روان شناسی از دوربین سینما

Leyli002

New member
بله :riz513:
:25r30wi: نه عزیییییییییزم بپرس مگه من مردم؟؟؟ دیگه قول می دم همش عکس دخترونه بذارم که ریا نشه (البته سعی می کنم :tonguesmiley:)
ای وااااااااااااااای بر مننننننننننن
باز من شر درست کردم؟؟؟؟؟ :13:
نمی دونستم فیلمش دو قسمتیه, سعی می کنم سرچ کنم پیدا کنم

منظورت رو متوجه نشدم بیشتر توضیح بده

یعنی بازیگرا هنو شروع به حرف زدن نکردن ولی ریرنودس داره جلو میره

rawy

New member
لابد فیلمش بر علیه خانوماس که به دلت نشسته:tonguesmiley::25r30wi::smiliess (8):

:25r30wi: نه خیییییییییییییرم
فیلمش خیلی مفاهیم عمیقی داره
فلسفی روانشناسی فیزیک و ...
اینکه "بال زدن یک پروانه در گوشه‌ای از دنیا می‌تواند در جایی دیگر، طوفانی عظیم به‌راه بیاندازد"
من این مفاهیم رو خیلیییییییییی دوس دارم و بهشون هم معتقدم
تو فیلم "اثر پروانه" هم همین مفاهیم بحث می شه, اینکه تصمیمات و رفتارهای کوچیک ما چطور می تونن یک آینده ی کاملا متفاوت بسازند و مهمتر اینکه جهان های موازی ای هست که فیزیک در حال حاضر وجودشون رو اثبات کرده و گفته شده آدمی دقیقا مثل ما داره تو اون جهانها با زندگی و سرنوشتی متفاوت زندگی می کنه که در واقع شکل های مختلف همین تصمیم های متفاوت ما هست که می تونیم داشته باشم

Leyli002

New member
:25r30wi: نه خیییییییییییییرم
فیلمش خیلی مفاهیم عمیقی داره
فلسفی روانشناسی فیزیک و ...
اینکه "بال زدن یک پروانه در گوشه‌ای از دنیا می‌تواند در جایی دیگر، طوفانی عظیم به‌راه بیاندازد"
من این مفاهیم رو خیلیییییییییی دوس دارم و بهشون هم معتقدم
تو فیلم "اثر پروانه" هم همین مفاهیم بحث می شه, اینکه تصمیمات و رفتارهای کوچیک ما چطور می تونن یک آینده ی کاملا متفاوت بسازند و مهمتر اینکه جهان های موازی ای هست که فیزیک در حال حاضر وجودشون رو اثبات کرده و گفته شده آدمی دقیقا مثل ما داره تو اون جهانها با زندگی و سرنوشتی متفاوت زندگی می کنه که در واقع شکل های مختلف همین تصمیم های متفاوت ما هست که می تونیم داشته باشم
اونطورکه من خوندم موضوع cloud atlas هم تو همین مایه هاست

rawy

New member
یعنی بازیگرا هنو شروع به حرف زدن نکردن ولی ریرنودس داره جلو میره

عزیزم در این صورت زیر نویسی که داری کلا با فیلمت نمی خونه
راهش همونه که توضیح دادم
کلید شیفت و ][ (یکیشون زیرنویس رو جلوتر می بره یکیشون عقب تر)
اگه زیرنویس دو قسمتی برای این فیلم پیدا کردم اینجا می ذارم
الان عذاب وجدان گرفتم تقصیر من شد انقد سخت داری می بینی اونم این فیلم طولانیییییییی رو :14:

Leyli002

New member
بله :riz513:
:25r30wi: نه عزیییییییییزم بپرس مگه من مردم؟؟؟ دیگه قول می دم همش عکس دخترونه بذارم که ریا نشه (البته سعی می کنم :tonguesmiley:)
ای وااااااااااااااای بر مننننننننننن
باز من شر درست کردم؟؟؟؟؟ :13:
نمی دونستم فیلمش دو قسمتیه, سعی می کنم سرچ کنم پیدا کنم

منظورت رو متوجه نشدم بیشتر توضیح بده

حالا توسایتا سه قسمتیه آخه 170minهست.منم یا زیرنویس سه قسمتی پیدا میکنم یا دو قسمتی.راستی راوی جون فایل تحلیل 127hهمش تا یه جای دان میشه بعد stopمیشه

rawy

New member
حالا توسایتا سه قسمتیه آخه 170minهست.منم یا زیرنویس سه قسمتی پیدا میکنم یا دو قسمتی.راستی راوی جون فایل تحلیل 127hهمش تا یه جای دان میشه بعد stopمیشه

چرا؟؟؟ من دارمش از همون لینک گرفتم البته خیلی وقت پیش دانلود کردم, همزمان باهاش چیزی برای دانلود نداشتی که سرعتت رو بگیره؟
یه بار دیگه امتحان کن ایشالا بدون مشکل انجام بشه
دوستای دیگه هم این مشکل رو دارن؟

Leyli002

New member
عزیزم در این صورت زیر نویسی که داری کلا با فیلمت نمی خونه
راهش همونه که توضیح دادم
کلید شیفت و ][ (یکیشون زیرنویس رو جلوتر می بره یکیشون عقب تر)
اگه زیرنویس دو قسمتی برای این فیلم پیدا کردم اینجا می ذارم
الان عذاب وجدان گرفتم تقصیر من شد انقد سخت داری می بینی اونم این فیلم طولانیییییییی رو :14:
نه عزیزم تو خودتو ناراحت نکن.نه پیزی باهاش نذاشتم که سرعت پایین بیاد.یه با ر دیگه امتحانش میکنم

rawy

New member
اونطورکه من خوندم موضوع cloud atlas هم تو همین مایه هاست

cloud atlas خیلی پیچیده است, لایه های متفاوتی داره و حتما تفسیرهای مختلف زیادی می شه ازش داشت
صنعت سینمای هالیوود داره به این سمت می ره که فیلمهاش یکبار مصرف نباشه
همین فیلم cloud atlas رو بعضی ها گفتن شاید ده بار دیدن

rawy

New member
آره تورننتی که توگذاشتی 2 قسمته.باkm،پلی میکنم.زیرنویسو که میزنم فیلم هنو شروع نشده زیرنویسش میره

لیلی جان من الان اون تورنتی رو که گذاشتم دانلود کردم و اجراش کردم, اول که تو برنامه باز می شه فایلهایی که می خواد دانلود کنه رو نشون می ده
یه فایل 691 مگابایتی avi داره که این فیلم اصلی هست
یه فایل 9.65 مگابایتی avi داره که این سمپل فیلم هست و نیازی نیست دانلود بشه
و یه فایل 5.12 کیلو بایتی nfo داره که اینم نیاز نیست دانلود بشه
این فیلم یک قسمتی هست
اما اگه زیرنویسی که داری با فیلمت جور نیست از لینک وسطی این سایت می تونی همه ی ورژن هاش رو یکجا دانلود کنی که یکیش به فیلمت می خوره
امیدوارم مشکلت حل بشه

rawy

New member
در راستای یادآوری خاطرات فیلمهای مورد علاقه فیلم Eternal Sunshine of the Spotless Mind "درخشش ابدی یک ذهن پاک" به خاطرم اومد که معرفی کنم.
این فیلم رو اصلا نباید تعریف کنم چون واقعا حیفه و باید خودتون ببینیدش ولی یه توضیح کوتاهی عرض می کنم:

دکتر هاوارد سرپرست یک کلینیک است که کار آن پاک کردن آن دسته از خاطرات افراد است که دوست ندارند آنها را در ذهن خود داشته باشند. کلینیکی که اغلباً زوجها خصوصاً در روزهای نزدیک به ولنتاین به آن مراجعه میکنند تا خاطرات بدی را که از هم در ذهن خود دارند پاک کنند. تکنیسینهای کلینیک ابتدا مکان خاطرات مورد نظر را که به صورت لکه های روشنی روی مغز نمودار میشود، شناسایی کرده و سپس به محو کردن آن لکه های نور میپردازند.
فایل تورنت

آخرین ویرایش:

Leyli002

New member
لیلی جان من الان اون تورنتی رو که گذاشتم دانلود کردم و اجراش کردم, اول که تو برنامه باز می شه فایلهایی که می خواد دانلود کنه رو نشون می ده
این فیلم یک قسمتی هست
اما اگه زیرنویسی که داری با فیلمت جور نیست از لینک وسطی این سایت می تونی همه ی ورژن هاش رو یکجا دانلود کنی که یکیش به فیلمت می خوره
امیدوارم مشکلت حل بشه
راوی جونم بایه زیرنویس دوقسمتی وهمون کاری که توگفتی درست شدش.مرسی از مهربونیت

Leyli002

New member
این فیلم یک قسمتی هست
امیدوارم مشکلت حل بشه
من اولین لینک این سایتو زده بودم،دیگه دیدم فیلتر بود بیخیال شدم
دست گلت درد نکنه
اینجوری دیگه کلن مشکلم حل شد،نیاز به جلو عقب بردنم نیست
لطف کردی عزیزم:thanks:

yazdan

New member
9.آتیش گرفتن خونه درست شب بعد از روزی اتفاق افتاد که مورت زنشو با اون مرد دید و این اصطلاحآ عامل راه انداز بوده برای اقدام به آتیش زدن خونه.
10.در جلسه ی بیمه که زن مورت شالشو از رو شونش انداخت مورت چنان بهش خیره شد که آخرش مجبور شد دوباره بپوشتش.این نشون میداد که اون هنوز هم نسبت به زنش حریص بود و بهمین خاطر هم هرگز مدارک مربوط به جدایی رو امضاء نکرد.
11.در اواسط فیلم جایی که تد کنار خیابون داره برا مورت خط و نشون میکشه و اتوبوس خیلی از نزدیکی مورت رد میشه اون کاملآ تد رو در نقش ی آدم خطرناک میبینه که البته بدش نمیومده اونو بتدازه جلو اتوبوس.و بلافاصله از زادگاهش میپرسه که مطمین بشه که آیا ارتباطی بین تد و شوتر وجود داره یانه.

12.در گفتگوی همون شب بین مورت با محافظش تلاش ناهشیارانه مورت برای صحنه سازی و مجاب کردن محافظش کاملآ مشهوده.
13.کبودی روی دست مورت که آخرش معلوم شد توهم بوده نمونه خوبی بود برای اینکه بدونیم این افراد چقدر به توهماتشون ایمان دارن

rawy

New member
فکر کردید تموم شده؟نخیر جانم
اشتباهتون همینجاس چون هنوز ادامه داره

:25r30wi:
Secret Window
من صحبت زیادی در مورد این فیلم ندارم
یعنی در مورد خود فیلم ندارم اما در مورد موضوعش خیلییییییییییییییی زیاد حرف دارم از نظر تخصصی , مخصوصا اینجا که جمع روانشناسها زیاده (البته بود)
ترجیح می دم این بحثم رو وقتی که زمان دیدن خود فیلم رسید و ایشالا علما هم جمعشون جمع بود مطرح کنم که نظر همه تون رو بدونم

تنها مواردی که خاطرم هست بگم اینکه از اونجایی که تو آینه می بینه یکی تو اتاقش هست متوجهه جریان اصلی فیلم شدم و شاید این باعث شد فیلم تاثیری که باید روم داشته باشه رو نداشته باشه (شایدم دیر فهمیدم), تا حدودی از ظاهرش و از اینکه ما داریم رو فیلمهای مرتبط با روانشناسی بحث می کنیم می شد حدس زد که عادی نیست, ژولیدگیش, اتاق نامرتبش, ارتباطات خدشه دار شدش, تیکش, از همه مهمتر ضربه و شوک عاطفی ای که خورده بود, تا حدی موضوع فیلم رو لو می داد.
تحلیل عمیقی نمی تونم ارائه بدم فقط تو یک مورد نکته ی جالبی به ذهنم اومد اونجایی که خودش با خودش رو به رو شد و فهمید که داستان از چه قرار هست خونه اش ترک خورد و خاطرم نیست که کجا خوندم خونه توی خواب نماد خود هست, شاید این فیلم هم از این نماد برای بیان مفهومش استفاده کرده.
هنوز تحلیل صوتی و تحلیل آقای یزدان رو نخوندم که خواسته یا ناخواسته عقیده هاشون رو ندزدم, ولی فکر می کنم آقای یزدان این فیلمو خیلی دقیق و موشکافانه تحلیل کردن, برم بخونم.

rawy

New member
نظر من درباره فیلم (پنجره مخفی)
لطفآ اگه ندیدیدش نخونید تا بعدآ تو برنامه قرار بگیره.چون تقریبآ داستان فیلم رو توش نوشتم و فقط به این خاطر الان نظر دادم که مطالبم یادم نره.
شاید تمام اینا تلاش ناخودآگاه من در دامن زدن به جلوه های این فیلم باشه اما راستش بعید میدونم خیلی از نماهای این فیلم بی دلیل بوده باشه.
1.اول فیلم شستن دست بعد از دست زدن به کاغذای اون مرد دقیقآ همون مکانیسم عمل زدایی هست که از این طریق مورت سعی میکنه تا اونجا که ممکنه فاصلشو از جان شوتر حفظ کنه(جو بحثی که اون با خدمتکار هم راه میندازه در همین راستا هست،درواقع زن خدمتکار ناخواسته داره هرچی که مورت رشته رو پنبه میکنه و بهش یادآور میشه که جان شوتر خود مورته) و البته تاکیدش بر اینکه اصلآ اسم اون مرد رو نشنیده.
2.تلاشش برای اینکه زن مستخدم متوجه سیگار کشیدنش نشه نشان دهنده کمال طلبی افراطیش هست،چون کسی بخاطر سیگارکشیدن اون رو سرزنش نمیکرد.
3.خوابی که مورت میبینه نشان از تصورش درباره تاد راینی هست که اون رو در ظاهر یک دزد میبینه که قصد داره درو از جا بکنه(یادمون نره که درپایان معلوم میشه شوتر اسم جایی هست که مردی که زنش با اون رابطه داشت ازونجا میومد و اساسآ این تنفرانگیزی چان شوتر از اون مرد سرچشمه میگرفت)
4.زن سابقش درتمام طول فیلم ی جور حس عذاب وجدان رو نشون میداد.اواخر فیلم هم اشاره کرد که همیشه اون مرد ازش میخواسته از مورت جدابشه اما اون طفره میرفته که میتونه نشانه علاقه قلبیش به مورت باشه و اینکه اساسآ رابطه با اون مرد فقط برای پرکردن خلع عاطفی باشه که مورت با بی توجهیش پیش آورده بود.
5.در اولین برخورد مورت در این فیلم با محافظ شخصیش اون به نوعی مورد اتهام قرار میگیره و اون مرد ی شوخی زننده هم باهاش میکنه.که این شاید اولین انگیزه اون برا کشتن اون مرد باشه.(یعنی همون عامل زمینه ساز)
6."این دیگه خونه قشنگ من نیست" و "اون هم زن قشنگم نیست" این جملات گویای حس پوچی هست که وجود مورت رو فرا گرفته و اینجا هم اون نشون میده که احوال مال باخته هارو داره.دزد اصلی دوست پسر زنشه و بازهم کسی که نماد اونه میخواد ازش دزدی کنه.

شاید باورتون نشه اما ادامه دارد..........

:applause: آفرییییییییییییییییییییییییین
تحلیل عااااااااااااالی ای بود, حظ کردم, به به به به
مخصوصا قسمت اول و سومش رو خیلی پسندیدم
در مورد رابطه اش با همسرش فقط این رو بگم که به نظرم از دوسال قبل این مشکل روانی پیدا کرده بوده گویا, چون یه جا همسرش بهش گفت اینم مثل اون مورد قبلی هست یا نه, یه جای دیگه هم به این دو سال اشاره شد که باهم زندگی می کردن اما رابطشون تقریبا قطع بوده و می گفت تو حتی به من نگاه نمی کردی.

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
14.درمورد تیک اشاره جالبی کردید.اگه اشتباه نکنم درمراحلی از روانکاوی که فرد با امیال سرکوب شدش مواجه میشه برخی از این قبیل عادات رفتاری عود میکنن.تو این فیلمم به تدریج که ماجرای شوتر داره به بن بست میرسه و اون به اصل ماجرا وقوف بیشتری پیدا میکنه تیک مورت قوی تر میشه.
15.موقعی که میخواد زنشو بکشه قسمتی از داستانشو میخونه که نشان غوطه وری اون در داستاناش داره.

این بود انشای من.:smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x

yazdan

New member
Secret Window
من صحبت زیادی در مورد این فیلم ندارم
یعنی در مورد خود فیلم ندارم اما در مورد موضوعش خیلییییییییییییییی زیاد حرف دارم از نظر تخصصی , مخصوصا اینجا که جمع روانشناسها زیاده (البته بود)
ترجیح می دم این بحثم رو وقتی که زمان دیدن خود فیلم رسید و ایشالا علما هم جمعشون جمع بود مطرح کنم که نظر همه تون رو بدونم

تنها مواردی که خاطرم هست بگم اینکه از اونجایی که تو آینه می بینه یکی تو اتاقش هست متوجهه جریان اصلی فیلم شدم و شاید این باعث شد فیلم تاثیری که باید روم داشته باشه رو نداشته باشه (شایدم دیر فهمیدم), تا حدودی از ظاهرش و از اینکه ما داریم رو فیلمهای مرتبط با روانشناسی بحث می کنیم می شد حدس زد که عادی نیست, ژولیدگیش, اتاق نامرتبش, ارتباطات خدشه دار شدش, تیکش, از همه مهمتر ضربه و شوک عاطفی ای که خورده بود, تا حدی موضوع فیلم رو لو می داد.
تحلیل عمیقی نمی تونم ارائه بدم فقط تو یک مورد نکته ی جالبی به ذهنم اومد اونجایی که خودش با خودش رو به رو شد و فهمید که داستان از چه قرار هست خونه اش ترک خورد و خاطرم نیست که کجا خوندم خونه توی خواب نماد خود هست, شاید این فیلم هم از این نماد برای بیان مفهومش استفاده کرده.
هنوز تحلیل صوتی و تحلیل آقای یزدان رو نخوندم که خواسته یا ناخواسته عقیده هاشون رو ندزدم, ولی فکر می کنم آقای یزدان این فیلمو خیلی دقیق و موشکافانه تحلیل کردن, برم بخونم.

درمورد نصف شدن خونه خیلی نکته خوبی گفتید عالی بود.دقیقآ میتونه همین معنی رو بده

ainazhz

New member
باباااااااااا مگه دخترا غیرت ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دخترااااااااا بیاین از حقتون دفاع کنین دیگههههههههههههههه :mad_majidonline:

من خیلی غیرتیمممممممممممممممممم :ph34r-smiley: اصلا قاطیم :13:

بالا