چرا چراغ خاموش میای ؟

bioshimi93

New member
اره خیلی
هر چی هم با این سیمهای چراغه ور میرم خراب شه
791821_781921_Laie_45.gif
یا اتصالی چیزی هیچیش نمیشه :ph34r-smiley:
احساس بیش فعالی میکنم با چراغ روشن :ph34r-smiley:

نه بابا تازگیا کم میای اونم شبها که همه خوابن دزدکی میای
بعضیا هستن که خیلی بیشتر از شما میان چراغشون تاحالا نسوخته متعجبم

sepid71

New member
چون نمیدونستم ک میشه خاموشم اومد !!!!!!!! خخخخخخخخخخ :j58r36j3gcr4suxymup

cheshmak

New member
يادش بخير يه زماني كه واسه ارشد ميخوندم..براي اينكه بچه ها منو نبينن و بم گير ندن كه چرا اين وقت روز به جاي درس خوندن اومدي انجمن همش چراغ خاموش

ميومدم انجمن......اصلا يه حس خاصي داشت..مثل دزدا ميومدم و ميرفتم....روزي چن بارم ميومدم....حتي شده بود در حد 5 دقيقه.....ولي حتما بايد روزي چند بار

سر ميزدم..........اما حالا كه كنكورو دادم و چراغمم روشنه و خبري نيست.............اصلا حوصلم نميشه بيام.....چن روز يه بار ميام...يا ديگه نهايتش روزي يه

بار.......
:sad:

نوتر

New member
ما که نمی تونیم چراغ خاموش بیاییم
اما دوست ندارم کسی چراغ خاموش بیاد
دو دیقه میای انجمن میبینی چراغ همه خاموشه خوب ما از کجا بدونیم طرف واسه جاسوسی چراغوشو خاموش کرده هههههههههههه

میگم شایدم واسه پیشبرد اهداف استراتژیک و پدافند هسته ای در برابر هجوم ناگهانی پاتک تانگ های دشمن که ممکنه مرکز ثقل ارتش مارو هدف قرار بده بعضیا چراغ خاموش میانااا. نه؟؟؟؟ جاسوسی چیه!!!! بعضی وقتا آدم حوصله نداره فقط میاد چیزی بخونه بره. همین

البته من شمارو نمیگماا بعضیا اصولا نظر خوبی ندارند برای این قضیه. قطعا اگه این کار صورت خوشی نداشت ادمین در تنظیمات انجمن این قسمت رو نمیذاشت.

zErOOn3

Well-known member
سلام ... (بــ خیــز بــذگره ...)

1 : /... باباشخین دیــه مجبور شدیم /...

2: چـــرا امروز این سوال یادتون افتاده ؟!!!!!!!!!! (اگه اینو بــ جوابیــن نور علی نور وشــه : )

3: دست بــ یکی کردیــن ؟!!!!!!! مدیرا و چــن تا از بروبــچ که همگی همون بروبــچــن ...

4 : یه جورایی خاسیم اسپم ندیم /... موفق هم شدیم فکنیم تو این دو ۳ روزه ...

5 : در حال بازسازی آسفالت بودیم ... (خذف ارسالی ها+اسپما)

6 : مهترین دلیل : نمی گه با مرام ...

7 : حتما تا فردا جواب 2 و ۳ رو بدین ... منتزریم/...

8: تازه چـــ خبــر یا فعالیت یا یه همچین چیزی ... ؟!!! مایه بار یه خطشــو خوندیم ... گفتیم پسل بیخیــش ... اوکی ... شدیم بیخیـــی

9: قلبون دستون... الون سرعت نت پایینه نمیشه چراغ داد ... ولی بوق بوق ... فردا نور بدیم ینی ؟!!! فایده ای داره ؟!!!!

10 : مچ گیریه ؟!!!!!!!!!

11 : یکی از دلایل ــی که دلش نمیاد بگه /...

12 : گفتیما ... کــ چراغ بدیم م۳ همیشه ولی ... ولی نشد دیــه ... نشـد خــو ...

13 : پاکش کردیم ...

14 : فردا شاید ... 15

: اسپم شد فکنیم ...

16 : تخصیــر خودتونه خــــو ...

17 : GoOoD GoOoD

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

نوتر

New member
[SIZE=4 [COLOR="#FF0000"]یه سریا دلیلشون همینه. بعضی ها هم فقط میان برای جواب دادن به پیاماشون در واقع بیشتر مواقع تو پیام خصوصی سیر می کنن که ترجیح میدن چراغشون خاموش باشه.[/COLOR]
[/SIZE]
مطلب و منظور رو کامل رسوندی. حالا کلماتی مثل عین دزدها و جاسوسی و ... فک کنم صورت خوشی نداشته باشه بگیم

leyla-h

New member
یعنی اگه این سوالو جواب بدین یکی از بزرگترین سوالای زندگیم جواب داده میشه خخخخخخخخخ

من چراغ خاموش میام ولی این دلیل نمیشه که من جاسوس باشم :5: راستش با چراغ روشن اومدم خاطرات بدی برام ایجاد شد ترجیح دادم بی سروصدا بیام و فقط ببینم عنوان تاپیکا چیه .. همین..... یادت باشه من برای پیدا کردن جواب یکی از بزرگترین سوالای زندگیت کمکت کردم ...... کی جبران میکنی؟؟؟؟؟ :smiliess (3):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

sara77

New member
میگم شایدم واسه پیشبرد اهداف استراتژیک و پدافند هسته ای در برابر هجوم ناگهانی پاتک تانگ های دشمن که ممکنه مرکز ثقل ارتش مارو هدف قرار بده بعضیا چراغ خاموش میانااا. نه؟؟؟؟ جاسوسی چیه!!!! بعضی وقتا آدم حوصله نداره فقط میاد چیزی بخونه بره. همین

البته من شمارو نمیگماا بعضیا اصولا نظر خوبی ندارند برای این قضیه. قطعا اگه این کار صورت خوشی نداشت ادمین در تنظیمات انجمن این قسمت رو نمیذاشت.
این باز یه چی پروند تو که همیشه خاموشی منظوررررررررررت/؟؟

bioshimi93

New member

آقای نوتر منظور بدی نداشتم شوخی کردم بله اگه بد بود ادمین نمیذاشت به نظرم خاموش اومدن واسه کسانی که کنکور دارن خیلی خوبه مدیرا نمیتونن خاموش بیان الان منم همیشه با چراغ روشن میام
این تاپیک خوبیش اینه که هر کسی هم بلد نبود مخفی بیاد یاد گرفت اوایل من نمی دونستم کسی میتونه چراغشو خاموش کنه شیطونک لایک میکرد منم میدیدم چراغش خاموشه بعد یه روز دیدم توی تنظیمات کنترل پنل حالت مخفی داریم خوشم اومد دیگه همبشه مخفی میومدم اما بعضی وقتا آدم دوست داره دوستانش بدونن که حضور داره و چراغمو روشن می کردم تو چت باکس هم جالبه ههر چقدر هم بخوای میتونی سکوت کنی

BBT

New member
من چراغ خاموش میام ولی این دلیل نمیشه که من جاسوس باشم :5: راستش با چراغ روشن اومدم خاطرات بدی برام ایجاد شد ترجیح دادم بی سروصدا بیام و فقط ببینم عنوان تاپیکا چیه .. همین..... یادت باشه من برای پیدا کردن جواب یکی از بزرگترین سوالای زندگیت کمکت کردم ...... کی جبران میکنی؟؟؟؟؟ :smiliess (3):

الان ...
51521_544120_l_daisy.gif

نوتر

New member
آقای نوتر منظور بدی نداشتم شوخی کردم بله اگه بد بود ادمین نمیذاشت به نظرم خاموش اومدن واسه کسانی که کنکور دارن خیلی خوبه مدیرا نمیتونن خاموش بیان الان منم همیشه با چراغ روشن میام
این تاپیک خوبیش اینه که هر کسی هم بلد نبود مخفی بیاد یاد گرفت اوایل من نمی دونستم کسی میتونه چراغشو خاموش کنه شیطونک لایک میکرد منم میدیدم چراغش خاموشه بعد یه روز دیدم توی تنظیمات کنترل پنل حالت مخفی داریم خوشم اومد دیگه همبشه مخفی میومدم اما بعضی وقتا آدم دوست داره دوستانش بدونن که حضور داره و چراغمو روشن می کردم تو چت باکس هم جالبه ههر چقدر هم بخوای میتونی سکوت کنی

ناراحت نیستم بیوشیمی 93. صرفا دلیل اون کار رو گفتم:bunnyearsmiley:

البته من معمولا با چراغ روشن میام. کم پیش میاد با چراغ خاموش بیام
:riz304:

BBT

New member

ر من که هر وقت تو رو دیدم خاموش بودی :whistle:

حسان

Well-known member
سلام ... (بــ خیــز بــذگره ...) 1 : /... باباشخین دیــه مجبور شدیم /... 2: چـــرا امروز این سوال یادتون افتاده ؟!!!!!!!!!! (اگه اینو بــ جوابیــن نور علی نور وشــه : ) 3: دست بــ یکی کردیــن ؟!!!!!!! مدیرا و چــن تا از بروبــچ که همگی همون بروبــچــن ... 4 : یه جورایی خاسیم اسپم ندیم /... موفق هم شدیم فکنیم تو این دو ۳ روزه ... 5 : در حال بازسازی آسفالت بودیم ... (خذف ارسالی ها+اسپما) 6 : مهترین دلیل : نمی گه با مرام ... 7 : حتما تا فردا جواب 2 و ۳ رو بدین ... منتزریم/... 8 : تازه چـــ خبــر یا فعالیت یا یه همچین چیزی ... ؟!!! مایه بار یه خطشــو خوندیم ... گفتیم پسل بیخیــش ... اوکی ... شدیم بیخیـــی 9: قلبون دستون... الون سرعت نت پایینه نمیشه چراغ داد ... ولی بوق بوق ... فردا نور بدیم ینی ؟!!! فایده ای داره ؟!!!! 10 : مچ گیریه ؟!!!!!!!!! 11 : یکی از دلایل ــی که دلش نمیاد بگه /... 12 : گفتیما ... کــ چراغ بدیم م۳ همیشه ولی ... ولی نشد دیــه ... نشـد خــو ... 13 : پاکش کردیم ... 14 : فردا شاید ... 15 : اسپم شد فکنیم ... 16 : تخصیــر خودتونه خــــو ... 17 : GoOoD GoOoD

خیلی جالب گفتین:riz481:

bioshimi93

New member

بله می دونم چون من همیشه میبینم حضور سبزتون رو
خدارو شکر که ناراحت نیستین دوست ندارم کسی از حرفام برداشت بد کنه

sara77

New member
ناصر دادا برای اینکه خیالتو راحت کنم بگم که من10 روزس چراغمو مخفی کردم دادا.

خب دیگه پس نگو من همیشه سبز بودم من از وقتی تو این انجمن بودم تورو خاموش دیدم

- - - Updated - - -

آخه دیدم اینجایی پروندم تا مطلبو بگیری دیگهههه!!!

بیا الانم خاموشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

BBT

New member
ناصر دادا برای اینکه خیالتو راحت کنم بگم که من10 روزس چراغمو مخفی کردم دادا.

وای نوتر هر کاری کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم

که نپرسم
چرا
649721_LaieA_035.gif

اگه بدونی چه زجری کشیدم ولی نشد

بالا