roman30
New member
سلام جیگرممممممممممممممم خوبی ؟سلام عشقولی
خوبی؟
عجب کله ای داشته فاطمه .اگه پسر بود ثبت نامش میکردم برا فوتبال .سر زن خوبی میشد :riz481:
آره ولی میشه تو تیم بانوان ثبت نامش کرد روش باید مدیر ان سر مایه گذاری کنن !!!!!!!!!!
سلام جیگرممممممممممممممم خوبی ؟سلام عشقولی
خوبی؟
عجب کله ای داشته فاطمه .اگه پسر بود ثبت نامش میکردم برا فوتبال .سر زن خوبی میشد :riz481:
اره از این لامپ های بزرگ هم بود
چنان ترکید که تیکه تیکه شد ...
سلام ریس ورزش میکنی !
وای طوریش که نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ وقت یادم نمیره دوم راهنمایی بودم از اون بچه درس خونای حسابی ! سر ریاضی داشتم سوال حل میکردم یهو یک لامپ مهتابی از اون بالا افتاد خورد روسرم .معلمم کلی تحویلم گرفت .آخه شیرین عسل بودم .داشتن رو پشت بوم تعمیرات میکردن عدل از همه جا خورد توسر من !!!!!!!:25r30wi:
سلام جیگرممممممممممممممم خوبی ؟
آره ولی میشه تو تیم بانوان ثبت نامش کرد روش باید مدیر ان سر مایه گذاری کنن !!!!!!!!!!
پس بفرستیمش خارجه که حیف نشه !نه بابا تو فوتبال بانوان حیف میشه این دختر....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
پس بفرستیمش خارجه که حیف نشه !
آب دریاها ز بختم خشک گردد چون کویرتو دیگه اوج خوش شانسی بودی
نه خوشختانه طوری نشد کلی هم خندیدیم
نه فک نکنم هنوز تشکیل شده باشه .آخه فاطمه میشه یکی مثل لیونل مسی اونطرفیا !آره فکر خوبیه
فقط باید یه تیمی پیدا کنیم که در حد و اندازه فاطمه باشه .
ینی همچین تیمی پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz481:
نه فک نکنم هنوز تشکیل شده باشه .آخه فاطمه میشه یکی مثل لیونل مسی اونطرفیا !
آره واقعا نمیدونم این ناصر به کی رفته خواهر به این با کمالاتی داره اون وخ خودش:25r30wi:واقعا ناصر باید از این دختر یاد بگیره ...:image170:
آره واقعا نمیدونم این ناصر به کی رفته خواهر به این با کمالاتی داره اون وخ خودش:25r30wi:
آره واقعا نمیدونم این ناصر به کی رفته خواهر به این با کمالاتی داره اون وخ خودش:25r30wi:
فک نکنم آموزشیم سودی براش داشته باشه بهاری!!!!!!!!!!!:25r30wi:آره واقعا ..یه خورده شبیه خواهرش نیس...
فاطمه باید براش آموزشی بزاره :25r30wi:
ایول جامم که گرفت این بچه باعث افتخاره ملت ایرانه !!!!!!!
فک نکنم آموزشیم سودی براش داشته باشه بهاری!!!!!!!!!!!:25r30wi:
ایول جامم که گرفت این بچه باعث افتخاره ملت ایرانه !!!!!!!
ای کاششششششششششششششش !!!!!!!!!کاش یه کم ژن استعداد فاطمه رو به ارث میبرد .....
این 22 سال انگار آب تو هاون میکوبیده :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ایول آره فک کنم سیستم تیمشم سه پنج دو باشه![]()
الان دیگه مدرک مربی گری هم گرفته داره آموزش میده![]()