پاتوق بچه های بیوشیمی

konjkave

New member
رئیس دارم فکر میکنم چه جوری دوربینای پاتوق از کار بندازم تو حرفه ما این نکته بسیار مهمی:smiliess (11):
لیلی جون ممنون منم یه هدیه خوشکل با پولایی که از پاتوق برداشتم برات میخرم.دیدی بهار دست من نیست.البته اگه زودتر میرسیدم اونم بر میداشتم:black_eyed:
در مورد حسان حدستون درسته کار منه لایکاش بردم دم انجمن دونه ای هزار فروختم حالا میخواین دادگاهیم کنین حداقل بخاطر اعترافم یه تخفیف بهم بدین:sad:

leylii

New member
چه شد آن عهد قدیم و چه شد آن یار و ندیم
خون کند خاطره یمن خاطره ی عهد قدیم
چه شد آن طره ی پیوند دل و جان که دگر
دل بشکسته ی عاشق ننوازد به سیم
هم از الطاف همایون تو خواهم یا رب
در بلایای تو توفیق رضا و تسلیم

- - - Updated - - -

بای.................

حسان

Well-known member
رئیس دارم فکر میکنم چه جوری دوربینای پاتوق از کار بندازم تو حرفه ما این نکته بسیار مهمی:smiliess (11):
لیلی جون ممنون منم یه هدیه خوشکل با پولایی که از پاتوق برداشتم برات میخرم.دیدی بهار دست من نیست.البته اگه زودتر میرسیدم اونم بر میداشتم:black_eyed:
در مورد حسان حدستون درسته کار منه لایکاش بردم دم انجمن دونه ای هزار فروختم حالا میخواین دادگاهیم کنین حداقل بخاطر اعترافم یه تخفیف بهم بدین:sad:

کنجکاو... باز یه دونه از لایک های ÷لنگ صورتیم نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ پسش بده یالا:p7977cujr38iyymsu8:

BBT

New member

بله دیدین حدسم درست بود خودش هم اعتراف کرد
چشمم روشن دیگه کارت به لایک دزدی هم کشیده پس
حسان ازش شکایت داری ایا؟

konjkave

New member
خداحافظ لیلی جون.خوابای قشنگ ببینی:smiliess (10):
حسان داد نزن بیفایده اس زیر قیمت فروختمشون:thanks:

آخرین ویرایش:

vet lab sciences

New member
سلام.ببخشید مزاحمتون میشم.:whistle:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!:black_eyed:
در قسمت "انجمن دامپزشکی ، مباحث علمی دامپزشکی ، سوالات علمی از مباحث مختلف دامپزشکی" سوالات بیوشیمی که مشترکه با پزشکی.

BBT

New member
سلام.ببخشید مزاحمتون میشم.:whistle:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!!:black_eyed:
در قسمت "انجمن دامپزشکی ، مباحث علمی دامپزشکی ، سوالات علمی از مباحث مختلف دامپزشکی" سوالات بیوشیمی که مشترکه با پزشکی.

خب لینکش میذاشتی

konjkave

New member
وقتی نه بهم پست میدی نه دستمزد میخوای چه جوری پول در بیارم؟مهسا جون کاری نداره وایمیسم دم در پاتوق کمین میکشم هر وقت همه چی اکی بود برقا رو قطع میکنم به صورت ناشناس:ph34r-smiley: میرم تو لایکاش برمیدارم میام بیرون برق وصل میکنم. پیش خودت بمونه ها تو حرفه نباید به همه روشامون لو بدیم:smiliess (12):

konjkave

New member
وقتی نه بهم پست میدی نه دستمزد میخوای چه جوری پول در بیارم؟مهسا جون کاری نداره وایمیسم دم در پاتوق کمین میکشم هر وقت همه چی اکی بود برقا رو قطع میکنم به صورت ناشناس:ph34r-smiley: میرم تو لایکاش برمیدارم میام بیرون برق وصل میکنم. پیش خودت بمونه ها تو حرفه ما نباید به همه روشامون لو بدیم:smiliess (12):

leylii

New member
هر سحر یاد کز آن زلف و بنا گوش کنیم
روز خود با شب غم دست در آغوش کنیم
دوش شب در خم گیسوش به پایان آمد
امشب از زلف سخن تا به سر دوش کنیم
دل بیمار نتابد تب آن نرگس مست
مگر از شربت لعلش شکری نوش کنیم
بلبلانیم که گر لب بگشاییم ای گل
همه آفاق در اوصاف تو مدهوش کنیم
شب هجران چو شود صبح و بر آید خورشید
داستان غم دوشینه فراموش کنیم