مطالعه ی گروهی ارشد ایمنولوژی ..93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negin ka

New member
من برگشتم میخوام بوخونم اگه خدا قبول کنه حالا بینم چی میشه!!!!
shm_mhm.gif

negin ka

New member
آن؟!!!!!!!!!!
نمیخوام اونجور راحتترم
چیکارا کردی الان کجایی؟
خوب پیش میری؟

آسمون

New member
بارونی شدن که پرسیدن نداره...آسمون هروق دلش بگیره بارونی میشه...

shahrzad92

New member
سلام بچه ها کسی میدونه برای نیمه دوم(ورودی بهمن تکمیل ظرفبت)کی باید ثبتنام کنیم؟

golabatun

New member
آقا محمد میخام محل دقیق لامینو بدونم کدوم غشا؟بیرونی یا درونی؟:33:
راستی دی ان ای لینکر چندتا جفت باز داره؟؟

Immunity

Well-known member
آقا محمد میخام محل دقیق لامینو بدونم کدوم غشا؟بیرونی یا درونی؟:33:
راستی دی ان ای لینکر چندتا جفت باز داره؟؟
لامین هسته ای زیر غشای درونی هسته واقع شده که در زیر npcها لامین قطع میشه....جای دیگ مگه چی نوشته؟؟
فک کنم 60 تا باشه!!!شایدم بیشتر دقیق یادم نیست....ولی مجموعdnaنوکلئوزومی و لینکر میشه 200

sa@@ra

New member
لامین هسته ای زیر غشای درونی هسته واقع شده که در زیر npcها لامین قطع میشه....جای دیگ مگه چی نوشته؟؟
فک کنم 60 تا باشه!!!شایدم بیشتر دقیق یادم نیست....ولی مجموعdnaنوکلئوزومی و لینکر میشه 200

بین 0-90 بعضی منابع هم میگن 30-80
مجد گفته متغیر و به طور متوسط 60

آخرین ویرایش:

biotech92

New member
بچه ها منم مثل شمام حسابی حس و حال عزاداری محرم حس درسخوندن رو ازم گرفته بیشتر حا و هوام بارونیه....

بچه مطمئن باشین بعد یه عزاداری بامعرفت یا بی معرفت(هردو تاثیر داره چون اخرش به معرفت ختم میشه) دوپینگ میکنین تو درس خوندن یعنی مطلبی که باید 2 ساعت وقت بذارید 1ساعته خوندین و رفته. این رمز موفقیته که هر کسی نداره و بش غبته میخوره پس قدر خودتونو بدونین.
من که سرماخوردگی خونه نشینم کرده:sadsmiley:
نمیدونم جاشه یا نه ولی این لینک دانلود سخنرانی استاد رائفی پوره توصیه میکنم گوش بدین
http://dl.masaf.info/Ba-Ostad/Sokhanrani/Sayer-Hamyashha/Tehran/Tehran%20-/MOHARAM-1392/Shabe-1/WwW.MaSaF.Ir-Shabe-1-24K.mp3
التماس دعا

sa@@ra

New member
بچه ها الن کروماتوزوم 200BP هست؟؟؟
مگه نه اینکه بخشهایی از DNA لینکر که در نوکلوئوزوم توسط H1 چوشیده نشده به DNASEI خساس هست و تخریب میشه و 34 BP جدا میشه و میشخ 166BP که به این میگن کروماتوزوم:dadad4:؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا