ainazhz
New member
اخییییییییییییییییییی دوستم ایشالله بهداشت قبول میشیم باهم یه شهر. میریم اونجا. من و تو.:smiliess (3):تبریییییییییییییییک یه عاااااااااااالمهههههههههه :4d564ad6::riz304:
- - - Updated - - -
دیدم قبول نشدم :rolleyessmileyanim:
اخییییییییییییییییییی دوستم ایشالله بهداشت قبول میشیم باهم یه شهر. میریم اونجا. من و تو.:smiliess (3):تبریییییییییییییییک یه عاااااااااااالمهههههههههه :4d564ad6::riz304:
- - - Updated - - -
دیدم قبول نشدم :rolleyessmileyanim:
وای گه میشه جامو باهاش عوض کنم؟؟ اره ممیشه؟ ایه میای جامونو باهم عوض کنیم؟ میای؟ من به تهران نزدیکم. میای ؟ میای؟اگه کارت خیلی مهم و آینده داره برو رو مخ آیناز ببین جاشو باهات عوض نمیکنه؟!!!!!!!!!:tonguesmiley:
آینازجون تبریک دوباره عزیزم
همون دوستم که اردبیلی بودوچمران قبول شده بود(همون که توپیغام خصوصی گفتم)پیام بهش دادم گفت درکل راضی بوده اساتیدهم خوب بودن وچن تاشون دکتراازانیسیتویاخارج ازایران گرفتن
- - - Updated - - -
آینازجون تبریک دوباره عزیزم
همون دوستم که اردبیلی بودوچمران قبول شده بود(همون که توپیغام خصوصی گفتم)پیام بهش دادم گفت درکل راضی بوده اساتیدهم خوب بودن وچن تاشون دکتراازانیسیتویاخارج ازایران گرفتن
na rawy jon moshkl karame ke faghat ba sharte ghaboli rozane enteghali behem midan
bedon karamam ke polesho nadaram
آیه جان بابت شبانه بودنش نگران نباش, یکی از رتبه برترهای سالهای قبل (فکر می کنم رتبشون 26 شده بود تو علوم, تغییر رشته ای هم بودن) اول روزانه تهران رو زده بودن بعد شبانه تهران رو , و با اینکه امکان قبولی تو روزانه ی دانشگاههای دیگه رو داشتن ترجیح داده بودن شبانه بخونن ولی تو دانشگاه تهران, چون از نظر علمی بالاتره
اخییییییییییییییییییی دوستم ایشالله بهداشت قبول میشیم باهم یه شهر. میریم اونجا. من و تو.:smiliess (3):
ایشالا که هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم :riz304:
فردا منتظر خبرای بهتر هستیم
راستی احتمالا مسئله ای داری که فینگلیش تایپ می کنی, اما اگه امکانش رو داری حتما فارسی تایپ کن, مرسی
اینم به خاطر شما
اخه تایپ فارسیم افتصاحه
حالا حتما انستیتو ؟ شاید باهم زنجان قبول شدیم نمیای ؟آره؟؟؟
سال دیگه رو میگی دیگه؟
انستیتو؟
البته انستیتویی های سال دیگه هم الان دارن درس می خونن :smilies:
نه شما امسال پریدی, برو تا منم خودمو برسونم, فقط یه جا برو دم دست باشی :rolleyessmileyanim:
حالا حتما انستیتو ؟ شاید باهم زنجان قبول شدیم نمیای ؟
من هر جا برم بهم دسترسی داری عزیزم
حالا حتما انستیتو ؟ شاید باهم زنجان قبول شدیم نمیای ؟
من هر جا برم بهم دسترسی داری عزیزم
بچه ها من علوم بالینی روزانه اهواز قبول شدم
راوی تو رو خدا من پس افتادم خوب یکی درصدای منو بررسی کنه واسه بهداشت
حالا منو باش چقدر روراست گفتم درصدامو هااااااااااااااااا
ایلین جوووونم سلااااااااام..........
عزیزم مرسی به خاطرعکسای خوشگلی که برام گذاشتی دی جیتم که معرکس.....:thanks::rose:....
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی و به همه ی اهدافت برسی عزیزم............ :4d564ad6:
آیناز جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم
امیدوارم این موفقیت پله ترقیت باشه و یک به یک تو رو به همه اهدافت برسونه.
- - - Updated - - -
آییناز جون کم کم خودتو آماده کن برای رفتن به دانشگاه![]()
سلام روای جونآیه جان چطوری بررسی کنه آخه؟؟؟ مگه پاسخنامه ی همه رو داره؟
همه اینجا درصدهاشون رو روراست گفتن از همون اول
حتی من و آیناز :smiliess (3):
بابا یه روز مونده :14:
آخخخخخخخخخخ که فردا بیاد بگذره من می دونم با شماهاااااایی که این رفتار رو کردین چی کار کنم :New (6):
یعنی آبرو حیثیت شغلی واستون نمی ذارم, وااااااااستیییییین
]سلام بچه ها من شبانه تهران قبول شدم اما دلم میخواد بهداشت قبول شم
آیه جان چطوری بررسی کنه آخه؟؟؟ مگه پاسخنامه ی همه رو داره؟
همه اینجا درصدهاشون رو روراست گفتن از همون اول
حتی من و آیناز :smiliess (3):
بابا یه روز مونده :14:
آخخخخخخخخخخ که فردا بیاد بگذره من می دونم با شماهاااااایی که این رفتار رو کردین چی کار کنم :New (6):
یعنی آبرو حیثیت شغلی واستون نمی ذارم, وااااااااستیییییین