ریحانه-ش
New member
من از بوشهرم همشهریا
سلااااام عزیزم
بَه اینجا چقدر همشهری پیدا کردم! خوشحالم:thanks:
داری با برنامه اینجا پیش میری یا خودت؟!
من از بوشهرم همشهریا
ااااااااا پس کی اینجا تهرانی؟؟؟من همشهری میخوام،زود باشین تهرونیا خودشون نشون بدن.
البته بگما من همه بچه های گل اینجا رو دوست دارم.کجایی هستیم هم مهم نیست مهم اینه که همه ایرانی هستیم:auizz3ffy9vla57584x
من سال دومی هستم .ولی هنوز شروع به خوندن نکردم .البته زبانو میخونم .راستی کی اینجا سال دومی؟؟لطفا اعلام موجودیت کنه.با هم برنامه ریزی کنیم.بچه های پارسال فعالتر بودنا سعی کنید دو سه روز یه بار گزارش کار بدین اینجوری خودتون موظف میکنید که بخونید. حتی اگه کم خوندید:smilies-azardl (181
سلااااام عزیزم
بَه اینجا چقدر همشهری پیدا کردم! خوشحالم:thanks:
داری با برنامه اینجا پیش میری یا خودت؟!
راستی کی اینجا سال دومی؟؟لطفا اعلام موجودیت کنه.با هم برنامه ریزی کنیم.بچه های پارسال فعالتر بودنا سعی کنید دو سه روز یه بار گزارش کار بدین اینجوری خودتون موظف میکنید که بخونید. حتی اگه کم خوندید:smilies-azardl (181
عسل جون توام تهرانی؟؟؟به به از آشناییت خوشبختم.:28:
ریحانه جون همین که به طور مستمر میخونی و گزارش میدی خیلی خوبه.حتی اگه یه صفحه باشه:auizz3ffy9vla57584x
سلام برای درس من بیوشیمی ضریب 1 داره,شماچه برنامه ای برای من پیشنهادمیکنید؟چطوربخونم,کدوم مباحث روبیشتربخونم؟راستی من ازروکتاب امیره نجات شکوهی میخونم
سلام برای درس من بیوشیمی ضریب 1 داره,شماچه برنامه ای برای من پیشنهادمیکنید؟چطوربخونم,کدوم مباحث روبیشتربخونم؟راستی من ازروکتاب امیره نجات شکوهی میخونم