زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
بچه ها من مغزم داره منفجر میشه
توکلینیک امروز یه دعوایی شد از اون موقع سر دردم
شونصدتامریض هم دیدم دیگه حساب کنید سلولهای خاکستری مغز من در چه حالی هستن
اینهمه فک ساییدم بگم بااااااااااااااااااااااای شب خووووووووووووش

ainazhz

New member
سلام دوستای خوبم . خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم واستون تنگ شده بود..چند روزی نبودم یکم سرم شلوغ بود. مثله اینکه اینجا هم هیچ کسم دلش واسم تنگ نشد:dadad4: خب اومدم بگم من اومدم خونه. خیلی خوشجالم و سرحال :4d564ad6:

aylinn

New member
آره عزیزم...ممنونم که سراغمو گرفتی....بذار بگم چه جوری خوب شد چشمم...
یک روز که کلا هیچ علامتی از ورم و... نبود و من اصلا نمیدونستم که گل مژه گرفتم...چشم چپم به شدت درد میکرد فکر میکردم لابد عفونته ولی وقتی قطره ی چشمی میریختم داخل چشمم اصلا تغییری نمیکرد....حتی سوزش هم نمیگرفت که مطمئن بشم عفونت کرده...انگار ضربه ی مکانیکی خورده بود...همچین حسی داشتم
بعدش یواش یواش ورم کرد و منم چون یکی از همکلاسی هام تو دوران راهنمایی اینجوری شده بود سریع فهمیدم چی شده و تمام اینترنت رو سرچ کردم دنبال راه درمان....
از لحاظ پزشکی یه نوع باکتری موجب این عفونت میشه که مسری نیست ولی میتونه اون یکی چشم فرد رو هم آلوده کنه...شوره ی سر هم میتونه علتش باشه...اگه زیاد هم تکرار بشه احتمال وجود قند خون و دیابت بالاست....ولی من نه شوره سر داشتم و نه سابقه ی قبلی گل مژه که احتمال قند خون رو بدم...
از نظر طب سنتی هم به خاطر حرارت جگر هست (جگر مرکز غم و اندوهه) و باید آب انار و آب پرتقال و آب عناب و آب زرشک و آبلیمو و یا عرق کاسنی مصرف بشه....
حالا علاوه بر خوردن آب انار و آبلیمو که در دسترسم بود من روی پلک چشمم که ورم کرده بود "گل میخک ساییده شده" که تو آب خیسونده بودم گذاشتم و ....چشمت روز بد نبینه....یه آتیشی گرفت چشمم که نگووووو....از شدت دردش پاهامو رو زمین می کوبیدم....دیدنی بودم من....بعد از این مرحله ورم چشمم چند برابر شد و قیافه ام کرکر خنده بود (غصه ام گرفته بود که چه جوری برم دانشگاه آخه!!) از طرفی هم امتحان داشتم و درد شدید و آبریزشی که چشمم داشت تمرکزمو گرفته بود...بعد از چندین بار میخک گذاشتن روی چشمم ورمش خوابید و خوب شد البته هنوزم موقع پلک زدن درد دارم ولی ورمش خیلی کمتر شده...طوری که زیاد مشخص نیست...ولی میخک آتییییییییش میزد ها...فکر کنم عفونتش رو خشک کرد...
اینم عکس گل میخک خشک شده:

ولی آخرش امتحانمو خوب ندادم و خیلی ناراحت شدم...

سلام عزیزم
خوبی؟ درسها خوب پیش میره؟
ممنون از لطفت...واقعا زحمت کشیدی دوست خوبم
الحمدلله الان خیلی بهترم ولی خب...ضررش رو بهم زد دیگه...امتحان رشد رو خراب کردم...خداییش خیلی ناراحتم...خیلی...:14::sad:

سلام فانوسی جونم خوشحالم که حالت بهتره
لطفا بیشتر مواظب خودت باش
و ناراحت شدم از اینکه امتحان رشدت رو خراب کردی ایشالا که بتونی بعدا جبران کنی
من خودم تجربه گل مژه رو نداشتم و همون روز که گفتی این مشکل برات پیش اومده تو اینترنت سرچ کردم اکثر جاها نوشته بود که اگه تا سه روز به طور کامل برطرف نشه باید به دکتر مراجعه کرد
به نظر من بهتره بری دکتر مخصوصا خم که قبلا سابقه چشم درد و غفونت چشم داشتی.

aylinn

New member
سلام دوستای خوبم . خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم واستون تنگ شده بود..چند روزی نبودم یکم سرم شلوغ بود. مثله اینکه اینجا هم هیچ کسم دلش واسم تنگ نشد:dadad4: خب اومدم بگم من اومدم خونه. خیلی خوشجالم و سرحال :4d564ad6:

سلام آیناز جون
خوشحالم که تو خونه و کنار خانوادتی
مگه میییییییییییشه ما دلمون برای آیناز نازمون تنگ نشه هاااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتهی هممون میدونیم دوستانی که قبول شدن و دارن ارشد میخونن مثل من بیکار نیستن که هر روز بیان اینجا
ای کاش که همتون بتونین هر روز یه سر اینجا بزنین.

ainazhz

New member
سلام آیناز جون
خوشحالم که تو خونه و کنار خانوادتی
مگه میییییییییییشه ما دلمون برای آیناز نازمون تنگ نشه هاااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتهی هممون میدونیم دوستانی که قبول شدن و دارن ارشد میخونن مثل من بیکار نیستن که هر روز بیان اینجا
ای کاش که همتون بتونین هر روز یه سر اینجا بزنین.
فدات شم عزیزه دلم خوبی ایلین جونم؟ مرسی . اره خیلی خوبه کنار خونواده بودنو عالیه. درسا خوب پیش میره؟

rawy

New member

سلام آیناز جون
دیگه نمی پرسم خوبی چون معلومههههه که چقققققققققد خوبی
الهی که خدا نعمت وجود خانواده هامون رو برامون حفظ کنه که وقتی دور می شیم قدرشون رو می دونیم
دلمون تنگ نشده بود؟ آیناز جان شما از خونه رفتی , شانسی که ما داشتیم این بوده که از پیش ما که نرفتی :28:
ایشالا که همیشه خوشحال باشی, هرچند یه یادآوری سادیستیک بهت بکنم که حتما مجبوری تو تعطیلات هم درس بخونی نه؟ :tonguesmiley:

aylinn

New member
گفتم:خدايا از همه دلگيرم
گفت:حتي من؟
گفتم:خدايا دلم را ربودند!
گفت:پيش از من؟
گفتم:خدايا چقدر دوري؟
گفت:تو يا من؟
گفتم:خدايا تنهاترينم!
گفت:پس من؟
گفتم:خدايا کمک خواستم.
گفت:از غير من؟
گفتم:خدايا دوستت دارم.
گفت:بيش از من؟
گفتم:خدايا انقدر نگو من!
گفت:من توام، تو من

hamidehjoon

New member
نمی دانم چرا وقتی در روضه عزای حسین(ع)اشک می ریزم دلم هوای شب های قدر را می کند..
چه سری است بین قدر و محرم؟؟
کاش قدر محرم را بدانیم
ایام محرم , ایام عزاداری امام حسین (ع)تسلیت باد
التماس دعا بچه ها

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم خوشحالم که حالت بهتره
لطفا بیشتر مواظب خودت باش
و ناراحت شدم از اینکه امتحان رشدت رو خراب کردی ایشالا که بتونی بعدا جبران کنی
من خودم تجربه گل مژه رو نداشتم و همون روز که گفتی این مشکل برات پیش اومده تو اینترنت سرچ کردم اکثر جاها نوشته بود که اگه تا سه روز به طور کامل برطرف نشه باید به دکتر مراجعه کرد
به نظر من بهتره بری دکتر مخصوصا خم که قبلا سابقه چشم درد و غفونت چشم داشتی.

سلام عزیز دلم
خوبی؟
ممنونم از لطفت
پیش میاد دیگه...اگه روزگار میخواست به دلخواه ما بگرده که ...
انشالله شما با انرژی درس بخونی و همیشه سلامت باشی آیلین جونم
مواطب خودت باش دوست خوبم

fanoosi

New member

سلام عزیزم خوبی؟
چه خوب که الان پیش خانواده ات هستی....انشالله یه خستگی درکنی و با انرژی برگردی سر درسهات آینازجونم

celine

New member
سلام بچه ها تاپیک جالبی دارید
من یه سوال دارم خوشحال میشم جوابم رو بدید
توی برخورد اول با کسی که اصلا نمیشناسیش از کجا میشه شک کرد که اختلال روانی یا اسکیزوفرنی ای چیزی داره یا نه؟

ainazhz

New member
سلام آیناز جون
دیگه نمی پرسم خوبی چون معلومههههه که چقققققققققد خوبی
الهی که خدا نعمت وجود خانواده هامون رو برامون حفظ کنه که وقتی دور می شیم قدرشون رو می دونیم
دلمون تنگ نشده بود؟ آیناز جان شما از خونه رفتی , شانسی که ما داشتیم این بوده که از پیش ما که نرفتی :28:
ایشالا که همیشه خوشحال باشی, هرچند یه یادآوری سادیستیک بهت بکنم که حتما مجبوری تو تعطیلات هم درس بخونی نه؟

سلام عزیزم . اره خیلی خوبم . الهییییییییی امین . سایه خونواده ها همیشه بالا سرمون باشه.
:25r30wi::25r30wi: اره راوی جونم کلی درس دارم . گفتم تا جمعه استراحت کنم و برم دوستامو خونوادمو ببینم بعدم شروع کنم به درسام..
:13:

ainazhz

New member
مرسی عزیزم منم خوبم
ولی درسام چندان تعریفی نداره 2 روز که هیچی نخوندم
:sad:

خب من نمگیم که عیبی نداره عزیزم و از این حرفا و به جاش الان دعوات میکنم . واسه چی 2روز نخوندیییییییییییییی؟ میدونی 2روز چقدر زیاده ؟ اونم 4 ماه مونده تا کنکور؟ :mad_majidonline: درس بخون ایلیییییییییییییییییین . هر روز و پیوسته .حتی 2 ساعت شده بخون

rawy

New member
سلام بچه ها تاپیک جالبی دارید
من یه سوال دارم خوشحال میشم جوابم رو بدید
توی برخورد اول با کسی که اصلا نمیشناسیش از کجا میشه شک کرد که اختلال روانی یا اسکیزوفرنی ای چیزی داره یا نه؟

سلام دوست عزیز, ممنون از لطف شما
بچه های ما همشون بچه های خوبی هستنااااا فقط بعضی وقتا سوت می زنن رد می شن انگار نه انگار کسی ازشون سوال پرسیده :smilies:
حالا تو مواردی که سوال خاص هست و ممکنه ندونن اکیه, ولی تو تخصص خودمون!!!!!!!!!!! :smiliess (7):
سوال شما خیلی کلیه مشخص کنید چه اختلالی مد نظرتون هست که بتونیم توضیح بدیم, اختلال روانی که خودش به تنهایی یک کلمه است به گستردگی کتاب کاپلان ما و منظورتون رو از اسکیزوفرنی و چیزی هم مشخص کنید که بالاخره چی؟ :21:
چون هر اختلال علائم خودش رو داره و شیوه های تشخصی خودش رو
اگر همون اسکیزوفرنی مد نظرتون هست, هیچ نشانه ی مشخصی تا به حال تعیین نشده که با اون بشه تشخیص داد, باید سابقه بالینی فرد رو دید مخصوصا اگر توهم و هذیان داره از نظر مصرف مواد یا بیماری مغزی بررسی بشه و ...
اما اگه به همون شکلی که سوالتون کلی هست بخوام یه جواب کلی بهتون بدم, به محتوای صحبت کردنش توجه کنید اینکه حرفاش بی ربطه و غیرعاقلانه است یا نه, اینکه رفتار عجیب و غریبی داره یا نه اینکه زیادی تو دنیای خودش غرقه یا نه و یا تفکرات قالبی ای داره که عمومی نیست اما اون به شدت بهشون پایبنده و اگه از اونها خطا کنی باعث عصبانیتش بشه؟ و ...

روانشناسان گرامی هرچی من نگفتم لطفا اضافه بفرمایید

rawy

New member
سلام عزیزم . اره خیلی خوبم . الهییییییییی امین . سایه خونواده ها همیشه بالا سرمون باشه.
:25r30wi: اره راوی جونم کلی درس دارم . گفتم تا جمعه استراحت کنم و برم دوستامو خونوادمو ببینم بعدم شروع کنم به درسام..
:13:

خدا رو شکر که خوبی الهی که خوشی هات پایدار باشه
اشکالی نداره, اونهمه پشت کنکور خودکشی می کنیم که برسیم به اینجایی که شما الان هستی دیگه, اصن دنبال همین بودی پارسال یادت نیست؟ دردسر :tonguesmiley: هرچیه که دوسش داریم :thumbsupsmileyanim:

masoumeh90

New member
انگار نه انگارررررررررررررررررر
سوال پرسیدمااااااااااااااااااا.
پرسیدم وضعیت دانشگاه زاهدان مال وزارت بهداشت چگونه است؟؟
علما لطف میکنین جواب بدین....
ممنون میشمااااااااااا

غرور منو جریحه دار کردین با جواب ندادنتون.....:sad:

rawy

New member
ممنون میشمااااااااااا

دوست عزیز از جمع ما کسی دانشگاه زاهدان نیست که بخوان بهتون اطلاعات بدن (منظور من در مورد اطلاعات تخصصی رشته خودمون بود که بچه ها جواب نمی دن در غیر اینصورت ما که همه چی رو نمی دونیم که :smiliess (12): )
این لینک رو تو تاپیک های دیگه انجمن مجددا سرچ کردم براتون پیدا کردم شاید بتونید از خانم کرهانی اطلاعات بگیرید

masoumeh90

New member
منظورم روان شناسی بالینی اش بود خو:smiliess (6):

- - - Updated - - -

دوست عزیز از جمع ما کسی دانشگاه زاهدان نیست که بخوان بهتون اطلاعات بدن (منظور من در مورد اطلاعات تخصصی رشته خودمون بود که بچه ها جواب نمی دن در غیر اینصورت ما که همه چی رو نمی دونیم که :smiliess (12): )
این لینک رو تو تاپیک های دیگه انجمن مجددا سرچ کردم براتون پیدا کردم شاید بتونید از خانم کرهانی اطلاعات بگیرید

منظورم روان شناسی بالینی اش بود خو:sad:

aylinn

New member
ممنون میشمااااااااااا

معصومه جان همونطور که راوی جونم گفتن برای پاسخ دادن باید در مورد سوالتون اطلاعات داشته باشیم
من که شخصا هیچ اطلاعی در مورد کیفیت این دانشگاه ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا