bioshimi93
New member
نوتررر کچل و سارایی رو کنجکاو شدم
چرا؟...............
خوب با کسی برو تو چت که باهاش راحت باشی در ضمن اگه دوست داری کله یکی از عروسکاتو بکن بزار جلو web com بعد برو زیر میز حرف بزن!!!!!!!!!!
خو یه دخملو یه پسرو گفتمچرا؟...............
حضوری دیدین ساراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته من اکثر بچه هارو دیدم واسه همین دیگه اینا رو ندیدم یکم جالبتر بود برام
حضوری دیدین ساراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا ما که هر کیو خاستیم ببنیم نیومددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::5:
البته من دیگه ترجیح میدم به کسی همچی حرفی نزنم والااااااااااااااااا
skype هست، oovoo هست، tango هست..حسش نیست:65d6a5d6s:
بعد فک کن باید مانتو بپوشم، موهامو درست کنم،آرایش.. شال ببندم،بعد بیام پشت لب تاپ بشینم..شمام همینظور باید خوشتیپ کنی..حالا یهو مامان بیاد تو اتاق و منو نصف راحتی نصف مجلسی (مثلا من با شال و مانتو و شلوار راحتی..) به خودمم شک نکنه به فکر یه روانپزشک اورژانسی میافته..50)::smiliess (3):
skype هست، oovoo هست، tango هست..حسش نیست
بعد فک کن باید مانتو بپوشم، موهامو درست کنم،آرایش.. شال ببندم،بعد بیام پشت لب تاپ بشینم..شمام همینظور باید خوشتیپ کنی..حالا یهو مامان بیاد تو اتاق و منو نصف راحتی نصف مجلسی (مثلا من با شال و مانتو و شلوار راحتی..) به خودمم شک نکنه به فکر یه روانپزشک اورژانسی میافته..:smiliess (3):
خوب با کسی برو تو چت که باهاش راحت باشی در ضمن اگه دوست داری کله یکی از عروسکاتو بکن بزار جلو web com بعد برو زیر میز حرف بزن!!!!!!!!!!
:دی راس میگین..ملتم تشخیص نمیدن منم یا عروسک..:5:
ولی الان که عمیقا فکر می کنم بهتر با مامان هماهنگ کنم تا اینکه جنایت کارانه کله عروسکو بکنم..
و اینکه اگه برم زیر میز چطور تایپ (فارسی) کنم؟
ببین لج بازی نکن
هرچی میگم میگی نمیشه؟
خودت بگووووووووو چکار کنیم؟
:riz513:
غزل 26 / نوتر / ناویک / مریم / نگار / اشل / یاسمن ای بابا من نمیتونم انتخاب کنم همشونو یه سالن بگیریم همو ببینیم
نوتر نگار غزل یاسمن خیلی شد که نمیتونم همتون
نوتر :rose:
نوتر..................
3- نوتر
[/SIZE][/B][/COLOR]