mahii
New member
بسلامتی مبارکه عزیزم:thumbsupsmileyanim::applause:سلام.
من امروز اصلا درس نخوندم. رفتم دنبال کارای طرحم. فکر کنم از هفته دیگه طرحم شروع بشه...یه جای خیییییلییییی شلوووووغ!!
بسلامتی مبارکه عزیزم:thumbsupsmileyanim::applause:سلام.
من امروز اصلا درس نخوندم. رفتم دنبال کارای طرحم. فکر کنم از هفته دیگه طرحم شروع بشه...یه جای خیییییلییییی شلوووووغ!!
چرا رو نداری؟مگه دست خودت بود؟اینجا دیگه ربطی ب دانش تو نداشت...........دست تقدیر بود............وگرنه مگه اختلافت چقد بود.....بنظر من کل بچهای زیر بیست یا سی اطلاعاتشون مثه همه ....امروز فیزیک و زبان خوندم.
امروز خیلی دلم برای پارسال این موقع ها تنگ شد...با چه شوق و ذوقی درس می خوندم. با این قبول نشدنم دیگه روی دانشگاه رفتن هم ندارم....
کاش این یه ماه هم زودتر تموم بشه.
چرا رو نداری؟مگه دست خودت بود؟اینجا دیگه ربطی ب دانش تو نداشت...........دست تقدیر بود............وگرنه مگه اختلافت چقد بود.....بنظر من کل بچهای زیر بیست یا سی اطلاعاتشون مثه همه ....
خودت بمن میگی دنیا ارزش ناراحتی نداره بعد اونوقت همیشه ناامیدی؟منو دق دادی ازبس اینو گفتی دیگه چقد تلاش کنم تو رو خوشحال کنم خسته شدم.....میخوام برم سر ب کوه بزارم بمیرم...دنبالم نیایا ...می زنمت:sdasdasd:هر چی هست حکمتش خیلی دردناکه. یک سااااااال عقب افتادم.باز خوبه شماها این جا هستین یه ذره روحیم عوض میشه. فقط 2 تا از دوستام کنکوری که دادن قبول شدن بقیه هم مثل من.... همش به هم دیگه فاز منفی میدیم.
دوستای من هیچ کدوم این رشته رو نمی خوان ادامه بدن. می خوان از اول کنکور بدن واسه دندانپزشکی و....
شما نیز این گونه است عایااااااا؟؟؟؟
ما کلا نا امیدی موج میزد.2 تاشون دیگه نتونستن تحمل کنن از همون ترم یک واسه کنکور خوندن و قبول شدن...پزشکی و داروسازی
سلام تازه وارد عزیزسلام بجه ها من تازه واردم لطفا کمک کنید واسه ارشد درس تکنیک ام آر آی حتما باید کتاب وستبروک رو بخونم؟ کتاب از فیزیک تا کلینیک چیه؟ به درد ارشد میخوره؟ یه کتاب هم هست فک کنم به اسم ام ار ای کاربردی(mri in practice) اینم انگار از وستبروکه، چی بخوووونم؟!!
فرناز الان نالاحت سدیییییییییییی؟:21:سلام. اگه گزارش ندادم روزی... یعنی درس نخوندم! دیگه به روم نیارید!!!!!!
امروز فیزیک خوندم اندکی زبان.
کسی خبر داره کنکور خرداده یا تیر؟
كنكور بچه هاي دبيرستان كه تيرماه هستش!نه خرداد!:65d6a5d6s:مطمینی ینی با کنکور بچههای دبیرستان یکیه؟فک نکنم سالای قبل ک تیر ماه بود دیگه لا اقل اواخرخرداد باید باشه.....از جایی شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امروز:
فیزیک
زبان........رسیدم ب مهارت 12
اومدم چششو درست کنم مثه اینکه زدم ابروشم کور کردم....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخهكنكور بچه هاي دبيرستان كه تيرماه هستش!نه خرداد!:65d6a5d6s:
چري جان پارسال كه انتخابات بود كنكور ارشد رو زودتر برگزاركردن,امسال احتمالا همون اوايل تير يا اواخر خرداد برگزارميشه.
اومدم چششو درست کنم مثه اینکه زدم ابروشم کور کردم....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخه
تو اینجام دست برنمی داری همش باید مارو ضایع کنی؟؟؟؟؟؟؟
خداییش انقد خندیدم ک نگو......ولو شدم رو میز:4d564ad6:
سلام مرد تنهای شب.سلام بجه ها من تازه واردم لطفا کمک کنید واسه ارشد درس تکنیک ام آر آی حتما باید کتاب وستبروک رو بخونم؟ کتاب از فیزیک تا کلینیک چیه؟ به درد ارشد میخوره؟ یه کتاب هم هست فک کنم به اسم ام ار ای کاربردی(mri in practice) اینم انگار از وستبروکه، چی بخوووونم؟!!
mahii جون مگه چی گفتی من ناراحت بشم!!! انقدر خودتو اذیت نکن!فرناز الان نالاحت سدیییییییییییی؟:21:
اگه دیدی خونتونو داره اب میبره........نترسیا اون سیل اشکای منه............چرا من دخمل مردمو ناراحتیدم ؟اخه چراااااا؟:14:
منم شنیدم امسال هم مثل پارسال کنکورو جلو انداختن...میگن به خاطر جام جهانی!!!!!!!!!!سلام....زبان از کتاب لزگی کلی خوندم!!! اما مطمئنم زود یادم میره!
کنکور هم 8 یا 9 یا 10 خرداد هست
ثبت نامش هم فکر کنم 23 بهمن تا 13 اسفند!!
اومدم چششو درست کنم مثه اینکه زدم ابروشم کور کردم....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخه
تو اینجام دست برنمی داری همش باید مارو ضایع کنی؟؟؟؟؟؟؟
خداییش انقد خندیدم ک نگو......ولو شدم رو میز:4d564ad6:
جمله اي كه نوشتي واقعا خوندنيه ها!!!!:25r30wi: