روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member
صفحه 3 فایل تورنت و تحلیلشو راوی جان قرار دادن.
دوستان این تورنت خیلی کارآمده چرااسفاده نمیکنید؟
راستی راوی جان چطور میشه سرعت آپلود نرم افزار رو کاهش داد و دانلودشو بالا برد؟
سرعتش برا من یکنواخته اما برخلاف روزا که عالیه شبا که idmهم کار میکنه سرعتش از 2کیلوبیت تجاوز نمیکنه.

معذرت می خوام از همگی
تقصیر من بوده که از اول کامل توضیح ندادم
اشکالی نداره الان جبران مافات می کنم و امیدوارم همه بتونن از تورنت استفاده کنن
نحوه بالا بردن سرعتش رو با عکس تو پست بعدی میگم
منتها یکی از قوانینی که دانلود با تورنت داره اینه که مطلقا نباید با idm باهم دانلود کنند, چون هردوشون سرعت همدیگه رو می گیرن

yazdan

New member
7.چهره مورت اونجاییکه محافظش گفت درمقابل شوتر از کلمه ما زیاد استفاده خواهد کرد رو دقت کنید.این ما به نوعی میتونست برای اون تداعی کننده مورت و شوتر باشه.(چهرش گویای ی جور بهت و سردرگمی بود)

ادامه دارد...

ainazhz

New member
معذرت می خوام از همگی
تقصیر من بوده که از اول کامل توضیح ندادم
اشکالی نداره الان جبران مافات می کنم و امیدوارم همه بتونن از تورنت استفاده کنن
نحوه بالا بردن سرعتش رو با عکس تو پست بعدی میگم
منتها یکی از قوانینی که دانلود با تورنت داره اینه که مطلقا نباید با idm باهم دانلود کنند, چون هردوشون سرعت همدیگه رو می گیرن

ا چه جالب . پس واسه همین سرعتم تو تایمه رایگان 2 بود...!!!
مرسی

rawy

New member
اول که می خواید دانلود با تورنت رو شروع کنید روی فایل کم حجمش که دانلود کردید دابل کلیک کنید خودش با برنامه باز می شه و همون اول کار نشون می ده تو پوشه ای که قرار هست دانلود بشه چه چیزهایی هست که توصیه می کنم فقط فایل اصلی فیلم که مشخصه حجمش از بقیه بیشتره و اگه فایلی با پسوند str هست (زیرنویس انگلیسی فیلم هست) رو تیکش رو زده نگه دارید که بگیره, چون معمولا یه فایل sample هم با بعضی فیلما هست که یه حجم غیر مفید رو بیخودی دانلود می کنه, خب ما فیلم رو گرفتیم دیگه سمپل می خوایم چی کار آخه که میذارید تو پوشه!!!!
بعد که فایل داخل برنامه باز شد روی فیلم کلیک راست کنید و گزینه ی Force Start رو بزنید که با قدرت بیشتری دانلود کنه
بعد برای تنظیم پهنای باند:
دوباره روی فایلی که دارید دانلود می کنید کلیک راست کنید Bandwidth Allocation رو روی High بگذارید
برای تنظیم سرعت دانلود:
مجددا روی فایل درحال دانلود کلیک راست کنید و موس رو روی Bandwidth Allocation نگهدارید بعد ببریدش رو گزینه ی Set Download Limit و نگهش دارید تا کادرش باز بشه و روی Unlimited تنظیمش کنید
برای تنظیم سرعت آپلود:
مجددا روی فایل درحال دانلود کلیک راست کنید و موس رو روی Bandwidth Allocation نگهدارید بعد ببریدش رو گزینه ی Set Upload Limit و نگهش دارید تا کادرش باز بشه و روی یک کیلو بایت که کمترین میزان ممکن هست (صفر=نامحدود) قرار بدید. (البته یک کیلوبایت رو از ابتدا نمی بینید من قبلا از تنظیمات حداقل روی یک کیلو بایت تنظیم کردم, کم کم که همین مرحله رو تکرار کنید میاد پایین تر تا وقتی که به یک کیلو بایت برسید و روی اون قرارش بدید)
برای اینکه در قسمت قبل بتونید آپلود فایل رو به راحتی روی یک کیلو بایت قرار بدید:
Options, Preferences, Bandwidth توی کادر اول عدد یک رو بزنید و اکی کنید

در آخر که دانلود فایلتون کامل شد و جای دیگه کپیش کردید یا دیدید و خواستید پاکش کنید:
کلیک راست Remove and , Delete torrent + Data رو بزنید که کاملا از روی هاردتون حذف بشه

