مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
دوست عزیز pegii، بازم بهت خوشامد میگم. به این فکر نکن که ظرفیت چقدره و تو جایی بینشون داری یا نه. باید از الان خودتو جزو قبولیهای سال بعد بدونی و دغدغه ت این باشه که میخوای بین اون 116 نفر چه رتبه ای بیاری و کدوم دانشگاه قبول بشی.

rahele.t

New member
دوست عزیز safoo، درسته 7-8 سال زیاده ولی مهم اراده و پشتکاره خودته. بنظرم اگه با یه برنامه خوب و منظم پیش بری خیلی راحت میتونی تا قبل عید منابعو دو دور بخونی. اگه مد نظرت فقط آمارزیستیه که مشکلی نیست. چون 9 ماه مونده و مطمئن باش میتونی موفق بشی. در مورد منابع هم خوشبختانه منابع رشته ما خیلی راحت پیدا میشه. اگه قصد خریدشونو داری کافیه به کتابفروشیها (کتب دانشگاهی) سر بزنی. یا میتونی بصورت آنلاین بخریشون. ولی تو اکثر کتابخونه های بزرگ هم از هر کتابی حداقل دو سه جلد هست که میتونی امانت بگیری. در مورد اینکه دنبال پایه میگردی واسه درس خوندن هم اینو بگم که اگه بیای همین تاپیک بهتره. اینکار دو تا مزیت داره: 1- انگیزه ت بالا میره، 2- از وضعیت چندتا از رقیبات مطلع میشی. امیدوارم موفق باشی.

NOVA*

New member
سلام به همه ی دوستای خوبم
از امروز من هم با شما هستم تا حالا هیچی نخوندم واقعا به یک تلنگر اساسی برای شروع نیاز دارم همیشه همین طور بودم لطفا در ایجاد این تلنگر به من کمک کنید
باتشکرات قبلی

pegii

New member
خوشحالم کردی

salam dostam.kheyli kho0o0be baram befrest:a2d3::65d6a5d6s::heart:

کرهانی

New member
پاسخ کرهانی: ریاضی 1 پیام نور رو من واسه پارسال خوندم. اگه میخوای بدونی کتاب خوبیه، بنظر من یه دور خوندنش میارزه. کتاب نسبتا روانیه.

مرسی راحله جان ، قبلا تو دانشگاه واسمون تدریس کردن و بنظرم مطالب رو خیلی ساده گفت و مثال و تمرین زیاد داره
بنظرت همین بخونم کافیه؟آخه سوالات ریاضی وزارت بهداشت خیلی ساده اند

کرهانی

New member
سلام به همه ی دوستای خوبم
از امروز من هم با شما هستم تا حالا هیچی نخوندم واقعا به یک تلنگر اساسی برای شروع نیاز دارم همیشه همین طور بودم لطفا در ایجاد این تلنگر به من کمک کنید
باتشکرات قبلی

سلام دوست عزیز
ما هم اول راهیم، از امروز شروع کن و بنظر من با درسای پایه (مثل امار احتمال مقدماتی) و سعی کن زبان رو تو برنامه هر روزت (بیشتر شبا) داشته باشی
موفق باشی

rahele.t

New member
آره عزیزم. بنظر من کافیه. ولی حتما تست زیاد بزن که مسلط بشی. من پارسال خوندمش و بنظرم خیلی واسم خوب بود ولی فقط چون زیاد تست نزدم تسلط نداشتم به مطالب. الان دارم کتاب ریاضی 1 پوران پژوهشو میخونم که خلاصه همراه با مثال و تمرینات طبقه بندی شده ست.

کرهانی

New member
آره عزیزم. بنظر من کافیه. ولی حتما تست زیاد بزن که مسلط بشی. من پارسال خوندمش و بنظرم خیلی واسم خوب بود ولی فقط چون زیاد تست نزدم تسلط نداشتم به مطالب. الان دارم کتاب ریاضی 1 پوران پژوهشو میخونم که خلاصه همراه با مثال و تمرینات طبقه بندی شده ست.

مرسی،فعلا این رو بخونم بعد تست میزنم
من بخاطر کنکور وزارت علوم فعلا طرح و ناپارامتری رو تو برنامه ام ندارم و فقط دروس مشترک رو میخونم

mgholyan

New member
سلام به دوستان عزيز رقيب.چطور ميخونين؟خوب؟بد؟زشت؟ منكه به نظر خودم دارم زشت ميخونم.اصلا برنامه ريزي خاصي تاحالا نتونستم بكنم...فقط الكي همش كتاباي دوران دانشگاهو ميخونم. دنبال كتاب كمك اموزش ام ولي خيلي كم پيدا ميشه.قبلا يكي از دوستان يه كتاب معرفي كرده بود كه ناشرش پردازش بود واسه آمار رياضي و احتمال ولي اون فكر كنم فبلا ديدم و درسنامه نداره.من دنبال كتابي ام كه درستامه هاي پرمغزي داشته باشه...مخصوصا واسه رگرسيون و امار رياضي.البته كتاب تست واسه رگرسيون هم اگه اسمي چيزي مد نظرتون هست لطفا بگين.البته واسه الان نميخوام.چون حتي نرسيدم شروعش كنم رگرسيونو واسه اينده ميخوام

nerci

New member
سلام دوستان.من امروز کتاب ناپارامتری کنوور رو خریدم.چرا اینقد با کتاب بهبودیان فرق داره؟یکی راهنمایی کنه کدومش بهتره.لطفا.مرسی

rahele.t

New member
دوستان یه توصیه دارم. یه منبعو انتخاب کنین و عمیق بخونیدش. از این کتاب به کتاب نپرین. فقط وقتتون گرفته میشه. nerci جان مهم اینه که به مباحث ناپارامتری مسلط بشی. بهبودیان و کنوور در نهایت حرفشون یه چیزه. سخت نگیر.

mgholyan

New member
سلام دوستان.من امروز کتاب ناپارامتری کنوور رو خریدم.چرا اینقد با کتاب بهبودیان فرق داره؟یکی راهنمایی کنه کدومش بهتره.لطفا.مرسی

سلام.من تاحالا كنوور رو نديدم ولي كتاب بهبوديان كتاب خوبيه خودش قيمتشم مناسبه...كه دركنار مطالب استاد
كه بتونه تكميل كنه مطالب كتاب رو ميتونه به ادم كمك كنه كه تقريبا ناپار رو در حد متوسط رو به بالا بشه ياد گرفت

آخرین ویرایش:

rahele.t

New member
دوستان خواهش میکنم یه کم فعالتر باشین. آدم اینجا میاد بیشتر انگیزشو از دست میده. از تاپیکای گروهی دیگه یاد بگیرین. چرا هیشکی نمیاد گزارش بده. نکنه میترسین؟ نه ترس داره نه خجالت. هرچی خوندینو بیاین بگین. حتی شده یه ساعت در هفته باشه.

کرهانی

New member
دوستان خواهش میکنم یه کم فعالتر باشین. آدم اینجا میاد بیشتر انگیزشو از دست میده. از تاپیکای گروهی دیگه یاد بگیرین. چرا هیشکی نمیاد گزارش بده. نکنه میترسین؟ نه ترس داره نه خجالت. هرچی خوندینو بیاین بگین. حتی شده یه ساعت در هفته باشه.

منم موافقم
فعلا چند روزه نمیتونم درس بخونم(یسری مشکلات دارم):ph34r-smiley::riz303:

parasto104

New member
سلام به همه دوستان
من چند روز بود نت خونه نداشتم برای همین فقط تونستم با نت گوشی مطالب دوستان رو بخونم
خب گزارش من اینه که هفته قبل فقط زبان 504 خوندم:sad:
از اول این فته هم کلاسای دانشگاهم شروع شده و میرم سر البته درسای کنکور هم شروع کردم
استاد آنالیز ریاضی مون داغونم کرد:j58r36j3gcr4suxymup
همین جلسه اول چند بار گفت منابع آنالیز ارشد آمار عوض شده حالا باید بهتون 7 فصل درس بدم
حالا ما هرچی میگفتیم ما اگه ارشد سراسری بدیم اصلا آنالیز نمیزنیم و شما کمتر درس بده دوباره حرف خودش رو میزد و میگفت به جای 4 ساعت در هفته 8 ساعت خوبه براتون و باید بیاین فوق العاده:smilies-azardl (12)
آخه من چرا باید این همه وقت برای آنالیز بذارم:New (6):

Immortal

New member
منم موافقم
فعلا چند روزه نمیتونم درس بخونم(یسری مشکلات دارم):ph34r-smiley::riz303:
خانوم شما چرا انقده کار می کنی :25r30wi:
خانواده مگه نمی دونن شما داری برای ارشد خودت رو آماده می کنی بابا خیلی دختره خوبی هستی توی فامیل ما که دخترا از دو سال قبل کنکورشون تا دو سال بعدش دست به سیاه و سفید نمی زنن که می خواستن کنکور بدن
ایشالا در عوض خدا کمکتون می کنه مطالب رو بهتر و سریعتر یاد می گیرید
منم موافقم بچه ها بیاید گزارش بدید حتی شده باور کنید به دروغم گزارش بدید خوبه چون هم در خودتون هم در ما انگیزه ایجاد می کنید واقعا چون ما آماری ها تنها هستیم و تعدادمون زیاد نیست باید خودمون به خودمون انرژی بدیم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
راحله خانوم شما هم به من نیگا کن فقط انگیزت می ره بالا

Immortal

New member
آخی باریکلا.....ما هم شاید از آخره امسال خونمون رو خراب کنیم و بیافتیم توی بنایی.
ببین من دارم رگرسیون از روی مونتگومری می خونم یکی از بچه ها چند صفحه قبل همین تاپیک فکر کنم با نام کاربری hsbabr2012 یه سری از مباحثش رو حذف کرده نمی دونم کتاب مونتگومری داری یا نه ولی اگر داری می ری چک کنی ببینی مباحثی که حذف شده و یا گفته که شده که خونده بشه با بازرگان لاری جور در میاد یا نه آخه من اون کتاب رو ندارم........الان مثلا یه مبحثی رو گفته حذف که فقط تیتره حالا معلوم نیست که فقط تیترش حذف شده یا کل اون مبحث منظورش بوده پاک گیج شدم :(

Immortal

New member
این بچه هایی که توی فیس بوک هستن بیان یه پیجی به نظره من توی فیس بوک درست کنیم با همین عنوان و اونجا بیشتر با هم در ارتباط باشیم اونجا خیلی راحت تره و قابلیت چت رو هم داره و بیشتر می تونیم با هم در ارتباط باشیم حالا این پیشنهاد من هر کی پایست اعلام کنه

کرهانی

New member
منکه عضو فیس بوک نیستم:5:
شرمنده من فقط کتاب بازرگان رو دارم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

safoo

New member
من باتاچاریا و بهبودیان رو شروع کردم یه کم نحوه درسخوندنم عجیبه همه رو میخونم شروع میکنم تست زدن بیشتر با تست یاد میگیرم زبان رو هم شروع کردم از خود تست های سالهای قبل به نظرم کمی رو اونا کار کنم برام بهتر باشه میخونم و لغت هاشو حفظ میکنم و تستاشو میزنم

من فرصت زیاد ندارم چون قبلا گفتم 31 سالمه و متاهلم و 100 تا کارو باهم انجام میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا