مطالعه گروهی آزمون Msrt

senior

New member
لازمه اش داشتن پایه زبان قوی هست ما تا زبان رو مسلط نشیم مثل الان باید در جا بزنیم...

خودتو دست کم نگیر چرا که نشه میشه بودن افرادی که رفتن با زبان متوسط بعد اگه سطح زبانت از نطر اونا کم باشه میری اونجا البته خرج با خودته ولی مثلا میکن توی اسپیکینگ ضعیفی و فقط میری اسپیکینگ
اصل اینه که از زمین خوردن خسته نشی و خیلی زود پا شی تا بتونی زود راه بیفتی

cnidaria_cnida19

New member
ما یه عمره زمین میخوریم ... راه دیگه نداریم بخوایم نخوایم مجبوریم ادامه بدیم

mehsad

New member
باشه برم الان گل گاو زبان دم بکنم بخورم ...کی میخواد کیت رو دوبارههههههههههههههههههههههه بخونه............. خب دوستهای گلم با اجازه اتون من میرم .... انشااله که بتونیم از عهده این همه مشکلات متنوع بربیایم به کمک هم.

باوووشه. منم میرم.
نوش جان
مجبریم بخونیم. برمیایم نگران نباش:28:

senior

New member
هیچوقت نگین مجبورین بخونین با شوق و با انرزی و از همه مهم تر با امید درس بخونین

mehsad

New member
حمیییییییییییییییید ریدینگارو پیدا کردم. البته داشتم ولی یادم نبود.:New (6):

cnidaria_cnida19

New member
سلام...... عصر پاییزی همگی بخیر........... بچه ها من امروز از سرما منجمد شدم.... مطمئنم زمستون سردی در پیش داریم... مخصوصا تو شهر ما...مهساد اونا احتمالا یاقبولن و نشستن یه ماهو برا ارشد بخونن یا افتادن و تو دپرسیون هستن...........

- - - Updated - - -

مهساد خصوصیمو خوندم..... امیدوارم لیلقت دوستی تو و بقیه بچه ها رو داشته باشم عزیز دلم

Hamidvet

New member
والا ما که داریم از گرما تو زابل (سیستان و بلوچستان) جووووووووووون میدیم ...
پریروز بقدری گرم بود که مثل خرداد ماه شده بود هوا ... الانم بدجور چیلر ها روشنه !!!

Hamidvet

New member
این ترم حسابی خوش بحالم شد ..
افتادم اتاق بچه های Ph.D چهار نفره ، خنک ، با نور زیاد و البته ساکت ... جون میده واس درس خوندن!! :smiliess (8):

cnidaria_cnida19

New member
اره حمید جان کلی هم انگیزه میگیری.......... من میخوام تا ظهر یکم کار خونه بکنم .عصر امار پایان نامه امو بنویسم خودم... منتظر استاد امار نشم... وقتم خیلی تلف شده ..بعدش کتابهای انگل رو فعلا جمع کنم..........خیلی ناراحتم که قبل از قبولی تو زبان برای خوندن و خلاصه نویسی کرم و تک یاخته اونهمه وقت گذاشتم.. اصلا یک درصد هم فکر نمیکردم که زبان قبول نمیشم.. ولی به قول مهساد قسمت.... شاید مصلحتم این بود و خودم متوجه نیستم...

Hamidvet

New member
اره حمید جان کلی هم انگیزه میگیری.......... من میخوام تا ظهر یکم کار خونه بکنم .عصر امار پایان نامه امو بنویسم خودم... منتظر استاد امار نشم... وقتم خیلی تلف شده ..بعدش کتابهای انگل رو فعلا جمع کنم..........خیلی ناراحتم که قبل از قبولی تو زبان برای خوندن و خلاصه نویسی کرم و تک یاخته اونهمه وقت گذاشتم.. اصلا یک درصد هم فکر نمیکردم که زبان قبول نمیشم.. ولی به قول مهساد قسمت.... شاید مصلحتم این بود و خودم متوجه نیستم...

ان شاالله ایندفعه همگی مون با انرژی بیشتری شروع میکنیم ؛ نگران نباش دوست عزیز ... :motat:

mehsad

New member
صبح بخیر دوستای گلم
اره سیندی جون. یه کم به خودت برس. تنها نیستی خیلیا وضعیت مارو دارن. کاریش نمیشه کرد. منم امروزو خوش میگزرونم تا فردا با هم یه برنامه درست و حسابی بریزیم واسه خوندن
تا زبانو حل نکنیم نمیشه دکترا خوند. اینجوری بهتره. دیگه فکرای خوب میکنیم و تلاشمونم میکنیم. :smilies-azardl (113

mehsad

New member
راستی برنامه فردا چیه؟
جناب خانوم لیدر برنامه میریزی یا فعلا معلقیم؟ میگم من شاید فردا خونه نباشم ولی اگه برنامه ریختین باهاتون همراهم.

cnidaria_cnida19

New member
من رفتم سطح بندی کردم زبان(تو این سن و سال قاطی بچه ها) میخوام باشگاه هم برم...خب یکسال رو باید به یه نحو پر کنم..الحمدالله کار که نیست... من مصلحت میدونم اون لغات رو شروع کنیم.اولا اونا تو ریدینگهای ازمونها اگر دقت کرده باشین هستن..و ثانیا تو درک مطلب کیت هم هستن.نطرتون چیه مثلا ضرب العجل تعیین کنیم که مثلا تا فلان تاریخ اون لغات رو کاملا مسلط باشیم؟طاهرا 13 صفحه است ولی خداییش سنگینن و زمان میبرن

اگه موافقین از اون لغات شروع کنیم ویک هفته وقت بذاریم کامل مسلط شیم.بعد نیمه 2 مهر رو کیت کار کنیم .6 درسه کیت.نطرم اینه ما نیاز به تست و تمرین داریم الان مطالبی رو که باید بلد باشی به حد کافی بلدیم تکرار و تمرین نیازه

بازم اگه نظر بهتری داشتین من هستم باهاتون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehsad

New member
اومدم
باشه عزیزم. همون لغتهایی که گذاشتی اینجا رو میگی؟ مترادفها/؟
باشه
ولی من کیت هم قبلا کامل نخوندم. یعنی اون اتفاقی که پیش اومد من نه اینو خوندم نه ازمونو دادم. حالا باید بگم من از صفر باید شروع کنم
بعدش میریم سراغ تستها
کی ریدینگ میخونیم؟ بعد لغتها؟

بچه ها ببخشید دخالت می کنم.می خوام نظرمو بگم.به جای جمع کردن منابع خاص که اینو اون تعریف میکنن.پایه رو قوی کنید حتی بدون اون منابع نمره بالا میارین.شما با آزمون زبان مثل درس 2 واحدی که باید پاس کرد و از ترم بالایی کتاب گرفت, رفتار میکنید.بازم معذرت که دخالت کردم:rose:

آخرین ویرایش:

cnidaria_cnida19

New member
مهساد من زیاد رو منابع تاکید نمیکنم قبلا هم بهت گفتم که شرایط محیطی و روحی هم خیلی مهمن و از همه مهمتر شانس. تو گرامر هم مهمترین چیزی که کمک کننده است تست و نمونه سولهای مختلفه. تو صبح تا شب نکته بخونی ولی ندونی کجا و به چه نحو اون نکات رو پیاده کنی ارزش نداره. من کیت رو یک دور خوندم.دلیل اینکه زیاد وقتمو گرفت قسمت شنیداریش بود.وگرنه هر دو رو روز میتونی یک درسو به نحو مطلوب بخونی و مسلط شی. من چند دور بخش لسینینگشو کار کردم بعد تو ازمون دیدم حتی 1 نفر سی دی رو گوش نکرده و همه گزینه هاشو حفظ کردن و بهترین نتیجه رو هم میگیرن اتفاقا.میتونی از نگار هم بپرسی.خب ازمون دادن تو این مملکت اینجوریه و همه بیشتر به دنبال اسونترین راه هستن که زود قبول شن وترفندهای تقلب تو این هم مطمئنن هست و ما نمیدونیم.اون لغات که روش تاکید میکنم مال همین پکیج جزواته تضمینیه همه اشون تو کیت اومدن.پس درک مطلب هاشو برات راحت تر میکنه.خیلی از لغاتی که ما روشون وقت میذاریم فقط وقتمونو تلف میکنن ولی اوناکه براتون گذاشتم واقعا مهم هستن .میتونی اول اونا رو بخونی بعد کیت رو و یا هم زمان با کیت.من لغت دیگه چیز اضافی نمیخونم.تو این امتحان اطلاعات زیاد قبولی رو تضمین نمیکنه.بخاطر همین هرگز خودمو دچار استرس و خستگی الکی نمیکنم.چون بلاییکه میترسیدم سرم بیاد اومده و بدتر از این حالت غیر ممکنه....... .تو هم با ارامش فعلا از همین لغات و کیت شروع کن.طوری بخون که انگار دیگه برای مرورش وقتی نداری و همین یک دور هست که میخونی.دیگران هم هرچی بهت پیشنهاد میکنن که چرا اونو خوندی یا اینم بخونی بهتره بی خیال شو.. از این کتاب به اون کتاب فقط استرستو بیشتر میکنه..به بقیه برنامه هاتم وقت بذار..مثل من نباش..من میخوام برای همه چیز زندگیم وقت بزارم..زبان فقط یه قسمت کوچیکه..قدر جوونیمونو بدونیم..یادمون نره بهترین روزهای زندگیمون دارن میگذرن.. حیفشون نکنیم..برنامه ریزی برای همه جنبه ها لازمه نه درسسسسسسسسسسسسسس.....

mehsad

New member
صبح بخیر خانووووووووووووووووووووووووووم
چشم. مرسی از نظرات خیلی خوبی که دادی. کاملا حرفتو قبول دارم. خیلی خوب و کامل اشاره کردی. ما باید منطقی درس بخونیم. :a2d3:
باشه من از همون لغتا و کیت پیش میرم. فعلا خونه هستم و سعی می کنم باز تمرکز کنم که بتونم شروع کنم. عجله ای نیست.:smiliess (12):
بازم چیز جدیدی به ذهنمون رسید با هم درمیون میزاریم:bunnyearsmiley:

mehsad

New member
اگر از کیت بیاد همین کارو میکنیم. والاااااااااااااااااااااااااااااااااا:smiliess (12):
اما اگردوباره نظرشون عوضشه نمی دونم:smiliess (11):

cnidaria_cnida19

New member
شفیع سلام خوبی؟قبول شدی دیگه مارو قابل نمیدونی؟

بچه ها کجایین؟ چرا نیستین؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا