1)اگه بگن فردا قراره بمیری (دور از جونت البته)و فقط یه نفر رو میتونی ببینی اون نفر کیه؟
2)اولین باری که احساس کردی عاشق شدی چند سالت بود؟؟
3)اگه یه کاغذ الان بدن دستت چی باهاش درست میکنی؟
4)بنظرت چرا مردای ایرانی اکثرشون قرمه سبزی خعلییی دوست دارند؟؟
نامزد چيه بابا؟من براش يه انگشتر خريدم و اون نخريده به ولله قسم.هيچ بار خواستگاري نرفتم(با دوس دخترم خواستم بهم برسيم به باباش گفته بود اما چيز خاصي نيتاد
1[/QUOT
یه تضاد میبینم اینجا: :sdasdasd:پس این کسی که نامزدت بود خواستگاریش نرفتی؟ نکنه او اومده؟ :25r30wi:
فك كنم پونزده تا استان رو ديدم راحتچند تا از استانها و شهرهای ایران رو دیدی؟![]()
ا حالا رفتي تو فضا ؟ چه فازي ميده؟![]()
اگه يهو بري زمان دايناسورها چكار ميكني؟![]()
تا حالا شده از ته دل گريه كني؟ دليلش؟![]()
---------------------------آیا سطح فهم و شعور دوستانتون رو با تحصیلاتشون میسنجید؟نه به هيچ عنوان
ازدواج به سبک سنتی رو ترجیح میدید یا سبکی که الان معموله؟تركيبي از هردو
اگه همسر آیندتون نخواد آشپزی بکنه یا کارهای خونه رو انجام بده چه واکنشی خواهید داشت؟نميشه كه
نظرتون در مورد تحصیل خانم ها بفرمایید؟خيلي خوبه كاملا موافقم
آیا به برابری حقوق خانم ها و آقایون معتقدید توضیح بدید لطفا؟برابري حقوق نه بلكه به عدالت اعتقاد دارم چون زن و مرد برابر نيست مثل هم نيستن درسته قبول دارم هيچ كدومشون بر ديگري برتري نداره طبق ايه قران الا از لحاظ ايمان اما خب تفاوتهاي هست
نظرتون در مورد فراماسونری چی هست؟
سواد رو در چی میبینید؟بنظرت سواد يعني درك و فهم
زنهاتون؟:5::5::5:
نامزد چيه بابا؟من براش يه انگشتر خريدم و اون نخريده به ولله قسم.
-------------------بریم سراغ سوالایه ساواکی![]()
شنيدم خيلي پيتزا دوس داري؟ اره درسته ولي مامانت گفته اگه بخوري فلفل ميريزه روي زبونت ؟ نه درسته؟ نه![]()
شنيدم زياد استادتون رو مسخره ميكني ؟آره والا اي پسر بد مگه نميدوني معلمي شغل انبياست ؟ چرا اما معلم كه نبي نيست ها ؟ ها ؟ ها؟![]()
تو شطرنج از کدوم مهره بیشتر خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون در مورد فراماسونری چی هست؟
سواد رو در چی میبینید؟بنظرت سواد يعني درك و فهم
صداقتش.............
کیو بوسیدی شفیع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صداقتش
آره يك بار تو عمرم بوسيدم اونم اهواز كه بودم
قبولش ندارم صداقت هميشه درهمه جا حرف اولو ميزنه حتي در سياستدر مقابل آدمهایی که بیش از حد تو زندگیت دخالت میکنن چه عکس العملی نشون میدی؟من به هيچ عنوان اين اجازه رو نميدم.
.شده بخاطر مسیری که تو زندگیت طی کردی ناراحت بشی و افسوس بخوری که چرا بهتر عمل نکردی؟افسوس نخوردم اما ميگفتم اگه اينطور نميكردم بهتر ميشد در كل از مسير زندگيم راضيم
چقدر به حرف اطرافیانت اهمیت میدی؟زياد نه
شده تصمیمی بگیری اما به خاطر نظر دیگران تصمیمت رو تغییر بدی؟بعدش پشیمونم شدی که چرا این کارو کردی؟خيلي كم
نظرت در مورد این جمله که:
"حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد" چی هست؟
1)تکیه کلامت چیه؟
2)آدم خیالاتی هستی؟
3)تا حالا دلت خواسته دختر باشی؟
4)سوالی که همیشه ذهنتو درگیر کرده چی بوده؟