آخرین ویرایش:

rawy

New member
واسه من یه نواخته .تا چندروزپیش با سرعت 512محدودتو زمان رایگانش هر 3 ساعت ی فیلم دانلودمیشد،یعنی خودم یه دونه میذاشتم بشه.دیشب نامحدود گرفتم که بیشتر دانلودکنمءحدودا هر18ساعت باpauseهای وسطش یکی دانلودمیشه...این سرویس نامحدودچرااینطوریه.صفحات اینجا هم به زوروامیشن

سرعتش برا من یکنواخته اما برخلاف روزا که عالیه شبا که idmهم کار میکنه سرعتش از 2کیلوبیت تجاوز نمیکنه

خوش به حالتون
برای من از همون اول که این برنامه رو نصب کردم با ورژن های مختلف همینطوری نوسان داشته :sadsmiley:
هرچی هم سرچ کردم علتش رو پیدا نکردم, شاید یکی دو نفر بودن که مشکل من رو داشتند اما هیچ جوابی براش نبود
برای همین میگم من این فیلما رو کیلو بایت به کیلوبایت می گیرم, تا حالا زمان نگرفتم اما اقلا 6-7 ساعت طول می کشه, باز هم با این حال دانلود با تورنت رو ترجیح می دم به دلیل اینکه مسئله ی ف ی ل ت ر رو (البته بعد از پیدا کردن فایل اولیه اش) نداره, مطمئنه و تا نصفه دانلود نمی کنه و دیگه یه دفه قاطی کنه و نگیره, تقریبا هر فیلمی یا هر فایلی که بخوام می شه با تورنت پیداش کرد و دانلودش کرد حتی فیلمهای خیلی قدیمی.

ainazhz

New member
خوش به حالتون
برای من از همون اول که این برنامه رو نصب کردم با ورژن های مختلف همینطوری نوسان داشته :sadsmiley:
هرچی هم سرچ کردم علتش رو پیدا نکردم, شاید یکی دو نفر بودن که مشکل من رو داشتند اما هیچ جوابی براش نبود
برای همین میگم من این فیلما رو کیلو بایت به کیلوبایت می گیرم, تا حالا زمان نگرفتم اما اقلا 6-7 ساعت طول می کشه, باز هم با این حال دانلود با تورنت رو ترجیح می دم به دلیل اینکه مسئله ی ف ی ل ت ر رو (البته بعد از پیدا کردن فایل اولیه اش) نداره, مطمئنه و تا نصفه دانلود نمی کنه و دیگه یه دفه قاطی کنه و نگیره, تقریبا هر فیلمی یا هر فایلی که بخوام می شه با تورنت پیداش کرد و دانلودش کرد حتی فیلمهای خیلی قدیمی.
راوی از کدوم سایت فایل های تورنت و میگری؟ تو گوگل سرچ میکنی؟

rawy

New member
راوی از کدوم سایت فایل های تورنت و میگری؟ تو گوگل سرچ میکنی؟

سایتهای مختلفی هست اما ف ی ل ت ر هستن
منتها چون پیدا کردنشون زیاد طول نمی کشه با یه برنامه ی ف ی ل ت ر شکن ساده مثل س ا ی ف و ن هم میشه چند دقیقه تو تایم هایی که نت خلوت هست پیداشون کرد, و خوشبختانه صفحه ی دانلودشون فیلتر نیست.
لینکهاش ایناست که اولی از همه بهتره:

http://kickass.to

Download music, movies, games, software! The Pirate Bay - The galaxy's most resilient BitTorrent site

Torrent Search Engine

isoHunt › the BitTorrent & P2P search engine

Movies & Torrents | Torrent Butler

Torrent Downloads - download free torrents!
بعد از سرچ یه لیست طولانی و گاهی چند صفحه ای می ده:
معمولا لینکهایی که اول اومده بهتر هستن
به تعداد seed دقت کنید, تعداد افرادی هست که فایل رو به اشتراک گذاشتن, هرچی بیشتر باشن بهتر هست و سرعت دانلود بالاتر
به حجم فایل دقت کنید, حجم نشون می ده که فایلی که دارید انتخاب می کنید درست هست یا نه, مثلا اگر یه فیلم با یه آهنگ تشابه اسمی داشته باشه و هر دو لینکش اومده باشه از حجم کمش می شه متوجه شد که این نمی تونه فیلم باشه. (بین 400 تا 900 مگ معقول هست)
به کیفیت فیلم دقت کنید, بلوری معمولا از همه کم حجم تر و با کیفیت تر هست و بعد HD و DVD

آخرین ویرایش:

rawy

New member
واسه من یه نواخته .تا چندروزپیش با سرعت 512محدودتو زمان رایگانش هر 3 ساعت ی فیلم دانلودمیشد،یعنی خودم یه دونه میذاشتم بشه.دیشب نامحدود گرفتم که بیشتر دانلودکنمءحدودا هر18ساعت باpauseهای وسطش یکی دانلودمیشه...:wacsmiley:این سرویس نامحدودچرااینطوریه.صفحات اینجا هم به زوروامیشن

راستی یه مسئله ی دیگه ای که تو تورنت هست اینه که هرچی یه فایل تعداد Seed هاش بیشتر باشه سریعتر دانلود می شه
ممکنه علت این موضوع که می فرمایید این باشه
فیلمهای نایاب و خیلی قدیمی معمولا Seed های پایینی دارن, من سعی کردم بالاترین سیدها رو با کمترین حجم و بالاترین کیفت انتخاب کنم

Leyli002

New member
جناب راوی من Cloud Atlas رو دانلودکردم.فیلم دوقسمتیه وزیرنویسی که براش پیداکردم یه دونه هست که هماهنگ نیس باهاش.چیکارکنم تا هماهنگ شه؟

mj1919

New member
پس شد
۱۲۷ ساعت / 127 Hours
وال - ای (انیمیشن) / Wall-E

و سومی هم شد باجه تلفن
دوستان من دارم ی سر میرم یا بهتره بگم میام تهران.برگشتنی نظرمو میگم.فیلمارو سعی میکنم ببینم تو این فرصت

راوی جان نذاری کسی بدون اجازه آب بخوره ها!!!کسی غیبت داشت با مامور برو در خونشون.
موفق باشید

بســــــــــــــــــــــــــیار عالی!
:motat:

خیلی ممنونم که نظر ماهم اعمال شد!
این سه تا فیلم رو من دیدم، تکراریه!:65d6a5d6s:
ولی در جهت استارت برنامه، خوبه

rawy

New member

فایلهای صوتیشون هم تو برنامه هستناااااا
حتماااااااااا اونا رو هم بشنوید لطفا
یعنی اصل مطلب اونان

rawy

New member
جناب راوی من Cloud Atlas رو دانلودکردم.فیلم دوقسمتیه وزیرنویسی که براش پیداکردم یه دونه هست که هماهنگ نیس باهاش.چیکارکنم تا هماهنگ شه؟

لیلی جااااااااااااان :New (6):
من از خودتونم جناب چیه آبجی؟؟؟
همین کارا رو میکنید آدمو به این روز می ندازید دیگه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

مجبورم ببخشمت دیگه چیکار کنم

Cloud Atlas دو قسمتیه؟؟؟؟؟ تورنتی که من گذاشتمو میگی؟؟؟ :21:
با چه پلیری فیلم می بینی عزیزم؟؟؟
با Kmplayer ببین
زیر نویس با کلید های شیفت و [ و ] به جلوتر یا عقب تر می ره
اول اینکه بهتره برای دانلود زیرنویس دو قسمتی سرچ کرد, اگه پیدا نشد
راهی که من برای این موضوع می دونم و احتمالا راه بهتری به جز این هم باید باشه ولی من بلد نیستم اینه که
قسمت اول فیلم رو که به طور عادی می بینی, قسمت دوم رو پلی می کنی و همون زیرنویس رو براش استفاده می کنی اما کلیدهایی که گفتم رو انقدر نگه دار که زیرنویس برسه به همون قسمت از فیلم که داره پخش می شه

rawy

New member
۱۲۷ ساعت / 127 Hours
شنبه و یکشنبه
وال - ای (انیمیشن) / Wall-E
دوشنبه و سه شنبه
باجه تلفن / Phone Booth
چهارشنبه و پنجشنبه
جمعه هم برنامه ی هفته ی آینده رو مشخص می کنیم (البته تو طول هفته نظرهامونو بگیم که جمعه جمع بندی بشه)

yazdan

New member

داداش من خیلی شرمندم.اما به دلیلی که قبلآ ذکر شد خواستیم از فیلمای صفحه 3 شروع کنیم.بعد صفحه 1 و بعد فیلمای با سایر موضوعات
اگه گروه شکل بگیره بمرور این برنامه جزء کارهای روزانمون میشه و میتونیم بیشتر فیلم ببینیم در اون صورت میتونیم فیلمهای با موضوعات دیگه رو هم بزاریم.
ازینکه همراه ما هستید خیلی ممنونیم.

rawy

New member
روبهی آواتاری دیدو بگفت به به چه مویی چه چشمای قشنگی و......
تلاشت در جهت اثبات ادعات ستودنیه.راوی خانوم ی تبریکم به خودم میگم که تونستم کاری کنم که آواتارتو عوض کنی.:motat:نه حالا معلوم شد دختری.اگه پسر بودی عمرآ عوض نمیکردی.

