سم شناسی های 93 حرکت!!!!!!!!!!!

Ana67

Well-known member
خسته نباشین بچه ها
من امروز ازمون داشتم.بد نشد
ولی سوالای فارما و سم شناسی با چیزایی ک من خوندم فرق داشت.خصوصا فارما.خیلی نگرانم کرده.
شما کاتزونگ ر مگه نمیخونین؟
فصل اولش مگه مقدمه نیست و تقریبا اسونه.ولی سوالای امروز تو این فصل نبود
:(50):
اگه میشه ی کمی در مورد فصل اول بگین.شاید من اشتباه میخونم.سم هم همینطور

sam shenasi

New member
سلام به همه دوستان و داوطلبان رشته سم شناسی
من امسال تصمیم گرفتم واسه ارشد سم شناسی شروع کنم به خوندن
از همین امروز که اول آذر ماهه شروع کردم به نظر شما دیر نشده؟

sam shenasi

New member
برای بیوشیمی من کتاب ضروریات بیوشیمی رو میخونم ولی برای تست موندم کتاب پاسالار رو بگیرم یا کتاب جعفرنژاد ؟

واسه شیمی هم خب مورتیمر هست اما من واسه شیمی آلی کتاب نادری رو میخونم تست هم داره اما واسه شیمی معدنی کتاب تست خوب چی هست؟

واسه زیست هم نمیدونم چی باید بخونم ؟
میشه راهنماییم کنید لطفآ

Ana67

Well-known member
سلام.به نظر من ک دیر نیست.
واسه بیوشیمی:تستهای سالهای قبل ر حتما بخونین.کتاب بیوشیمی برای کنکور خیلی کتاب خوبیه.هر چی کتاب تست بخونی خیلی خوبه
شیمی ر من فقط مورتیمر و برای کنکور ر میخونم
زیست هم علاوه بر منابع فیزیولوژی گایتون ر بخونین.چکیده گایتون خوبه.تستهای سالهای قبل.زیست مریم خالصی هم بد نیست.
بازم اگه بچه ها نظری دارن بگن

atlantic_86

New member
سلام سلام

چي بگم والا بي خيال هيچي نميگيم
:p7977cujr38iyymsu8:

فقط به قول معروف يه روز خوب مياد
همين
:33:

mw.ashel

New member
1.jpg

zy zy

New member
خسته نباشین بچه ها
من امروز ازمون داشتم.بد نشد
ولی سوالای فارما و سم شناسی با چیزایی ک من خوندم فرق داشت.خصوصا فارما.خیلی نگرانم کرده.
شما کاتزونگ ر مگه نمیخونین؟
فصل اولش مگه مقدمه نیست و تقریبا اسونه.ولی سوالای امروز تو این فصل نبود
:(50):
اگه میشه ی کمی در مورد فصل اول بگین.شاید من اشتباه میخونم.سم هم همینطور
سلام عزیزم ، شماهم خسته نباشی
منم از همین میترسم که یهو غافلگیر شیم کلی فصلاش اضافه شه ،اینطوری که واسه این ازمونا دارن سوال میدن احتمالش خیلی زیاده :sadsmiley:

zy zy

New member
سلام به همه دوستان و داوطلبان رشته سم شناسی
من امسال تصمیم گرفتم واسه ارشد سم شناسی شروع کنم به خوندن
از همین امروز که اول آذر ماهه شروع کردم به نظر شما دیر نشده؟
سلام خوش اومدی به جمع ما:riz304:
شماهم مث من بهداششششتی ! خوشبختم
واسه شروع دیر نیست هنوز 6 ماه کامل وقت داری
منم ضروریات رو میخونم با کتاب تستای پردازش و سوالای 10 سال کنکور قبلی ، فیزیو گایتون و تستاشم مث بیوشیمی، شیمی که دیگه مشخصه جناب مورتیمر واسه آلی هم هنوز فکر نکردم! زبان هم لزگی و سوالای قبلی

zy zy

New member
بچه ها من کتاب آقای قادری رو گرفتم ، تو یه نگاه کلی خیلی خوب بود مخصوصا واسه مرور ماههای آخر همه درسارو خلاصه شده داره ؛ واقعا دسش درد نکنه:applause:

Ana67

Well-known member
سلام zy zy جان
میشه بگی کتاب فارما چه انتشاراتیه و مترجمش؟
چاپ 2012 هست دیگه؟

sam shenasi

New member
سلام.به نظر من ک دیر نیست.
واسه بیوشیمی:تستهای سالهای قبل ر حتما بخونین.کتاب بیوشیمی برای کنکور خیلی کتاب خوبیه.هر چی کتاب تست بخونی خیلی خوبه
شیمی ر من فقط مورتیمر و برای کنکور ر میخونم
زیست هم علاوه بر منابع فیزیولوژی گایتون ر بخونین.چکیده گایتون خوبه.تستهای سالهای قبل.زیست مریم خالصی هم بد نیست.
بازم اگه بچه ها نظری دارن بگن

مرسی دوستم

یه سوال دیگه : شما چه جوری این همه مطالب و اسم مربوط به بیوشیمی رو به خاطر میسپارین ؟ خیلی فراره :14:

sam shenasi

New member
سلام خوش اومدی به جمع ما:riz304:
شماهم مث من بهداششششتی ! خوشبختم
واسه شروع دیر نیست هنوز 6 ماه کامل وقت داری
منم ضروریات رو میخونم با کتاب تستای پردازش و سوالای 10 سال کنکور قبلی ، فیزیو گایتون و تستاشم مث بیوشیمی، شیمی که دیگه مشخصه جناب مورتیمر واسه آلی هم هنوز فکر نکردم! زبان هم لزگی و سوالای قبلی

ممنون از شما
بله من هم بهداشتم ولی از نوع محیط
کتاب تست پردازش فقط بیوشیمی و زیست داره یا درسای دیگه هم هست؟ من موندم واسه شیمی تست خوب چی بخونیم؟ بعد این کتابها پاسخنامه تشریحی دارن؟
در ضمن از شما هم میپرسم : شما چه جوری این همه مطالب و اسم مربوط به بیوشیمی رو به خاطر میسپارین ؟ خیلی فراره

sam shenasi

New member
بچه ها من کتاب آقای قادری رو گرفتم ، تو یه نگاه کلی خیلی خوب بود مخصوصا واسه مرور ماههای آخر همه درسارو خلاصه شده داره ؛ واقعا دسش درد نکنه:applause:

میشه بگی این کتاب اسمش چیه و مربوط به کدوم درسه؟ و انتشارات چی؟

Ana67

Well-known member
مرسی دوستم

یه سوال دیگه : شما چه جوری این همه مطالب و اسم مربوط به بیوشیمی رو به خاطر میسپارین ؟ خیلی فراره :14:

خواهش میکنم.من اخه ی سال شرکت کردم.قبول شدم ولی نرفتم.ی کمی واسم راحتن اسمها و مطالب.
ولی تکرار خیلی زیااااد باید داشته باشی.خصوصا بیوشبمی ک هر چی بخونیش بازم یه مطلب جدید داره.در کل درس شیرینیه.
کتاب اقای قادری هم درسنامه ارشد سم شناسی هست.مرور بیوشیمی و ...همونجوری هم ک دوستمون گفت واسه ماههای اخره.منم میخوام بخرمش

همگروهی

سلام خسته نباشی بچه های سم شناسی.
انشالله در مقاطع بالاتر.من سم شناسی می خونم ی مقدار سخته
موفق باشید

اشنایی

با سلام ما این همه سال خوندیم برا سم اخری قبول شدیم اینجا هم خبری نبود انشالله مقاطع بالاتر

mikhak s

New member
با سلام ما این همه سال خوندیم برا سم اخری قبول شدیم اینجا هم خبری نبود انشالله مقاطع بالاتر

سلام. خبری نبود منظورتون چیه؟ فکر نمی کنم گفتن اینکه این رشته سخته دردیو از بچه هایی که الان دارن درس میخونن دوا کنه تازه بدتر بهشون استرس وارد میشه.:65d6a5d6s:

sam shenasi

New member
خواهش میکنم.من اخه ی سال شرکت کردم.قبول شدم ولی نرفتم.ی کمی واسم راحتن اسمها و مطالب.
ولی تکرار خیلی زیااااد باید داشته باشی.خصوصا بیوشبمی ک هر چی بخونیش بازم یه مطلب جدید داره.در کل درس شیرینیه.
کتاب اقای قادری هم درسنامه ارشد سم شناسی هست.مرور بیوشیمی و ...همونجوری هم ک دوستمون گفت واسه ماههای اخره.منم میخوام بخرمش

مرسی دوستم
میشه بپرسم کجا قبول شدی و چرا نرفتی ؟

zy zy

New member
ممنون از شما
بله من هم بهداشتم ولی از نوع محیط
کتاب تست پردازش فقط بیوشیمی و زیست داره یا درسای دیگه هم هست؟ من موندم واسه شیمی تست خوب چی بخونیم؟ بعد این کتابها پاسخنامه تشریحی دارن؟
در ضمن از شما هم میپرسم : شما چه جوری این همه مطالب و اسم مربوط به بیوشیمی رو به خاطر میسپارین ؟ خیلی فراره
پردازش واسه شیمی آلی و معدنی هم تست داره پاسخ هاشم تشریحیه
واسه بیوشیمی فقط تکرار، منم اولین دوره که دارم میخونمش خیلی فراره ولی با مرور بهتر میشه
کتاب درسنامه جامع ارشد سم شناسی رو هم میتونی از سایت جامعه نگر اینترنتی خرید کنی قیمتشم تخفیف خورده 20 تومن شده
www.jameenegar.com

بالا