baran71
New member
عایا شنیدید که میگن نمک بریزی توی کفش مهمون رفع زحمت میکنه؟؟ خانومی که شما باشی 10-12 سالم بود 2 تا مهمون داشتیم خارجکی بودن اومده بودن خونمون بست نشسته بودن! ما کوچولو بودیم چپوندنمون توی اتاق اینا ظهر اومدن دیگه داشت نصف شب میشد ما هنوز توی اون اتاق بودیم! ( نه غذایی نه قضای حاجتی ( ... خلاصه با آبجی ها و دختر خاله هام تصمیم گرفتیم نقشمونو اجرا کنیم! من شنیده بودم توی کفش مهمون نمک بریزی رفع زحمت میکنن! خودمون هم که نمیشد بریم بیرون یه خواهر کوچیک دارم 5 سالش بود اونموقع یادش دادم گفتم آجی نمک بردار بعد بروبیرون اون کفشایی که برق میزنن و مال مهموناست توش یه کوچولو نمک بریز و... عاقا اون رفت و نمکشو ریخت و با خوشحالی اومد گفت آجی ریختم و ما هم خوشحال و خندان منتظر نتیجه... مهمونا هم نرفتن و موندن و تا نصف شب در خدمتشون بودیم و تازه ساعت 4 اینا رفع زحمت کردن. بعدش دیدیم در اتاق باز شد و ... دیگه خودتون حالت مامانا رو میدونید وقتی میخوان آدمو تیکه تیکه کنن نگو این آبجی کوچولوی ما رفته نمک و تپه کرده توی کفششون که میخواستن بپوشن هی کفشو میتکوندن نمکاش بریزه!!! مامانم اینا هم هی 2 تا درمیونه خدافظی هی میگفتن شرمنده بچس دیگه... نمیفهمه