وضع پسرایه امروزی!!!

sepid71

New member
قم اصن حاالا ک اینطوره حتما بهت میگیم عمو خخخخخخخ ک اونم بهت بگه خخخخخخخخخ

maxin

Well-known member
سارا 77 شما درس نداری:New (6):
در ضمن آبجی پست میزاری 20بار ارسال پاسخ سریع رو نزن که پست هات اینطور آپدیت داشته باشه.خون سرد باش.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
اینم پیام بازرگانی بود.......:whistle:

qom

New member
محسن خیالت راحت . من تنها فکری که نکردم این بود که سارا منظورش من باشم . تو ام این فکر رو نکنه . این سارا خشنه . خشانت داره . خشونتش زیاده .
تنها چیزی که یه پسر در ارتباط باهاش بهش فک نمیکنه همین بحث تلخ ازدواجه . من دونسته دارم میگم

محسن ن ک

New member
محسن خیالت راحت . من تنها فکری که نکردم این بود که سارا منظورش من باشم . تو ام این فکر رو نکنه . این سارا خشنه . خشانت داره . خشونتش زیاده .
تنها چیزی که یه پسر در ارتباط باهاش بهش فک نمیکنه همین بحث تلخ ازدواجه . من دونسته دارم میگم

این داستان لیلیو مجنون هس ک میگه چرا لیلی ظرف مجنون و شکوند؟
الا واسه تو و سارا داره تکرار میشه

mohana

Well-known member
دخترمون حول کرده :)
هول
Just_Cuz_19.gif

sara77

New member
در ضمن آبجی پست میزاری 20بار ارسال پاسخ سریع رو نزن که پست هات اینطور آپدیت داشته باشه.خون سرد باش.:ahi5slcgm04mi8jqqkl

تو این حالو هوا اصن حس درس نی
نبابا نتم قط میشه بعد مجبورم چندبار بزنم که بیاد
از این پارازیتا ننداز مکسین بدمیشه هااااااااااااا:21:

qom

New member
قم اصن حاالا ک اینطوره حتما بهت میگیم عمو خخخخخخخ ک اونم بهت بگه خخخخخخخخخ
سپید خوب مگه حتما باید از این جا به گره خوردگی خودم و خودش فک کنم و فک کنه؟ اوه گسترده . جذابیت روز افزون .
سپیده خواهر و برادر شدیم دیگه . فاصله 30 سانت چرا دیگه . مگه پارک ماشینه که 30 سانت باشه .

sara77

New member

تو این حالو هوا اصن حس درس نی
نبابا نتم قط میشه بعد مجبورم چندبار بزنم که بیاد
از این پارازیتا ننداز مکسین بدمیشه هااااااااااااا:21:

هانیه

Well-known member
سارا ماهم به شوهر دوستمون میگیم عمو..............................ولی اون میگه عزیزم:thumbsupsmileyanim:

sara77

New member
سپید خوب مگه حتما باید از این جا به گره خوردگی خودم و خودش فک کنم و فک کنه؟ اوه گسترده . جذابیت روز افزون .
سپیده خواهر و برادر شدیم دیگه . فاصله 30 سانت چرا دیگه . مگه پارک ماشینه که 30 سانت باشه .

یه چی بگم به دخیا کل انداختن با عمو با هماهنگی های قبلی صورت بگیره بیتره اخه یکم گیر داره هاااااااااا گفته باشم خخخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

یه چی بگم به دخیا کل انداختن با عمو با هماهنگی های قبلی صورت بگیره بیتره اخه یکم گیر داره هاااااااااا گفته باشم خخخخخخخخخخخخ

maxin

Well-known member
ببین بحث ازدواج گل کرده همه چ مشتاقن!!!!!!

سلام مهنا بیا برا شفای عاجلشون دعا کنیم

mohana

Well-known member
ببین بحث ازدواج گل کرده همه چ مشتاقن!!!!!!
سلام مهنا بیا برا شفای عاجلشون دعا کنیم

آقا مکسین من در جریان بحث نیستم...فقط ی کلمه ناآشنا ب چشمم خورد اومدم:)
راستی....مگه شما درس نداری؟:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:
بالا