دوستان این پستا حذف میشه.نگران شلوغ شدن تاپیک نباشید.

:25r30wi:
ممنون
به لیلی جان تبریک بگید که "جناب" سوم رو غراااااااااا مطرح کردند
آیناز عکس منو دیده, آیناز بیا تایید کن من پسر نیستم :sarma:

Leyli002

New member
لیلی جااااااااااااان :New (6):
من از خودتونم جناب چیه آبجی؟؟؟
همین کارا رو میکنید آدمو به این روز می ندازید دیگه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

مجبورم ببخشمت دیگه چیکار کنم

Cloud Atlas دو قسمتیه؟؟؟؟؟ تورنتی که من گذاشتمو میگی؟؟؟
با چه پلیری فیلم می بینی عزیزم؟؟؟
با Kmplayer ببین
زیر نویس با کلید های شیفت و [ و ] به جلوتر یا عقب تر می ره
اول اینکه بهتره برای دانلود زیرنویس دو قسمتی سرچ کرد, اگه پیدا نشد
راهی که من برای این موضوع می دونم و احتمالا راه بهتری به جز این هم باید باشه ولی من بلد نیستم اینه که
قسمت اول فیلم رو که به طور عادی می بینی, قسمت دوم رو پلی می کنی و همون زیرنویس رو براش استفاده می کنی اما کلیدهایی که گفتم رو انقدر نگه دار که زیرنویس برسه به همون قسمت از فیلم که داره پخش می شه

راوی جون شما دختری؟؟:4d564ad6:آخه بیشتر پسرا اینطوری عمیق توکارنرم افزارواینا واردن.بعدحس فمینستیم نمیذاشت بعضی سوالای فنی رو بپرسم...هی میگفتم همین کاراروکردیم پسرافک میکنن همه فن حریفن(با عرض معذرت از آقایون حاضردرتاپیک) دیگه خودم میرفتم دنبال جواب سوالام.من بهت افتخار میکنم راوی جون:28:آره تورننتی که توگذاشتی 2 قسمته.باkm،پلی میکنم.زیرنویسو که میزنم فیلم هنو شروع نشده زیرنویسش میره

rawy

New member
با کمال میل
البته بگما!این سمت خیلی مدیونی داره.هنوز هیچی نشده mj از دستمون رنجیده

خب باشه مسئولیتش با خودم که اون فایلهای صوتی رو گذاشتم
حالام چشمم نرم دندم کور می گردم تا جایی که ممکنه فایل دانلود می ذارم که همه راضی باشن
نوبت فیلمهای ایشون هم می رسه
راستی یااااااااااادم رفت بگممممممممممممممممم
من کشتهههههههههههه مرده ی فیلم Mr Nobody هستم
یعنی یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید
نمی دونم چرا یادم رفت به موضوع به این مهمی اشاره کنم

mj1919

New member
خب باشه مسئولیتش با خودم که اون فایلهای صوتی رو گذاشتم
حالام چشمم نرم دندم کور می گردم تا جایی که ممکنه فایل دانلود می ذارم که همه راضی باشن
نوبت فیلمهای ایشون هم می رسه
راستی یااااااااااادم رفت بگممممممممممممممممم
من کشتهههههههههههه مرده ی فیلم Mr Nobody هستم
یعنی یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید
نمی دونم چرا یادم رفت به موضوع به این مهمی اشاره کنم

سلام
آواتار "نو" تون مبارک

من این فیلم رو دوبار دیدم
عالیه

Leyli002

New member
الان اینایی که گفتید در ستایش دخترا بود یا تلاشی برای بدتر کردن اوضاعشون؟
آخه خلاصه کلامتون اینه که فقط آقایون کارشون درسته و از خانوما بعیده:25r30wi:

نه بیشتربرای ستایش راوی ونیزززز ززخودم در جهت تلاش برای شنا کردن درجهت خلاف جریان آب:smiliess (8):البته یه کم دوپهلو گفتم که پسرای تاپیک حس alienبودن بهشون دست نده:rolleyessmileyanim:

بالا