سلام به دوستای با مرام و با صفااااااااا:thanks:میگما من دارم رگ میخونم 3 فصله اول بازرگانو خوندم خوشحالو خرسند.....رسیدم به فصله 4 حالم گرفته شد از این فصل به بعد برام نا آشناس ی نگاه انداختم به فصله 5و 6 که گیجه گیج شدم!انگار استاد رگرسیونم این 3 فصله واسه خودش عشقی حذفیده و ما هم خوشحاااااال50)::4d564ad6:......حالا ی سوال دارم آهااااای بچه هایی که سالای پیش کنکور دادید:خوندن این فصلا یعنی4و5و6 تو کنکور چیزی دستمو میگیره یا نه؟!!!
سلام پگی جون
استاد ماهم فقط دو فصل اول رو درس داده بود؛حتمأ بخون زیاد سخت نیست حضور ذهن ندارم اما از فصل 5سال پیش سوال اومده بود(چون این فصل رو حذف کرده بودم خوب یادم مونده؛از نمودارا و توضیحاتش فکرکنم بود)
منم درگیر احتمال پردازشم؛3فصل رو خوندم بیشتر شبیه مروره
سلام به دوستای با مرام و با صفااااااااا:thanks:میگما من دارم رگ میخونم 3 فصله اول بازرگانو خوندم خوشحالو خرسند.....رسیدم به فصله 4 حالم گرفته شد از این فصل به بعد برام نا آشناس ی نگاه انداختم به فصله 5و 6 که گیجه گیج شدم!انگار استاد رگرسیونم این 3 فصله واسه خودش عشقی حذفیده و ما هم خوشحاااااال50)::4d564ad6:......حالا ی سوال دارم آهااااای بچه هایی که سالای پیش کنکور دادید:خوندن این فصلا یعنی4و5و6 تو کنکور چیزی دستمو میگیره یا نه؟!!!
آخ تا ا چشمم به این نوشته خورد اشک تو چشام جمع شد:sad:....بهترین کارو در حقمون کردی داداش...دعای بی منت و ناخواسته بهتر اجابت میشه اونم وقتی از امام رضا خواسته شده باشه....:riz304:برای قبولی کاربرهای این تاپیک روبه روی باب الجواد شمع روشن کردم .
چه مردانه می سوخت .
این هفته رگرسیونو تموم کردم اما آخرای فصله 4و5 نخوندم چون توش گیج میزدم...نمونه رو شروع کردم آخرای فصله یکم! در کل این هفته 5روز خونم 19 ساعت مطالعه .... بخودم فشار نمیارم آهسته و پیوسته و خرسند....نمیخوام اشتباهی که توکنکور کارشناسی کردم دوباره تکرار بشه....
راستی بچه ها واسه ریاضی چی میخونید یه کتابه جمو جور که جامع و کامل باشه چیه؟!
سلام خسته نباشید
سلام. چه عجب ازین ورا؟
شرمنده میخواستم نقل قولو بزنم اشتباهی پستتونو ویرایش کردم:14:
واقعا چه عجب
اوضاع درسیم اصلا خوب نیست
تقریبا هر روز میام ولی حرفی برا گفتن ندارم:sad:
اتفاقا بنظر من بهتره همون یه ذره ای رو هم که میخونی گزارش بدی. اینجوری هم خودت عادت میکنی هم دیگران ازت توقع گزارش دارن و بعد خودتو مجبور میکنی با هر سختی شده بیشتر درس بخونی.