بنظر شما عاقبت فرار از مدرسه چیست؟

majid45

New member
pic%20(190).jpg

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

نیسان آبــی
دیدیــن تا حالا ؟!!! :rolleyessmileyanim:

مبارکــا ... دی:

ZOT

New member
پشت یه ماکسیما نوشته بود عاقبت فرار از مدرسه!:ph34r-smiley:

STRUCTURE 66

New member
دکتر جان لیسا نس شد وانت !! برا ارشد و دکتری بنظرتون چی میشه ؟؟؟؟

mj1919

New member
البته ، منظورم اینــــــــــــــــــــا بــــــــــــــود!!!!!

souti%20%282%29.jpg

th

th

konjkave

New member
البته ، منظورم اینــــــــــــــــــــا بــــــــــــــود!!!!!

souti%20%282%29.jpg

th

th

بابا بازم جای شکرش باقی اینا با اینکه از مدرسه فرار کردن صاحب پراید وپیکان شدن.من که با لیسانس حتی موفق به خرید بزرگترین آرزوی زمان کودکیم یعنی دوچرخه هم نشدم

TaTi

مدیر بخش
دکتر جان لیسا نس شد وانت !! برا ارشد و دکتری بنظرتون چی میشه ؟؟؟؟

داداش یه نگاهی به همین دور و اطراف خودت بنداز........... !

عاقبت ارشد و دکتری گرفتنم همینه که شهامت فرار (( کلا از هرچیزی )) در وجودت به کلی نابود می شه !!!
مگه اینکه یه روز مختو بزنی زیر چِلِت* و برررررررررررررررررررری...........!:dadad4:

* چِلِت = چِلِ تو _ چِل = بغل

majid45

New member
زمان مدرسه با بغل دستیمون که قهر می کردیم وسط میز یه خط می کشیدیم می گفتیم : وسایلات از این خط اینور تر نیاد !!!

شفيع

Well-known member
از ديد روانشناسي (مهمه بخونيد)
ترس از مدرسه با فرار از مدرسه (truancy from school) تفاوت دارد. فرار از مدرسه بیش‌تر در کودکان مبتلا به اختلالات روانی، هنجارشکن، حالت اضطراب شدید و نظایر آن دیده می‌شود. در این حالت کودک و نوجوان از مدرسه فرار می‌کند و به منزل نمی‌رود. پدر و مادر از غیبت کودک اطلاعی ندارند؛ یعنی در حقیقت کودک و نوجوان از مدرسه و منزل هر دو فرار می‌کند، این کودکان مقرارت مدرسه را زیر پا می‌گذارند و از قوانین متداول خانواده‌گی و اجتماعی پی‌روی نمی‌کنند. اکثرن بعد از فرار از مدرسه با افرادی نظیر خود به قمار، دزدی و رفتارهای هنجارشکنانه می‌پردازند یا این‌که بدون هدف در خیابان‌ها پرسه می‌زنند. این کودکان اغلب کم‌استعداد و بیش‌تر در تطابق و سازش خود با محیط‌های خانواده‌گی و تحصیل اشکال دارند. شرایط خانواده‌گی‌ی این کودکان معمولن ناگوار است. در واقع کودک نه دل‌خوشی از خانواده‌ی خود دارد و نه علاقه‌ای به مدرسه و به‌راحتی هر دو را ترک کرده و اقدام به فرار می‌کند. کودکان گریزان از مدرسه اگر هم استعداد خوبی داشته باشند از نظر عاطفی سالم نی‌ستند و رفتارشان در خانه و مدرسه طبیعی نی‌ست و با کودکانی که از رفتن به مدرسه امتناع می‌کنند کاملن فرق دارند. کودکانی که از رفتن به مدرسه امتناع می‌کنند اکثرن به خانواده‌های مرفّه تعلق دارند و رفتارشان در مدرسه بهتر و آرام‌تر از سایر شاگردان است.
منبع:مركز روان

profsor

New member
خخخخخخخخ منم اول دبستان بودم روز اول فرار کردم خخ
چه جراتی داشتم من
النم که پروفسورم

بالا