پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
رییسسسسسسسسسسسسسسسس کلید در پاتق بده خودم قفلش کنم این شبا امنیت تو انجمن نیست:ph34r-smiley:

bahar9368

New member
فکر کنم واسه ایرانسل یه هوس بودم………….
چندوقته دیگه بهم اس نمیده
:13:

bahar9368

New member
متن استعفای شیطان:
پروردگارمحترم ازانجایی که بشردرفریفتن همدیگرشایستگی بیشتری ازاین حقیردارد لذاخواهشمنداست بااستعفای اینجانب موافقت کنید.
:riz481::riz481::riz481:

darab

New member
به دوستم میگم برو تو پروگرام فایل , میگه کامپیوترو روشن کنم ؟ ....نه , چند تا سوراخ پشت کیس گذاشتن , از اونجا سعی کن به یاری خدا وارد میشی

:25r30wi:

bahar9368

New member
یکی از فانتزیام اینه که : به دوس دخدرم ۳ صبح زنگ بزنم بگم بیا دم در کارت دارم ! بعدش اونم بیاد با یه تاپ و شلوارک و یه مانتوی ژولیده و چشای نیمه باز تو ماشینم ! بگم عشقم تو بخواب فقط میخوام نگات کنم ! بعد گازشو بگیرم برم شمال ۷ صبح لب ساحل باشم ! تو یه ساحل آروم وایسم و دوتا درارو باز کنم و خودم بشینم چارزانو رو کاپوت و نگاش کنم، اونم با نسیم ساحل بیدار شه و از خوشحالی جیییییییییغ بکشه و در اثر ایست قلبی جونشو بده به شما

:| و من اونجا با گیتارم این آهنگو بخونم : دریاااااا ، هشتمین عشق مرا بردیییییی

darab

New member
مرحوم آیت الله بهجت(ره) یکی عارفان بزرگ زمان بودند.

روزی به ایشان گفتند : کتابی در زمینه اخلاق معرفی کنید

فرمودند:

لازم نیست یک کتاب باشد یک کلمه کافیست که بدانی "خدا می بیند"

darab

New member
یکی از فانتزیام اینه که : به دوس دخدرم ۳ صبح زنگ بزنم بگم بیا دم در کارت دارم ! بعدش اونم بیاد با یه تاپ و شلوارک و یه مانتوی ژولیده و چشای نیمه باز تو ماشینم ! بگم عشقم تو بخواب فقط میخوام نگات کنم ! بعد گازشو بگیرم برم شمال ۷ صبح لب ساحل باشم ! تو یه ساحل آروم وایسم و دوتا درارو باز کنم و خودم بشینم چارزانو رو کاپوت و نگاش کنم، اونم با نسیم ساحل بیدار شه و از خوشحالی جیییییییییغ بکشه و در اثر ایست قلبی جونشو بده به شما

:| و من اونجا با گیتارم این آهنگو بخونم : دریاااااا ، هشتمین عشق مرا بردیییییی
هشتمين عشق:25r30wi:

- - - Updated - - -

سعيده كجاييييييييييييييييييييييييي؟

bahar9368

New member
[FONT=times new roman,times,serif]یکی از فانتزیام اینه که یه روز که دارم تو خیابون راه میرم یهو ببینم یه دزد اسلحه شو گذاشته رو شقیقه یه خانوم سانتی مانتال و میخواد کیفشو خالی کنه ، منم سریع بپرم بینشونو و درحالیکه دارم تفنگو ازش میگیرم باهاش درگیر شم و درحین درگیری یهو صدای شلیک شنیده شه و چند ثانیه هر دومون چشم تو چشم به هم نگاه کنیم و یهو دزده بخوره زمین و در حالیکه از شیکمش داره خون فواره میزنه من بگم : نهههههههه من نمیخواستم اینطوری شه … در همین حین پلیس از راه برسه و منو دستگیر کنه ! (شش ماه بعد)
تو دادگاه در حالیکه من دارم بی گناهیمو ثابت میکنم قاضی من رو مقصر بدونه و به قصاص محکوم کنه بعد در حالیکه من نا امید شدم یه نگاه به خانواده ام میندازم میبینم همه شون دارن گریه میکنن و یه نگاه به خانواده مقتول میکنم میبینم خون جلو چشاشونو گرفته سریع اونورو نیگا میکنم … بعد برمیگردم سپیده رو نگاه میکنم میبینم یه سر تکون میده به معنی خاک تو سرت ، عآخه به تو چه ربطی داشت نخود هر آش ؟؟؟ (بقیه شو یادم نمیاد عاخه شوکه شده بودم)
خلاصه روز اعدام فرا میرسه و منو میبرن برای اعدام ؛ بعد وقتی میخوان حکم رو اجرا کنن قاضی بهم میگه آخرین خواسته ات چیه ؟ منم میگم آخرین خواسته ام اینه که اعدامم نکنین ، بعد قاضی با همکاراش یه مشورت میکنه و با آخرین خواسته ام موافقت میکنه …
بعد منم میرم تو افق سحرگاهی محو میشم !
.
[/FONT]
:riz481::riz481:

bahar9368

New member
[FONT=times new roman,times,serif].
یکی از فانتزیام اینه که سوار اتوبوس باشم یکی با عجله سوار بشه و کارتش شارژ نداشته باشه بعد هی دنبال یکی باشه که براش کارت بزنه و بعد برسه به من ، منم دستمو بکنم تو جیبمو کارتمو در بیارم بدم بهش که کارت بکشه ، بعد من همون موقع ایستگاه پیاده شمو کارتمم ازش پس نگیرم و اون داد بزنه حداقل اسمتو بگو ؟؟؟

منم محل ندمو تو عمود محو شم ! (افق دیگه جا نداره)
[/FONT]

darab

New member
میگن تو بهشت سر استاد هی میگه خسته نباشید

دانشجوها میگن خسته نیستیم بقیه درسو بگو دیگه …!

:5:

darab

New member
تو این فیلما دیدین وقتی از خواب پامیشن چقد تمیز و مرتبن !

خیلی تلاش کردم منم یبار اون جوری از خواب پا شم…^_^

ولی هر وقت پا میشم تو آینه خودمو میبینم

شبیه سرخ پوستای آدمخوار جنوب غربی آمریکای مرکزی شدم! -_-

darab

New member
اين سعيده نيومد بريم دزدي. اين همه شهريه كلاس آموزشي داديم:sadsmiley:

bahar9368

New member
یکی از فانتزیام اینه که اسم دخترمو بزارم مروارید ، مامانش هم که اسمش صدفه ، حتما منم جلبکم !
کلا یه خانواده دریایی درست کنیم …
.

- - - Updated - - -

اين سعيده نيومد بريم دزدي. اين همه شهريه كلاس آموزشي داديم:sadsmiley:

آبجی فک کنم باید یه نقشه بکشیم برا پس گرفتن شهریمون
ما رو باش با کی میخاستیم تیم تشکیل بدیم .خخخخخخخخخ

konjkave

New member
اینجام پشت لپ تاپ:riz481:دارم جوکاتون میخونم وقتی میخوام تو کامنتام تصویر آپلود کنم هنگ میکنه کلی نقشه دزدی آماده کردم:ph34r-smiley:

bahar9368

New member
یکی از فانتریام اینه که یه لباس قدیمی بپوشم تو جیبش پسته پیدا کنم:25r30wi:

darab

New member
اینجام پشت لپ تاپ:riz481:دارم جوکاتون میخونم وقتی میخوام تو کامنتام تصویر آپلود کنم هنگ میکنه کلی نقشه دزدی آماده کردم:ph34r-smiley:
خب نمي گي دو تا جوون با كلي آرزو منتظرن اينجا:sadsmiley:

bahar9368

New member
یکی از فانتزیام اینه شب عروسیم توی مراسم عروسی یه دفعه پاشم میکروفن رو از خواننده بگیرم شروع کنم به خوندن !
عروس و نیگاه کن چشای آبی شو ، اون مال من شد به پسر عالی شد
بعد عروس از خجالت بره تو افق محو شه ، منم برم هر چی بگردم پیداش نکنم
بعد از خدا تشکر کنم که دوباره بهم یه فرصت دیگه داد تا به زندگی برگردم و اسیر اشتباه نشدم

بالا