کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

RBC!

New member
الان برنامه لزگی چیه؟
وقت نشد برم از اول بخونم. میشه یکی برام توضیح بده لطفا.

یاسمن

New member
پرسش های متن 1و 2 و 3 و 4 هم مال من...فقط کتاب لزگیم چن روزی دسم نیس...به محض دسترسی بهش شرو میکنم...

ایمونو جان من متون رو همراه با سوالاتش ترجمه می کنم. اگه یه نفر متن رو ترجمه کنه یه نفر سوالاشو پراکندگی به وجود میاد .
متن 1 و 2 و 3 و 4 مال من . شما هم 5 و 6 و 7 رو بی زحمت ترجمه کنید اگه امکان داره

یاسمن

New member
الان برنامه لزگی چیه؟
وقت نشد برم از اول بخونم. میشه یکی برام توضیح بده لطفا.

عزیزم لازم نیس از اول بخونی 2 صفحه ی قبلو بخونی متوجه میشی . میخوایم لزگی رو دوباره ترجمه کنیم این بار متون رو کامل و روان ترجمه می کنیم نه فقط لغات سختش رو !

iran khanom

Member
كسي برنميداره؟
ترجمه كامل لغات مهارت اول البته به فارسي روان
سوال 1تا20 يك نفر
20 تا40 يك نفر ديگه
هر كس ميخواد پست بده اگر كسي اعلام امادگي كرد لطفا نفر بعد قسمت ديگه رو برداره

آخرین ویرایش:

iran khanom

Member
اين متون تنها به شركت كنندگان جديد داده ميشود تا افراد بيشتري شركت كنند. تنها افرادي كه از اين طرح دوم كمك ميكنند ترجمه متون را دريافت خواهند كرد.هر كس يك متن كوچيك هم برداره خيلي كمك كرده و متون را در انتها دريافت خواهد كرد

iran khanom

Member
لطفا هر كس براي من متن ارسال ميكنه بنويسه براي كدوم قسمته.ممنون ميشم

iran khanom

Member
لطفا هر كس قسمتي را انجام داد در فايلي كه برايم ميفرستد نام كاربري و قسمتي را كه انجام داده است تو فايل ارسالي برايم بنويسد:
sara.iranmanesh20@yahoo.com

iran khanom

Member
سوالات 20 تا 40 مهارت اول قسمت لغات كاملا به فارسي برگردانده شود:
كسي برميدارش؟

iran khanom

Member
نمونه اي از سوالات گذشته دو متن به همرا ه سوالاش به علاوه قسمت لغات از سوال125 تا 136.يعني صفحات 27 و 28 و 29:كسي برميداره؟

arshade90

New member
كم مسخره كن ارشد

ای بابا....

سلام ایران خانم خوبین شما....

خدا قوت

شما خانما چرا اینجوری هستین؟

bd8.gif
bd8.gif

iran khanom

Member
نمونه اي از سوالات گذشته دو متن به همرا ه سوالاش به علاوه قسمت لغات از سوال125 تا 136.يعني صفحات 27 و 28 و 29:كسي برميداره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا