mf2009
New member
سلام خوبی ؟سلااااام...
290 لغت مهارت 4:auizz3ffy9vla57584x
ههههه من از همه عقب ترم 60 لغت از مهارت 2
البته یک هفتس شروع کردم :auizz3ffy9vla57584x
سلام خوبی ؟سلااااام...
290 لغت مهارت 4:auizz3ffy9vla57584x
در صورت نیاز به فعال سازیببخشید اقای مدیر این دیکشنری رو دانلود کردم ایا نیاز به خرید کد فعال سازی داره یه قسمت تنظیمات لغتش غیر فعال شده
آقای مدیر، فایل pdf ای ندارید که ترجمه 54 متن آخر کتاب باشه؟بعد از مهارت ها!
ممنون
سلام فکر نکنم بشه اصولی تا قبل از عید کتاب رو تموم کرد حداقل من نمیتونم تو 3 ماه یه کتاب 500 صفحه ای زبان رو تموم کنم .سلام من تست رو دادم و سطح b2 شدم
الان وسطای مهارت 1 هستم میخواهم تا قبل از عید کتاب رو تموم کنم میشه راهنماییم کنید؟
یه سوال دیگه هم داشتم چرا کلمات من از باکس 3 پارت 1 جلوتر نمیره؟
از اینجا http://www.intelisoft.ir/download/p30/Dictionary_Windows 7.rarحالا نه همه ی کتاب رو حداقل نصف بیشترش رو :sadsmiley:
از کجا میتونم نسخه جدید رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
منم میخوام با این روش درس بخونم سطحم B2 شد روزی 50 تا کلمه میخوام بخونم کمکم کنید :idea_majidonline:
سلام خوش آمدیدسلام
من تازه با کتاب لزگی آشنا شدم توی خوندنش مشکل دارم
مهارت اول تمرین لغت 1-1-5- کلا تمرین لغت ها رو نمیدونم چجور بخونم
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکرم
سلام خوش آمدیسلام من میخوام برای 94 بخونم یه سوال داشتم همه رشته های ارشد علوم پزشکی تستهای زبانشون از یه منبع و شبیه همه
اگه میخای بالای 60 بزنی لزگی رو بخون و کنکورهای سال های گذشتهممنون از جواب سریعتون
به من گفتن اگه میخوای 30 یا 40 زبانت رو بزنی 504 بخون و تستهای سالهای پیش رو، میخواستم نظر شما رو بدونم
سلام هم رشته ای شما اول بگو هدفت برای کدوم آزمون هست ؟سلام سطح من a2 شد.خودم فک میکنم سطحم متوسطه. روزی چهارساعت میتونم زبان بخونم .روزی 50 لغت.ولی میخام این کتاب رو حداکثرتا اخر دی تموم کنم.فک میکنید میتونم؟ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو بدونم.