اگه قرار باشه فقط یکی کاربرای سایتو از نزدیک ببینی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟

sara77

New member
البته من اکثر بچه هارو دیدم واسه همین دیگه اینا رو ندیدم یکم جالبتر بود برام

amiir

New member
من تا حالا 6 نفر از بچه های انجمن دیدم که اگه اجازه میدادن میگفتم...
ولی کلا دوس دارم همه رو ببینم ...البته دو سه نفر بیشتر ولی اسم نمیگم... ایجوری باحال تره:4d564ad6:

sa@@ra

New member
البته من اکثر بچه هارو دیدم واسه همین دیگه اینا رو ندیدم یکم جالبتر بود برام
حضوری دیدین ساراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا ما که هر کیو خاستیم ببنیم نیومددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::5:
البته من دیگه ترجیح میدم به کسی همچی حرفی نزنم والااااااااااااااااا

amiir

New member
حضوری دیدین ساراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا ما که هر کیو خاستیم ببنیم نیومددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!:5::5:
البته من دیگه ترجیح میدم به کسی همچی حرفی نزنم والااااااااااااااااا

سارا غصه نخور خودم میام تا حداقل یکی دیده باشی:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

shima.p

New member
skype هست، oovoo هست، tango هست..حسش نیست:65d6a5d6s:
بعد فک کن باید مانتو بپوشم، موهامو درست کنم،آرایش.. شال ببندم،بعد بیام پشت لب تاپ بشینم..شمام همینظور باید خوشتیپ کنی..حالا یهو مامان بیاد تو اتاق و منو نصف راحتی نصف مجلسی (مثلا من با شال و مانتو و شلوار راحتی..) به خودمم شک نکنه به فکر یه روانپزشک اورژانسی میافته..:(50)::smiliess (3):

کامنتتو خوندم کلی خندیدم
آورین آورین

love virology

New member
دروووووود دمت گرم خوب تاپیکی زدی برای موووووووووووو فرقی نمیکنه همه خوبن اینجاااااااااااااااااا

obstetrician88

New member
انشاا.. به شهر هرکدوم از دوستانی که دارم رفتم سعی میکنم خبرشون بدم یه جایی همدیگرو ببینیم.
مثلا دلم میخاد ویدا رو همدان رفتم ببینم....آشل رو شهرشون رفتم.لیلا که خیلی فاصله ای نداره.سنیوریتا.خیلی خیلی دلم میخاد یه روز همینجور که اینجا یه انجمن هستم یک اعضاییم...در کنار همدیگر در هم همینطور باشیم از نزدیک
ولی نمیخانم آذرو به زحمت بندازم بیاد ببینیم هم و چون میدونم نینی داره و مشغوله.

- - - Updated - - -

انشاا.. به شهر هرکدوم از دوستانی که دارم رفتم سعی میکنم خبرشون بدم یه جایی همدیگرو ببینیم.
مثلا دلم میخاد ویدا رو همدان رفتم ببینم....آشل رو شهرشون رفتم.لیلا که خیلی فاصله ای نداره.سنیوریتا.خیلی خیلی دلم میخاد یه روز همینجور که اینجا یه انجمن هستم یک اعضاییم...در کنار همدیگر در هم همینطور باشیم از نزدیک
ولی نمیخانم آذرو به زحمت بندازم بیاد ببینیم هم و چون میدونم نینی داره و مشغوله.

love virology

New member
فایده نداره همه میگن مییام میبینیم بعد ادموو قال میزارررررررررررن ولی اگه قرار گذاشتید روو موووووووهم حساب کنید با ساز و نی همبون میووووووم سیتوووووووووون خخخخخخخخخ

..RANA..

New member
من دوس دارم sara77 رو از نزدیک ببینم ... شیطونیشو دوس دارم ... دوس دارم باهم بریم بیرون :rolleyessmileyanim:

bahar.zr93

New member
من فعلا منتظرم ببینم کی علوم پزشکی سمنان قبول میشه....!! بعد میبینمش دیگه!!:smiliess (12):

حسان

Well-known member
skype هست، oovoo هست، tango هست..حسش نیست
بعد فک کن باید مانتو بپوشم، موهامو درست کنم،آرایش.. شال ببندم،بعد بیام پشت لب تاپ بشینم..شمام همینظور باید خوشتیپ کنی..حالا یهو مامان بیاد تو اتاق و منو نصف راحتی نصف مجلسی (مثلا من با شال و مانتو و شلوار راحتی..) به خودمم شک نکنه به فکر یه روانپزشک اورژانسی میافته..:smiliess (3):

خوب با کسی برو تو چت که باهاش راحت باشی در ضمن اگه دوست داری کله یکی از عروسکاتو بکن بزار جلو web com بعد برو زیر میز حرف بزن!!!!!!!!!!

:دی راس میگین..ملتم تشخیص نمیدن منم یا عروسک..:5:
ولی الان که عمیقا فکر می کنم بهتر با مامان هماهنگ کنم تا اینکه جنایت کارانه کله عروسکو بکنم..
و اینکه اگه برم زیر میز چطور تایپ (فارسی) کنم؟

ببین لج بازی نکن
هرچی میگم میگی نمیشه؟
خودت بگووووووووو چکار کنیم؟

:25r30wi:..............

نوتر

New member
نوتررر کچل و سارایی رو کنجکاو شدم

غزل 26 / نوتر / ناویک / مریم / نگار / اشل / یاسمن ای بابا من نمیتونم انتخاب کنم همشونو یه سالن بگیریم همو ببینیم

نوتر نگار غزل یاسمن خیلی شد که نمیتونم همتون

نوتر..................

3- نوتر

[/SIZE][/B][/COLOR]

مرسی و ممنونم از همتون:riz304:

بالا