میشه این برنامه ای که طبق اون درس می خونید رو به منم بدید؟ممنون میشم[/QUOT
پر گل عزيز هر كسي طبق برنامه خودش پيش ميره مطابق با تواناييو وقتي كه داره شمام بايد همين كارو كني براي خودت برنامه ريزي كن كه مثلا چيا رو بايد چقدر وتو چه زماني بخوني ...سعي كن هر چه زودتر برنامه خودتو اماده كني و طبقش عمل كني ...وقتتو از دست نده...:smilies-azardl (181
راستي اينجا دوست خوبمون اشل عزيز هم اگه شما بخواي راهنماييت ميكنه و تو برنامه ريزي كمكت ميكنه مي توني از ايشونم كمك بگيري....
موفق باشي عزيزم:heart:
همکار خوبم ، جواب تا جایی که من اطلاع دارم ، در 6 هفته میشه .:rose:
سلام به همگي
تاريخ ثبت نام كنكور 93 اعلام شدددددددددددددددد
12/11/92 لغايت3/12/92
نمي دونم چرا تاريخ كنكورو اعلام نمي كنند ديگه وقتي نمونده ....:78:
خوب بخونيد دوستاي گلم فقط شش ماه ديگه فرصت باقي ست... البته به طور تقريبي...:smilies-azardl (181
به اميد پيروزي:heart::heart:
سلام عزيزمسلام بجه ها میشه منابع ارشد مامایی روبگین:rolleyessmileyanim:؟
واي بچه ها بجنبييييين اين جوري كه بوش مياد امتحان امسالم خرداد ماه بر گزار ميشه...حالا چنده خرداد خدا عالم ست...:smiliess (12):
موفق باشيد:heart:
منم فکر کنم تیر باشهپارسال كنكور ارشد به خاطر انتخابات رياست جمهوري، خرداد برگزار شد
من دليلي نمي بينم كه امسال هم خرداد ماه برگزار بشه
انشالله همون تير باشه بچه ها
منم فکر کنم تیر باشه
jتازه به نی نی دقت کردم چ نازهههههه خدا حفظش کنه:riz304::heart:
سلام العلیکم
بچه ها برای گرفتن شماره نظام پزشکی برای طرح باید برم سازمان نظام پزشکی اونجا بدن یا وقتی محل طرحم معلوم شد اونجا میدن؟؟؟؟اگه اطلاعات زیادی دارین لطفا در اختیارمون بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام العلیکم
بچه ها برای گرفتن شماره نظام پزشکی برای طرح باید برم سازمان نظام پزشکی اونجا بدن یا وقتی محل طرحم معلوم شد اونجا میدن؟؟؟؟اگه اطلاعات زیادی دارین لطفا در اختیارمون بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم فکر کنم تیر باشه
jتازه به نی نی دقت کردم چ نازهههههه خدا حفظش کنه:riz304::heart: