طنز mexin ^__^

..eli

New member
یعنی منم که شماره پام 37 اسپورت، 36 مجلسیه سیندرلام؟؟؟:5:
من که ازین شانسا ندارم..:dadad4:
ولی بازم باحال بود:riz481:
مکسین جان خودت شااااااااااااااد:thanks:

royaaaaa

New member
واقعا عالی بود.
درضمن اگه جنیفر رو میگرفت شونصد تا بچه به دنیا نمیومدن

mexin

Well-known member
من و بابام و اینترنت (طنز)

شنبه
می گویم : استادمان گفته دانشجویی که پست الکترونیکی نداشته باشد دانشجو نیست.
می گوید : استادتان غلط کرده ؛ مگر ما دانشجو نبودیم ؟!
می گویم : پدر جان ! شما که تا سیکل بیشتر درس نخواندید ؛ در ثانی من دو ماه است که تمرین ننوشتم !
می گوید : اولا سیکل آن زمان معادل دکترای الان است ، دوما پس این دو ماه چه غلطی می کردی ؟!
می گویم : هیچ ! فقط استادمان تمرین ها را برای دانشجو ها می فرستد ، من هم که دانشجو نیستم !

=====================

یک شنبه
پس از مدت ها جروبحث بالاخره پدر جان رضایت داده تا برای من کامپیوتر بخرد !
می گویم : گفتید روی دستگاه مودم هم نصب کنند؟!
می گوید : مودم دیگر چه جانوری است ؟!
می گویم : همان جانوری که پست الکترونیکی دارد !
می گوید : آها !!

=====================

دوشنبه
برنامه شوک از تلویزیون پخش می شود ، در این برنامه دختر جوانی که عکس های مبتذلی از او در اینترنت منتشر شده در حال گریه کردن است و می گوید که من فقط یک پست الکترونیکی داشتم !
می گوید : می خواهی آبرویمان را ببری ؟!
می گویم : من بیجا کنم !
می گوید : پس برو این اینترنت را از توی اون دستگاه در بیار و بریزش توی جوب !

=====================

سه شنبه
می گوید : نه نخیر ، از بس با این اینترنت گشتی بی ادب شدی !
می گویم : مگر چه کردم ؟!
می گوید : همین که به حرف من گوش نمی کنی یعنی بی تربیت شدی !
می گویم : بخدا این اینترنت آنقدر ها که شنیده اید بد نیست ، اصلا اجازه بدید بهتان نشان بدهم که من چه استفاده ای از آن می کنم.
می گوید : لازم نکرده !! من دست به این جانور نمی زنم ، نجس است !

=====================

چهارشنبه
می گوید : وقتی به اینترنت دست میزنی دستهایت را بشور !
می گویم : چطور ؟!
می گوید : مگر نشنیده ای که آنفلوانزای خوکی آمده و به شدت هم ویروس است!
می گویم : به خدا این ویروس با آن ویروس فرق دارد ،
می گوید : ویروس ، ویروس است !

=====================

پنج شنبه
می گوید : فیس بوک هم توی همین ذلیل مرده است ؟!
می گویم : بعله !
می گوید : مرگ !

=====================

جمعه :
می گوید : اینترنت یک اغتشاشگر خارجی است که باید محاکمه شود شما هم غلط می کنی این جنایتکار را در خانه من پناه بدهی !
می گویم : شما این اطلاعات را از کجا می آورید ؟!
می گوید : ساکت باش دارم اخبار بیست و سی را گوش می دهم !

Color]

maxin

Well-known member
می گوید : ساکت باش دارم اخبار بیست و سی را گوش می دهم !

علت اصلی اش همین است دیگر نگذارید گوش بدهد.:smiliess (4):

ROJO

New member
میگم مامان سرم درد میکنه ،میگه اگه من اون موبایل و لپتاپو نذاشتم دم در ماشین اشغالی ببره!:shocked:جرات نداریم بگیم آخ:riz481:

thickety

New member
پنج شنبه
:riz481:

- - - Updated - - -

پنج شنبه
:riz481:

maxin

Well-known member
ميكويم بدر جان ......جمعه را دوباره مطالعت بفرمااا
عجبب وضعي شده است!!!

