rawy
New member
که وقتی اون مصاحبه گر از سانمی میپرسه که اگر کسی حقیقتی که گفتی و باور نکنه اون گفت همین الانشم یکی باور کرده. یاده این جمله از فرانکلین افتادم حرف حق در شما مؤثر خواهد بود، حتی اگر آن را قبول نداشته باشید.
این فیلم نشون میده که انسانها در همه ی عرصه ای تاریخ بهم پیوستن. و روی هم تاثیر میزارن.
گفتگوی شیطان با زاکری جالب ترین قسمت فیلم بود واسم و به این فکر کردم که توی زندگی ما ادمها چه لحظاتی هست که وسوسه های شیطان رو دم گوشمون میشنویم و متاسفانه خیلی اوقات هم بهش بها میدیم .
یه چیزه دیگه خیلی وقته که توی سریال ها و فیلم های امریکایی که میبینم رابطه همجنس گرایانه رو نشون میدن و من تا حالا تقریبا اینو تو 80% سریالها دیدم و فکر میکنم این روش و در پیش گرفتن که این رابطه رو واسه مردم عادی و قابل پذیرش نشون بدن ( البته نظر من هست و منظورم این نیست که با این قضیه مخالفم نه. فقط چیزیه که فکر میکنم )
فقط واسم سواله که چرا تو فیلم های صنعت امریکا وقتی میخوان اینده رو نشون بدن اینقدر خشک بی روح و سرد نشون میدن.؟ چرا فضایی رو نشون میدن که رقابتیه و ادمها احساس ندارن ؟
دیالوگهای قشنگی هم داشت که راوی جون زحمتشو کشید
عالی نوشتی آیناز جون, مخصوصا اون قسمت اولش رو خیلی دوس داشتم :thanks:
آره برای منم سواله, شاید تو پیشگویی ای چیزی اینطوری نشون داده شده که همه به اتفاق روش تاکید دارن :smiliess (12):