پاتوق بچه های بیوشیمی

darab

New member
ممنونم سعیده جون....
به اختیار دلی برده چشم یار از من
که دور از او ببرد گریه اختیار از من
بروز حشر اگر اختیار با ما بود
بهشت و هر چه در او از شما یار از من
در انتظار تو بنشستم و سر آمد عمر
دگر چه داری از این بیش انتظار از من
:sadsmiley:
لیلی شعر امید بخش بگو:riz304:

BBT

New member
مرسی بابت روحیه دادنت.همش به خودم میگم باید از پسش بر بیام.میخوام جا نزنم.فک کنم عاقبت دزدی کردن بود:dadad4:
لیلی جون دلم واسه شعرات تنگ شده بود:sadsmiley:

از بس جیب منو زدیو خونه ملت خالی کردی خخخخخخ
بعضی موقع ها شاید باید یه جور دیگه به زندگی و مسایل و مشکلاتش نگاه کرد
این تصاویر ماهواره ای که هستن ادم از حالت زوم میاد بیرون بعد همینطور کوچیکه کوچیک میشه
تا میای از بالا نگاه میکنی
منم میگم بعضی موقع ها باید به زندگی اینطور نگاه کرد
از بالای بالای
اون موقع شاید اگه خودمون رو ببینیم که واسه بعضی چیزا چه قدر خودمون ناراحت میکنیم اصلا خندمون هم بگیره
به هر حال زندگی جاری است دوست عزیز ....
شما هم همینطور باش
پا به پای زندگی

leylii

New member
داراب وقتی ناراحتم نمی تونم شعر امید بخش بگم......دیگه نمی گم.....معذرت خانمی....:riz304:

darab

New member
سلام عزیزم.خوبی؟قبولیت مبارک.خیلی خوشحال شدم ایشالا قبولی دکترا
مرسی آبجی خوبم:13:
مرسی عزیزم.انشالله قبولی خودت. درکت می کنم.الان نمیگم ناراحت نباش چون یه شعاره. فقط میگم آجی جونم زود خودتو پیداکن و برنامتو بریز که سال دیگه حتما قبولی. راستی من میخوام شیرینی بدم پول ندارم. آیا..........:ph34r-smiley:

- - - Updated - - -

داراب وقتی ناراحتم نمی تونم شعر امید بخش بگم......دیگه نمی گم.....معذرت خانمی....:riz304:
نه عزیزم این چه حرفیه. هرچه می خواهد دل تنگت بگو.من عاشق شعرم:ad54ad:

konjkave

New member
رییس راست میگی،شایدم این موضوع بهانه ای شده تا بخاطر همه مشکلاتم گریه کنم.ولی خب زندگی ادامه داره کاریشم نمیشه کرد.دارم سعی میکنم بشم سعیده سابق:ad54ad:
داراب جون امروز برنامه ام ریختم احتمال زیاد از 15 شهریور جدی شروع میکنم.یه کم از پولای دزدیم مونده میریزم به حسابت باهاش شیرینی بده:ph34r-smiley:
لیلی عزیزم چرا ناراحتی؟؟؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

bahar9368

New member
رییس راست میگی،شایدم این موضوع بهانه ای شده تا بخاطر همه مشکلاتم گریه کنم.ولی خب زندگی ادامه داره کاریشم نمیشه کرد.دارم سعی میکنم بشم سعیده سابق:ad54ad:
داراب جون امروز برنامه ام ریختم احتمال زیاد از 15 شهریور جدی شروع میکنم.یه کم از پولای دزدیم مونده میریزم به حسابت باهاش شیرینی بده:ph34r-smiley:

ای ول خواهری .حالا شد

با اراده شروع کن و یه برنامه توپ بریز .مفید و جواب دهنده
سال دیگه منتظریم که بترکونی دانشگاه تهران رو :ad54ad:

darab

New member
دمت گرم آجی.ایشالله سارق حرفه ای شدم از خجالتت در میام:riz481:

BBT

New member

خدا به داد برسه
بچه ها باز باید جیبامون سفت بگیریم
حالا شوما زیادم سعی نکن خخخخخخ

konjkave

New member
بهار دانشگاه تهران بترکونم اونوخ کجا درس بخونم؟:riz481:
داراب آبجی ما این حرفا رو نداریم.قابل شما رو نداره:ph34r-smiley:
خب رییس برای اینکه روحیه ام عوض شه باید سرقت کنم.تازه دانشگاه تهران که قبول بشم(ایشالااااااااااا) اونجا رو هم سرقت میکنم:ph34r-smiley:

darab

New member
خب رییس برای اینکه روحیه ام عوض شه باید سرقت کنم.تازه دانشگاه تهران که قبول بشم(ایشالااااااااااا) اونجا رو هم سرقت میکنم:ph34r-smiley:

ایوللللللللللللللللللللللللللل. دزد اصیل به این میگنا:smiliess (15):

bahar9368

New member

اونوخ تهران رو باز ادغامش میکنیم با یه جا دیگه .خخخ
تو این موارد که ما ایرانیا خوب واردیم

BBT

New member

میترسم اخر خودت رو هم سرقت کنی
یا این که یه شاه دزد پیدا بشه اووووووووووووووووو ..........:smiliess (3):

بالا