صندلی داغ 17 باحضور - sara77

نحوه پاسخ دهی sara77?

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzi ba

Well-known member
images

sara77

New member
فكر ميكني اگه كسي دل كسيو بشكنه سزايي درخورش ميبينه آيا؟يا همين جور شاد وشنگول به زندگيش ادامه ميده؟به اين قضيه ي سزا و تقاص چقد ايمان داري؟
شده كسي دلتو بشكنه و تو تغاص پس دادنش رو شاهد باشي؟
خودت تاحالا دل كسيو شكستي؟بعدش تغاضي دادي ؟يا اتفاقي افتاده كه فكر كني تقاصص همون بوده؟

اره واقعا سرش میاد بعد عذاب وجدان میگیرههههه خیلی اعتقاد دارررررررررررررم
نه خودم دل شکستم و یجورایی فک کنم شاید تقاصشو دادم البته من در کمال ادب و احترام گفتم من از شما خوشم نمیاد هیچی دیگه طرف افسردگی حاد گرفت:smiliess (12):البته هرچی بهونه میوردم گیر داده بود منم اب پاکی رو ریختم رو دستش

..RANA..

New member
اره واقعا سرش میاد بعد عذاب وجدان میگیرههههه خیلی اعتقاد دارررررررررررررم
نه خودم دل شکستم و یجورایی فک کنم شاید تقاصشو دادم البته من در کمال ادب و احترام گفتم من از شما خوشم نمیاد هیچی دیگه طرف افسردگی حاد گرفت:smiliess (12):البته هرچی بهونه میوردم گیر داده بود منم اب پاکی رو ریختم رو دستش
:a2d3:..............

sara77

New member
سارا جان کجایی؟؟؟ میدونی دیگه صندلی داغ چیه؟
یعنی ما سوال میکنیم شما جواب میدیااا:25r30wi::25r30wi:

میگم نوتر تو اگه نمیگفتی صندلی داغه ملت متوجه نمیشدناااااااااااا
ینی اصن یه پدیده ای واسه خودت موش بخورتت خخخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:

sara77

New member
از هر 10 سوال فقط یکی جواب دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خخخخخخخخخخ سوالا نبودن زنگ تفریح بودن که ولی الان بگو با توضیح کامل میجوابممممممممم

sara77

New member
خوب سوال اولم.... کجا بودی تا الان دخمل ؟ تو که گفتی دوس پسر نداری !! باهاش بیرون بودی ؟؟؟ جون رعنا ؟؟؟:a2d3:

رعنا جونم شرمنده بخدا من رفتم کافینت نتم قط بود بعد اومدم شامو اینا خوردیم بعد منتظر نت گرامی بودم که ناز نکنه و سرعتش زیاد شه که بیام

sara77

New member
دوس پسر داري؟
چچرا داري؟چرا نداري؟
خخخخ شفی من کشته یهمین سوالم از اول صفحه تا الان که 40تا شده فک کنم 39تاش همین سوال بوده خخخخخخخخخخخخ
دوس پسر خب من گفتم دوس ندارم یه نفر بخاد بهم مسئولیت و غیرتی داشته باشه دوس دارم راحت باشم تا با یه پسر بحرفی زود وابستت میشه بعد عاشق میشه وبعد غیرتی میشه بعد نمیدونی به این بشر چی بگی خب نمیخام بعدش پیش بیاد که دل بشکنم و حوصله ی حاشیه ندارم فک کنم توضیح کامل دادم
- - - Updated - - -

sara77

New member
گفتی تا 5 سال دیگه نمیخوای ازدواج گنی ... اما اگه خودم واست یه پسر با تمووووم ویژگیا ردیف کنم الان که دوس باشه باهات. بازم ردش میکنی ؟

عاغا من یه چیزی فهمیدم؟؟بوگو چی؟/؟؟اینکه شما همتون مشکوکین راست میگه نایک میخاین به زور شوهرم بدین خدایا ینی این همه محبت رو چطوری به جا بیارم
اگه طرفم خیلی اس باشه بهش میگم اگه منو میخای تا چندسال دیگه صبر کن من دوس ندارم هنوز سنی ندارم
بهش بوگو ببینم قفول میکنه اگه قفول نمیکه که هیچی اصن منم نمیخام خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:a2d3:

شفيع

Well-known member
چرا دوست پسر نداري؟اون جوابتو خوندما اما اين از يه بعد ديگست.محتوياتش همينه اما سبكش جداست

- - - Updated - - -

سارا كي ازدواج ميكني؟

شفيع

Well-known member
سارا بنظرت ازدواج در چه سني خوبه؟در سن تو؟

- - - Updated - - -

چقد به اين جمللم اعتقاد داري؟
تنهايي به زدوستان ناباب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وچرا؟

شفيع

Well-known member
تا حالا چنتا سوشل فرند داشتي؟

- - - Updated - - -

صندليت داغ بود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا