مطالعه دسته جمعي بچه هاي گل ام ار اي 93

ali tafakori

New member
من هم گزینه د چون وقتی شما میدان دید مستطیلی استفاده میکنید زمان اسکن کم میشه چرا؟ چون میدان دید در جهت کد گذاری فاز کم میشه پس زمان اسکن کم میشه پس الف میره کنار.گزینه ب . ج هم چون snr متناسب هست با 1/ جذر ny پس چون کد گذار فاز کم شده پس snr بالا میره پس گزینه صحیح د هست

mahii

New member
daryab%5B1%5D.jpg

امرو درس نخوندم همش ناراحت دوستم بودم................:sad:

mahii

New member
گریم گرفت..از ذوق...........بااااااااااسه یخورده بحرفیم بعد میرم بخونم

mahii

New member
سلام
کمکمکی فیزیک
کمترکی زبان
اما باز دمم گرم بهتر از هیچیه.............
وای بقیه................بیان گزارش بدید دیه.......حالا بروتون نمیارما................ولی کم لطفی نکنین دیه
...

FARNAZz

Member
سلام...اینو میدونم که با کاهش fov ، پهنای باندمون زیاد میشه به همون اندازه و افزایش پهنای باند ، سیگنال به نویز رو کاهش میده....چون نسبت مستقیم داره اگه میدان دید مسطیلی 75% باشه یعنی 25 درصد fov کاهش یافته ....و 25% BW افزایش یافته.... ,نسبت SNR & BW هم که مجذوری هست....یعنی SNR 5% کاهش پیدا میکنه.....:(
چه استرسی....یعنی 1 و 2 و3 نشه و من سر کنکور میزنم گزینه 4؟؟؟

نمیدونم شاید من اشتباه کردم....:sad:

من هم گزینه د چون وقتی شما میدان دید مستطیلی استفاده میکنید زمان اسکن کم میشه چرا؟ چون میدان دید در جهت کد گذاری فاز کم میشه پس زمان اسکن کم میشه پس الف میره کنار.گزینه ب . ج هم چون snr متناسب هست با 1/ جذر ny پس چون کد گذار فاز کم شده پس snr بالا میره پس گزینه صحیح د هست

ممنونم بابت جوابتون.

cherry

New member
حالا درست بود؟!؟!؟!

----
الان میخام برم باشگاه بعد میام درس میخونمممم!!!!!:4d564ad6:

mahii

New member
سیگنال ب نویز با جذر کدگذاری فاز رابطه مستقیم داره پس با جذر 25 کم میشه.....زمان هم ک با کدگذاری فاز رابطه مستقیم داره پس 25درصد کم میشه.....پس گزینه د میشه
منم میدونستم گزینه د هست اما دلیل دقیقترشو دستای پشت پرده رسوندن.....ههههههههه

FARNAZz

Member
سلام به همگی.
من امروز و دیروز و روز قبلش زبان و فیزیک خوندم و همش احساس می کنم هیچی به اطلاعات سال قبلم اضافه نمی شه!!!!! خیلی حس غریبی است!
اصن یه وضی:14:

mahii

New member
ماهی خونسردی خودتو حفظ کن...............حتما بچهها هستن اما من نمیبینمشون.............
امروز:
فیزیک
زبان............
سلامو...سلامو...سلامو
.....................:New (6):

cherry

New member
زبان خوندم امروز درس 1 تا 10 کتاب 504...البته دوره کردمااا

بالا