مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hsbabr2012

New member
من همکلاسی هایم رو می شناسم ،
بهت حق می دهم
چند روز دیگه که از کسوت استادی به کسوت همگروهی در آمدی :sdasdasd: داریم .

:black_eyed:

واقعیت اینه که ارتباط صمیمی و خیلی دوستانی ای بین دانشجویان گروه آمار زیستی مشهد هست .
...
یادمه که یک ماه پیش برای قبولی قول سینما به بچه ها داده بودی ،
این غیر از شیرینی هایی خواهد بود که تا چند هفته ادامه خواهد داشت .:bunnyearsmiley:

منکه زیر قولم نمیزنم.ولی شیرینی منوط به اینبود که نمره ای حساب کردیم و رتبه ای که پیش بینی شد بیارم،:bunnyearsmiley:وگرنه اگه نیارم که اولا ابروم رفته ثانیا روم نمیشه دیگه در مورد شیرینی حرف بزنم.

parasto0o

New member
منکه زیر قولم نمیزنم.ولی شیرینی منوط به اینبود که نمره ای حساب کردیم و رتبه ای که پیش بینی شد بیارم،:bunnyearsmiley:وگرنه اگه نیارم که اولا ابروم رفته ثانیا روم نمیشه دیگه در مورد شیرینی حرف بزنم.

آقما منم هم استانیه نصفه نیمه ام.منم شیرنی می خوام...:p7977cujr38iyymsu8:

hsbabr2012

New member
آقما منم هم استانیه نصفه نیمه ام.منم شیرنی می خوام...:p7977cujr38iyymsu8:

شما که باید شیرینیه ویژه ای بدید.هم به خاطر قبول شدن در دانشگاه تهران هم بخاطر نمره و رتبه خیلی عالی هست که اوردید که مطمئنم رتبتون یک خواهد بود مطمئنم.:a2d3:

parasto0o

New member

شما که باید شیرینیه ویژه ای بدید.هم به خاطر قبول شدن در دانشگاه تهران هم بخاطر نمره و رتبه خیلی عالی هست که اوردید که مطمئنم رتبتون یک خواهد بود مطمئنم.:a2d3:

مرسییی خیلی زیاد ولی این دلیل نمیشه به من شیرنی ندید کهههه:d

fada19990

New member
سلام بجه هاجونم.يه سوال داشتم لطفا هركس تونست جواب بده.كتاب امار زيستي دانيل ،راهنما داره.اخه من كتابش رو كرفتم توضيح وتست تاليفي بدونه جواب داره.

biosta

Well-known member
پاسخ

سلام بچه هاجونم.يه سوال داشتم لطفا هركس تونست جواب بده.كتاب امار زيستي دانيل ،راهنما داره.اخه من كتابش رو كرفتم توضيح وتست تاليفي بدونه جواب داره.

سلام دقیقا" متوجه سوالتان نشدم
اما من اگر باشم تنها فصل هفتم این کتاب را که مربوط به " تجزیه و تحلیل پراش " هست را می خوانم
و ترجیه می دهم که مباحث این کتاب را از روی کتاب "آمارو احتمال مقدماتی " تالیف دکتر بهبودیان بخوانم و تمرکزم را روی این کتاب و تمرین هایش بگذارم تا کتاب دانیل
بهرحال از هر کتابی که می خوانید دقیق بخوانید از این شاخه به اون شاخه نروید ،
یعنی اگر درسی مثل "روش های آماری " را می خوانید از روی یک کتاب و نهایتا" دو کتاب بخوانید و خودتان را در بین کتاب های مختلف سر درگم نکنید .

fada19990

New member
سلام دقیقا" متوجه سوالتان نشدم
اما من اگر باشم تنها فصل هفتم این کتاب را که مربوط به " تجزیه و تحلیل پراش " هست را می خوانم
و ترجیه می دهم که مباحث این کتاب را از روی کتاب "آمارو احتمال مقدماتی " تالیف دکتر بهبودیان بخوانم و تمرکزم را روی این کتاب و تمرین هایش بگذارم تا کتاب دانیل
بهرحال از هر کتابی که می خوانید دقیق بخوانید از این شاخه به اون شاخه نروید ،
یعنی اگر درسی مثل "روش های آماری " را می خوانید از روی یک کتاب و نهایتا" دو کتاب بخوانید و خودتان را در بین کتاب های مختلف سر درگم نکنید .
مرسي از راهنمايي هاتون.ميشع در مورد ويزكي هاي كتابي كه معرفي كرديد بيشتر توضيح بديد،اخه دانيل منبع ارشد هست براي رشته روانشناسي

biosta

Well-known member
مرسي از راهنمايي هاتون.ميشع در مورد ويزكي هاي كتابي كه معرفي كرديد بيشتر توضيح بديد،اخه دانيل منبع ارشد هست براي رشته روانشناسي

خدای من ، به این نیت دوباره آمدم تو این تاپیک که بگم این مطلب بالا برای کنکور ارشد رشته ی آمار صادق هست
پس شما همان کتاب دانیل را ملاک قرار دهید ، روی سخنم در این نوشته با آماری ها بود .
من ندیده ام که کتاب دانیل حل تمرین داشته باشد ،تو اینترنت یک جستجویی بکنید شاید باشد .

rahele.t

New member
سلام چقد اینجا سوت وکوره!!! ایشالا از اول مهر منم شروع میکنم و سعی میکنم بیام مرتب گزارش بدم. امیدوارم این تاپیک هم مثل تاپیک 92 فعال و پر جنب و جوش بشه.

mgholyan

New member
سلام دوستان يكي دو سوال دارم اگه يكي بهم جواب بده خيلي ممنون ميشم.
واسه آمار رياضي پارسيان بهتره يا جان فروند؟يا هردو؟
بعد اينكه رياضي توصيتون چيه؟يا اينكه شما از چه كتابايي استفاده مي كنين؟
:smiliess (9):

yekta_63

New member
سلام دوستان يكي دو سوال دارم اگه يكي بهم جواب بده خيلي ممنون ميشم.
واسه آمار رياضي پارسيان بهتره يا جان فروند؟يا هردو؟
بعد اينكه رياضي توصيتون چيه؟يا اينكه شما از چه كتابايي استفاده مي كنين؟
:smiliess (9):
به نظر من برا آمارریاضی و احتمال 2جلد( اول و دوم) کتابای پردازش رو بخونید درس و نکته و تست هست.(جلد دوم یعنی آمارریاضی دقیقا مطالب پارسیان هست با نکته های اضافی) واقعا کتاباش خوبه برا هر2کنکور هم علوم و هم بهداشت. امسال حدود4 یا5تا از تستای احتمال دقیقا تستای کتاب احتمال پردازش بود.ریاضی هم فقط در حد ریاضی1هست اصلا هم سخت نیست با1هفته خوندن بالای50درصد میزنید

Immortal

New member
دوستان یه توضیحی درباره کتاب طراحی و تحلیل ازمایش ها مونگومری بدید کی خوندش؟الان چند تا سوال ازش توی کنکور معمولا میاد؟خیلی کتاب حجیمی هستش گرچه خیلی هم کامله.
درس روش های ناپارامتری رو از روی پیام نور بخونیم عب داره یا کتاب بهتری هم هست؟

parasto0o

New member
دوستان یه توضیحی درباره کتاب طراحی و تحلیل ازمایش ها مونگومری بدید کی خوندش؟الان چند تا سوال ازش توی کنکور معمولا میاد؟خیلی کتاب حجیمی هستش گرچه خیلی هم کامله.
درس روش های ناپارامتری رو از روی پیام نور بخونیم عب داره یا کتاب بهتری هم هست؟

من خوندم ولی نمیدونم تقسیم بندی سوالا چطوره.
ناپارامتری بهبودیان خیلی خوبه

Immortal

New member
شما ارشد زیستی تا حالا ندادی؟
اون دوستانی که شرکت کردن لطف کنن بگن معمولا تمرکز سوالات بیشتر روی چه مباحثیه؟چندتا سوال میاد حدودا؟

parasto0o

New member
شما ارشد زیستی تا حالا ندادی؟
اون دوستانی که شرکت کردن لطف کنن بگن معمولا تمرکز سوالات بیشتر روی چه مباحثیه؟چندتا سوال میاد حدودا؟

دوست عزیز من امسال کنکور دادم.دانشگاه تهران هم قبول شدم.:)
ناپارامتری از آزمونها سوال زیاد میادوامسال رکرسیون بیشتر بود.از طرح هم مدل سوالاش اینطوریه که میگن از چه طرحی باید استفاده کنیم و درجه آزادی میخوان.

Immortal

New member
دوست عزیز من امسال کنکور دادم.دانشگاه تهران هم قبول شدم.:)
ناپارامتری از آزمونها سوال زیاد میادوامسال رکرسیون بیشتر بود.از طرح هم مدل سوالاش اینطوریه که میگن از چه طرحی باید استفاده کنیم و درجه آزادی میخوان.
به سلامتی ایشالا موفق باشید.....آهان پس این طوری سوال میاد........شما چه جوری می خوندید؟
من الان دارم کل کتاب ها رو می خونم تا با مباحث آشنایی بیشتری پیدا کنم.
به نظره شما بهترین روش و مفید ترین روش برای خوندن منابع و نتیجه گیری توی آزمون چیه؟
چون منم می خوام تهران قبول شم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا