مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

mf2009

New member
سلام دوستان
منم دارم میخونم هنوز مهارت اولم !
شما که استاد مایی درکتون میکنم سرکار میرید باید کار خونه هم انجام بدید ولی سعی کنید از زمان های خالی تون بیشتر استفاده کنید چون زبان درسیه که باید پیشوسته خونده بشه حداقل اگه اصلا هم وقت ندارید روزی نیم ساعت بخونید و پیوسته

ghazal26

New member
سلام خانوم معلم... میگم اگه یه شاگرد تنبل قول بده دیگه تنبلی نکنه تو راش میدید!!!!!:dadad4:
قول داده بودم تا آخر شهریور مهارت یکو تموم کنم اما یه اتفاقاتی افتاد تو محل کارم که تا امروز وقت نکردم سرمو بخارونم...:riz513:
از پنجم شروع کنم قبوله خانوم معلم؟؟؟؟؟ روزی 10تا لغت؟؟؟ بهم نخندید دیگه آقا بخدا نمیرسم لغات تافل و 504 هم هست... کار خونه و سرکار....درسای دیگه....
یادم نمیاد چندتاس مهارت 1،روزی 10تا چند سال طول میکشه ام اف جان؟

sevill1991

New member
mf2009
این جعبه من دوباره گیرکرد بازم دوباره نصبش کنم که لغات از دست میره دوباره کلی وقت میگیره لغات و بخوانم خوب من چیکارکنم!:smiliess (2)::smiliess (2)::smiliess (2):

sevill1991

New member
mf2009
این جعبه من دوباره گیرکرد بازم دوباره نصبش کنم که لغات از دست میره دوباره کلی وقت میگیره لغات و بخوانم خوب من چیکارکنم!:smiliess (2)::smiliess (2)::smiliess (2):

ببخشید سوال بیخودی پرسیدم فهمیدم باید برم نرم افزارو بخرم!

prancess yasaman

New member
سلام مهارت یک رو خوندم و مهارت دو هستم همچنان با سرعت لاکپشتی دارم ادامه می دم:ad54ad:

mf2009

New member
سلام خانوم معلم... میگم اگه یه شاگرد تنبل قول بده دیگه تنبلی نکنه تو راش میدید!!!!!:dadad4:
قول داده بودم تا آخر شهریور مهارت یکو تموم کنم اما یه اتفاقاتی افتاد تو محل کارم که تا امروز وقت نکردم سرمو بخارونم...:riz513:
از پنجم شروع کنم قبوله خانوم معلم؟؟؟؟؟ روزی 10تا لغت؟؟؟ بهم نخندید دیگه آقا بخدا نمیرسم لغات تافل و 504 هم هست... کار خونه و سرکار....درسای دیگه....
یادم نمیاد چندتاس مهارت 1،روزی 10تا چند سال طول میکشه ام اف جان؟
شما کلا خسته نباشی باشه از امروز شروع کن ولی سعی کن یا یه کاری رو نکنی یا اگه میکنی تا آخرش بری حالا هر چی شد شد با این سرعت شما 30 روز طول میکشه مهارت یک

mf2009

New member
mf2009
این جعبه من دوباره گیرکرد بازم دوباره نصبش کنم که لغات از دست میره دوباره کلی وقت میگیره لغات و بخوانم خوب من چیکارکنم!:(2):
اگه باهاش مشکل دارید اصلا از جعبه استفاده نکنید

- - - Updated - - -

سلام مهارت یک رو خوندم و مهارت دو هستم همچنان با سرعت لاکپشتی دارم ادامه می دم:ad54ad:
موفق باشی
:riz304:

ghazal26

New member
شما کلا خسته نباشی باشه از امروز شروع کن ولی سعی کن یا یه کاری رو نکنی یا اگه میکنی تا آخرش بری حالا هر چی شد شد با این سرعت شما 30 روز طول میکشه مهارت یک

ممنون :a2d3: موندم حالا چرا من فکر میکردم شما خانوم معلمی!!!! به توصیه شما از امروز شروع میکنم آقا معلم...اجرت با خدا

فاطیما 2

New member
سلام ممنونم از راهنماییتون ...واقعا وقتی نمی تونستم همانطور که میخام جلو برم داشتم نا امید می شدم اما صحبتهای شما امیدوارم کرد یک دنیا ممنون :thumbsupsmileyanim:

mf2009

New member
منم میخوام با شما شروع کنم .بخونم.راهنماییم کنین چیکار کنم؟؟؟
سلام همکار و دوست گرامی منت سرمون گذاشتی سری به تایپک خودت زدی . خوش امدی شما برای شروع یه سری به این تایپک بزن برنامه مورد نظرت رو دانلود کن بعد بیا اینجا در خدمتیم اینم لینک تایپک :http://olumpezeshki.ir/thread6126.html

golabatun

New member
mf2009 من 2 روزه میخام مهارت 2 رو بخونم اما میام که لغلتو وارد کنم همونجور که گفتی تیک بزن...همینجور میزنم لغات مهارت 2 یهو همه صفحه سفید میشه بعدشم میزنه close programمنم مجبورم ببندمش:sadsmiley:
راستی لغات ضروری 504 هم داخلش هست اونام بخونیم؟یا فقط مهارتارو بخونیم؟؟

اصن وقتی لغات 2 رو وارد میکنم لغات توش نمیخونن.از زیپم درش آوردم.اسمشم عوض کردم چکار کنم؟؟
:sadsmiley:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

vida68

New member
برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن

سلام دوست عزیز. منم بالاخره برنامه رو توگوشیم نصب کردمو خیلی عالیه. دارم مهارت یک رو میخونم. خیلییییییییییییییی خیلییییییییییییییییی ممنونم. نمیدونستم چه طور باید لزگی رو یاد بگیریم ولی اینطوری احساس میکنم یه بار عظیمی از روی دوشم برداشته شد. واقعا کارتون عالی بود. مرسی:rose::rose::rose:

mf2009

New member
سلام دوست عزیز. منم بالاخره برنامه رو توگوشیم نصب کردمو خیلی عالیه. دارم مهارت یک رو میخونم. خیلییییییییییییییی خیلییییییییییییییییی ممنونم. نمیدونستم چه طور باید لزگی رو یاد بگیریم ولی اینطوری احساس میکنم یه بار عظیمی از روی دوشم برداشته شد. واقعا کارتون عالی بود. مرسی:rose::rose::rose:
خواهش میکنم امیدوارم بتونید زبان رو صد بزنید
:smiliess (8):

بالا