مطالعه دسته جمعي بچه هاي گل ام ار اي 93

mahii

New member
FarsV-Com-48.jpg

- - - Updated - - -

FarsV-Com-47.jpg

- - - Updated - - -

FarsV-Com-45.jpg

- - - Updated - - -

FarsV-Com-49.jpg

mahii

New member
هلو هلو هلو ........
بچهها میشه خواهش کنم میانگین مطالعتونونم بگید.اینجوری رقابت جذابترها..........والاااااااااااا:riz303:
امروز:
فزیک...........1ساعت ارتیفکتو تموم کردم:riz303:
لغت............1ساعت
واقعا خسته نباشم.دستم درد نکنه.خیلی زحمت کشیدم.ای ول:riz303:

البته روزای تعطیل 5تا6ساعت میخونم

cherry

New member
دیروز 2 ساعت تکنیک خوندم....همون کتاب current
صبح هم ساعت 6 تا همین ربع ساعت پیش کتابه رو میخوندم....اولاشو تموم کردم که مربوط به ایمنی mri بود....تستاشم زدم دوتا غلط داشتم ....خدا کنه بقیه اش هم همینقدر روان باشه متنش که اذیت نشم موقع ترجمه.
وای داره برف میاد اینجا و منم کلی سردمه!
میرم یه مروری رو فیزیک کنم!
بعد از ظهر میخام آناتومی بخونم!

mahii

New member
دیروز 2 ساعت تکنیک خوندم....همون کتاب current
صبح هم ساعت 6 تا همین ربع ساعت پیش کتابه رو میخوندم....اولاشو تموم کردم که مربوط به ایمنی mri بود....تستاشم زدم دوتا غلط داشتم ....خدا کنه بقیه اش هم همینقدر روان باشه متنش که اذیت نشم موقع ترجمه.
وای داره برف میاد اینجا و منم کلی سردمه!
میرم یه مروری رو فیزیک کنم!
بعد از ظهر میخام آناتومی بخونم!
سلام مگه بروکو تموم کردی؟ای ول...من هنوز همونم
کورنتو یبار ترجمیدم کلشو
.نه سخت نیس فقط با دقت بخون که مثه من الان دچار تردید نشی.من کورنتو از مغز شرو کردم.بخش ایمنیشو کپی نکردم.خاک وچوک مگه اونم مهمه

ali tafakori

New member
سلام من نرفتم امروز سرکار اما بخش 4 تکنیک کورنت رو مرور کردم
فیزیکم مرور میکنم فیزیو و زبان و آاتومی رو هم میخونم جمعه امتحان دارم آزمایشی

cherry

New member
سلام مگه بروکو تموم کردی؟ای ول...من هنوز همونم
کورنتو یبار ترجمیدم کلشو
.نه سخت نیس فقط با دقت بخون که مثه من الان دچار تردید نشی.من کورنتو از مغز شرو کردم.بخش ایمنیشو کپی نکردم.خاک وچوک مگه اونم مهمه

سلام آره به نظر من حتما بخونش من دیدم که یکی از تستای ارشد کپی یکی از تستای مال بخش ایمنی بود!

ali tafakori

New member
سلام جالب بود چری
خوب فرفی بارید خدا رو شکر
بچه ها از شانس خوبم امروز نرفتم کلینک تعطیلمون کرد خانم دکتر عزیزمون من هم نشستم فیزیولوژی خوندم تست زدم زبان میخونم با مرور تکنیک و فیزیک اگه رسیدم اناتومی هم میخونم
بای بای

mahii

New member
فقط یچیزی داری عکس میذاری لطفا حواست موقع کپی کردن به تیک داخل مربع urlباشه اون تیک و بردارتا دیگه ادرس نیوفته خود عکست واشده بیوفته تا ادمایی مثه من که سرعت حلزونی دارن 2ساعت نمونن تا عکس بعضیا واشه ههههههههههه

ali tafakori

New member
دوستان تنبل شدیدیا خبری از درس خوندن نیست .چیکار میکنید پس
ای تنبل ها:sdasdasd:

ali tafakori

New member
من واسه امتحان جمعه اماده میشم مرور آخر رو هم میکنم
فیزیک
تکنیک
زبان
فیزیولوژِ
آناتومی:14:

mahii

New member

نميدونم چرا با ديدن اين عكس..مخصوصا قرآني كه كناركتابات گذاشتي ي حال خوبي بهم دست داد...آدم ذوق ميكنه اين عكسو ميبينه.
تو چلا اومدی تو حوزه استحفاظی من؟
پاشو برو خونتون:sdasdasd:

mahii

New member
دوستان تنبل شدیدیا خبری از درس خوندن نیست .چیکار میکنید پس
ای تنبل ها:sdasdasd:
جان منو صداکردی؟
اخه گفتی تنبل............
مااینهفته کاراموزی بودیم زیاد وق نکردم بخونم..........فوقش روزی یکی دو ساعت (لغت+فیزیک)بیا همینو میخواستی.الان جلو همه بخاطر شما ضایع شدم

mahii

New member

نميدونم چرا با ديدن اين عكس..مخصوصا قرآني كه كناركتابات گذاشتي ي حال خوبي بهم دست داد...آدم ذوق ميكنه اين عكسو ميبينه.

حالا من اگه عکس میز مطالعمو بذارم همه از وحشت فرار میکنن.انقد که تمیزو مرتبه.هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

بالا