خواهش میکنم عزیزم ....مرسیببخشید اون خواب بود نه هواب!!!!!! :d
یه نکته واسه همه دوستایی که مشکل پر خوابی یا کسلی دارن:
سعی کنید تو زمان های هشیاری خوابتون بیدار شید تا کسل نباشید و خوابتون تنظیم شه ... 45 دقیقه بعد از به خواب رفتن شما به زمان هواب عمیقتون میرسید که اگه بخاین تو این زمان بیدار شید یا نمیتونید و یا احساس پر انرژی بود لازمو ندارید و به اصطلاح کسلید
اما 45 دقیقه بعد، یعنی 1.5 ساعت بعد شروع خواب به زمان هوشیاری خوابتون میرسید که اگه تو این زمان بخواین بیدار شید کاملا پر انرژی هستید! به عبارتی خواب ما مثل یه موج سینوسی هست که مدام به نقطه اوج میره و باز به حالت هوشیاری برمیگرده! اگه 12 میخوابید، ساعت 1.5....3.....4.5....و 6 و 7.5زمان های سه بیدار شدنتونه که احساس نشاط لازم رو دارید
بنابر این تنظیم خواب خیلی مهمه!!!! جدی بگیرید!
خواهش میکنم عزیزم ....مرسی
وای من چرا اینجوری شدم امشب؟حوصلم سر رفته.............جریت خوابیدنم ندارم
خدابداد برسه............امشبو چجوری صب کنم؟فردا کارورزی دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام من امروز صبح سر کار آزمون اول سنا رو مرور کردم الان هم تکنیک میخونم و فیزیک و زبان
بایییییییییییییییییییییییییییییییی
:4d564ad6:
دیشبو میگی؟اون قضیش فرق میکرد..........ی خبط ناخواسته ای کرده بودم از عذاب وجدان مگه خوابم میبرد.......داشتم از ترس میمردمماهیییییییی از چیییییی می ترسی؟؟؟؟؟
نگو از این چیزا منم می ترسم! خونتون جن داره یا لووووولووووو؟
از ما بهترون!!!؟؟؟؟
:smiliess (11):...............واسه چی؟امروز زبان خوندم و تکنیکای سر و گردن مریل!
ممنون اقای ایمانی تبار............چه خبر خوبی..........سلام به بچه هاي گل راديولوژي كه دارن براي ارشد خودشونو آماده ميكنن!
من مجتبي هستم و ورودي سال91 ام آر!
ما داريم روي يه سايت جامع ام ار كار ميكنيم كه ميتونه تمام نياز هاي جامعه ام ار رو پوشش بده! اين سايت در حال اتمام مراحل طراحيه و تا يكي دو ماه ديگه راه ميفته و شما ميتونيد اونجا اطلاعات و انگيزه هاي بيشتري داشته باشين!
اين ايميلمه و اگه سوالي بود بپرسين!
imanitabarmojtaba@yahoo.com
سلام بچهها ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب سوال 48 ازمون سال 89 رو میدونه؟
از کدامیک از روشهای زیر میتوان جهت کاهش محوشدگی لبه های تصویر در تصاویر fseاستفاده کرد؟
الف)کاهش etl
ب)کاهش پهنای باند
ج)بکارگیری تکنیک half fourier
د)تمام موارد
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا من رو همون مشکل داشتم..........مرسی عسل دستت ندره گلم:28:سلام دوستم.
گزینه الف درسته. صفحه 66 و 77 اصول فیزیکی دقیق توضیح داده. البته صفحه 66 پاراگراف دوم خط چهارم کاهش رو خط بزن بنویس افزایش.
سلام امروز:
زبان....تحلیل کردن ازمون سال 90
اناتومی.........اعصابش
تکنیک وستبروک.............هنوز صفحات اولش
شما تکنیک چجوری میخونید؟فقط خلاصه خوندن کافیه؟منظورم همون پروتکلای خاص و مهمه؟یا نه همهجاش