مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pary

New member
هزارتا لایک ب بچه های بیوشیمی.مخصوصا همشهریهای گلم بوشهریااااا

konjkave

New member
ااااااااا پس کی اینجا تهرانی؟؟؟من همشهری میخوام،زود باشین تهرونیا خودشون نشون بدن.
البته بگما من همه بچه های گل اینجا رو دوست دارم.کجایی هستیم هم مهم نیست مهم اینه که همه ایرانی هستیم:auizz3ffy9vla57584x

konjkave

New member
راستی کی اینجا سال دومی؟؟لطفا اعلام موجودیت کنه.با هم برنامه ریزی کنیم.بچه های پارسال فعالتر بودنا سعی کنید دو سه روز یه بار گزارش کار بدین اینجوری خودتون موظف میکنید که بخونید. حتی اگه کم خوندید:smilies-azardl (181

عسل 69

New member
ااااااااا پس کی اینجا تهرانی؟؟؟من همشهری میخوام،زود باشین تهرونیا خودشون نشون بدن.
البته بگما من همه بچه های گل اینجا رو دوست دارم.کجایی هستیم هم مهم نیست مهم اینه که همه ایرانی هستیم:auizz3ffy9vla57584x

من بچه تهرانم کنجکاو جان

fidelity

New member
راستی کی اینجا سال دومی؟؟لطفا اعلام موجودیت کنه.با هم برنامه ریزی کنیم.بچه های پارسال فعالتر بودنا سعی کنید دو سه روز یه بار گزارش کار بدین اینجوری خودتون موظف میکنید که بخونید. حتی اگه کم خوندید:smilies-azardl (181
من سال دومی هستم .ولی هنوز شروع به خوندن نکردم .البته زبانو میخونم .

ریحانه-ش

New member

سعیده جان من چون کم میخونم،خجالت میکشم گزارش کار بدم:sad:

ولی میگم
فصل کربوهیدارت ها رو ضروریات هم خوندم،همون تستا هم زدم
وای فصل گلیکوکونژگه ها خییلییییی سخت بود! فردا میخونم! ببینم تا کی تموم بشه دیگه

بقیه خوندن؟تست هم زدن تموم؟؟؟

عسل 69

New member
بچه ها امروز تموم کردید بحث قند رو ؟؟؟؟؟ گزارش بدید

از فردا لیپید رو شروع میکنیم

saharandishe

New member
سلام برای درس من بیوشیمی ضریب 1 داره,شماچه برنامه ای برای من پیشنهادمیکنید؟چطوربخونم,کدوم مباحث روبیشتربخونم؟راستی من ازروکتاب امیره نجات شکوهی میخونم

آخرین ویرایش:

konjkave

New member
عسل جون توام تهرانی؟؟؟به به از آشناییت خوشبختم.:28:
ریحانه جون همین که به طور مستمر میخونی و گزارش میدی خیلی خوبه.حتی اگه یه صفحه باشه:auizz3ffy9vla57584x

fidelity

New member
سلام برای درس من بیوشیمی ضریب 1 داره,شماچه برنامه ای برای من پیشنهادمیکنید؟چطوربخونم,کدوم مباحث روبیشتربخونم؟راستی من ازروکتاب امیره نجات شکوهی میخونم

به نطرمن واسه شماکه بیوشیمی ضریب یکه همین کتاب کافیه .البته کتاب برای کنکور هم برای شما خوبه .

- - - Updated - - -

به نطرمن واسه شماکه بیوشیمی ضریب یکه همین کتاب کافیه .البته کتاب برای کنکور هم برای شما خوبه .

saharandishe

New member
ازاین به بعدمن هم گزارش بیوشیمی خوندنم رواینجامیدم,البته بااجازه دوستان,چون 1واحدی هست کم کم میخونم ولی برنامه اصلیم ازآبان ماه شروع میشه,کتاببیوشیمی کنکوررومن نمیشناسم میشه انتشارات ومختصری ازخودکتاب برام توضیح بدین,ممنون میشم.

ریحانه-ش

New member
عسل جان تو تستاشم زدی؟؟
من فصل گلیکوکونژگه ها رو خوندم رو ضروریات،ولی هیچی حفظم نشد!!! خیلی سخته

به نظرتون من دوباره بخونمش؟ یا بیام فصل بعد؟

میدونید،من فکر میکنم نمیتونم با برنامه شما پیش برم! :sad:

بقیه کاش میگفتن دارن چیکار میکنن؟چقدر خوندن....

شما با بقیه چیکار دارین؟ هرکس واسه خودش برنامه ریزی کنه.مثل اینکه یادتون رفته تو دانشگاه واسه همه جا نیست.رقابت هم سر درس خوندنه هم سر برنامه ریزی.گروهی درس نخونید بیشتر نتیجه میگیرین.

عسل 69

New member
بچه ها اگه میبینید این برنامه به دردتون نمیخوره و مفید نیست من کنسلش میکنم

m14

New member
نه عسل جان چراکنسل بشه همه رشته هااین موضوع رادارندشایدبچه ها مسافرتند و وقتی مسافرتای آخرتابستون هم تموم بشه یکی یکی پیداشون میشه:smiliess (8):

ریحانه-ش

New member
عسل جان شما برنامه بریزید، منم سعی میکنم با شما پیش برم. ولی احتمال زیاد عقب میفتم!! مثل الان
ولی بازم میام گزارش میدم، و سعی میکنم به برنامه برسم

و به نظرم کم کم افراد جدیدو قدیم اضافه بشن

راستی عسل 69،سعیده ،محبوبه،پری، میلاد وm14، fidelity.... شما هم که گزارش نمیدید!!!! فقط من گفتم:New (6):

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا