو لباس ما دیده بود 5 متر دویده که تازه بیاد به گل بگه دل!:smilies:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

maxin

Well-known member

از وقتی هم که بزرگ شدم هر چقدر سعی کردم که دیگه اینجور صداشون نکنم اصلا نمیتونم!!!! تازه خواهر و برادر کوچیک تر از خودم هم به زبون من همین جور صداشون میکنن و همچنان گاگاجی و پبجی صداشون میکنم!!!! تازه نه تنها خواهر و برادر خودم بلکه همه ی نوه های گاگاجیم که بعد از من به دنیا اومدم به زبون من گاگاجی صداش میکنن!!! :whistle: ولی نوه هایی که بزرگتر از من هستن همه آقا جون صدا میکنن!!! ههههه

دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود

خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!
:mad_majidonline:عاقا اینو راش ندین تاپیک اصن.............:riz481:

اون یکی برادر زادم
اَهَنی=بستنی
للاقت=سراغت
بیا=مهیا(محیاست شایدم املا نداریم ک)
دالی=داری

Leyenda

Well-known member
هههه وای چقدر نازن اینا! خوش بحالتون که برادر زاده و خواهر زاده دارین، خدا حفظشون کنه.... دلم ضعف رفت ....

دخترخاله پروانه ام وقتی ازدواج کرد، اولین باری که همسرش شنید اینجور خانومشو صدا میکنم اینجوری شده بود

خوب چیکار کنم هرکار میکنم نمیشه عادتمو ترک بدم!!!

چ جالب منم چند نفری رو تو اطرافم دیده بودم که بابابزرگشونو همین گاگاجی صدا میکردن!!!همیشه فکر میکردم این ب چ زبونیه؟شاید برای محل و قوم خاصی باشن.....:j58r36j3gcr4suxymup:25r30wi:
ک الان ریششو یافتم.:riz481:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

aaram

New member
:mad_majidonline:عاقا اینو راش ندین تاپیک اصن.............:riz481:

اون یکی برادر زادم
اَهَنی=بستنی
للاقت=سراغت
بیا=مهیا(محیاست شایدم املا نداریم ک)
دالی=داری

چلا راهم نمیدین؟ :sadsmiley: من خوب چه گناهیی کردم شدم بچه اول !!! :sdasdasd:

ROJO

New member
خیلی جالبه، من فیلم کره ای قبلا زیاد میدیدم، به بابابزرگ میگن : آراباجی یا یچی تو همین مایه ها، یه کم با گاگاجی آرام همخونی داره،:smiliess (11):آرام اینترنشنال بودی خودت خبر نداشتی ههههههههههههههههههخ

aaram

New member
خیلی جالبه، من فیلم کره ای قبلا زیاد میدیدم، به بابابزرگ میگن : آراباجی یا یچی تو همین مایه ها، یه کم با گاگاجی آرام همخونی داره،:smiliess (11):آرام اینترنشنال بودی خودت خبر نداشتی ههههههههههههههههههخ

هههه وااای :riz481:

maxin

Well-known member
چلا راهم نمیدین؟ من خوب چه گناهیی کردم شدم بچه اول !!!

:tsimuzpzwoap1t9y3o7باوشه بیا.....اکشال نداره...
خواهرم وقتی کوچیک بوده:
ندادا=شیر............اصن الان چی بگم!!!!!!
شاته=برنج یا پلو.............:13:

بالا