روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member

که وقتی اون مصاحبه گر از سانمی میپرسه که اگر کسی حقیقتی که گفتی و باور نکنه اون گفت همین الانشم یکی باور کرده. یاده این جمله از فرانکلین افتادم
حرف حق در شما مؤثر خواهد بود، حتی اگر آن را قبول نداشته باشید.

این فیلم نشون میده که انسانها در همه ی عرصه ای تاریخ بهم پیوستن. و روی هم تاثیر میزارن.

گفتگوی شیطان با زاکری جالب ترین قسمت فیلم بود واسم و به این فکر کردم که توی زندگی ما ادمها چه لحظاتی هست که وسوسه های شیطان رو دم گوشمون میشنویم و متاسفانه خیلی اوقات هم بهش بها میدیم .
یه چیزه دیگه خیلی وقته که توی سریال ها و فیلم های امریکایی که میبینم رابطه همجنس گرایانه رو نشون میدن و من تا حالا تقریبا اینو تو 80% سریالها دیدم و فکر میکنم این روش و در پیش گرفتن که این رابطه رو واسه مردم عادی و قابل پذیرش نشون بدن ( البته نظر من هست و منظورم این نیست که با این قضیه مخالفم نه. فقط چیزیه که فکر میکنم )

فقط واسم سواله که چرا تو فیلم های صنعت امریکا وقتی میخوان اینده رو نشون بدن اینقدر خشک بی روح و سرد نشون میدن.؟ چرا فضایی رو نشون میدن که رقابتیه و ادمها احساس ندارن ؟

دیالوگهای قشنگی هم داشت که راوی جون زحمتشو کشید

عالی نوشتی آیناز جون, مخصوصا اون قسمت اولش رو خیلی دوس داشتم :thanks:
آره برای منم سواله, شاید تو پیشگویی ای چیزی اینطوری نشون داده شده که همه به اتفاق روش تاکید دارن :smiliess (12):

rawy

New member
کرودها (به انگلیسی: The Croods)‏ یک انیمیشن سه‌بعدی کامپیوتری ۲۰۱۳، به سبک کمدی ماجرایی، محصول کمپانی دریم‌ورکس انیمیشن و به نشر فاکس قرن بیستم می‌باشد. این فیلم صداپیشگانی چون نیکولاس کیج، اما استون، رایان رینولدز، کاترین کینر، کلارک دیوک و کلوریس لیچمن دارد. این فیلم در دوران ماقبل تاریخ به‌اسم کرودیشِز (Croodaceous) اتفاق می‌افتد. دوره‌ای شامل موجودات خارق‌العاده، زمانی که یک مرد «سرپرست شکار» شناخته می‌شود و از نبوغ خود در برابر تهدیدات محیطی استفاده می‌کند و اختراعاتی انقلابی شبیه کشف آتش می‌کند، و همچنین سختی و زحمت زیادی را برای پیدا کردن خانهٔ جدید از بین سرزمین‌های خطرناک اما عجیب و غریب متحمل می‌شود.
The Croods به نویسندگی و کارگردانی کرک دمیکو و به تولید کریستین بلسون و جین هارتول می‌باشد. این فیلم در سالن‌های نمایش در ۲۲ مارس ۲۰۱۳ روی پرده آمد. این اولین فیلم از دریم‌ورکس به نشر فاکس قرن بیستم، پس از پایان قرارداد نشر دریم‌ورکس با Paramount Pictures در ۲۰۱۲ برای انیمیشن ظهور نگهبانان (Rise of the Guardians) است.

کارگردان کرک دمیکو (Kirk DeMicco)
کریس سندرز (Chris Sanders)
نویسنده کریس باتلر (به انگلیسی: Chris Butler)
جین هارتوِل (Jane Hartwell)
بازیگران نیکولاس کیج (Nicolas Cage)
اما استون (Emma Stone)
رایان رینولدز (Ryan Reynolds)
کاترین کینر (Catherine Keener)
کلارک دیوک (Clark Duke)
کلوریس لیچمن (Cloris Leachman)
موسیقی آلن سیلوستری (Alan Silvestri)
فیلم‌برداری یانک داک جان (Yong Duk Jhun)
استودیو دریم‌ورکس انیمیشن (DreamWorks Animation)
توزیع‌کننده فاکس قرن بیستم (20th Century Fox)
تاریخ انتشار ۱۵ فبریه ۲۰۱۳ (برلین)
۲۲ مارس ۲۰۱۳ (ایالات متحده)
مدت زمان ۹۸ دقیقه
کشور ایالات متحده
زبان انگلیسی
بودجه ۱۳۵ میلیون دلار
فروش ۳۸۷٬۲۷۷٬۶۰۴ دلار

