نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
مرسي از راهنماييتون انشالله همتون امسال قبول بشين:4d564ad6::4d564ad6:

sana

New member
بچه ها بنظرتون افزايش ساعتيه تعداد تخمين رتبه غير عادي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

sana

New member
بچه ها بنظرتون افزايش ساعتيه تعداد تخمين رتبه غير عادي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

vb2

New member
بچه ها خیلی خودمونو درگیر کردیم و به همین خاطرم انقد استرس داریم من پارسال کنکورو دادم و تموم دیگه نا با کلید چک کردم نه پیگیر شدم ال اقل از روزام لذت بردم ولی الان حتی شبم خواب میبینم

vb2

New member
الان شدن 307 تا .خب طبیعیه آخه اطلاع رسانی بچه ها به دوستاشون زیاد شده/بچه ها تو صفحه هی من برای نفر اول جنین درصد نداره .واسه شما هم همینه ؟

sana

New member
باهات خيلي موافقم دارم ديونه ميشم تو كه اوضاعت عاليه دختر، تو اينو بگي من كه كارم تمومه:p7977cujr38iyymsu8:
بچه ها خیلی خودمونو درگیر کردیم و به همین خاطرم انقد استرس داریم من پارسال کنکورو دادم و تموم دیگه نا با کلید چک کردم نه پیگیر شدم ال اقل از روزام لذت بردم ولی الان حتی شبم خواب میبینم

vb2

New member
نه به خدا منم استرس دارم فقط دعا می کنم فکر می کنی الان هیچ کدوم آروم نیستیم

sana

New member
يعني روزانه حداقل 10نفر ميان سايت؟؟؟؟؟؟؟؟
الان شدن 307 تا .خب طبیعیه آخه اطلاع رسانی بچه ها به دوستاشون زیاد شده/بچه ها تو صفحه هی من برای نفر اول جنین درصد نداره .واسه شما هم همینه ؟

sana

New member
درست ميگي اما تو اوضاعت از همه بهتره ويدا جون بنظرت اين رتبه چقدر با رتبه اصليمون تفاوت داره چند برابر كنيم رتبه اصليمون ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به خدا منم استرس دارم فقط دعا می کنم فکر می کنی الان هیچ کدوم آروم نیستیم

vb2

New member
سنا چندی الان؟؟؟من میگم این رتبه ما بین اون افرادیه که مطمئنن قبول میشن و یا شک دارن و لب مرزی هستن .کسی که الان رتبه 300 داره تو تخمین میدونه که قبول نیست دیگه.فوقش چند تا دیگه مثل ما هستن؟؟؟بعد به این فکر کردی که رقیبای ما تمام اون چند هزار شرکت کننده که نیستن 300 نفر رقیبای ما هستن که الان تا حدودی تو تخمین هستن و دوستای خودمونن .به خدا سر جلسه من میدیدم داوطلبارو همه الکی اومده بودن ببینن ارشد چیه؟با سوالاش آشنا شن همین

sana

New member
رتبه ام؟؟؟؟؟يه جورايي حرفتو قبول دارم اما يكي از دوستام كه حدود درصداش نزديك به توه شركت نكرده اين سايتو قبول نداره
سنا چندی الان؟؟؟من میگم این رتبه ما بین اون افرادیه که مطمئنن قبول میشن و یا شک دارن و لب مرزی هستن .کسی که الان رتبه 300 داره تو تخمین میدونه که قبول نیست دیگه.فوقش چند تا دیگه مثل ما هستن؟؟؟بعد به این فکر کردی که رقیبای ما تمام اون چند هزار شرکت کننده که نیستن 300 نفر رقیبای ما هستن که الان تا حدودی تو تخمین هستن و دوستای خودمونن .به خدا سر جلسه من میدیدم داوطلبارو همه الکی اومده بودن ببینن ارشد چیه؟با سوالاش آشنا شن همین

آخرین ویرایش:

sana

New member
آره خودمم همين فكرو ميكنم اما همين 50تا خيليه هي زياد ميشه عين منحني سينوسي هي اميدم ميره بالا هي مياد پايين دارم دق ميكنم ديگه حوصله درس خوندنو ندارم:smiliess (9):
خوبه دخترررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خوبه 50تا بش اضافه شه.؟
مثلا گفتماااااااااااا .خوبه کهههههههههههه

vb2

New member
عزیزم هنوز روحمون از درسها خسته است ایشالله شیرینی قبولیتو میخورم به این چیزام فعلا فکر نکن :smiliess (10): خدا هوامونو داره

sana

New member
فكر كن يه سري از بچه هايي كه الان اينجاييم با هم همكلاسي بشيم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي خدايا يعني ميشه من قبول بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:65d6a5d6s:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا