پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
شیلان رموز طلایی سرقت از نوشته های خودم وحاصل یه عمر کار دزدی شبانه روزی.حتما بخونش
عملیات چهارشنبه شب نتیجه هر چی باشه باید سر عملات حاضر باشید
رومن لباس من صورتی باشه تمرینم دارم میکنم تا الان با هرکی بازی کردم جیبشم زدم:ph34r-smiley:

konjkave

New member
واااای اسم نتیجه میاد دست و پام بی حس میشه.خدا کنه اگه قراره سکته کنیم حداقل از خوشحالی قبولی باشه نه از ناراحتی مردود شدن:14:

roman30

New member
شیلان رموز طلایی سرقت از نوشته های خودم وحاصل یه عمر کار دزدی شبانه روزی.حتما بخونش
رومن لباس من صورتی باشه تمرینم دارم میکنم تا الان با هرکی بازی کردم جیبشم زدم:ph34r-smiley:
گروهی بازی میکنیم دیگه پس رنگ لباس همه صورتی شد آفرین عیبی نداره شنیدم بچه های بارسلونا وضعشون خیلی توپه پولشون از پارو بالا میره بعدش پولا رو واسه تیم خرج میکنیم :smilies-azardl (113

roman30

New member
واااای اسم نتیجه میاد دست و پام بی حس میشه.خدا کنه اگه قراره سکته کنیم حداقل از خوشحالی قبولی باشه نه از ناراحتی مردود شدن:14:
ان شا الله روز 4 شنبه این جمله رو هممون ببینیم :
قبول ............... میباشید
امیدوارم اون نقطه چین همونی باشه که میخواین تهران یا شهر خودتون

konjkave

New member
آخجون همه صورتی میپوشیم:thanks::thanks:
پس باید حواستون هم به بازی باشه هم به جیب زنی هر چی کاسب شدیم خرج تیم میکنیم

roman30

New member
اومدیم زده بود قبول تهران اونوقت از خوشحالی سکته میزنیم دهنمون کج میشه خونه میمونیم اینکه بدتره که ....:25r30wi:

konjkave

New member
ان شا الله روز 4 شنبه این جمله رو هممون ببینیم :
قبول ............... میباشید
امیدوارم اون نقطه چین همونی باشه که میخواین تهران یا شهر خودتون
خدا از دهنت بشنوه من که فقط تهران وکاشان زدم حالا با هر کدومش پربشه خوبه
البته کاشان یواشکی زدم:13:
به امید قبولی همه بچه های گل بیوشیمی:riz304:

roman30

New member
آخجون همه صورتی میپوشیم:thanks::thanks:
پس باید حواستون هم به بازی باشه هم به جیب زنی هر چی کاسب شدیم خرج تیم میکنیم
البته سعیده جون صورتی به من نمیاد ولی به خاطر تو قبول کردم مرام و معرفتو داری ...:riz481:

roman30

New member
خدا از دهنت بشنوه من که فقط تهران وکاشان زدم حالا با هر کدومش پربشه خوبه
البته کاشان یواشکی زدم:13:
به امید قبولی همه بچه های گل بیوشیمی:riz304:
ان شا الله با تهران که شهر خودتم هست پر بشه
به امید اون روز :4d564ad6::smiliess (8):

konjkave

New member
من یکی حاضرم دهنم کج شه ولی دانشگاه تهران قبول بشم.دهنم میپوشونم کسی نبینه
خراب رفاقتتم رومن جون تصور کن همه با لباس صورتی بریم تو زمین مخصوصا رییس که خیلی خنده دار میشه:25r30wi:

shilan

New member

دستت درد نكنه سعيده جون.واقعا با كتابت دنياي دزدا رو متحول كردي!همه مديون تو شدن.:smiliess (3):

بچه ها از اون پولا به مستمندان هم كمك كنيم كه نون حلال ببريم سر سفره زن وبچمون!!!!!!!:black_eyed:

roman30

New member
من یکی حاضرم دهنم کج شه ولی دانشگاه تهران قبول بشم.دهنم میپوشونم کسی نبینه
خراب رفاقتتم رومن جون تصور کن همه با لباس صورتی بریم تو زمین مخصوصا رییس که خیلی خنده دار میشه:25r30wi:
راس میگی آجی خیلی خنده دار میشه ولی عیبی نداره اینجوری حواس بچه های بارسلونا پرت میشه و غش میکنن از خنده اونوقت ما تند تند بهشون گل میزنیم
اصلا فک نمیکردم ریس باعث برنده شدن ما بشه :25r30wi:

roman30

New member
دستت درد نكنه سعيده جون.واقعا با كتابت دنياي دزدا رو متحول كردي!همه مديون تو شدن.:smiliess (3):

بچه ها از اون پولا به مستمندان هم كمك كنيم كه نون حلال ببريم سر سفره زن وبچمون!!!!!!!:black_eyed:
آره شیلان جونم میتونیم کار رابین هود رو دنبال کنیم و به فقیرا کمک کنیم اینطوری ثوابم داره

roman30

New member
بچه ها یه بوق چی میخوایم ویک شاعر که واسه تیممون شعار بسازه تا بچه ها بتونن تشویقمون کنن گزینه های پیشنهادی واسه این دو پست خطیررررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bahar9368

New member
نمیدونم گوش من خورد به در ماشین یا در ماشین خورد به گوشم .خخخخ
هر چی بود خون اومده گوشم.
نکنه قبله نتیجه کنکورم بمیرم .

bahar9368

New member
سعیده یه نقشه حساب شده بکش که اگه خدای نکرده با رییسمون راه نیومدن دانشگاه رشت رو روسرشون خراب کنیم.

بالا