rawy

New member
Croods
من از دو بعد این انیمیشن رو دیدم, یکی روانشناسی و یکی عرفان
از دید روانشناسی:
گراگ, نقش پدر اینجا به عقیده ی من همون سوپرایگو هست, تابع قوانین, تشویق کننده به ترس و هیچ وقت کار جدیدی انجام نمی ده چون طبق یک سری قوانین دیکته شده و مشخص عمل می کنه که نباید پا از اونها فراتر بذاره (در این صورت آیا می شه گفت سوپر ایگو مانع خلاقیت ما هست؟) :smiliess (11):
همینطور پدر مرکز قدرت و ایجاد امنیت و فداکاری هست
جالب اینکه تنها کسی که تو اون محلی که قرار هست ازش بگذرن, گیر می کنه و نمی تونه بیاد بیرون پدر هست که علاقه ای به درگیر شدن با زندگی نداره, خلاقیتی نداره و مدام به بن بست می خوره
پدر من تابع قانونه, هر چیز جدیدی بده
کنجکاوی بده, هر چیز باحالی بده
نگران بودن شغل منه, دنبال کردن قوانین شغل منه

ایپ, اولین چیزی با این کلمه به خاطرتون میاد چیه؟
منو دقیقا یاد "عقده ادیپ" انداخت, حسادت های پدر در مورد ورود گای به خانوادشون و مقاومت های اولیه اش به از دست دادن دخترش و علاقه ی پدر و دختری.
من با گای می رم , نه دختر کوچک من
قسمتی که گای پرنده رو شکار کرده و ایپ می گه ما هیچ وقت اینهمه غذا برای خوردن نداشتیم و باعث شرمندگی پدرش می شه, نمونه ی بارز این تعارض هاست
اوائل فیلم گای به پدر ایپ می گه خیلی شبیهه دخترت هستی و آخر فیلم پدر به گای می گه دخترم خیلی شبیهه توئه تو نور رو دنبال کردی.
ایپ از غار متنفره (محل امن و بی خطر) علاقمند به نور و خورشیده (آگاهی) و عاشق خروج از غار شاید اونهم به نوعی نقش ایگو رو داره. صحنه ی اختلاف ایپ و پدرش دقیقا مثل اختلاف ایگو و سوپرایگو هست.
ایپ بعد از خروج از غار یه پسر رو می بینه که مثل خودش از تاریکی متنفره. آتش, شاید اینجا مظهر عشق هست که گای برای خانواده کرودز به ارمغان میاره
تانک: تانک یه جورایی بچه های حال حاضر رو نشون می ده که به خاطر محافظت زیادی بی عرضه و دست و پا چلفتی بار میان بدون اینکه خودشون تقصیری داشته باشن. اما وقتی فرصتش بهشون داده می شه می تونن که از پس شرایط بربیان
همینطور می تونه نشان دهنده ی فردی باشه که به خاطر سوپرایگوی سخت گیرش ضعیف و دچار اختلال شده

گای می تونه سمبل خود یا ایگو باشه, زیرک و باهوشه, و سعی داره هر دو جنبه ی اید و سوپرایگو رو به جای خودش راضی نگه داره, قدرت زیادی نداره اما با درایت می تونه موفق تر عمل کنه, جایی که با میمونها با دادن موز بهشون دوست می شه به جای اینکه باهاشون بجنگه, یا قسمتی که پدر به ایپ می گه خطرناکه و ایپ اعتراض می کنه اما گای می گه "مراقب باش" و می پذیره شاید تفاوتی مثل بفرما و بتمرگ!
و وقتی خود گای "ایگو" وارد میدون می شه دیگه کسی علاقمند نیست که داستانها و عقاید پدر "سوپرایگو" رو بشنوه, به هر حال ایگو متعادل تر هست و احساس رضایت بیشتری ایجاد می کنه
من رویا دارم و یه علت برای زندگی

مفهوم اینکه دنیا داره تموم می شه می تونه به معنی یه تحول درونی باشه, دنیای ذهنی ساخته شده ی قبلی داره ویران می شه و به دنبال دنیای جدیدی هستن
موارد دیگه ای که به نظرم اومد:
قانون بقا
تقسیم مسئولیت

تاریکی مرگ میاره
برای نجات زندگیتون بدوید
ما قوانین رو تغییر دادیم, اونهایی که ما رو در تاریکی نگه می داشتن

واااااای عکس انداختنشون خیلییییییییییی جالب بود :25r30wi:

rawy

New member
از دید عرفانی: Croods
چیزی که خیلی واضح و مشخص به نظرم اومد که این انیمیشن داره بیان می کنه مفاهیم فلسفی و عرفانی ای بود که به زیبایی به نمایش گذاشت
چرا ما اینجاییم؟
جایی که پدر این داستان رو تعریف می کنه:
تمام عمرش رو توی تاریکی و ترس بوده و برای همین خوشحال بوده , اما یه مشکل بزرگ داشت, تمام وجودش رو کنجکاوی گرفته بود
و همینطور قسمتی که گای داستانش رو تعریف می کنه:
همه جا می تونی بری اما نزدیک پرتگاه نرو, ممکنه بیفتی اما وقتی کسی نگاه نمی کرد اون نزدیک پرتگاه رفت, همونطور که به لبه نزدیک می شد, صدای بیشتر می تونست بشنوه, چیزای بیشتری می تونست ببینه, و چیزای بیشتری می تونست حس کنه, و یه نور دید, خم شد که اونو لمس کنه و افتاد و پرواز کرد به فردا, جایی نه مثل امروز و دیروز جاییکه همه چیز بهتر, جایی که بتونیم روشنایی رو دنبال کنیم.
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود
آدم آورد در این دیر خراب آبادم

در واقع ما تو بهشتی که از ابتدا بودیم در ناآگاهی بودیم و این هدف آفرینش انسان نبود, خالق به اذن خودش نعمت کنجکاوی رو تو وجود انسان قرار داد و گفت سمت اون میوه نرو, چون می بایست که می رفت, می بایست که تجربه کسب می کرد و آگاه می شد و دوباره برمی گشت به بهشتی که از ابتدا جایگاهش بود.
پرت شدن به پایین جایی که از محل زندگی قبلیشون خیلی زیباتره, اما ناشناخته تر و خطرناک تر
ما کجاییم؟ پایین, یه جای پایین تر, نمی تونیم از راهی که اومدیم برگردیم
یه جایی که عجیب و غریبه و کلی چیزهای تازه برای دیدن و شناختن و لذت بردن داره و در عین حال خطرناک هم هست, افتادن توی هزار تو مواجه شدن با خطرها و زندگی رو نشون می ده, طبیعت و زیباییهاش و خطرهاش ارتباط با حیوونها و یادگرفتن از اونها

رفتن به سمت قله, تداعی کننده ی داستان سیمرغ عطار بود برام

قسمتی که ایپ سایه ها رو می بینه و تشخیص نمی ده که سایه هستند و بهشون سنگ پرت می کنه, این قسمت من رو یاد تمثیل غار افلاطون می ندازه که دنیا رو به غار تشبیه کرده که ما در اون توی تاریکی هستیم و هر سایه ای رو واقعیت می دونیم
غار همینطور می تونه دنیای درون ما باشه

یکی از دیالوگ های فوق العاده اش این بود "هنوز زنده ایم" به نظر من اشاره به نامیرایی انسان داشت

اول داستان این دیالوگ بین پدر و پسر بود:
من منتظر علامت هستم, تا علامت ندی من از کجا بفهمم پدرمی؟
علامت واسه این نیست که بفهمی منم, به خاطر اینه که بفهمی حیوونا منو نخوردن

این قسمت خیلی برای من جذاب بود, پدر اغلب تو عرفان نماد خدا هست و ما همیشه منتظر نشونه ای از طرف خدا هستیم, و اینجا خیلی زیبا داره اینو می گه که علامت های خدا قرار نیست همیشه به یک شکل ثابت باشه و اینکه علامتهاش به معنی وجود و حضورش هست اینکه ما بودنش رو فراموش نکنیم. والا مسمله که هر علامتی و هر اتفاقی از سمت خودشه و بی ارادش برگی از درخت نمی افته.

آخرین ویرایش:

rawy

New member
BioScientist عزیز, این هفته سه تا فیلمی که شما دارید رو باهم ببینیم
حافظه / Memento
کنستانتین / Constantine
رنگو (انیمیشن)/ Rango

دوستای دیگه اگه این فیلم ها رو دارید و مایل بودید با ما همراهی کنید, یا اینکه فایلهای تحلیلشون رو بشنوید و نظرتون رو بفرمایید
و یا فیلم هایی که خودتون می بینید رو معرفی کنید و در موردش برامون توضیح مفصل و تحلیل بدید
سپاسگذار

Leyli002

New member
سلام دوستان،چه خوب که اینجا دوباره واشد.من سر یه مسایلی هاردم پرید:smiliess (2):همه فیلمام و تورنتو اینا حذف شدن...دوباره باید همه رو دانلود کنم...اون همه فیلم پریدددددددددددددددددددددد.واقعا غم بزرگیه فرمت شدن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

fanoosi

New member
Croods
من از دو بعد این انیمیشن رو دیدم, یکی روانشناسی و یکی عرفان
.............
...........
........
[/COLOR]
واااااای عکس انداختنشون خیلییییییییییی جالب بود

:5::shocked:
واییییییییییییییییییییییییییییی راوووووووووووووووووی
خیلی خوب تحلیلش کردی هم روانشناسیش هم عرفانیش
میشه کارگاه برگزار کنی بیام پیشت یاد بگیرم....باور کن خیلی عالی مسائل رو تطبیق دادی....برداشتت....نگاهت به مسائل مختلف واقعا جذاب و شنیدنی و آموزنده بود
بهت تبریک میگم راوی جونم:applause:

(عکی فوری انداختنشون رو خوب اومدی....خیلی خندیدم باهاش:25r30wi:)

fanoosi

New member
سلام دوستان،چه خوب که اینجا دوباره واشد.من سر یه مسایلی هاردم پرید:smiliess (2):همه فیلمام و تورنتو اینا حذف شدن...دوباره باید همه رو دانلود کنم...اون همه فیلم پریدددددددددددددددددددددد.واقعا غم بزرگیه فرمت شدن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

وای لیلی جون....خیلی بده...نمیشه ریکاوریش کرد؟؟؟؟؟
خیلی ناراحت شدم....:sad:

rawy

New member
:5::shocked:
واییییییییییییییییییییییییییییی راوووووووووووووووووی
خیلی خوب تحلیلش کردی هم روانشناسیش هم عرفانیش
میشه کارگاه برگزار کنی بیام پیشت یاد بگیرم....باور کن خیلی عالی مسائل رو تطبیق دادی....برداشتت....نگاهت به مسائل مختلف واقعا جذاب و شنیدنی و آموزنده بود
بهت تبریک میگم راوی جونم

(عکی فوری انداختنشون رو خوب اومدی....خیلی خندیدم باهاش:25r30wi:)

مرسی فانوسی جونم
نظر لطفته
عزیزم چندبار که این کار رو انجام بدی و با دقت فیلمها رو نگاه کنی خود به خود ذهن تحلیل گرت فعال می شه
البته من گاهی وقتا حوصله دارم که هم دقیق ببینم هم دقیق بنویسم, همیشه اینطوری نیستم, و واقعا کار زمان بری هم هست
ولی این تقویت تحلیل خودش شامه ی روانشناسانه مون رو قوی می کنه, چیزی که بهش نیاز دارم و خیلی برای هممون مهمه دقیق دیدن و دقیق فهمیدن آدمها و شرایط و گرفتن بهترین تصمیم در کمترین زمان
پس حتما اینکار رو شروع کن که خیر دنیا و آخرت توشه :a2d3:

rawy

New member
Epic

(برای پست اطلاعاتش از ویکی پدیا سرچ کردم متاسفانه چیزی پیدا نکردم)
نریشین شروع فیلم این جمله رو بیان می کنه که : اگر به اندازه کافی تو جنگل منتظر بمونی نشانه هایی از نبردی پنهان خواهی دید, نبردی بر سر حیات جنگل و نابودی اون؛ اشاره مستقیم به نیروی مرگ و نیروی زندگی فروید داره.
به طور کلی تقابل نیروها رو تو این انیمیشن می شه دید, نیروی شر و نیکی, زیبایی و پلیدی و در نهایت وجود یک توازن دقیقا مثل اونچه که در جهان ما وجود داره.
کلاغ وسیله ی نیروهای شر هست, و تو مفاهیم کابالیستی کلاغ نماد شیطان هست
دوتا دیالوگ فوووووق العاده :
اگر نتونی چیزی رو ببینی دلیل بر عدم وجودش نیست
تو به یه دلیلی اینجایی

این انیمیشن خیلی بیشتر از اونچه به نظر من رسید جای صبحت داره اما انقدر تجربه اش رو ندارم که بتونم تفسیر کنم فقط نکاتی که تاثیر گذار بودن و به نظرم اومدن رو به صورت تیتر می گم:
تاکید روی کار گروهی
حلقه های دانش
ملکه ی مظهر حیات و زندگی نماد احساس هست
غنچه قطعا باید مفهوم خاصی رو داشته باشه
ماه معمولا نشون دهنده ی احساس هست و اینجا مکمل غنچه و ملکه
و ...
فانوسی جون بازم ممنون بابت معرفیش همیشه فیلمهای فوق العاده احساسی و فانتزی ای رو معرفی می کنی که انقدر آدم غرق زیبایی و فضای فانتزیش می شه که یادش می ره می خواسته تحلیلش کنه :thanks:

Leyli002

New member
وااااااااااااااای چقد بدددددددددد :14:
کاش می شد یه کلوپی, سوپری ای چیزی باز می کردم فیلما رو به دستتون می رسوندم:25r30wi:
چه کنم دیگه پیش اومد:sad:اگه اونکارو انجام بدی که عالیه...بایدیه شعبه توهرشهر بزنی حسابی کارت میگیره:a2d3:

Leyli002

New member
وای لیلی جون....خیلی بده...نمیشه ریکاوریش کرد؟؟؟؟؟
خیلی ناراحت شدم....:sad:
مرسی از حس همدردیت عزیزم.باید دوروزو نیم لپ روشن بمونه تا با نرم افزار ریکاورشه اونم چون فیلم زیاد توش بوده احتمال برگشتش 50-50هست:ph34r-smiley:

fanoosi

New member
Epic
...........
و ...
فانوسی جون بازم ممنون بابت معرفیش همیشه فیلمهای فوق العاده احساسی و فانتزی ای رو معرفی می کنی که انقدر آدم غرق زیبایی و فضای فانتزیش می شه که یادش می ره می خواسته تحلیلش کنه :thanks:

خواهش میکنم عزیزم...قابل شما رو نداره:riz304:
مثل همیشه تحلیلت عالی بود راوی جونم
راستی اون حلزون تپله رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی با مزه اس!:25r30wi:
صدای دوبله ی این انیمیشن اومده ها.....لینکشو بذارم؟؟؟؟؟؟
.....یه سوال...انیمیشن Brave رو دیدی؟خیلی باحالهههههههههههههههههههههههههههههه !

fanoosi

New member
مرسی از حس همدردیت عزیزم.باید دوروزو نیم لپ روشن بمونه تا با نرم افزار ریکاورشه اونم چون فیلم زیاد توش بوده احتمال برگشتش 50-50هست:ph34r-smiley:

خواهش می کنم...
بازم امتحانش ضرر نداره...خیلی سختت میشه دوباره بخوای دانلود کنی...

ainazhz

New member

راوی جونم تحلیلاتو نخوندم تا ببینم و بد بخونم...
فانوسی حون من brave و دیدم . عالیییییییییییییییییییه

rawy

New member

ممنون
آره حلزونا دوتاشون بامزه بودن
صدای دوبله چیه؟ اگه فک می کنی خوبه آره زحمتش رو بکش
آره دیدمش فانوسی جون

- - - Updated - - -

راوی جونم تحلیلاتو نخوندم تا ببینم و بد بخونم...

کار خوبی کردی عزیزم :riz304:

fanoosi

New member
صدای دوبله رو وقتی به صورت جدا دانلود میکنند که قبلا فیلم رو دانلود کردی و داریش و حالا میخوای به صورت دوبله شده ببینیش...
اینم لینک صدا که با کیفیت 720p و 1080p هماهنگه:
Download Epic Audio Bluray720p 1080p Night Movie mp3
برای اجرای صدای دوبله موقع پخش فیلم به دو نکته دو توجه کنید:
1- با نرم افزار Media Player Classic اجراش کنید
2-طبق عکس زیر روی محیط Media Player Classic کلیک راست کنید و گزینه Persian رو بزنید
....صداش فارسی میشه...دوبله اشم محشرهههههههههه...لذت خودشو داره!!

اینم لینک دانلود مستقیم نرم افزار Media Player Classic که به صورت پرتابل هست و نیازی به نصب نداره (فقط کافیه روش کلیک کنید و وقتی باز شد فایل فیلم رو بندارین داخلش تا پخش بشه!)...خدایی خیلی نرم افزار توپیه!!!
Download Page

yazdan

New member
صدای دوبله رو وقتی به صورت جدا دانلود میکنند که قبلا فیلم رو دانلود کردی و داریش و حالا میخوای به صورت دوبله شده ببینیش...
اینم لینک صدا که با کیفیت 720p و 1080p هماهنگه:
Download Epic Audio Bluray720p 1080p Night Movie mp3
برای اجرای صدای دوبله موقع پخش فیلم به دو نکته دو توجه کنید:
1- با نرم افزار Media Player Classic اجراش کنید
2-طبق عکس زیر روی محیط Media Player Classic کلیک راست کنید و گزینه Persian رو بزنید
....صداش فارسی میشه...دوبله اشم محشرهههههههههه...لذت خودشو داره!!

اینم لینک دانلود مستقیم نرم افزار Media Player Classic که به صورت پرتابل هست و نیازی به نصب نداره (فقط کافیه روش کلیک کنید و وقتی باز شد فایل فیلم رو بندارین داخلش تا پخش بشه!)...خدایی خیلی نرم افزار توپیه!!!
Download Page

فایل دوبله رنگو رو سراغ نداری؟؟؟شنیدم خیلی خنده داره و عالی دوبله شده

fanoosi

New member
فایل دوبله رنگو رو سراغ نداری؟؟؟شنیدم خیلی خنده داره و عالی دوبله شده

نه والا صدای دوبله ی رنگو رو ندارم...فیلم دوبله اشو گرفتم و دیدم...سرچ میکنم اگه صدای دوبله اشو پیدا کردم اینجا میذارم

fanoosi

New member
فانوسی جون با اجازت یکی دوتا پست تو صفحه اول داشتی (و یه دونه از پست های خودمم پاک کردم) اونا رو ویرایش کردم و آموزش هات رو گذاشتم :riz513:

اجازه ی ما هم دست شماست راوی جونم:heart:
اتفاقا میخواستم ازت خواهش کنم زحمت بکشی و پست هایی که احیانا میبینی من اینجا نوشتم و نامرتبط هست حذف کنی...باور کن چند بار این کار رو کردم...ولی خیلی کند پیش می رفتم(آخه هر بار که حذف میکردم میرفتم صفحه ی اول...حالا دوباره بگرد صفحه ی مورد نظر رو پیدا کن)...من این چند وقت سرم شلوغ بودم نتونستم اساسی پاک سازی کنم این تاپیک رو...
اگه احیانا تونستی و زحمتت نمی شد این لطف رو در حقم انجام بده راوی جونم....هر چی از پستهای من به چشمت خورد که نامرتبط هست یا اینکه خیلی به درد نمیخوره پاک کن
مرسی خانم مدیر:thanks:

بالا