زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
مررررررررسی عزیزم
ثبت نام نکنی؟:21: سر ک ل ا س نری؟؟!!:smiliess (12):من که نفهمیدم منظورتون چیه!!!
فقط فهمیدم که قبول شدی و اینقدر خوشحالی که باور کردنش برات سخته:motat: درسته؟؟!
واقعا برات خوشحالم
قبولی دوستام خوشحال کننده بود اما قبولی شما بیشتر چسبید.چون در عین ناباوری و بدون هیچ امیدی برای قبول شدن ,قبول شدی .این خیلی شیرینه
موفق باشی عزیزم و با بهتربن ارزوها(اینم شکلک معروف شما و وجدان گرامیتون:28: )

بازم ممنون عزیزم
درخواست انتقالی داده بودم نگران جواب اون بودم که خداروشکر ظاهرا درست شد

mosaffa7

New member
سلام
خوب همین مشکلاته که دانشجو رو آبدیده می کنه میتونه بر مشکلات غلبه کنه
(مسئولین دانشگاه)

- - - Updated - - -

حالا هی شما قدر ندونید

آب خیلی وقت است که از دیده ها روان گشته است... دیگر جایی برای آبدیده شدن نمانده است
ما نخوایم "مرد" بشیم کی رو باید ببینیم جنابان مسئول؟ ؛ از طلا گشتن پشیمان گشته ایم / مرحمت فرموده ما را مس کنید

ghasedak69

New member
سلام دوستام خوبم . خوبید. ببنید من چه خوش قولم . امروز رسیم اهواز. الان هم خوابگاه هستمو فردا هم میرم مدارکمو تحویل میدم دانشگاه. تا الان که برخوردشون خوب بوده . هم اطلاقیم هم دو نفر هستن که دانشجوی دکترا هستن...

چه عااااااااااااالی.... حسابی از هم اتاقی هات استفاده کن که خیلی فرصت خوبی داری
انشالله همیشه موفق باشی عزیزم

fanoosi

New member
ﺧﺒﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻓﺎﺭﺱ: ﻣﻌﺎﻭﻥ ﺍﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ
ﺑﺴﯿﺞ ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﯿﻦ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺩﺭ ﺑﺴﯿﺞ
ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﯿﻦ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝﻫﺎﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﮐﻪ
ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﯽ ﺧﻄﺎﯾﯽ ﮐﺮﺩ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ ﻣﻦ ﺧﻄﺎ ﮐﺮﺩﻩﺍﻡ ﻭ
ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻭﺭﺯﺵ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﻬﺎﺩﯾﻨﻪ ﺷﻮﺩ .
ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻌﺪﯼ ﺍﺧﻼﺹ ﻫﻢ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮﭘﻪ . ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ
ﺷﻮﺕ ﺯﺩﻡ . ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﮔﻞ ﺷﺪ . ﺗﯿﻢ ﺣﺮﯾﻒ ﻫﻢ
ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﮑﻨﻪ . ﺻﻠﻮﺍﺕ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﻦ.

خیلی باحال بود...:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

parand

Well-known member
منم میتونم نظر کارشناسانه عرض کنم؟؟؟؟؟
اهم....اهم...
بالا بالا یعنی یواش یواش....یعنی آروم آروم...آسه آسه...و از این قبیل معانی
و سومین بالایی که میگه یعنی بچه...طفل...کودک
در کل یعنی بچه جون یواش یواش یاد میگیری!!!(بالا بالا....بالا!!)

سلااااااااااااام فانوسی جوونم. خوبی؟؟؟؟
مرررررسی از توضیحاتت. خب پس تکلیف اون دوتای اولی هم مشخص شد...
ولی سومیه میگه بالام..:21:

parand

Well-known member
بخشی از یک نامه به وزیر محترم بهداشت:

شب گذشته عده ای از دانشجویان دختر که در خوابگاه شهرزاد اسکان موقتی داده شده بودند با مسئول خوابگاه مشاجره پیدا میکنند که منجر به جرح یکی از دانشجویان دختر و انتقال وی به بیمارستان میگردد، عده ای از دانشجویان دختر شبانه به نمازخانه ی دانشگاه مراجعه می کنند که آنجا هم از پذیرفتن آنها امتناع به عمل می آید و این عده شب گذشته را در پارک میگذرانند. مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان مینمایند که هیچ مسئولیتی در قبال دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود در مورد خوابگاه ندارند!
واقعا براشون متاسفم..
اگه بچه های خودشون هم تو شهر غریب خوابگاه نداشتن همینو میگفتن...

ainazhz

New member

شب گذشته عده ای از دانشجویان دختر که در خوابگاه شهرزاد اسکان موقتی داده شده بودند با مسئول خوابگاه مشاجره پیدا میکنند که منجر به جرح یکی از دانشجویان دختر و انتقال وی به بیمارستان میگردد، عده ای از دانشجویان دختر شبانه به نمازخانه ی دانشگاه مراجعه می کنند که آنجا هم از پذیرفتن آنها امتناع به عمل می آید و این عده شب گذشته را در پارک میگذرانند. مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان مینمایند که هیچ مسئولیتی در قبال دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود در مورد خوابگاه ندارند!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t:sad:

fanoosi

New member
سلااااااااااااام فانوسی جوونم. خوبی؟؟؟؟
مرررررسی از توضیحاتت. خب پس تکلیف اون دوتای اولی هم مشخص شد...
ولی سومیه میگه بالام..:21:

سلام عزیز دلم
ممنون...خداروشکر...امروز ک ل ا س رو پیچوندم خیلی کیف داد!!!الان اینطوری ام::4d564ad6: (البته میدونستم کسی سمینار ارائه نمیده واسه همین ژورنال کلاب نرفتم...)
شما خوبی؟درسهات خوب پیش میره؟
بالا بگه یا بالام تو معنیش چندان فرقی نداره....بالا یعنی بچه....بالام یعنی بچه ی من...

fanoosi

New member
بچه ها جاتون خالی دارم از اون لواشک های غیر بهداشتی و فوق العاده خوشمزه ی مترو میخورم!!!!!
با طعم ذغال اخته....خیلی تررررررررررشه!!:4d564ad6:

rawy

New member

امیدوارم...
منم برای شما ارزوی موفقیت میکنم.
حالا به نظرت روشم درسته؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

برگه جی برگ رو فقط از نمایندگی های خودشون می تونی تهیه کنی, مهم هم نیست تنها حسنی که داره اینه که رنگاوارنگ هستن و می تونی برای هر درس از یه رنگ استفاده کنی که البته خودت هم می تونی از این دفتریادداشتهای رنگی بگیری و اونا رو ببری, قیمتهای جی 5 بی خود و بی جهت سرسام آوره, خوبه ایده مال یکی دیگه بوده اینا اینجوری دارن پول به جیب می زنن!
هم به شکل سوال جواب و هم جای خالی می تونی نکته هات رو بنویسی, آقای دکتر mj1919 توصیه کرده بودند که با مداد بنویسید که قابل ویرایش باشه, من با خودکار نوشته بودم روی سوال یه رنگ پشت که جوابه یه رنگ اما الان می بینم که خیلی از برگهام نیاز به ویرایش داره و چون خودکاری هستن کلا همون رو یکی دیگه براش می نویسم.
وجود خود جعبه مهم نیست, منتها به برگه ها نظم می ده, می تونی هر دسته ای رو که خوندی دورش یه کاغذ بپیچی و زمان مرور بعدیش رو روش بنویسی, فقط حتما حتما هر روزی هرچی خوندی و جی برگ کردی همون روز مرور کن و فاصله های زمانی مرورها رو رعایت کن.
موفق باشی عزیزم :riz304:

راستی راوی جون نظر سنجی رو نمیشه برداشت...
وای چه بد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parand

rawy

New member

:sad::13:

تازه تو این روزهای اخیر از اقدامات طلایی دکتر شاد بودیمااااااااا اگه گذاشتن دو روز خوشحال باشیم
به دکتر میگم برگشت بیاد دم اون مسوول رو بگیره پرتش کنه بیرون :thumbsupsmileyanim:
واقعا که دمش گرم, کلی از زندانی ها آزاد شدن, و ارتباط با شیطان بزرگ هم که جای خود داره
خدا پشت و پناهش باشه که شاید مردم بتونن یه ذره نفس بکشن
فقط کار بدی کرد قبل رفتن نیویورک نگفت من یه ذره سبزی و زرشک و ادویه جات بدم ببره واسه دوستم :tonguesmiley:

fanoosi

New member

تازه تو این روزهای اخیر از اقدامات طلایی دکتر شاد بودیمااااااااا اگه گذاشتن دو روز خوشحال باشیم
به دکتر میگم برگشت بیاد دم اون مسوول رو بگیره پرتش کنه بیرون واقعا که دمش گرم, کلی از زندانی ها آزاد شدن, و ارتباط با شیطان بزرگ هم که جای خود داره
فقط کار بدی کرد قبل رفتن نیویورک نگفت من یه ذره سبزی و زرشک و ادویه جات بدم ببره واسه دوستم :tonguesmiley:

سلام خانم مدیر...
خوبی عزیزم؟
چه خبرا؟
امروز نیومدی یواش یواش داشتم نگرانت میشدم...
خدایی با این جمله ی آخرت کلی خندیدم:25r30wi:

mosaffa7

New member

به دکتر میگم برگشت بیاد دم اون مسوول رو بگیره پرتش کنه بیرون :thumbsupsmileyanim:
واقعا که دمش گرم, کلی از زندانی ها آزاد شدن, و ارتباط با شیطان بزرگ هم که جای خود داره

Javad Zarif
سلام دوستان
ملاقات با خانم اشتون مثبت بود. اراده سیاسی و چارچوب مفهومی برای رسیدن به راه حل مبتنی بر حقوق مردم ایران و رفع تحریم ها را برای او تشریح کردم. از مصاحبه ایشان بعد از ملاقات مشخص است که برداشت مثبتی از ملاقات داشته است. قرار شد روز پنجشنبه جلسه 1+5 و ایران در سطح وزرا برگزار شود و جلسه بعد هم در نیمه اکتبر (اواخر مهر) تشکیل شود.

fanoosi

New member
Javad Zarif
سلام دوستان
ملاقات با خانم اشتون مثبت بود. اراده سیاسی و چارچوب مفهومی برای رسیدن به راه حل مبتنی بر حقوق مردم ایران و رفع تحریم ها را برای او تشریح کردم. از مصاحبه ایشان بعد از ملاقات مشخص است که برداشت مثبتی از ملاقات داشته است. قرار شد روز پنجشنبه جلسه 1+5 و ایران در سطح وزرا برگزار شود و جلسه بعد هم در نیمه اکتبر (اواخر مهر) تشکیل شود.

خدایا شکررررررررررررررت....این روزها رو هم دیدیم بالاخره:4d564ad6::thumbsupsmileyanim:
.....
سلام جناب مصفا
خوب هستید؟
انتخاب واحد کردید؟میشه درسهاتون رو تو تاپیک پذیرفته شدگان برامون بنویسید؟
راستی...امیدوارم همیشه خوش خبر باشید:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا