آزمون افسردگى دکتر ((آرون بک))

خزر

New member

تست روانشناسی - در دنياى امروز، افسردگى به قدرى شيوع يافته كه روانشناس معروف «مارتين سليگمن» آن را «سرماخوردگى روانى» نام نهاده است.
ولى افسردگى با سرماخوردگى حداقل يك تفاوت بزرگ دارد و آن هم اين است كه تاكنون كسى به خاطر سرماخوردگى دست به خودكشى نزده اما به سبب افسردگى، چرا. حتى شمار كودكان و سالمندان افسرده‏اى كه طى ساليان اخير به اين كار اقدام كرده‏اند، افزايش چشمگيرى داشته است.
اين در حالى است كه در خلال همين سال‏ها، انواع و اقسام داروهاى آرام‏بخش و ضد افسردگى هم به بازار بهداشت و سلامت عرضه شده‏ اند. به هر حال، در اين اوضاع و احوال، شناسايى درست و دقيق افسردگى، گام نخست در جهت درمان اين بيمارى شايع و مرموز است. پرسش‏ نامه دكتر «جان آرون‏بك» يكى از بهترين معيارهاى روانپزشكى براى تعيين ميزان افسردگى است. آن را به دقت بخوانيد و سؤال‏هايش را يك به يك جواب دهيد. فقط يادتان باشد كه در پرسش‏نامه دكتر «بك» هيچ سؤالى را نبايد بدون پاسخ رها ساخت.
دكتر «جان آرون‏بك» در پرسش‏ نامه‏ اى كه براى تعيين سطح افسردگى تدارك ديده است، 21 سؤال از شما مى‏پرسد و شما براى هر پرسش می توانيد بين صفر تا سه نمره براى خودتان در نظر بگيريد. البته براى هر سؤال بايد فقط و فقط يك پاسخ را علامت بزنيد. آنچه در نهايت ميزان افسردگى شما را تعيين می كند، مجموع نمراتى است كه از پاسخ به اين 21 سؤال كسب مى‏كنيد. مجموع نمرات شما طبيعتاً می تواند از صفر تا 63 متغير باشد و به طور كلى مى‏شود گفت هر چقدر نمره بالاترى كسب كنيد، افسرده‏تريد. جدول تعيين سطح افسردگى دكتر «بك» به شما كمك می ‏كند كه ارتباط نمرات‏تان را با سطح افسردگی تان به آسانى تعيين كنيد.
بند اوّل ‏
0- من غمگين نيستم.
1- من اندوهگينم.
2- غم، از زندگى من دست برنمیدارد.
3- ديگر تحمل اين زندگى را ندارم.
بند دوم ‏
0- من به آينده خوش‏بينم.
1- اميدى به آينده ندارم.
2- احساس مى‏كنم كه آينده خوبى در انتظارم نيست.
3- هيچ روزنه اميدى در اين زندگى نمى‏بينم.
بند سوم‏
0- من ناكام نيستم.
1- من از ديگران ناكام‏ترم.
2- وقتى به گذشته نگاه میكنم، میبينم زندگی ام سراسر شكست و ناكامى بوده است.
3- من يك شكست‏ خورده تمام ‏عيارم.
بند چهارم‏
0- مثل گذشته از زندگی ام رضايت دارم.
1- مثل گذشته از زندگى لذت نمی‏برم.
2- از زندگی ام رضايت واقعى ندارم.
3- از همه چيز و همه كس ناراضی ام.
بند پنجم ‏
0- احساس گناه و تقصير نمیكنم.
1- گاهى اوقات احساس میكنم.
2- اغلب اوقات احساس گناه و تقصير دارم.
3- هميشه احساس گناه و تقصير در من هست.
بند ششم ‏
0- انتظار مجازات ندارم.
1- احساس مى‏كنم ممكن است مجازات شوم.
2- انتظار مجازات دارم.
3- مطمئنم كه مجازات میگردم.
بند هفتم ‏
0- من از خودم رضايت دارم.
1- من از خودم ناراضی ‏ام.
2- از خودم بدم می آيد.
3- من از خودم متنفرم.
بند هشتم‏
0- من بدتر از ديگران نيستم.
1- گاهى از خودم به خاطر خطاهايم انتقاد میكنم.
2- هميشه به خاطر خطاهايم، خودم را سرزنش میكنم.
3- براى هر اتفاق و حادثه‏اى، خودم را سرزنش میكنم.
بند نهم‏
0- هيچ وقت به خودكشى فكر نمیكنم.
1- فكر خودكشى به سرم زده، ولى هيچ وقت اقدام به خودكشى نكرده‏ ام.
2- به فكر خودكشى هستم.
3- اگر بتوانم خودكشى میكنم.
بند دهم‏
0- بيش از حد معمول گريه نمیكنم.
1- بيشتر از گذشته گريه میكنم.
2- هميشه در حال گريه كردنم.
3- قبلاً زياد گريه میكردم، اما حالا با آنكه دلم میخواهد، نمیتوانم گريه كنم.
بند يازدهم‏
0- كم‏ حوصله‏ تر از گذشته نيستم.
1- از گذشته كم‏ حوصله ‏ترم.
2- اغلب اوقات كم ‏حوصله‏ ام.
3- هميشه كم‏ حوصله‏ ام.
بند دوازدهم‏
0- مثل هميشه مردم را دوست دارم.
1- كمتر از گذشته به مردم علاقه‏ مندم.
2- تا حدود زيادى علاقه‏ام را به مردم از دست داده ‏ام.
3- از همه مردم سير شده‏ ام و ديگر به هيچ كس علاقه ‏اى ندارم.
بند سيزدهم‏
0- مثل گذشته تصميم می گيرم.
1- كمتر از گذشته تصميم می گيرم.
2- نسبت به گذشته، تصميم‏ گيرى برايم سخت‏ تر شده.
3- قدرت تصميم‏ گيری ام را كاملاً از دست داده ‏ام.
بند چهاردهم‏
0- جذابيت گذشته را ندارم.
1- نگرانم كه جذابيتم را از دست بدهم.
2- احساس مى‏كنم كه جذابيتم را روز به روز بيشتر از دست میدهم.
3- من زشت هستم.
بند پانزدهم ‏
0- به خوبىِ گذشته كار میكنم.
1- به خوبى گذشته كار نمیكنم.
2- براى هر كارى مجبورم به خودم فشار زيادى بياورم.
3- دستم به هيچ كارى نمی رود.
بند شانزدهم ‏
0- مثل هميشه خوب میخوابم.
1- مثل گذشته خوابم نمی‏برد.
2- يكى دو ساعت زودتر از معمول از خواب مى‏پرم و دوباره خوابيدن برايم خيلى سخت‏ تر است.
3- چند ساعت زودتر از معمول از خواب می‏ پرم و بعدش ديگر خوابم نمی برد.
بند هفدهم‏
0- بيشتر از گذشته خسته نمی شوم.
1- بيشتر از گذشته خسته می ‏شوم.
2- از انجام هر كارى خسته می شوم.
3- از شدت خستگى هيچ كارى نمی توانم بكنم.
بند هجدهم ‏
0- اشتهايم هيچ تغييرى نكرده است.
1- اشتهايم به خوبىِ گذشته نيست.
2- اشتهايم خيلى كم شده.
3- تازگی ها هيچ اشتهايى به غذا ندارم.
بند نوزدهم ‏
0- اخيراً وزن كم نكرده‏ ام.
1- تازگى‏ها بيش از دو و نيم كيلو وزن كم كرده ‏ام.
2- تازگى‏ها بيش از پنج كيلو وزن كم كرده‏ ام.
3- تازگى‏ها بيش از هفت كيلو وزن كم كرده‏ ام.
بند بيستم‏
0- بيش از گذشته بيمار نمی شوم.
1- سردرد، دل‏درد و يبوست دارد اذيتم می كند.
2- به شدت نگران سلامتى خودم هستم.
3- آنقدر نگران سلامتی ام هستم كه دست و دلم به هيچ كارى نمی ‏رود.
بند بيست و يكم ‏
0- ميل جنسی ‏ام هيچ تغييرى نكرده است.
1- ميل جنسی ‏ام تازگیها كمتر شده است.
2- ميل جنسی ‏ام تازگی ها خيلى كم شده است.
3- اصلاً هيچ ميل جنسى در من باقى نمانده است.
جدول دكتر «بك» براى تعيين سطح افسردگى‏ مجموع نمرات تعيين سطح افسردگى و پيشنهاد راهبردى
10 - 1 شما افسرده نيستيد.
16 - 11 افسردگى شما خفيف است.
30 - 17 بهتر است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.
40 - 31 افسردگى شما شديد است. ملباسمو با روانپزشك را از ياد نبريد.
بيشتر از 40 افسردگى شما بسيار خطرناك و شديد است. رايزنى با روان‏پزشك را فراموش نكنيد.
يادآورى مهم:
گذشته از مجموع نمرات‏تان، اگر در پاسخ به پرسش 9 به خودتان نمره 2 يا 3 داده‏ايد، حتماً لازم است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.

شفيع

Well-known member

تست روانشناسی - در دنياى امروز، افسردگى به قدرى شيوع يافته كه روانشناس معروف «مارتين سليگمن» آن را «سرماخوردگى روانى» نام نهاده است.
ولى افسردگى با سرماخوردگى حداقل يك تفاوت بزرگ دارد و آن هم اين است كه تاكنون كسى به خاطر سرماخوردگى دست به خودكشى نزده اما به سبب افسردگى، چرا. حتى شمار كودكان و سالمندان افسرده‏اى كه طى ساليان اخير به اين كار اقدام كرده‏اند، افزايش چشمگيرى داشته است.
اين در حالى است كه در خلال همين سال‏ها، انواع و اقسام داروهاى آرام‏بخش و ضد افسردگى هم به بازار بهداشت و سلامت عرضه شده‏ اند. به هر حال، در اين اوضاع و احوال، شناسايى درست و دقيق افسردگى، گام نخست در جهت درمان اين بيمارى شايع و مرموز است. پرسش‏ نامه دكتر «جان آرون‏بك» يكى از بهترين معيارهاى روانپزشكى براى تعيين ميزان افسردگى است. آن را به دقت بخوانيد و سؤال‏هايش را يك به يك جواب دهيد. فقط يادتان باشد كه در پرسش‏نامه دكتر «بك» هيچ سؤالى را نبايد بدون پاسخ رها ساخت.
دكتر «جان آرون‏بك» در پرسش‏ نامه‏ اى كه براى تعيين سطح افسردگى تدارك ديده است، 21 سؤال از شما مى‏پرسد و شما براى هر پرسش می توانيد بين صفر تا سه نمره براى خودتان در نظر بگيريد. البته براى هر سؤال بايد فقط و فقط يك پاسخ را علامت بزنيد. آنچه در نهايت ميزان افسردگى شما را تعيين می كند، مجموع نمراتى است كه از پاسخ به اين 21 سؤال كسب مى‏كنيد. مجموع نمرات شما طبيعتاً می تواند از صفر تا 63 متغير باشد و به طور كلى مى‏شود گفت هر چقدر نمره بالاترى كسب كنيد، افسرده‏تريد. جدول تعيين سطح افسردگى دكتر «بك» به شما كمك می ‏كند كه ارتباط نمرات‏تان را با سطح افسردگی تان به آسانى تعيين كنيد.
بند اوّل ‏
0- من غمگين نيستم.
1- من اندوهگينم.
2- غم، از زندگى من دست برنمیدارد.
3- ديگر تحمل اين زندگى را ندارم.
بند دوم ‏
0- من به آينده خوش‏بينم.
1- اميدى به آينده ندارم.
2- احساس مى‏كنم كه آينده خوبى در انتظارم نيست.
3- هيچ روزنه اميدى در اين زندگى نمى‏بينم.
بند سوم‏
0- من ناكام نيستم.
1- من از ديگران ناكام‏ترم.
2- وقتى به گذشته نگاه میكنم، میبينم زندگی ام سراسر شكست و ناكامى بوده است.
3- من يك شكست‏ خورده تمام ‏عيارم.
بند چهارم‏
0- مثل گذشته از زندگی ام رضايت دارم.
1- مثل گذشته از زندگى لذت نمی‏برم.
2- از زندگی ام رضايت واقعى ندارم.
3- از همه چيز و همه كس ناراضی ام.
بند پنجم ‏
0- احساس گناه و تقصير نمیكنم.
1- گاهى اوقات احساس میكنم.
2- اغلب اوقات احساس گناه و تقصير دارم.
3- هميشه احساس گناه و تقصير در من هست.
بند ششم ‏
0- انتظار مجازات ندارم.
1- احساس مى‏كنم ممكن است مجازات شوم.
2- انتظار مجازات دارم.
3- مطمئنم كه مجازات میگردم.
بند هفتم ‏
0- من از خودم رضايت دارم.
1- من از خودم ناراضی ‏ام.
2- از خودم بدم می آيد.
3- من از خودم متنفرم.
بند هشتم‏
0- من بدتر از ديگران نيستم.
1- گاهى از خودم به خاطر خطاهايم انتقاد میكنم.
2- هميشه به خاطر خطاهايم، خودم را سرزنش میكنم.
3- براى هر اتفاق و حادثه‏اى، خودم را سرزنش میكنم.
بند نهم‏
0- هيچ وقت به خودكشى فكر نمیكنم.
1- فكر خودكشى به سرم زده، ولى هيچ وقت اقدام به خودكشى نكرده‏ ام.
2- به فكر خودكشى هستم.
3- اگر بتوانم خودكشى میكنم.
بند دهم‏
0- بيش از حد معمول گريه نمیكنم.
1- بيشتر از گذشته گريه میكنم.
2- هميشه در حال گريه كردنم.
3- قبلاً زياد گريه میكردم، اما حالا با آنكه دلم میخواهد، نمیتوانم گريه كنم.
بند يازدهم‏
0- كم‏ حوصله‏ تر از گذشته نيستم.
1- از گذشته كم‏ حوصله ‏ترم.
2- اغلب اوقات كم ‏حوصله‏ ام.
3- هميشه كم‏ حوصله‏ ام.
بند دوازدهم‏
0- مثل هميشه مردم را دوست دارم.
1- كمتر از گذشته به مردم علاقه‏ مندم.
2- تا حدود زيادى علاقه‏ام را به مردم از دست داده ‏ام.
3- از همه مردم سير شده‏ ام و ديگر به هيچ كس علاقه ‏اى ندارم.
بند سيزدهم‏
0- مثل گذشته تصميم می گيرم.
1- كمتر از گذشته تصميم می گيرم.
2- نسبت به گذشته، تصميم‏ گيرى برايم سخت‏ تر شده.
3- قدرت تصميم‏ گيری ام را كاملاً از دست داده ‏ام.
بند چهاردهم‏
0- جذابيت گذشته را ندارم.
1- نگرانم كه جذابيتم را از دست بدهم.
2- احساس مى‏كنم كه جذابيتم را روز به روز بيشتر از دست میدهم.
3- من زشت هستم.
بند پانزدهم ‏
0- به خوبىِ گذشته كار میكنم.
1- به خوبى گذشته كار نمیكنم.
2- براى هر كارى مجبورم به خودم فشار زيادى بياورم.
3- دستم به هيچ كارى نمی رود.
بند شانزدهم ‏
0- مثل هميشه خوب میخوابم.
1- مثل گذشته خوابم نمی‏برد.
2- يكى دو ساعت زودتر از معمول از خواب مى‏پرم و دوباره خوابيدن برايم خيلى سخت‏ تر است.
3- چند ساعت زودتر از معمول از خواب می‏ پرم و بعدش ديگر خوابم نمی برد.
بند هفدهم‏
0- بيشتر از گذشته خسته نمی شوم.
1- بيشتر از گذشته خسته می ‏شوم.
2- از انجام هر كارى خسته می شوم.
3- از شدت خستگى هيچ كارى نمی توانم بكنم.
بند هجدهم ‏
0- اشتهايم هيچ تغييرى نكرده است.
1- اشتهايم به خوبىِ گذشته نيست.
2- اشتهايم خيلى كم شده.
3- تازگی ها هيچ اشتهايى به غذا ندارم.
بند نوزدهم ‏
0- اخيراً وزن كم نكرده‏ ام.
1- تازگى‏ها بيش از دو و نيم كيلو وزن كم كرده ‏ام.
2- تازگى‏ها بيش از پنج كيلو وزن كم كرده‏ ام.
3- تازگى‏ها بيش از هفت كيلو وزن كم كرده‏ ام.
بند بيستم‏
0- بيش از گذشته بيمار نمی شوم.
1- سردرد، دل‏درد و يبوست دارد اذيتم می كند.
2- به شدت نگران سلامتى خودم هستم.
3- آنقدر نگران سلامتی ام هستم كه دست و دلم به هيچ كارى نمی ‏رود.
بند بيست و يكم ‏
0- ميل جنسی ‏ام هيچ تغييرى نكرده است.
1- ميل جنسی ‏ام تازگیها كمتر شده است.
2- ميل جنسی ‏ام تازگی ها خيلى كم شده است.
3- اصلاً هيچ ميل جنسى در من باقى نمانده است.
جدول دكتر «بك» براى تعيين سطح افسردگى‏ مجموع نمرات تعيين سطح افسردگى و پيشنهاد راهبردى
10 - 1 شما افسرده نيستيد.
16 - 11 افسردگى شما خفيف است.
30 - 17 بهتر است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.
40 - 31 افسردگى شما شديد است. ملباسمو با روانپزشك را از ياد نبريد.
بيشتر از 40 افسردگى شما بسيار خطرناك و شديد است. رايزنى با روان‏پزشك را فراموش نكنيد.
يادآورى مهم:
گذشته از مجموع نمرات‏تان، اگر در پاسخ به پرسش 9 به خودتان نمره 2 يا 3 داده‏ايد، حتماً لازم است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.

نيلو جان مرسي اما اين كار درست نيست .اين كار شما ضربه به روانشناسي محسوب ميشه نميشه كه همينجوري الكي يه تستي رو بذاريد اينجا و بگيد پر كنيد ببينيم افسرده هستيد يانه؟بنظرم اين تاپيك يا بسته بشه يا خوتون زحمت بكشيد و پاكش كنيد.باور كنيد كمكي به كسي نميكنيد

mehrsan

New member
نيلو جان مرسي اما اين كار درست نيست .اين كار شما ضربه به روانشناسي محسوب ميشه نميشه كه همينجوري الكي يه تستي رو بذاريد اينجا و بگيد پر كنيد ببينيم افسرده هستيد يانه؟بنظرم اين تاپيك يا بسته بشه يا خوتون زحمت بكشيد و پاكش كنيد.باور كنيد كمكي به كسي نميكنيد
با شفیع موافقم...

..RANA..

New member
آره فک کنم کمکی نمیکنه .... راستی نتیجه ی این تست واقعیه الان ؟

خزر

New member

اخه اقای شفیع محترم..........شما مگه ارشد روان شناسی نیستید به قول خودتون .................یعنی تا حالا ازمون افسردگی ارون بک رو نشنیدید و ازمونشو ندید؟

تعجب میکنم..................لطفا اطلاعاتتو در زمینه رشته خودت حداقل یکم بالا ببر
این ازمون معتبری هست و من الکی نیومدم سوال بپرسم و نمره بدم .............میتونی بری بپرسی

این هم منبعش هست : منبع:سری آزمونهای سنجش بک

:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

..RANA..

New member
اخه اقای شفیع محترم..........شما مگه ارشد روان شناسی نیستید به قول خودتون .................یعنی تا حالا ازمون افسردگی ارون بک رو نشنیدید و ازمونشو ندید؟

تعجب میکنم..................لطفا اطلاعاتتو در زمینه رشته خودت حداقل یکم بالا ببر
این ازمون معتبری هست و من الکی نیومدم سوال بپرسم و نمره بدم .............میتونی بری بپرسی

لابد راس میگه دیگه... دروغ که نمی خواد بگه .....:(50):

شفيع

Well-known member
آره فک کنم کمکی نمیکنه .... راستی نتیجه ی این تست واقعیه الان ؟

نتيجه واقعي هست اما تست بايد بعد از يك مصاحبه تشخيصي كامل رواني صورت بگيره بايد اول از شما يك مصاحبه گرفته شه اگر تشخيص دادن كه تست بهتر از رواندرماني هست ازش استفاده ميكنن و بعدشم شرايط خاص خودشو داره نميشه كه اينجوري الكي تست رو گذاشت و گفت پر كنيد با تمام احترامي كه براي نيو خانم دارم و ميدونم هدفشون خيره اما بنظرم اين كار اشتباه هست واقعا هم اشتباهه

شفيع

Well-known member

نيلو جان من نگفتم اين تست رو نميشناسم عزيزم هرچند نيازي نيست اما فقط من باب روشن شدن و بالا رفتن اطلاعاتتون مي تويند به سايت يارپويا در زير مراجعه كنيد
------ ::: موسسه آزمون يار پويا :::--------
كدهاي 1292 و
كد1331 اين دوتا ازمون رو من خودم ساختم و الان در كل ايران مورد استفاده قرار ميگيرين و اساتيد و دانشجويان روانشناسي هم ازشون استفاده ميكنن دوست گرامي هرچند نيازي نبود اما اين رو بدونيد كه ازمون كردن اسون نيست نميشه يك تست رو الكي آورد و گفت پر كنيد افسرده هستي يانه؟افسردگي مبحث بسيار سنگينيه .موفق باشيد

mahsa.

New member
تا حالا خیلی از این تاپیکا بوده
ماهاهم فقط بعنوان سرکرمی نگاش میکنیم .
به نظرمن باشه .

شفيع

Well-known member
تا حالا خیلی از این تاپیکا بوده
ماهاهم فقط بعنوان سرکرمی نگاش میکنیم .
به نظرمن باشه .

مسها جان مدير جان عزيز آخه اين مبحث رو دوس ندارم به عنوان شوخي و من باب مزاح بش نگا شه.من وظيفه دفاع از اين رشته رو برخودم واجب ميدونم

thickety

New member
یه چیزی بگم؟
من همیشه با این تست ها مشکل داشتم
آخه هر موقع میام پرش کنم ناخودآگاه ذهنم گزینه ای رو انتخاب میکنه که تهش میگه شما هیچ مشکلی ندارید
به نظرم سوالای این تست یا باید توسط روانشناس یا هر کس دیگه ای به طور غیر مستقیم پرسیده بشه یا حداقل اگه هدف تست اینه که فردی به تنهایی به این سوالا (بدون حظور روانشناس) جواب بده و بخواد نتیجه مطلوب بگیره بهتره گزینه ها و سوالات اینقدر مستقیم به هدف اشاره نکنن

mahsa.

New member
مسها جان مدير جان عزيز آخه اين مبحث رو دوس ندارم به عنوان شوخي و من باب مزاح بش نگا شه.من وظيفه دفاع از اين رشته رو برخودم واجب ميدونم

من مدیر بخش اموزش بهداشتم وتو این تاپیکا فقط بعنوان کاربر معمولی پست میدم
این خوبه که شما به رشتت حساسی ولی دلیل نمیشه که بقیه هم با دیدشما به موضوع نگاه کنن
هرچند این فقط یه سرگرمیه و جنبه ی دیگه ای نداره.

mahsa.

New member
من مدیر بخش اموزش بهداشتم ودر بقیه تاپیکا بعنوان یه کاربر عادی هستم
این خوبه که شما رو رشتت تعصب داری ولی دلیل نمیشه بقیه هم همون دیدو داشته باشن.
این تاپیک صرفا یه سرگرمیه همین.

شفيع

Well-known member
من مدیر بخش اموزش بهداشتم وتو این تاپیکا فقط بعنوان کاربر معمولی پست میدم
این خوبه که شما به رشتت حساسی ولی دلیل نمیشه که بقیه هم با دیدشما به موضوع نگاه کنن
هرچند این فقط یه سرگرمیه و جنبه ی دیگه ای نداره.

مهسا جان من هم از سرگرميه خوشم مياد اما قبول كنيم بعضي چيزها ارزش شوخي و .. ندارن

mahsa.

New member
مهسا جان من هم از سرگرميه خوشم مياد اما قبول كنيم بعضي چيزها ارزش شوخي و .. ندارن

میدونم چی میگی ولی میکم چون رشته ی شماست تعصب داری و الا برای من این موضوع زیاد حیاتی نیست.

mehrsan

New member
روانشناسی یه علمه و من کاملا با دلایل شفیع موافقم و اسمشو حساسیت نمیزارم بلکه تحسینش میکنم...کاش یاد بگیریم که به یه علم اونم با این همه جنبه های تخصصی و ناشناخته هاش جور دیگه ای نگاه کنیم....این کارا این جور تایپیکا ناخواسته باعث اشتباهات فکری و به مرور تثبیت و بعدش عادت به برداشتای غلط میشه...نقل علم باید از جانب عالم اون علم باشه...

شفيع

Well-known member
میدونم چی میگی ولی میکم چون رشته ی شماست تعصب داری و الا برای من این موضوع زیاد حیاتی نیست.

مهسا جان ميدوني بقران قسم من قصدم مخالفت با نيلو نيست اما اگه يه كم مطالعه داشته باشي در اين باب متوجه ميشي كمكي به افراد نميكنه بلكه نوعي بي اهميتي هست

شفيع

Well-known member
روانشناسی یه علمه و من کاملا با دلایل شفیع موافقم و اسمشو حساسیت نمیزارم بلکه تحسینش میکنم...کاش یاد بگیریم که به یه علم اونم با این همه جنبه های تخصصی و ناشناخته هاش جور دیگه ای نگاه کنیم....این کارا این جور تایپیکا ناخواسته باعث اشتباهات فکری و به مرور تثبیت و بعدش عادت به برداشتای غلط میشه...نقل علم باید از جانب عالم اون علم باشه...

دقيقا حرف من همينه دوست گرامي وگرنه من با كسي مشكلي ندارم بقران نه با نيلو نه با مهسا و با هيشكي نه مخالفتي نه مشكلي دارم.خب تخصص من روانشناسي هست من روانشناسم من بايد در حوزه تخصصي خودم قدم بردارم اگه بيام در مورد راديولوژي كه اندازه سرسوزنم اطلاعات ندارم و فقط در حد اطلاعات عموميه بيام پست فوق تخصصي بذارم خب چه كمكي ميكنه؟ايا ميشه با اين رشته ها شوخي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟

mj1919

New member
بسیار جالب شد،
آقای شفیع، شما چه ایرادی به این تست دارید؟ به لحاظ ساختاری مشکلی دارد؟ ندارد؟
اجرای خود سرانه اش ایراد دارد؟ندارد؟
اگر دارد چه ایرادی ؟

اگه یک روانشناس این تست را اجرا کند، چطوری اجرا می نماید؟

دوستان روانشناس و غیر روانشناس دیگر چه نظر دارند؟

برای بنده خیلی جالب است، چون روزانه اینجوری موارد را زیاد در نت می بینم، دوست دارم این بحث به یک نتیجه ای برسد.

mahsa.

New member
مهسا جان ميدوني بقران قسم من قصدم مخالفت با نيلو نيست اما اگه يه كم مطالعه داشته باشي در اين باب متوجه ميشي كمكي به افراد نميكنه بلكه نوعي بي اهميتي هست

شفیع چرا قضیه رو جنایی میکنی
من نه با تو مخالفم نه با نیلو موافقم
به قول دکتر ام جی این جور تستا تو نت زیاد هست
تونت که هیچی تو همه ی مجلات وجود داره
میگم این تاپیکم یه تاپیکی مثل بقیه
من خودم افسردگی خفیف اوردم ولی هیچ موقع اعتماد ندارم به نتیجش .

بالا