میگویم من اصلا کشته مرده ی حس شوخ طبعی وجنبه مزاح شما ونی نی جان شده ام.چقدر دقیق وبا ذکاوت هستید.لطفا سردر صفحه را مطالعه بفرمایید نوشته طنز نه تبلیغ برنامه های تلوزیون وبروز احساسات خشک. :65d6a5d6s:
خوب حالا ازین بگذریم:میگویم اخبار سوریه ولبنا.......ببخشید اخبار بیست وسی بهترین اخبار دنیاست حتما با مبدل دیجیتال خود آن را ضبط نموده وجمعه تکرارش را مشاهده میکرده اند.یا از نمایندگی های مجاز سری کامل برنامه را تهیه نموده اندکه هر وقت عشقشان کشید آن را ببینند.
یک وضعی شده به قرآن.

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
مسخره نكنيد
حالا هي بخنديد به مامانو باباهاتون
20 ....30سال ديگه همين بلا سرتون مياد
بچه هاتون بهتون ميخندند
دنيا كه اين جوري نميمونه هميشه

mexin

Well-known member
قبول دارین بیسکویت مادرای قدیم بهتر بودن؟(طنز)

اخبار میگه: از هر 5 ایرانی یک نفر از اسهال رنج می بره. این یعنی اون 4 تای دیگه از اسهال لذت می برن؟ * ظهری سوار تاکسی بودم بعد راننده با ماشین پشتی دعواش شد پیاده شد گفت: من اینجا وایسادم و وای خواهم ساد!
طبق آخرین اخبار رسیده تمامی اساتید ادبیات به صورت دسته جمعی خودکشی کردن.

* احترام پدرا و مادرا به حریم خصوصی بچه ها به این صورته که اول دروباز می کنن بعد طی همون فرایند باز شدن در چند بار به در می زنن!

* برادرزادم یواشکی با پول توجیبی هاش رفته Ipod touch خریده!
بعد ما بچه بودیم با پول توجیبی یه هفته مون می رفتیم دوتا پفک نمکی می خریدیم و تو زیرزمین یواشکی می خوردیم و پوستش رو منهدم می کردیم!

* شانس که ندارم... مرغ عشق خریدم صدا ترمزدستی می ده!

* دوتا از پرمصرف ترین جملات دنیا:

I love you
Made in China

* تفاوت بعضیا با عکاساشون مثل تفاوت عکس رو پاکت بستنی عروسکی با خود بستنیه!

* اینجور که داره پیش می ره می ترسم چن سال دیگه که در چیپسا رو باز می کنیم فقط بوش بیاد و دیگر هیچ!

* شما یادتون نمیاد بزرگترین خلاف ما زمان مدرسه داشتن حل المسائل بود. از اختلاس هم جرمش سنگین تر بود!

* دیروز از سر کار برمی گشتم دیدم یه پسر بچه قدش به زنگ آیفون نمی رسه هی داره خودشو می کشونه بالا. منم مثل رابین هود رفتم گفتم می خوای برات زنگ بزنم؟ اونم سرشو تکون داد و گفت اوهم. منم برای اینکه سریعتر در رو براش باز کنن دو سه بار زنگ زدم. بعدش با لبخند بهش گفتم خوب دیگه چیکار کنم برات کوچولو؟
گفت هیچی دیگه فرار کن تا صابخونه نیومده! تو از اون ور برو من از این ور!

* رفته بودیم یه جا مهمونی، صاحب خونه یه دختر ملوس داشت 3، 4 سالش بود. دیوار راست رو می رفت بالا. نازش کردم، بوسیدمش و بهش با لحن بچه گونه گفتم: خاله دون، جن سالته عجییییجم؟ اسمتو بهم می گی خانومه خوججل؟
حدود 30، 40 ثانیه تو چشام نگاه کرد، بعدش خیلی جدی گفت: مثل آدم حرف بزن ببینم چی می گی!

* به امید روزی که آقایون تفاوت بین رنگ های زرشکی و جگری و دونه اناری و لاکی رو یاد بگیرن و به همشون نگن قرمز!

* مثلث برمودا:

موبایل، فیبس بوک، تخت
تا حالا مشاهده نشده کسی ازش بیرون بیاد...

* به همون نسبت که پدرا سعی می کنن کولرو خاموش کنن، مادرا سعی می کنند در اتاق بچه ها رو باز بذارن!

* دختره لب ساحل 2000 تومن داده 30 ثانیه اسب سوار شده بعد عکس گرفته زیرش نوشته:
من عاشق سوارکاری ام!

* اینقدر که پسر ابرو برداشته زیاده، یکی هم می بینم اینکارو نکرده ناراحت می شم؛ فکر می کنم یا عزاداره یا گذاشته پر بشه مدلشو عوض کنه!

* دیدین این فیلما رو که بچه گم می شه بعد پدر مادرشون پیداش می کنن نیم ساعت تو بغل همدیگه گریه می کنن؟ والا ما بچه بودیم گم می شدیم بعد اینکه پیدامونه می کردن نیم ساعت مثل چی کتک می خوردیم.

* یکی از سخت ترین کارای این دوره و زمونه اینه که بدونی چه جوری با یه بچه رفتار کنی که بهت فحش نده.

* امروز بابام ازم پرسید گوشیتو فارسی کردی؟ من گفتم نه نبردم فارسیش کنم چون باید Root بشه. یهو مامانم کاملا جدی گفت خب بده یکی ببره که روش بشه!

* قبول دارین بیسکویت مادرای قدیم بهتر بودن؟ دیروز یکی خریدم مزه پدر می داد...

* در عصر جاهلیت یکی عاشق یه دختره میشه با پدرش میرن خواستگاریش. پدر دختر میگه هفته پیش زنده به گورش کردیم باید زودتر خبر می دادین...

* نظافتچی میاد خونمون مامانم قبلش اتاق منو جمع می کنه زشت نباشه یه وقت...

* طرف رفت انجمن اهدای اعضای بدن، عضو بشه جوگیر شد همه رو تیک زد، بعد از مرگش بیمارستان یه شلوار با یه مشت سبیل تحویل خانوادش دادن!

* ترسناکترین جمله در زمان کودکی: وایسا برسیم خونه. یعنی تا برسیم خونه 100 بار آرزوی مرگ می کردیم. یه بار تو ماشین خودمو زدم به خواب، وقتی رسیدیم خونه، بابام یه طوری که من بشنوم به مادرم گفت، حیف که خوابه وگرنه ادبش می کردم حالام عیب نداره فردا صبح که بالاخره بیدار میشه! نشون به این نشون که فرداش تا ساعت پنج عصر تو تخت غلت می زدم یعنی من خوابم...

* یکی از روش هایی که مامانا برای زجر دادن بچه هاشون می تونن ازش استفاده کنن اینه که قورمه سبزی درست کنن ولی کم.

* موس بلوتوث خریدم مامانم می گه هیچی نشده سیمشو کندی؟! از بس که بی انضباطی.

* دینگ دینگ. مسیج گوشی دوستام: سلام نازنینم. تا آخر عمر با همیم. هیچ وقت تنهات نمی ذارم.... دینگ دینگ! مسیج گوشی من: هایپر استار: از تارخ 4 شهریور تا 20 شهریور. ماکارونی تک 1180 تومان. نوشابه کوکا قوطی 675 تومان. پنیر سفید کاله 1270 تومان.

* پسرم واسه اولین بار یاد گرفت بگه گاو. منم ذوق زده بردم پیش مامانم گفتم ایلیا به مامانی بگو گاو. یهو مامانم گفت خاک تو سرت با این ادب کردنت. الان من که هیچ بچه م هم از حرف زدن افتاده.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2
بالا