مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

nerci

New member
آقای مدیر، فایل pdf ای ندارید که ترجمه 54 متن آخر کتاب باشه؟بعد از مهارت ها!
ممنون

mandana.67

New member
ببخشید اقای مدیر این دیکشنری رو دانلود کردم ایا نیاز به خرید کد فعال سازی داره یه قسمت تنظیمات لغتش غیر فعال شده

mf2009

New member
ببخشید اقای مدیر این دیکشنری رو دانلود کردم ایا نیاز به خرید کد فعال سازی داره یه قسمت تنظیمات لغتش غیر فعال شده
در صورت نیاز به فعال سازی
کد فعال سازی :2918wh81dc3k818jho492cbr

آقای مدیر، فایل pdf ای ندارید که ترجمه 54 متن آخر کتاب باشه؟بعد از مهارت ها!
ممنون

یه فایل هستش ولی ناقصه خواستی بگو برات بفرستم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohana

Well-known member
سلام...
مهارت چهارم تموم شد:thanks:
موفق باشین دوستای خوبم

melodi1991

New member
سلام من تست رو دادم و سطح b2 شدم
الان وسطای مهارت 1 هستم میخواهم تا قبل از عید کتاب رو تموم کنم میشه راهنماییم کنید؟
یه سوال دیگه هم داشتم چرا کلمات من از باکس 3 پارت 1 جلوتر نمیره؟

آخرین ویرایش:

mf2009

New member
سلام من تست رو دادم و سطح b2 شدم
الان وسطای مهارت 1 هستم میخواهم تا قبل از عید کتاب رو تموم کنم میشه راهنماییم کنید؟
یه سوال دیگه هم داشتم چرا کلمات من از باکس 3 پارت 1 جلوتر نمیره؟
سلام فکر نکنم بشه اصولی تا قبل از عید کتاب رو تموم کرد حداقل من نمیتونم تو 3 ماه یه کتاب 500 صفحه ای زبان رو تموم کنم .
نسخه جدید رو دانلود کنید مشکل فلش کارتتون حل میشه

melodi1991

New member
حالا نه همه ی کتاب رو حداقل نصف بیشترش رو :sadsmiley:
از کجا میتونم نسخه جدید رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
منم میخوام با این روش درس بخونم سطحم B2 شد روزی 50 تا کلمه میخوام بخونم کمکم کنید :idea_majidonline:

آخرین ویرایش:

mf2009

New member
حالا نه همه ی کتاب رو حداقل نصف بیشترش رو :sadsmiley:
از کجا میتونم نسخه جدید رو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید
منم میخوام با این روش درس بخونم سطحم B2 شد روزی 50 تا کلمه میخوام بخونم کمکم کنید :idea_majidonline:
از اینجا http://www.intelisoft.ir/download/p30/Dictionary_Windows 7.rar
شما شروع کن به خوندن خودت کم کم روش مناسبت رو پیدا میکنی اولش یکم سخته ولی بعد از چند روز برات عادت میشه در ضمن کنکورهای گذشته رو دست کم نگیر هر روز یه متن ازشون رو حل کن

سلام
من تازه با کتاب لزگی آشنا شدم توی خوندنش مشکل دارم
مهارت اول تمرین لغت 1-1-5- کلا تمرین لغت ها رو نمیدونم چجور بخونم
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکرم
سلام خوش آمدید
پیشنهاد من اینه که اول لغات مهارت رو یاد بگیرید بعد برید سراغ کتاب مثلا امروز 50 لغت اول رو بخونید بعد برید مثلا دو صفحه اول مهارت یک رو بخونید اینجوری هم لغات تثبیت میشن هم شما میتونید به سوالات درست پاسخ بدید و اعتماد به نفستون میره بالا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

honey.alimadadi

New member
سلام من میخوام برای 94 بخونم یه سوال داشتم همه رشته های ارشد علوم پزشکی تستهای زبانشون از یه منبع و شبیه همه

mf2009

New member
سلام من میخوام برای 94 بخونم یه سوال داشتم همه رشته های ارشد علوم پزشکی تستهای زبانشون از یه منبع و شبیه همه
سلام خوش آمدی
بله زبان همه رشته ها یکسانه البته میدونید که کنکور در چند روز برگذار میشه پس طبعا سوالات روز های مختلف با هم فرق داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

honey.alimadadi

New member
ممنون از جواب سریعتون
به من گفتن اگه میخوای 30 یا 40 زبانت رو بزنی 504 بخون و تستهای سالهای پیش رو، میخواستم نظر شما رو بدونم

ir_pari

New member
سلام و درود بر قبول شدگان آزمون ارشد امسال! :auizz3ffy9vla57584x
عاغا من سه روزه شروع کردم به خوندن لزگی با روزی40لغت
تا الان 120 لغت و چندین صفحه از مهارت اول
به امید موفقیت شما.من.ایشان.ما.او.شما.آنها....همینا دیگه:tonguesmiley:

فاطمه.ر.

New member
سلام سطح من a2 شد.خودم فک میکنم سطحم متوسطه. روزی چهارساعت میتونم زبان بخونم .روزی 50 لغت.ولی میخام این کتاب رو حداکثرتا اخر دی تموم کنم.فک میکنید میتونم؟ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو بدونم.

mf2009

New member
ممنون از جواب سریعتون
به من گفتن اگه میخوای 30 یا 40 زبانت رو بزنی 504 بخون و تستهای سالهای پیش رو، میخواستم نظر شما رو بدونم
اگه میخای بالای 60 بزنی لزگی رو بخون و کنکورهای سال های گذشته

سلام سطح من a2 شد.خودم فک میکنم سطحم متوسطه. روزی چهارساعت میتونم زبان بخونم .روزی 50 لغت.ولی میخام این کتاب رو حداکثرتا اخر دی تموم کنم.فک میکنید میتونم؟ممنون میشم اگه پیشنهادتون رو بدونم.
سلام هم رشته ای شما اول بگو هدفت برای کدوم آزمون هست ؟
من که به شخصه نمیتونم تا آخر دی تموم کنم حالا شاید شما تونستی ولی اگه برای ارشد بهداشت میخای بخونی احساسی تصمیم نگیر ولی اگر برای لیسانس به پزشکی میخای بخونی یکمی برای زبان دیر شروع کردی ولی حداکثر سعیت رو بکن شاید به نتیجه رسیدی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

melodi1991

New member
سلام ببخشید من ورژن جدید برنامه رو دانلود کردن ولی باز هم کلمه ها جلو نمیره :sadsmiley:

liona

New member
سلام mf2009 عزيز
ميشه لطفا اين نسخه اندرويد رو كه به همه توصيه ميكنيد به منم بگيد چيه... من تا حالا خودم لغات كتاب لزگي رو در مي اوردم و مي خوندم دلم ميخواد يكم سريعتر پيش برم...
موفق باشيد

فاطمه.ر.

New member
سلام.لیسانس ب پزشکی ک برگذار نمیشه امسال متاسفانه.برا ارشد اتاق عمل میخونم فعلا.

بالا