نمک بریز تو کفش مهمون رفع زحمت میکنه!!!!

baran71

New member
عایا شنیدید که میگن نمک بریزی توی کفش مهمون رفع زحمت میکنه؟؟ خانومی که شما باشی 10-12 سالم بود 2 تا مهمون داشتیم خارجکی بودن اومده بودن خونمون بست نشسته بودن! ما کوچولو بودیم چپوندنمون توی اتاق اینا ظهر اومدن دیگه داشت نصف شب میشد ما هنوز توی اون اتاق بودیم! ( نه غذایی نه قضای حاجتی ( ... خلاصه با آبجی ها و دختر خاله هام تصمیم گرفتیم نقشمونو اجرا کنیم! من شنیده بودم توی کفش مهمون نمک بریزی رفع زحمت میکنن! خودمون هم که نمیشد بریم بیرون یه خواهر کوچیک دارم 5 سالش بود اونموقع یادش دادم گفتم آجی نمک بردار بعد بروبیرون اون کفشایی که برق میزنن و مال مهموناست توش یه کوچولو نمک بریز و... عاقا اون رفت و نمکشو ریخت و با خوشحالی اومد گفت آجی ریختم و ما هم خوشحال و خندان منتظر نتیجه... مهمونا هم نرفتن و موندن و تا نصف شب در خدمتشون بودیم و تازه ساعت 4 اینا رفع زحمت کردن. بعدش دیدیم در اتاق باز شد و ... دیگه خودتون حالت مامانا رو میدونید وقتی میخوان آدمو تیکه تیکه کنن نگو این آبجی کوچولوی ما رفته نمک و تپه کرده توی کفششون که میخواستن بپوشن هی کفشو میتکوندن نمکاش بریزه!!! مامانم اینا هم هی 2 تا درمیونه خدافظی هی میگفتن شرمنده بچس دیگه... نمیفهمه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

leyla-h

New member
پس حقه جواب نداد!!!!!!!! آخی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
راستی امضات خیلی قشنگ و پرمعناست "برای من".......:riz304:

gollaleh

New member
میگن تو کفش پسر یا دخترجووووون ک مهمونت هستن قند و ریحون بزاری بت دل میبنده...راس گفتم ها خخخخخ:image170:

bacillus.bs

New member
منم شنيدم تفاله ي چايي اگر روي چايي بياد مهمون مياد
خخخخخخخخخخ

parnian24

New member
میگن تو کفش پسر یا دخترجووووون ک مهمونت هستن قند و ریحون بزاری بت دل میبنده...راس گفتم ها خخخخخ:image170:
خوب بعد كفششو ميخواد پاش كنه كه يه كله قند فرو ميره كف پاش!بعد تازه فحشم بهت ميده!

bahar.zr93

New member
دستش میخاره میگه قراره پول دستم بیاد...
شست پاش میخاره میگه مهمون داره میاد...
کف پاش میخاره میگه سفر در پیش دارم...
یه درصد نمیگه برم حموم شاید تمیز شدم!!!
:ph34r-smiley:
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
اینو که شوخی کردم اما در کل منم خیلی از این هارو شنیدم و به بعضی هاشون اعتقاد هم دارم.... مثلا اینکه اگه چند تا لیوان اتفاقی ردیف شن مهمون میاد!! شک نکن
:a2d3:

بالا