دخترمون حول کردهسارا 77 شما درس نداری:New (6):
در ضمن آبجی پست میزاری 20بار ارسال پاسخ سریع رو نزن که پست هات اینطور آپدیت داشته باشه.خون سرد باش.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
اینم پیام بازرگانی بود.......![]()
محسن خیالت راحت . من تنها فکری که نکردم این بود که سارا منظورش من باشم . تو ام این فکر رو نکنه . این سارا خشنه . خشانت داره . خشونتش زیاده .
تنها چیزی که یه پسر در ارتباط باهاش بهش فک نمیکنه همین بحث تلخ ازدواجه . من دونسته دارم میگم
هولدخترمون حول کرده![]()
سارا 77 شما درس نداری:New (6):
در ضمن آبجی پست میزاری 20بار ارسال پاسخ سریع رو نزن که پست هات اینطور آپدیت داشته باشه.خون سرد باش.:ahi5slcgm04mi8jqqkl
سپید خوب مگه حتما باید از این جا به گره خوردگی خودم و خودش فک کنم و فک کنه؟ اوه گسترده . جذابیت روز افزون .قم اصن حاالا ک اینطوره حتما بهت میگیم عمو خخخخخخخ ک اونم بهت بگه خخخخخخخخخ
سارا 77 شما درس نداری:New (6):
دخترمون حول کرده![]()
سپید خوب مگه حتما باید از این جا به گره خوردگی خودم و خودش فک کنم و فک کنه؟ اوه گسترده . جذابیت روز افزون .
سپیده خواهر و برادر شدیم دیگه . فاصله 30 سانت چرا دیگه . مگه پارک ماشینه که 30 سانت باشه .
سپید خوب مگه حتما باید از این جا به گره خوردگی خودم و خودش فک کنم و فک کنه؟ اوه گسترده . جذابیت روز افزون .
سپیده خواهر و برادر شدیم دیگه . فاصله 30 سانت چرا دیگه . مگه پارک ماشینه که 30 سانت باشه .
بابا من فارسیم ضعیفه :\![]()
من عاشق این آیکون هستم .
خخخخخخخ بیا یکی دیگه هم پیدا شد اونوخت همش به من بگینسارا ماهم به شوهر دوستمون میگیم عمو..............................ولی اون میگه عزیزم:thumbsupsmileyanim:
ببین بحث ازدواج گل کرده همه چ مشتاقن!!!!!!
سلام مهنا بیا برا شفای عاجلشون دعا کنیم