زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
پرند جون مثل برادر شما بودن کسانی که فکر میکردن قبول نمیشن ولی یه دانشگاه خوب قبول شدن انشالله شما هم علی رغم اینکه معتقدی قبول نمیشی ششم شهریور جشن قبولی بگیری
راستی پرند شما کنکور علوم شرکت کرده بودی؟

شرکت کردم عزیزم ولی چون منابعو اشتباه انتخاب کرده بودم رتبم بد شد یه چندتایی شبانه زدم که فکر نمی کنم قبول شم........

رتبمو ایناز بهتر میدونه.........
بعد امتحان علوم انقد حالم بد شد واسه خوندن بهداشت کم اوردم و باعث شد بد بدم...........

امسالم مرددم که علوم دوباره شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما چیه ایلین جوونم؟؟؟؟؟؟؟

aylinn

New member
دوباره سلام
من مثلا رفته بودماااااااااااااااااا
نرفته برگشتم
:25r30wi:

aylinn

New member
شرکت کردم عزیزم ولی چون منابعو اشتباه انتخاب کرده بودم رتبم بد شد یه چندتایی شبانه زدم که فکر نمی کنم قبول شم........

رتبمو ایناز بهتر میدونه.........
بعد امتحان علوم انقد حالم بد شد واسه خوندن بهداشت کم اوردم و باعث شد بد بدم...........

امسالم مرددم که علوم دوباره شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما چیه ایلین جوونم؟؟؟؟؟؟؟

پرند جون چون من بهداشت رو خیلی دوس دارم کنکور علوم شرکت نکردم
ولی به نظر من شما امسال هر دو رو شرکت کن منتهی فقط برای یکی بخون یعنی هدفت قبولی از هر کدوم که باشه تخصصی برای اون بخون چون کلا منابع و سوالات کنکور این دو تا وزارتخونه از هم متفاوتن و واقعا نمیشه برای هر دو خوند.

aylinn

New member
پرند اگه خواستی برای بهداشت بخونی حتما حتما زبان رو هر روز بخون و سعی کن دروس اصلی رو مثل کاپلان ، نظریه های شخصیت و نظریه های مشاوره رو سه چهار بار دور کنی چون هم مهمن هم فرار.

ghasedak69

New member
راستی فانوووووووووووووسی پیامک داد و گفت اونجا حسابی یه یاد همه مون هست
و اون هم نگران اومدن نتایج بود

sanam_b

New member
سلام دوستااااان خوبین؟
وای خدا پس کی جوابا میاد! واقعا دیگه نمیتونم صبر کنم. تا حالا انقدر گذشت روزها رو متوجه نشده بودم اینکه هر روز تو خونه میگم 6 روز مونده، چهار روز مونده... کله همه رو خوردم دیگه!:25r30wi:

امیدوارم که همه همون جایی که دلمون میخواد قبول بشیم!

eliii

New member
سلاااااااااام الی جووووون خوبی؟؟؟
بابت اطلاع همایش ممنون ولی مسیرش خیلی دوره شما چطوری میری؟؟؟
راستی عکس نی نی رو هم نذاشتی ها....

سلاااااام قاصدکی،. من ماشین دارم اگر دوست داری بیای با هم یجا قرار میزاریم . خواستم بزارم ولی با گوشی نتونستم . میزارم چشم

eliii

New member
سلام پرندجان و سلام آیلین جان
خوبم
شما خوبید؟
والا بنده فرقی با قبل نکردم...یه مقدار استرسی رو که از اول داشتم(از اون اول اول...ضربه ی تولد رو میگم:p....)هنوز هم دارم ولی افزایش محسوسی نداشته...احتمالا افزایشش از روز سه شنبه یا صبح چهارشنبه محسوس بشه!!!
آیلین جان شما خوبید؟

یه مقدار آروم باشید خواهر و همه چیزو به خدا بسپارید...

یاااااااامام زمان من ، صبح چهارشنبه

psychology123

New member
سلام سلام:ad54ad:
بچه ها از امروز شمارش معکوس شروع شد و نفس ها توی سینه حبس شده
امیدوارم تک تکتون نتیجه زحماتتون رو بگیرین. :4d564ad6:

منم بی صبرانه منظر نتایجم.تا از این بلاتکلیفی در بیام و بدون هیچ بهونه و با یه برنامه ریزی و جدیت شروع کنم.

دوستای نازنینم بیان یه قول بدین که بعد از اومدن نتایج همچنان با قدرت ادامه بدین, چه اونایی که قبول شدن و چه اونایی که نشدن
دوستایی که قبول شدن یه هدف بلند مدت بریزن برای دکترا و دوستایی که نشدن با قدرت و انگیزه مضاعف بخونن برای ارشد که هدف نهایی دکتراست.(برای افزایش معلومات و کاراییمون) :a2d3:

دنیا رو زیبا ببینین و از لحظه لحظه های اون لذت ببرین
شاد باشین و به دیگران نیز شادی رو هدیه کنین:riz304:

در پناه خدا همیشه سالم ,شاد و موفق باشین

ainazhz

New member
ایناز جون چرا موهاتو میکنی علوم که حتما قبولی.
امیدوارم بهداشت رو هم قبول شی عزیزم...........
:a2d3:

استرس دارم کجا قبول میشم. کدوم دانشگاه.
گفتی بهداشت و کردی کبابم کاش بیشتر میخوندم. الکی وقتمو تو اون 3 ماه هدر دادم. اه .

خوبی خودت پرند جون؟ درسا چطوره ؟

mosaffa7

New member
انتشار نتایج کنکور ارشد 92 تا روز چهارشنبه

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 92 تا روز چهارشنبه 6 شهریور از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با مهر افزود: کلیه پذیرفته شدگان ضرورت دارد با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به دانشگاه های مورد پذیرش مراجعه کنند. ظرفیت پذیرش در این دوره از آزمون کارشناسی ارشد سال 92، تعداد 100 هزار و 100 نفر است.

ainazhz

New member
انتشار نتایج کنکور ارشد 92 تا روز چهارشنبه

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 92 تا روز چهارشنبه 6 شهریور از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با مهر افزود: کلیه پذیرفته شدگان ضرورت دارد با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به دانشگاه های مورد پذیرش مراجعه کنند. ظرفیت پذیرش در این دوره از آزمون کارشناسی ارشد سال 92، تعداد 100 هزار و 100 نفر است.

ساعتش معلوم نشده؟

mosaffa7

New member
رئیس دانشگاه علامه گفت: از سال تحصیلی جدید ک ل ا س های درسی دانشجویان پسر و دختر مقطع کارشناسی دانشگاه علامه به صورت کامل جداسازی می شود.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصریح کرد: ک ل ا س های درسی دوره کارشناسی ارشد هم به طور کامل جدا برگزار می شود.

وی افزود: دانشجویان دختر فوق العاده از این طرح استقبال کرده و رضایت دارند با اجرای طرح به راحتی می توانیم سئوال های خود را در ک ل ا س مطرح کنیم و پرسش و پاسخ داشته باشیم، اساتید نیز از این طرح اظهار رضایت کرده و اعلام کردند در های مختلط برای مثال زدن دچار مشکل می شدیم نمی دانستیم زنانه مثال بیاوریم یا مردانه، درحال حاضر سرکلاس دانشجویان برای هریک مثال مخصوص خود می زنیم. خانواده ها نیز از این طرح ابراز رضایت کردند.

رئیس دانشگاه علامه از دیگر اثرات اجرای این طرح به افزایش معدل دانشجویان، تبدیل فضای عمومی دانشگاه به یک فضای معنوی انسانی اشاره کرد و افزود: ما هرساله در دفترچه اعلام می کنیم که دانشگاه علامه دو دارد که ها به طور مساوی دختر و پسر ظرفیت بندی شده است.

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member
احتمالا این دو سه روزه یه مسافرت کوتاه مدت برم
امیدوارم وقتی میام خبرهای خیلی خیلی خوب بشنوم
پس خداحافظ همگی دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا