شوخی با دختر خانما و آقا پسرای گل و بلبل انجمن

ZIYA1366

New member
اينجا جاي شوخي بود sara77 ، جواب دادي جواب دادم ، بس بيخيال شو
منم درقبالش اينجا ديكه مطلب نميذارم ، باعث و بانيه افزايش روز افزون مردان شبه دختر اينه كه شما دخترا به اين جور تيب ها ميل دارين ، توي دانشكاه خودم كه ديدم كه ... هربسري خانمي تر حرف ميزد دوست دختراش بيشتر بود .خب ديكه بايد با اين مسئله هم كنار اومد .

شاد باشيد دختركان با حياي ايران زمين

MAHSABANOO

New member

سارا77خخخخخخخخخخخخخخخ
مهسابانو .چیه سارایی///؟خخخخخخخخخخخ
سارا77هیچی واسه حرص دراوردن تاجون داری بوگو خخخخخخخخخخخخخ
مهسابانو اها ای بابا گناه دارن سارایی میدونی فقط دلشون به اینجا خوشه که دخترا یکم باهاشون خخوبن
سارا77خب باشه منم دلم سوخت کاریشون ندارم
مهسابانو خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

باشه سارا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خبری شد خبرم کن تارو مارشون کنیم

MAHSABANOO

New member
شما با بيسم اينجا مطلب مينويسي عايا ؟؟؟؟؟
خخخخخخخخخخ منو ياد بيسيم توي فيلماي دفاع مقدس ميندازه .
sara77 سﻻم خوبي ؟ خخخخخخخخخخ
mahsabanoo سﻻم خوبم خخخخخخخخخ
sara77 فرم ازدواج رو بركردي ؟؟؟ خخخخخخخخ
Mahsabanoo نه مكه فرم داره؟؟؟؟ خخخخخخخخ
sara77 آره جديد اومده من بر كردم خخخخخخخخخخخ
mahsabanooخيلي بدي جرا بمن نكفتي ؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخ
و بازهم خخخخخخخخخخخخخخخخخ

بقول سارا لایک کردم بی نصیب از این شبایه قدر برنگشته باشی
در ضمن خخخخخخخخخخخخ یعنی خنده به شماها خخخخخخخخخخخخخ

شادی 25

New member
خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث
پرتاب توپ به درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روبرو شد. قورباغه ای در تله ای گرفتار بود. قورباغه حرف می زد! رو به خانم گفت؛ اگر مرا از بند آزاد کنی، سه آرزویت را برآورده می کنم. خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد. قورباغه به او گفت؛ نذاشتی شرایط
برآورده کردن آرزوها را بگویم. هر آرزویی که برایت برآورده کردم، ۱۰ برابر
آنرا برای همسرت برآورده می کنم! خانم کمی تامل کرد و گفت؛ مشکلی ندارد. آرزوی اول خود را گفت؛ من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم. قورباغه به او گفت؛ اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست دهی. خانم گفت؛ مشکلی ندارد. چون من زیباترینم، کس دیگری در چشم او بجز من نخواهم ماند. پس آرزویش برآورده شد. بعد گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم. قورباغه به او گفت شوهرت
۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند. خانم گفت؛ نه هر چه من دارم مال اوست و آن وقت او هم مال من است. پس ثروتمند شد. آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد. خانم گفت؛ می خواهم به یک حمله قلبی خفیف دچار شوم!

نکته اخلاقی: خانم ها خیلی باهوش هستند. پس باهاشون درگیر نشین.
قابل توجه خواننده های خانم؛ اینجا پایان این داستان بود. لطفاً ادامه را
نخوانید! و کلی با خودتون کیف کنید اما !..

..
..
..
..
..
..
..
مرد دچار حمله قلبی ۱۰ برابر خفیف تر از همسرش شد

قورباغه ادبیاتش ضعیف بوده.
باید مرده دچار حمله قلبی شدیدی میشده. قبول نیست جر زنی کرده.:25r30wi:

MAHSABANOO

New member
خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث
پرتاب توپ به درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روبرو شد. قورباغه ای در تله ای گرفتار بود. قورباغه حرف می زد! رو به خانم گفت؛ اگر مرا از بند آزاد کنی، سه آرزویت را برآورده می کنم. خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد. قورباغه به او گفت؛ نذاشتی شرایط
برآورده کردن آرزوها را بگویم. هر آرزویی که برایت برآورده کردم، ۱۰ برابر
آنرا برای همسرت برآورده می کنم! خانم کمی تامل کرد و گفت؛ مشکلی ندارد. آرزوی اول خود را گفت؛ من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم. قورباغه به او گفت؛ اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست دهی. خانم گفت؛ مشکلی ندارد. چون من زیباترینم، کس دیگری در چشم او بجز من نخواهم ماند. پس آرزویش برآورده شد. بعد گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم. قورباغه به او گفت شوهرت
۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند. خانم گفت؛ نه هر چه من دارم مال اوست و آن وقت او هم مال من است. پس ثروتمند شد. آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد. خانم گفت؛ می خواهم به یک حمله قلبی خفیف دچار شوم!

نکته اخلاقی: خانم ها خیلی باهوش هستند. پس باهاشون درگیر نشین.
قابل توجه خواننده های خانم؛ اینجا پایان این داستان بود. لطفاً ادامه را
نخوانید! و کلی با خودتون کیف کنید اما !..

..
..
..
..
..
..
..
مرد دچار حمله قلبی ۱۰ برابر خفیف تر از همسرش شد

ای وای حیف باشه چرا اخه با احساسات این خانوم بازی شده .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi: :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

sara77

New member
اينجا جاي شوخي بود sara77 ، جواب دادي جواب دادم ، بس بيخيال شو
منم درقبالش اينجا ديكه مطلب نميذارم ، باعث و بانيه افزايش روز افزون مردان شبه دختر اينه كه شما دخترا به اين جور تيب ها ميل دارين ، توي دانشكاه خودم كه ديدم كه ... هربسري خانمي تر حرف ميزد دوست دختراش بيشتر بود .خب ديكه بايد با اين مسئله هم كنار اومد .

سرجنگ داریا خوبه خودتم گفتی شوخی؟؟؟؟؟
من با اون سری از دخترا کار ندارم که با کی دوست میشن به ما چه مگه ما باید جواب بدیم حتما اون دخترا از یه چیز اون پسرا خوششون اومده دلیل نمیشه
اینجا یا تاپیک که دخترا و پسرا یجور با هم حس کل کل رو میکنن البته در اوج دوستی
حالا شما میخای مطلب بذار یا نذار
صرفا جهت اطلاع بود ظاهرا خیلی جدی گرفتی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

آخرین ویرایش:

sara77

New member
5.همه بسرا شبيه به دخترن : هيج دانشمندي توي هيج جاي دنيا يه مطلب رو با اين جنين صراحت واطميناني بكار نميبره ، اين يعني يا خيلي حاليته كه بعيده يا هيجي حاليت ني.
هرچی تو نوشتم نیگا میکنم نمیفهمم کجاش نوشتم همه ی پسرااااااااااااااااااا؟؟؟
اگه هم گفتم با کسایی بودم که اینجا خیلی با هم صمیمی هستیم و مث داداشای من میمونن به شما نگفتم حالا یجوری حرف میزنید انگار اول من با شما شوخی کردم جالبه بدونید اول شما شروع کردین منم فقط جواب دادم
حالا اگه مشکلی هست بازم جواب میدم خخخخخخخخخخخخخخخ

sara77

New member
یکی از آپشن هایی که پسرا دارن اينه که

.
.
.
.
.
.
.
.
.
شکست عشقی ميخورن در حد خودکشی... اصن داغون...
ولی باز هر دختر خوشگلی رو که ميبينن ميگن جو و و ن!!!!!

نوتر

New member
قیافه دخترا وقتی برا خواهرشون خواستگار میاد

قیافه دخترها وقتی باباشون پول میده برن خرید

biotechnologist

New member
ﯾﻪ ﻣﻌﻤﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ :
۶ ﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺱ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﻣﯿﺮﻥ ﺍﺳﺘﺨﺮ
ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﻭ ﮔﻢ ﻣﯿﮑﻨﻦ !
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﭼﺮﺍ !؟
ﺁﻓﺮﯾﻦ !
ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ !
ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ، ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﻦ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ رو!

نه دیگه، اشتباه گفتی.الان آرایش ضد آب مخصوص شنا میکنن.:(50):

21Tir

New member
وسایل لازم برای مسافرت:
دخترا: کیف،مانتو، شلوار،روسری در رنگهای مختلف،بدلیجات، ساپورت،کفش، صندل،لوازم آرایش
پسرا: دمپایی، شلوارک،قلیون

21Tir

New member
ﯼ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻧﻘﺪ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﺑﻮﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺣﻠﻘﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﮐﺴﯽ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻧﺸﻪ!
ﺍﻻﻥ ﺁﺳﺘﯿﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺁﺭﻧﺞ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖولی ﺑﺎﺯﻡ ﺧﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ…

21Tir

New member

دختر ایرانی مثل برنج ایرانی میمونه
شاید قد و بالای خارجی شو نداشته باشه
ولی ی عطر مخصوص خودش رو داره که حسابی آدمو گیج میکنه
ب سلامتی هرچی دختره ایرونیه!!!

بالا