چرا ریس تاپیک چرا خاستگار نیس اومدم گفتم معیاراتو بگو تا یکی خوبشو برات پیدا کنیماخه ندیدم تا حالا بیای
نمیدونم چرا اینجوری شدم هر جا میرم یه اتفاقی میافته
فعلا تعطیل شده نمیدونم چرا
وای پس خدا اون روزو نیاره اگه بخوام از مجبوری برم افق مرسی آجی که گفتی یه عمر مدیونتم :25r30wi:پس به درد تو نمیخوره آجی
میگن گسه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اخه ندیدم تا حالا بیای
اخه ندیدم تا حالا بیای
سلام عزیز دل عمو قنادسلاممشاهده فایلپیوست 3004.........
وای پس خدا اون روزو نیاره اگه بخوام از مجبوری برم افق مرسی آجی که گفتی یه عمر مدیونتم :25r30wi:
الهی :tsimuzpzwoap1t9y3o7سلام عزیز دل عمو قناد
الهی الهی الهی ...
یه برنامه ببین ...:25r30wi:
تو عالم رفاقت جبران نداریم آجیخب دیگه آجی به موقش یادت باشه برام جبران کنی :riz481:
کی اذیتت کرده آجی گل و خوشکل خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اذيتم نكنين گريه مي كنما:sadsmiley:
شماها.... ديشب كجا بودين هيچكس نبود دلم گرفته بود...:sadsmiley:کی اذیتت کرده آجی گل و خوشکل خودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ریس تاپیک چرا خاستگار نیس اومدم گفتم معیاراتو بگو تا یکی خوبشو برات پیدا کنیم
عیبی نداره از پا قدم خوبته ریس کارمنداش دعات میکنن
دیشب تو آمپاس بودیم آجی :25r30wi:شماها.... ديشب كجا بودين هيچكس نبود دلم گرفته بود...:sadsmiley:
فک کنم اخراجت کردن .
داغی هنو متوجه نشدی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
- - - Updated - - -
فک کنم اخراجت کردن .
داغی هنو متوجه نشدی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
شانس نام مستعار خداست برایت بارش بی وقفه گمنام ترین نام خدا را آرزو مندمشاید شانس منه دیگه
حالا باز بیکار شدم :sadsmiley:
اذيتم نكنين گريه مي كنما:sadsmiley:
الكي لغز نخون( آخر املاي اين كلمه ها رو نفهميدم چجوريه؟):5:... من ديدم نميدونم تنهايي بار پاتوق رو به دوش بكشم اين بود كه تصميم گرفتم برم شكست عشقي بخورم ديدم تو يخچال نداريم كه بخورم:25r30wi:دیشب تو آمپاس بودیم آجی :25r30wi:
شماها.... ديشب كجا بودين هيچكس نبود دلم گرفته بود...:sadsmiley:
:tsimuzpzwoap1t9y3o7آجی کی اذیتت کرد بگو بزنمش..رومن اذیت کرد؟
رومن؟:image170:
آجی اشتباه شده من که آجی گلمو اذیت نکردم خیلی دوسش میدارم اصلا به امید شما آجی نفس میکشم:tsimuzpzwoap1t9y3o7آجی کی اذیتت کرد بگو بزنمش..رومن اذیت کرد؟
رومن؟:image170: